walla Turkiyede olmadigim icin ordaki hangi hastane iyidir falan diye yorum yapamiyacagim
ama dedigin gibi kaderde ne varsa o olur burda bir arkadas 16 yil sonra kendilliginden hamile kaldi simdi 2 yasinda cok tatli bir kizi var
ama tabikide Allah uzun zaman aratmasin en kisa zamanda kavustursun bizleri bebislere
:))) secenek cok olunca hep oyle olur zatenD
hayirlisi arkadasim sen simdi kesin tup bebegemi baslican asilama dusunmuyormusun
canım tüp için 2. reglimi bekleyeceğim ya ben diyorum araya 1 tane aşılama sokim. 15 gün sonra regli olucam o zaman yumruta takibine başlayacağım. Doktorum yumurta takibi yapalım çatlama iğnesi yapim normal yolla deneyin dedi. Bende aşılama yapalım demiştim. Oda regli olunca gel karar veririz demişti. Ama herhalde aşlama yaparım gibime geliyor.
ciciskom gecmis olsun bitanem. dikkat et kendine.. c vitamini al.. gecmis olsun tatlim..
espoircim insallah hamis haberi vereceksin bizlere.. Allah dualarini kabul etsin...
valla rahmin iylesmisse zaten kontrolde cikcak bencede asilama dene zaten tupu 2.adette dusunuyorsun . belki olur tupe gerek kalmaz hem maliyeti yuksek ...a.s
günaydın canlarım ;
çok güzel bir gün olmasını diliyorumkaydirigubbakcemile2
Canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine geçen hafta benim halimi biliyorsun ben normal halimle nakavt oldum senin bu halinle çok daha zor bugün bir güzel dinlen....
ciciskom gecmis olsun bitanem. dikkat et kendine.. c vitamini al.. gecmis olsun tatlim..
espoircim insallah hamis haberi vereceksin bizlere.. Allah dualarini kabul etsin...
hulacım gunaydın , cok az gunun kaldı yanısmak ıcın heyecanlımısın??
ben de sayıyorum sımddıden ınsallah saglıkla gorururz mnıklerımızı canım gercı bana taa 4 kasım dedıler senınde mı boyle testle arasında 20 gun koydular bıraz gec dıılmı sence:))
Günaydın hulacım,elifcim nasılsınız kızlar dışarıdaki havada 2 gündür ne kadar güzel değilmi...
Taze anneler dikkat edin kendinize
Günaydın hulacım,elifcim nasılsınız kızlar dışarıdaki havada 2 gündür ne kadar güzel değilmi...
Taze anneler dikkat edin kendinize
günaydın canım , heyecanlı ve meraklıyım . Allahım inşallah yüzümüzü güldürür, uyku bile uyuyamaz oldum elimde diil.
Evet banada taaaa 20 gün sonraya gün verdiler canım, sanırım keseyle kalp atışı bir anda görülsün diye,sonu güzel olsunda bekleyeceğiz artık sende durumlar nasıl?
gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy canım benım yaa, hep mutlu haberlerle don doktorunun yanından ınsallah,cumartesı haberını beklıyoruz , cok bekletme bızı...
demekkkı 20 gun normal.. bende suphelencemya :))nıye bu kadar uzzun kı falan dıyodum...
Allahım sonu guzel olsun da tamamına erdırsınde ınsallah 9 ay ı beklerız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?