Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bazen diyorum keşke küçük bir ilde yaşasaydım bu kadar çok doktor ve alternatif olmazdı ve benimde kafam karışmazdı. :))))))))))))
Ay çok sevindim arkadaşına canım. ne güzel yaaa.
senin de dediğin gibi inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize.

:))) secenek cok olunca hep oyle olur zaten D
hayirlisi arkadasim sen simdi kesin tup bebegemi baslican asilama dusunmuyormusun

:))) secenek cok olunca hep oyle olur zaten D
hayirlisi arkadasim sen simdi kesin tup bebegemi baslican asilama dusunmuyormusun

canım tüp için 2. reglimi bekleyeceğim ya ben diyorum araya 1 tane aşılama sokim. 15 gün sonra regli olucam o zaman yumruta takibine başlayacağım. Doktorum yumurta takibi yapalım çatlama iğnesi yapim normal yolla deneyin dedi. Bende aşılama yapalım demiştim. Oda regli olunca gel karar veririz demişti. Ama herhalde aşlama yaparım gibime geliyor.

valla rahmin iylesmisse zaten kontrolde cikcak bencede asilama dene zaten tupu 2.adette dusunuyorsun . belki olur tupe gerek kalmaz hem maliyeti yuksek ...a.s

valla rahmin iylesmisse zaten kontrolde cikcak bencede asilama dene zaten tupu 2.adette dusunuyorsun . belki olur tupe gerek kalmaz hem maliyeti yuksek ...a.s

çok haklısın canım. Kim bilir belki aşılamayla hamile kalırım. Kısmet tabi. Bakalım yaşayıp göreceğiz.

günaydın canlarım ;

çok güzel bir gün olmasını diliyorumkaydirigubbakcemile2

hulacım gunaydın , cok az gunun kaldı yanısmak ıcın heyecanlımısın??
ben de sayıyorum sımddıden ınsallah saglıkla gorururz mnıklerımızı canım gercı bana taa 4 kasım dedıler senınde mı boyle testle arasında 20 gun koydular bıraz gec dıılmı sence:))

Canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine geçen hafta benim halimi biliyorsun ben normal halimle nakavt oldum senin bu halinle çok daha zor bugün bir güzel dinlen....

Betycim bitanem şimdi nasılsın bakayım...Ben iyi olmahya çalışıyorum..Çok terliydim ökürüğümde devam ediyordu eşim evden çıkarmadı bugünde dinleniyorum evde vallahi...
Sabah sıkılmış portakal mandalına suyu içtim.bal yuttum...ilaç yasak....hayırlısı olsun artık bitanem...Çok sağol...

ciciskom gecmis olsun bitanem. dikkat et kendine.. c vitamini al.. gecmis olsun tatlim..

espoircim insallah hamis haberi vereceksin bizlere.. Allah dualarini kabul etsin...

Imoje tatlım sen buralardamısın sağol canım dikkat etmye çalışıyorum..Bundan sonra maske ile dolaşacagım

Günaydın hulacım,elifcim nasılsınız kızlar dışarıdaki havada 2 gündür ne kadar güzel değilmi...
Taze anneler dikkat edin kendinize

Herkeslerer günaydınlar kızçeler

Ben bugunde evdeyim.......öksürüğüm devam ediyor bol bol dinleniyorum ki biran önce iyileşmek istiyorum

Godes tatlım senin iyice kafan karışmış allah yardımcın olsun...Bu kadar düşünme tatlım biraz zamana bırak.......bu ay doktorununda dediği gibi normal yoldan deneseniz sen başka şeylerle ugraşsan kimbilir kendiliğinden gelir minnoşun...Sık sık doktor değiştirmek iyi değil ama güvenmiyorsan memnun değilsen tabi senin kararın önemli iyice düşün derim...

günaydın canım , heyecanlı ve meraklıyım . Allahım inşallah yüzümüzü güldürür, uyku bile uyuyamaz oldum elimde diil.
Evet banada taaaa 20 gün sonraya gün verdiler canım, sanırım keseyle kalp atışı bir anda görülsün diye,sonu güzel olsunda bekleyeceğiz artık sende durumlar nasıl?

Günaydın hulacım,elifcim nasılsınız kızlar dışarıdaki havada 2 gündür ne kadar güzel değilmi...

evet canım hava çok güzel , sende çok dikkat et kendine bir an önce iyileş canım , birazcık iyi oldunmu tatlım , ateşin falan varmı

evet canım ya ama cuma gunu 10 derece soguguyacakmıs havalar.. aman sende dıkkat et zaten hastasın...
yeme tarzını degıstırdınmı ? mesela ben hıc yumurta yemezdım sonucu aldıgım gunden berı hergun 1 yumurtamı yıyorum,,
sut mesela, hıc ıcmem normalde , sımdı hergun bır bardak sut:)

ayyy canım benım yaa, hep mutlu haberlerle don doktorunun yanından ınsallah,cumartesı haberını beklıyoruz , cok bekletme bızı...
demekkkı 20 gun normal.. bende suphelencemya :))nıye bu kadar uzzun kı falan dıyodum...
Allahım sonu guzel olsun da tamamına erdırsınde ınsallah 9 ay ı beklerız :)))

gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım , bir dahaki ay başlıyormuşsun tedaviye hayırlısı olsun canım: Aşı olman iyi hamileyken bağışıklık kazanmış oluyorsun.
İnşallah sonucu pozitif olacak kalbini ferah tut

Banada fazla geldi ilk doktoru aradım sordum , normalde 20 gün pazar günü doluyor, doktor 2 gün önce 2 gün sonra farketmez sen 2gün önce gel istersen meraktan duramıyosun galiba dedikaydirigubbakcemile3
bende ikisinin ortası cumartesi gitmeye karar verdim. Allahım hakkımızda ne hayırlıysa onu versin , İnşş. canım yaa sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…