Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın kızçeleeeer ve minnoşlaaaar :))

sabahtan kan tahlilimi verdim geldim. inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar almak kısmet olur şekerler. 3 tahlilim akşama çıkmış olurmuş ama bir tanesi taa haftaya perşembe çıkacakmış.

saat 12.00 de doktor randevum var. bakalım ne var ne yokmuş içimizde.. bir de godes in dediği gibi benim de kafam karıştı. bugün tam florence a gelen ekip nasıldır acaba derken yazdıklarını gördüm. tam 5 tane prof var yaa. benim dondurulmuş minnoşlar da orada biliyorsunuz. ben de diyorum ki bugün bir de oraya mı gitsem hazır 3. günüm.. kafam çok karışık...

cicoşuuum dinlen kuzum, kendine çok dikkat et, bir an önce iyileşirsin inşallah..

hulacım, minnoşunla tanışmana az kaldı, çok güzel geçecek herşey ben inanıyorum

elifcim, esracım, kotyocum size de günaydııııın şekerler :)

kotyocum çok çok tebrik ederim inşallah tedavin hayırlı uğurlu olsun...

her doktorun taktik farklı oluyor demek ki.. benimki adetin 21. gününde başlayıp diğer adet döneminde transfer ediyor sanıyorum. yanlış hatırlamıyorsam o şekilde anlatmıştı. devincanın doktor da öyle. ama senin gibi adetin ilk günüyle başlayanlar da var. inşallah herşeyin hayırlısı olsuuuun :)

Herkese günaydın....
Adacan dediğin gibi her dr farklı oluyor demekki. Hatırladığım kadarıyla seninde ilk tedavine burun spreyi ile başlamıştın ben iğne ile ama nasıl olursa olsun sonuçta aynı yere geliyoruz.. İnşallah en sonunda bebeklerimize kavuşuruz.....

yok tatlım cicoş burun spreyiyle başladı ben lucrin le başladım 21. gün :)

yok canım tetkıklerım bıttı dun doktorlan gorustuk bayram bıtımındekı adetımlen baslayacagım kısmetse sen ne yaptın ?

hangisinde karar kıldın?eşim şimdi kaan beyin verdiği ilaçları kullanıyor, 1 ay sonra hormonlarına baktıracağız, bu arada 6 kasımda asm de ön görüşememiz var, eşimin sonuçlarına göre rapor çıkartıp ya asm de yada umutta yeni seneye ancak:) başlarız galiba

günaydın canım ;

allahın izniyle test sonuçların ve muayenen çok güzel geçecek sonra hoppppp tedavi ve geldi bebiş olacakk tatlım , çok inanıyorum buna dualarım seninle opuyorumnanaktan

İnşallahgüzel haberler alırsın.... Ben florencede dondurulmuşlarımla devam edeceğim...
Yeni gelen ekiple.

İnşallahgüzel haberler alırsın.... Ben florencede dondurulmuşlarımla devam edeceğim...
Yeni gelen ekiple.

ben de bugün bülent bey le görüşeyim bir de diyorum kotyocum. öğleden sonra şişli de muaynehanesinde olacakmış. bir konuşmaktan görüşmekten ne çıkar diyorum ama aklım karmakarışık..

günaydın canım ;

allahın izniyle test sonuçların ve muayenen çok güzel geçecek sonra hoppppp tedavi ve geldi bebiş olacakk tatlım , çok inanıyorum buna dualarım seninle opuyorumnanaktan

Yeni gelen ekiple.

sağolasınız şekerlerim, inşallah dediğiniz gibi çok güzel olur sonuçlarım, yüzümüzü güldürür inşallah :)

Benim Dr. Hasan bey Çapanın prof u benim problemlerim çok miyomlar başımın belesı birde üstinü yaş ve erkek faktörü eklenince..... Allah hayırlısını versin dualarımı kabul etsin diyorum

Dr. %30 şans verdi ve bende bardağın dolu tarafından bakmak istiyorum ama aklımdan çıkmıyorlarki bu olumsuzluklar.

Benim Dr. Hasan bey Çapanın prof u benim problemlerim çok miyomlar başımın belesı birde üstinü yaş ve erkek faktörü eklenince..... Allah hayırlısını versin dualarımı kabul etsin diyorum

inşallah hakkında hayırlısı olsun canım. zaten florence da 5 tane prof varmış şu anda. çapanın profları. eski istanbul cerrahi hastenesi ekibi gelmiş sanıyorum. bülent baysal da prof. benim kk dan tanıştığım bir arkadaşımın dr. u. kızın hamileliği hep yatarak geçti ama çok şükür 5-6 güne doğacak bebişi :)))))))

Dr. %30 şans verdi ve bende bardağın dolu tarafından bakmak istiyorum ama aklımdan çıkmıyorlarki bu olumsuzluklar.

canım inancını yitirme sonuçta allah ol derse olur , bizede doktor %20 şans vermişti.Olumlu düşün olumlu olsun inşallah

canım neden kafan karışık?

ya canım benim tedavim florence da yapıldı. şimdi dondurulmuşlarım florence da, doktorum başka merkeze geçti. yeni gelen florence ekibi de çok iyi diyorlar. doktorumu da seviyorum ama florence hastanesi de iyi bir merkezdi.. kafam karıştı işte..

IVI ye geçmişti dimi....ya diğer doktorlarla bir görüşsen....bu arada frigolarını başka hastaneye verebiliyorlarmı? birde benim anladığım kadarıla senin için donmuşlatrın olduğundan embrologu ne biliyim başka ekiptekiler çokta önemli değil...o açıdan bence hangi doktor seni rahatlatıyorsa ondan başla....tabi bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…