Herkese günaydın....
Adacan dediğin gibi her dr farklı oluyor demekki. Hatırladığım kadarıyla seninde ilk tedavine burun spreyi ile başlamıştın ben iğne ile ama nasıl olursa olsun sonuçta aynı yere geliyoruz.. İnşallah en sonunda bebeklerimize kavuşuruz.....
yok canım tetkıklerım bıttı dun doktorlan gorustuk bayram bıtımındekı adetımlen baslayacagım kısmetse sen ne yaptın ?
günaydın kızçeleeeer ve minnoşlaaaar :))
sabahtan kan tahlilimi verdim geldim. inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar almak kısmet olur şekerler. 3 tahlilim akşama çıkmış olurmuş ama bir tanesi taa haftaya perşembe çıkacakmış.
saat 12.00 de doktor randevum var. bakalım ne var ne yokmuş içimizde.. bir de godes in dediği gibi benim de kafam karıştı. bugün tam florence a gelen ekip nasıldır acaba derken yazdıklarını gördüm. tam 5 tane prof var yaa. benim dondurulmuş minnoşlar da orada biliyorsunuz. ben de diyorum ki bugün bir de oraya mı gitsem hazır 3. günüm.. kafam çok karışık...
cicoşuuum dinlen kuzum, kendine çok dikkat et, bir an önce iyileşirsin inşallah..
hulacım, minnoşunla tanışmana az kaldı, çok güzel geçecek herşey ben inanıyorum
elifcim, esracım, kotyocum size de günaydııııın şekerler :)
günaydın kızçeleeeer ve minnoşlaaaar :))
sabahtan kan tahlilimi verdim geldim. inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar almak kısmet olur şekerler. 3 tahlilim akşama çıkmış olurmuş ama bir tanesi taa haftaya perşembe çıkacakmış.
saat 12.00 de doktor randevum var. bakalım ne var ne yokmuş içimizde.. bir de godes in dediği gibi benim de kafam karıştı. bugün tam florence a gelen ekip nasıldır acaba derken yazdıklarını gördüm. tam 5 tane prof var yaa. benim dondurulmuş minnoşlar da orada biliyorsunuz. ben de diyorum ki bugün bir de oraya mı gitsem hazır 3. günüm.. kafam çok karışık...
cicoşuuum dinlen kuzum, kendine çok dikkat et, bir an önce iyileşirsin inşallah..
hulacım, minnoşunla tanışmana az kaldı, çok güzel geçecek herşey ben inanıyorum
elifcim, esracım, kotyocum size de günaydııııın şekerler :)
İnşallahgüzel haberler alırsın.... Ben florencede dondurulmuşlarımla devam edeceğim...
Yeni gelen ekiple.
günaydın canım ;
allahın izniyle test sonuçların ve muayenen çok güzel geçecek sonra hoppppp tedavi ve geldi bebiş olacakk tatlım , çok inanıyorum buna dualarım seninle opuyorumnanaktan
İnşallahgüzel haberler alırsın.... Ben florencede dondurulmuşlarımla devam edeceğim...
Yeni gelen ekiple.
yok tatlım cicoş burun spreyiyle başladı ben lucrin le başladım 21. gün :)
Benim Dr. Hasan bey Çapanın prof u benim problemlerim çok miyomlar başımın belesı birde üstinü yaş ve erkek faktörü eklenince..... Allah hayırlısını versin dualarımı kabul etsin diyorum
sağolasınız şekerlerim, inşallah dediğiniz gibi çok güzel olur sonuçlarım, yüzümüzü güldürür inşallah :)
Dr. %30 şans verdi ve bende bardağın dolu tarafından bakmak istiyorum ama aklımdan çıkmıyorlarki bu olumsuzluklar.
canım inancını yitirme sonuçta allah ol derse olur , bizede doktor %20 şans vermişti.Olumlu düşün olumlu olsun inşallah
canım neden kafan karışık?
ya canım benim tedavim florence da yapıldı. şimdi dondurulmuşlarım florence da, doktorum başka merkeze geçti. yeni gelen florence ekibi de çok iyi diyorlar. doktorumu da seviyorum ama florence hastanesi de iyi bir merkezdi.. kafam karıştı işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?