Bu arada hulacım bu c.tesi mi minnoşu görmeye gidiecek ay çok heyecanlıdır....inşallah bukbuklarıda duyar......Tabi vajinal ultrasonla bakarsa doktor....
Elifcim ne zaman görecek minnoşunu...........
Benim doktorumn 1 kasımda gittiğimde sonkez vajinal bakıcak daha sonra karından bakacak...
derincim canım benim seni bu kadar moralli görmek inanki benide çok mutlu ediyor , evet canım stres çok etkiliyor. Senden ricam bi dahakine çok daha rahat ol tatlım akışına bırak herşeyi canım .
Hoşgeldin derincim naber nasılsın keyfin moralin nasıl yeni güzel bir yola çıkmaya hazırmısın....
OO ben yokken epey kaynatmışsınız bende evdeyim madem dedim çamaşır astım bulaşıkmakinasını boşalttım..Şimdi yatıyorum....
Adacanım ne oldu şimdi ya kafanın karışmasını anlayamadım..Tedavinin ucuna geldin neredeyse tatlım bu doktor hastane değiştirme fikirleri aklına nereden düştü anlayamadım..
Tatlım bu işlerde doktorun pek etkisi olmuyor tedavi yaşamış birisi olarak bunu net bir şekilde söyleyebilirim..Herşey eşinde sende ve frigolarınızda................Hakkında hayırlısı ne ise o olsun............Bizleri habersiz koyma...Şimdi doktordamısın ???
Hazıırıımmm civcivimmmm:)))yaa bu 2005 de bişi var hee 3 çiftiz o sene evlenen kimsede tık yokk bizim arkadaş çevresindeekaydirigubbakcemile3dün gittim izmite arkadaşıma 1 yıldır dr gidiolar daha yeni istemiş hsg ve sperm testiiniiakannehirakannehiryahu dedim ben çatlardımm nolduunu bilmeden malumm derinii meraaak öldüreceekkkaydirigubbakcemile3Allahtan ben ağutosta gittim hemen test mest belli oldu eyülde tedaviye başladım.uzamadı hem durumuda kabullendim alıştım acıtmadı o kadardaa:)))şimdi cicoşcum aşılama var önümüzde ki ayy boş geçmeyelimaklinialirimsmilesen aşılama denedin mi canım nasıl bişi yaasempatiksalakcinni
cicoşum gittim geldim doktoruma sonra dedim ki benim dr um bir tane. bu adamda beni yumuşatan bişi var, yumuşak kalpli olması herhalde.. ya beni korkutan lab. olayı. embriyolarımın nasıl çözüleceğiydi. doktorumdan yana sorun yok, merkez değiştirdi ya, o canımı sıkıyordu biraz ama beni yatıştırdı. kızlaaar yarın dk hapına ve 21. günümde cicoşumun daha önce kullandığı burun spreyine başlıyormuşum beeeeen. :))))))))
tedavin pozitif olsun, frigoların sıcak sıcak anne kucağına dolsun İNŞALLAH.. :Saruboceq:
Hazıırıımmm civcivimmmm:)))yaa bu 2005 de bişi var hee 3 çiftiz o sene evlenen kimsede tık yokk bizim arkadaş çevresindeekaydirigubbakcemile3dün gittim izmite arkadaşıma 1 yıldır dr gidiolar daha yeni istemiş hsg ve sperm testiiniiakannehirakannehiryahu dedim ben çatlardımm nolduunu bilmeden malumm derinii meraaak öldüreceekkkaydirigubbakcemile3Allahtan ben ağutosta gittim hemen test mest belli oldu eyülde tedaviye başladım.uzamadı hem durumuda kabullendim alıştım acıtmadı o kadardaa:)))şimdi cicoşcum aşılama var önümüzde ki ayy boş geçmeyelimaklinialirimsmilesen aşılama denedin mi canım nasıl bişi yaasempatiksalakcinni
cicoşum gittim geldim doktoruma sonra dedim ki benim dr um bir tane. bu adamda beni yumuşatan bişi var, yumuşak kalpli olması herhalde.. ya beni korkutan lab. olayı. embriyolarımın nasıl çözüleceğiydi. doktorumdan yana sorun yok, merkez değiştirdi ya, o canımı sıkıyordu biraz ama beni yatıştırdı. kızlaaar yarın dk hapına ve 21. günümde cicoşumun daha önce kullandığı burun spreyine başlıyormuşum beeeeen. :))))))))
tedavin pozitif olsun, frigoların sıcak sıcak anne kucağına dolsun İNŞALLAH.. :Saruboceq:
canım benim Allah razı olsun. inşallah ekincim içim kıpır kıpır oldu :))))))) Allah hepimizin yolunu açık etsin inşallah.. amiiiiin
Hulacımm benim umudum en çok sensin bilio musunn:)Bana anlattıklarından sonra kafamı tabuta çarpmış gibi oldum.senin yaşadıkların yanında ne ki bu yenilgi?ve Rabbim neticesinde sana az dedikleri şansıı mucizesiyle verdi kii Maşallahh Allahım tamamına erdirsiinn inşallaahhh.Bizlerde kovalamaya devam edecez sebeplere yapışacaz geri kalanını Rabbim biliirrr:)))çok umutluyumm:)eşimiii daha çok seviyorumm ve bakıyorum gözlerine o da beni daha çok seviyorrrr her zaman kindeenn:)insanlara daa takılmıyorum artık acelede etmiyorumm:):ben yaşıyorum o rada gelirse şu eşek sıpası on numara olurkaydirigubbakcemile3hep duacınım hepinizee ama sana ekstraUltrasonunu umutlaaa heyecanla bekliyorumm:)kaydirigubbakcemile2
ada canım hayırlı olsun tatlımmmm ; bebişimiz jet hızıyla gelir inşallah :sm_cool:
ayyy hulacım amin inşallah... bu defa yanımda sizler varsınız ve ben çok daha umutluyum inşallah herşey çok güzel olacak :)))))))))
canım sen zaten pozitif olaman ve umudunla yolun yarıladın sayılır.Umudunu hiç kaybetme. Sende bu topiği açarak bizlere umut oldun.bende ilk tedavime başladığımda o kadar yalnızdımki kimseyle paylaşamamak kötü, rabbimin izniyle sizlerden aldığım güç ve duayla pozitifi gördüğüme inanıyorum. Dualarımız seninle ve tüm isteyen arkadaşlarımızla canım , allah gönlüne göre versin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?