Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

selam kızlar.....gunaydın dıyeyım daha 12 ye var....nasılsınız...
kusum daha ıyı olmadın mı canım.....dıkkat et kendıne....cok gecmıs olsun....oksurugune kara turpun ortasını oy sonra oydugun yere bal dok bır gece bekler sonra gun ıcınde ara ara ıc cok ıyı gelıyo oksuruge gecen yıl ben hamıleyken cok ıctım faydalı bısey....denemek ıstersen..
adacanım ıns guzel sonuclar alırsın...muayenedende ıyı sonuclarla donersın....sen bu aydan hıc umutlu deyılsın ama kısmet belkıde baslarsınız....hayırlısıyla ıns....

oo uykucu özüm gelmiş sefalar getirmiş..Naber canım görüşemedik sağol canım denerim.vallahi vitaminli dogal şeyler deniyorum malum bizlere ilaç yasak..Yatmadan dinlenmeden geçmiyor bugun iyi gibiyim ama 2 gün evde olmam farlk etti..

Günaydınnn Canlarrrrrr:)))))))))))))))

herkeşe merhabalar...
ADACIMM haydi hayırlısı:)kalbinin sesini dinle bence.git göüşmek istediğin varsa göörüş sonra zaten bi tarafa kayar aklın içinden gelen neresiyse orda denersin:)

HULACIMM ELİFCİİMMM merakla bekliyoruummm bebeişlerii görmenisiii:)))kendinize iyi bakın bakalımmmm:)Elifcim yaa bide aşılama nasıl yapılıyo canımcım?bana anlatırmısın?kaç dakika nasıl falan:)

CİCOŞCUMM ÖZLEMCİMM güzel annişlerrr sağlıklı günlerrr:))))cicoşcum geçmişler olsun sanırım kan tahriştendir inşallah mühim bişi diildir canım.Bir an önce iyileşmen dileğiyleee:)çok iyi bakın kendinizee:))

İMOJECİMM sanada merhabalar:)moral bozmak yoookkk:)))vakti belli saati belli ağlasak kahrolsakkk o vakitte geleceekk inancını kaybetmee:)sahip olduğumuz tek şey inancımız onu kaybedersek bu savaşa yenik başlarız.Yaşadığın olumsuzlukların bir diyeti olmalı.Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmazzz İnşallaaahhhh.Bu diyettee harika bir bebeiş olmalıı.Rabbim önce sağlık versiiiinnnnn:)))

KOTYOCUM merhabalarrr:)güzel haberlerini bekliyoruz inşalllaahh:))

EDUTCUM:):nasılsıınn???sağlıklı günlerrr

ESRACIM canım bence eşimin psikolojisi kötüüü,ya olumsuz olursaa bunları düşünmek senin şansını azaltacak emin ol.Çünkü bunları düşünüp şansınız azaltmışı burda karşında:)son görüşmemede emriyoloğum bana günün en iyisiydi çok muntazam ve 4-A kaliteydi dedi.beklememe sebebimiz diğer emriyoların gelişmesine güvenmemesindenmiş ki gelişmedilerde zaten.Yani bulunduğu şartların en iyisi iyi bir operasyon ama neticede sürekli panik noldu oldu mu olmadımı 13 gün full yatan biri:)olmaz tabi şimdi bakınca.bu kadar gerginlik olumluyuda yok eder etti de.Benim inancım bu yönde artık.Al işte olmadı.bi daha olmayabilir bi daha olmayabilir ee napıcazz yaradan vermeyince zorlamı alıcan?yok işte geç oldu ama bana dank etti.akışına bırakmak zorundayız Çok zor olsa da kendi iyiliğimiz için.Kaldı ki başka bi forumda bi arkadaş şunu demişti eşinin verdiği bi sperm elbette üzülür ama kadının duygusal karmaşık yapısı fiilen erkekte yoktur.yani kadın kadar duygusal bakamaz.hele bu konuda annelik duygusu doğuştan babalık duygusu sonradan kazanılan bişeydir.kimse senin kadar yanamaz canım.sen kendini düşün önce.sen iyi ol.ki eşine de faydalı olabilesin.Sağlıkla tedavini yürütüp Rabbim nasip ettiyse hayırlı sonuçlar alabilesin:)Bu bir sınavv:)sonucunda hepimizin başarma ihtimali yüksek ama kaçıncı etapta şu an sadece onu bilemiyoruuzzz:))))Allah yar ve yardımcın olsun canım.Dualarım hepinizlee:))))

GODESCİMMMM:)))tatlım yaa bende aşılama deneyeceğim bi daha ki ay.merkezim bana ücretsiz yapacak boş geçmeyelim yahu dediler:)))daha önce yaptırdın mıı:???nasıl bişii:)bende merkez değiştirmeyi düşündüm ama salı son görüşmemizde devam kararı aldım.Ben güvenyorum ve nasipse de sebebp olurlar ancak:)))sende içinden neresi geliosa orayla devam et canım en iyisini sen hissedersin eminn ol.Aşılama %8 bi şans olur dedi doktor yani umutlanma öylesine deneyeceğizz amaaa şunu da unutma bebek dediğin bir yumurtaa bir sperrrmmm dediii:dance: çok doğruuuuopuyorumnanaktan

VEEE bu güsel topiciikiinn güseel hanımlarıı:)hepinize sağlıklı günleerrr:)önce siz iyi olun sonra iyi annelerin iyi bebeişleri bekleme salonundann hoppp annişlerinin karnışınaa gelsinlerrr:)Dualarımm hepinisleee:))

OO ben yokken epey kaynatmışsınız bende evdeyim madem dedim çamaşır astım bulaşıkmakinasını boşalttım..Şimdi yatıyorum....

Adacanım ne oldu şimdi ya kafanın karışmasını anlayamadım..Tedavinin ucuna geldin neredeyse tatlım bu doktor hastane değiştirme fikirleri aklına nereden düştü anlayamadım..
Tatlım bu işlerde doktorun pek etkisi olmuyor tedavi yaşamış birisi olarak bunu net bir şekilde söyleyebilirim..Herşey eşinde sende ve frigolarınızda................Hakkında hayırlısı ne ise o olsun............Bizleri habersiz koyma...Şimdi doktordamısın ???

Hoşgeldin derincim naber nasılsın keyfin moralin nasıl yeni güzel bir yola çıkmaya hazırmısın....

Bu arada hulacım bu c.tesi mi minnoşu görmeye gidiecek ay çok heyecanlıdır....inşallah bukbuklarıda duyar......Tabi vajinal ultrasonla bakarsa doktor....

Elifcim ne zaman görecek minnoşunu...........

Benim doktorumn 1 kasımda gittiğimde sonkez vajinal bakıcak daha sonra karından bakacak...

evet canım inşş aksilikoömazda duyarım bende buk buklarıda azcık rahatlarım ;
sen 11. haftadasın hala ultrasonlamı bakıyorlar , birde tüp bebek merkezine ne zamana kadar gidiliyor canım , sen hala merkezemi gidiyorsun özel doktoramı?

derincim canım benim seni bu kadar moralli görmek inanki benide çok mutlu ediyor , evet canım stres çok etkiliyor. Senden ricam bi dahakine çok daha rahat ol tatlım akışına bırak herşeyi canım .

derincim canım benim seni bu kadar moralli görmek inanki benide çok mutlu ediyor , evet canım stres çok etkiliyor. Senden ricam bi dahakine çok daha rahat ol tatlım akışına bırak herşeyi canım .

Hulacımm benim umudum en çok sensin bilio musunn:)Bana anlattıklarından sonra kafamı tabuta çarpmış gibi oldum.senin yaşadıkların yanında ne ki bu yenilgi?ve Rabbim neticesinde sana az dedikleri şansıı mucizesiyle verdi kii Maşallahh Allahım tamamına erdirsiinn inşallaahhh.Bizlerde kovalamaya devam edecez sebeplere yapışacaz geri kalanını Rabbim biliirrr:)))çok umutluyumm:)eşimiii daha çok seviyorumm ve bakıyorum gözlerine o da beni daha çok seviyorrrr her zaman kindeenn:)insanlara daa takılmıyorum artık acelede etmiyorumm:):ben yaşıyorum o rada gelirse şu eşek sıpası on numara olurkaydirigubbakcemile3hep duacınım hepinizee ama sana ekstraUltrasonunu umutlaaa heyecanla bekliyorumm:)kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin derincim naber nasılsın keyfin moralin nasıl yeni güzel bir yola çıkmaya hazırmısın....

Hazıırıımmm civcivimmmm:)))yaa bu 2005 de bişi var hee 3 çiftiz o sene evlenen kimsede tık yokk bizim arkadaş çevresindeekaydirigubbakcemile3dün gittim izmite arkadaşıma 1 yıldır dr gidiolar daha yeni istemiş hsg ve sperm testiiniiakannehirakannehiryahu dedim ben çatlardımm nolduunu bilmeden malumm derinii meraaak öldüreceekkkaydirigubbakcemile3Allahtan ben ağutosta gittim hemen test mest belli oldu eyülde tedaviye başladım.uzamadı hem durumuda kabullendim alıştım acıtmadı o kadardaa:)))şimdi cicoşcum aşılama var önümüzde ki ayy boş geçmeyelimaklinialirimsmilesen aşılama denedin mi canım nasıl bişi yaasempatiksalakcinni

cicoşum gittim geldim doktoruma sonra dedim ki benim dr um bir tane. bu adamda beni yumuşatan bişi var, yumuşak kalpli olması herhalde.. ya beni korkutan lab. olayı. embriyolarımın nasıl çözüleceğiydi. doktorumdan yana sorun yok, merkez değiştirdi ya, o canımı sıkıyordu biraz ama beni yatıştırdı. kızlaaar yarın dk hapına ve 21. günümde cicoşumun daha önce kullandığı burun spreyine başlıyormuşum beeeeen. :))))))))

ehehe ben de 2005 de evlendim, çok yakın arkadaşım da benden 1 hafta sonra. biz son 1 senedir deniyoruz onlar 2 yılı geçti. yani 2005 de bişi olabilir gerçekten derincim :)))))))))))

bizde 2005çiyiz

en güzelini yapıyorsun canım benim , onun bunun ne dediği naptığını boşvermek gerekiyor ama o da zor , geçen seni eltim doğum yaptığımda mevlüdünde öleceğim sandım , hiçkimseye durumumu anlatmama rağmen gelen giden aman kucağına al seninde olsun aman kızım üzülme seninde olur tüh tüh vah vahhh. Utanmasan koca koca kadınlara ağzının payını verecektimde neysekaydirigubbakcemile3

Herşey gelip geçiyor be kuzum bizim imtihanımızda böyleymiş napalım , hepimiz için dua ediyorum bu imtihandan alnımız açık çıkalım, rabbim gönlümüze göre versin. Senin içinde en önemlisi eşin olmalı onun senin sağlığın sakın birbirinizi yıpratmayın tatlım çünkü böyle durumda insanın başını yaslayabileceği eşinden ve annesinden başkası olmuyor malesef

ayyy hulacım amin inşallah... bu defa yanımda sizler varsınız ve ben çok daha umutluyum inşallah herşey çok güzel olacak :)))))))))

canım sen zaten pozitif olaman ve umudunla yolun yarıladın sayılır.Umudunu hiç kaybetme. Sende bu topiği açarak bizlere umut oldun.bende ilk tedavime başladığımda o kadar yalnızdımki kimseyle paylaşamamak kötü, rabbimin izniyle sizlerden aldığım güç ve duayla pozitifi gördüğüme inanıyorum. Dualarımız seninle ve tüm isteyen arkadaşlarımızla canım , allah gönlüne göre versin tatlım

Merhaba arkadaslar.
Civcivim halen evdesin canim. Iyi yapiyorsun dinlen kendine dikkat et bebisede.
Insallah en kisa zamanda atlatirsin.

Allah razı olsun hulacım beni gerçekten çok duygulandırdın. önce Rabbimin izni sonra emre amcalarının uğurlu eli ve sizlerin desteği ve dualarımız ile bu sefer tutunduktan sonra benimle kalacak minnoşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…