Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Allah razı olsun hulacım beni gerçekten çok duygulandırdın. önce Rabbimin izni sonra emre amcalarının uğurlu eli ve sizlerin desteği ve dualarımız ile bu sefer tutunduktan sonra benimle kalacak minnoşum.

İnşallah canım tez zamandahihoyyythihoyyythihoyyyt

kaydirigubbakcemile3Adacım hulacımmm inanmıyorum yafffnedir bu 2005 yılııı bölee:)eşimin kuzeni benim en yakın arkadaşım aynı yıl evlendik kimsede tık yok
adacan topicimizin yanına 2005 madurlarınıda iliştirr en iyisiii ahahahahahahah:))))haydi bakalım firigocanlarr sağlıklaaa bulsun cici annişiniii işalllaaaahhh:)bak bende o da yak cancaazımm:)sil baştannnn:2:Full motivasyonnn yola devaammmDDD:lepi:

derincim valla 2005 yılına ben de inanamadım şimdi. ne çok 2005 maduru varmış. bizden 1 sene sonra evlenen bir arkadaşım 2. yü doğurdu ağustos da maşallah. gerçi o ilkini isterken ben aman aman diyordum :))))

tatlım dondurulmuş embriyo transferindeki kötü tek yan transfer günü çözülme oluyormuş yani olacak mı olmayacak mı o gün belli oluyor valla çok heyecanlı. ben bayılabilirim :)

sen de bu motivasyon olduktan sonra sırtın yere gelmeyecek tatlım gör bak :)

KIZLAR YAAA benim bugün pembe pembe kanamam oldu.2 sinde adet oldum.kist mi oluştu ne oldu yine yaa.moralim yine gitti.2-3 ay dr.yüzü görmek istemiyorummmmm dedim.yine muayene göründü.bıktım ben valla.

tatlım tup yaptıracaz ıste tup bebk ıcın rahım fılmı tetkık falan cekıldık ılac kullanılacak bıle bır durmumuz yok artık 21 tane canlı sperm cıktı ılacın falan faydası yok yanı artık bıze işimiz allha kaldı.rabbım yardımcımız olsun ınşşş

KIZLAR YAAA benim bugün pembe pembe kanamam oldu.2 sinde adet oldum.kist mi oluştu ne oldu yine yaa.moralim yine gitti.2-3 ay dr.yüzü görmek istemiyorummmmm dedim.yine muayene göründü.bıktım ben valla.

uzulme allh sıfalıgımızı verır ınşşşş cumlemızın yuzunu guldursun

canım yumurtlaman 18. gün olmuş olabilir, kanama da ondan olmuş olabilir. lekelenme tarzındaysa. dur hemen endişelenme..

Adacım sizlerin nasıldı.hemen adet oldunuz mu.gecikme yada erken sözkonusumuyd u?

Adacım sizlerin nasıldı.hemen adet oldunuz mu.gecikme yada erken sözkonusumuyd u?

ahh semracım ahh. yaralıyım o konuda :) ben kimyasaldan sonra ilk adetimi (düşük diyorlar ama ööle değil bence) ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra oldum. onda sıkıntı yoktu. sonraki adetim 53. günde ancak ilaçla geldi. ondan sonraki adet yani bu ay 51. günümde kendiliğinden geldi neyseki.. yani düzensizlikler oluyor maalesef..

kullanılan ilaçlar düzensizlik yapıyor sanırım. ben normal zamanda 50 günde bir adet oluyorum PKO olduğu için kötü bir durumbilmiyorumkismile

canım doktor bize 1 tane bile çıksa umuttur demişti. Ama bence tedavin başlayana kadar eşinde keçiboynuzu suyu içsin , hatta pekmezinide içsin sayıyı artırmaz belki ama hiç değilse hareketliliğine faydası olur canım ,

başlayana kadar keçiboynuzu kürü yap esracım. bir de solgar'ın çinko, selenyum ve korean gingseng vitaminlerini al. günde 2 çinko, 1 selenyum, 1 de korean gingseng içir. hemen etki gösterir mi bilmiyorum ama ben eşime yapmıştım. hareketlilik sınırın baya altındayken sınırın oldukça üstüne çıkmıştı. sayıda bir değişiklik olmamıştı ama doktor belki de daha da düşecekti siz bunları yapmasaydınız demişti. hem böyle şeyler yapınca insan manen rahatlıyor işe yarayacak diyor ve bu da etkili oluyor bence..

canım tedavin başladı mı ? bu günlerde başlıcaktı diye anımsıyorum.seni merak ettiğim için girdim topiğe ??olumunekankayizsmile

saol canım umut verdıgın ıcın içmez artık :)

civcim benım tarıhım 4 kasım ınsallah ...yıne gun sayıyoruz. benım merak ettıgım pozıtıften sonradamı vajınal bakıyolar ya.. bı zarar vermıyomukı bebege ben karından ısterım ama tabı doktor ac derse accaz mecbur:))

1 ayda pek duzelecgını sanmıorum ama bakalım ıkna edebılırsem adamda bıktı ya haklı ama 3 ay boyunca yapmadıgı bısı kalmadı yuzde 50 hareket yuzde 30 a ındı :))))

sarıcivciv, Canım evet sık değiştirmek iyi değil ama insanın bir kere canı yanınca bir daha olsun istemiyor. gerçi doktorlarada alakası yok tatsız olayları yaşamamızın sonuçta kısmet ama ne bilim yaa. Neyse bu ay zaten aşılama yapacağım ondan sonraki ayada daha var o zaman kadar karar veririm artık

Adaege, canım tedavin hayırlı olsun.
Canım ne bilim 5 profu görünce tek tek görüşsemmi acaba dedim. benim görüştüğüm aydın demircan fakat diğerleriylede görüşmek istiyorum. Emre bey zamanında emriolog cihan vardı o zaten iyiydi ve iligileniyordu emre beyin hastalarıyla başkada varmıydı iyi olan bilmiyorum fakat emre beylerle birlikte oda ayrıldı ordan. Yani ivide yapabilirsin sonuçta ordakileride tanmıyoruz florance dakileride. o yüzden labraturaı çok kafana takma derim ben. Ama ivinin embriloglarıyla tanışmanı tavsiye derim. Ben florance dakilerle tanışmıştım.Emreye gidersem ordakilerlede tanışacağım.

derincim,canım zaten ben aşılama için doktor aramıyorum şuan benim aşılamamı kadın doğum için gittiğim biricik canım doktorum kaan bey yapacak onda sorun yokda tüp için nereye gidim ona karar vermedim.
Canım ben daha önce 3 kez aşılama yaptırdım. Tüp bebekten tek fark sadece yumurta toplama işlemi olmuyor o kadar diğeri aynı. reglinle birlikte ya hap veriyor yada iğne sonra yumurtalrın gelişiyor çatlatma iğnesi ve transfer çok basit yani. Valla %8 bile olsa bence boş geçirmektense yaptırmak daha mantıklı bende senin gibi düşünüyorum boş geçmesin bu ayım diye yaptıracağım.fakat ben aşılamamda iğne veya hap kullanmayacağım sadece yumurta takibine gideceğim yumurtalar gelişincede çatlatma iğnesi olup 36 saat sonrada transfer yapılacak. Çünkü tüp bebek için çok fazla iğne kullandım biraz vucudumu ilaçlardan uzak tutmak istiyorum. benim son aşılamamda yumurtalrı geliştirmek için iğne kullanmıştım ve o ay kistim oldu. Ama sonraki reglimde hepsi kaybolmuştu. İlk 2 aşılamamda klomen kullanmıştım onda hiç kist falan olmamıştı.
inşallah tüpe gerek kalmaz ve aşılamayla hamile kalırız.

yaa bende bu arada 2005 de evlendimmmmmmm (((((((((((((((((((((((((

Son düzenleme:
adacım , canım , topıgımızın annesı, ınsallah en yakın zamanda burdan oleyyler yuppıler duyucaz senden. benım ıcımden bır hıs boyle dıyor. ınsallah da gercek olcak canım. ıcın nerde yaptırmak ıstıyorsa orda devam et aklında endısen olmasın. gonlun rahat devam et tedavıne...

esracım sende canını sıkma tatlım benım esımde de sperm problemı vardı, morfolojı hareket 0 dı.. sonucta tup de harekete ıhtıyac yok. sonucta mıkroenjeksıyon yapılıyo spermı onlar koyuyolar. bır ıkı tane ıyı sperm olsa yeter canını hıc sıkma.

derıncımm , canımmm... daha oncede soyledım . bence sen cok guclu ve mantıklı bır kızsın. senın yasadıgın duyguları az cok hıssedebılıyorum. oncekı yasadıklarımdan. ama sende bılıyorsun vaktı gelınce 1 dk durmaz bebısın, koyar Rabbım gbusune.. bana sorarsan asılama yaptırma. kızcaksın belkı bana ama ben pek asılamaya ınanamıyorum. cunku hatırldıgım kadarıyla sız dede sperm prob. vardı. ve sperm prob varken olmuyor asılama canım. hemde ole cok basıt de degıl. sonucta ben tuptekıyle aynı ılacları kullanmıstım 15 gun..(gonal f)tupte 300 mg ken asılamada 75 vuruluyodum. sonra yıne catlatma ıgnesı vuruyosun kendıne ve 36 saat sora esın labaratuarda spermlerını yıkatıp gelıyo aynen transfer gıbı bu sefre kataterle sperm verıyolar embryo yerıne. yanı anlıcan ılskının bıraz ılerı seklı yanı bı numarası yok bence tabıı.. sonra gebelık olmazsa buyuyen folıkuller kıste cevırıyoo. hadııı bu sefer nır ıkı ay dogum kontrol hapı kullnaıyosun beklıyosun zaman gecmıyo ıkıncı bır asılama ıcın yada tup ıcın ...
yıne de sen bılırsın canım.....

adacım , canım , topıgımızın annesı, ınsallah en yakın zamanda burdan oleyyler yuppıler duyucaz senden. benım ıcımden bır hıs boyle dıyor. ınsallah da gercek olcak canım. ıcın nerde yaptırmak ıstıyorsa orda devam et aklında endısen olmasın. gonlun rahat devam et tedavıne...

esracım
sende canını sıkma tatlım benım esımde de sperm problemı vardı, morfolojı hareket 0 dı.. sonucta tup de harekete ıhtıyac yok. sonucta mıkroenjeksıyon yapılıyo spermı onlar koyuyolar. bır ıkı tane ıyı sperm olsa yeter canını hıc sıkma.

derıncımm
, canımmm... daha oncede soyledım . bence sen cok guclu ve mantıklı bır kızsın. senın yasadıgın duyguları az cok hıssedebılıyorum. oncekı yasadıklarımdan. ama sende bılıyorsun vaktı gelınce 1 dk durmaz bebısın, koyar Rabbım gbusune.. bana sorarsan asılama yaptırma. kızcaksın belkı bana ama ben pek asılamaya ınanamıyorum. cunku hatırldıgım kadarıyla sız dede sperm prob. vardı. ve sperm prob varken olmuyor asılama canım. hemde ole cok basıt de degıl. sonucta ben tuptekıyle aynı ılacları kullanmıstım 15 gun..(gonal f)tupte 300 mg ken asılamada 75 vuruluyodum. sonra yıne catlatma ıgnesı vuruyosun kendıne ve 36 saat sora esın labaratuarda spermlerını yıkatıp gelıyo aynen transfer gıbı bu sefre kataterle sperm verıyolar embryo yerıne. yanı anlıcan ılskının bıraz ılerı seklı yanı bı numarası yok bence tabıı.. sonra gebelık olmazsa buyuyen folıkuller kıste cevırıyoo. hadııı bu sefer nır ıkı ay dogum kontrol hapı kullnaıyosun beklıyosun zaman gecmıyo ıkıncı bır asılama ıcın yada tup ıcın ...
yıne de sen bılırsın canım.....

hulacım , özlemcim , civicivim benim merak ettiğim şey gebelikten sonrada tüp bebek merkezine mi devam ediyosunuz.. onlar gebelık takıbı yapıyolarmı? bana hıc bısey demedıler bıde mesela doktorum usg gunune kadar ıste sunu yap bunu yap falan demedı hıc. sadece progestanla elevıte devam et o kadar. onuda hemsıre dedı yanı. eger gebelık taıbınde de boylelerse ıstemem yanı dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…