Allah razı olsun hulacım beni gerçekten çok duygulandırdın. önce Rabbimin izni sonra emre amcalarının uğurlu eli ve sizlerin desteği ve dualarımız ile bu sefer tutunduktan sonra benimle kalacak minnoşum.
kaydirigubbakcemile3Adacım hulacımmm inanmıyorum yafffnedir bu 2005 yılııı bölee:)eşimin kuzeni benim en yakın arkadaşım aynı yıl evlendik kimsede tık yok
adacan topicimizin yanına 2005 madurlarınıda iliştirr en iyisiii ahahahahahahah:))))haydi bakalım firigocanlarr sağlıklaaa bulsun cici annişiniii işalllaaaahhh:)bak bende o da yak cancaazımm:)sil baştannnn:2:Full motivasyonnn yola devaammmDDD:lepi:
hangisinde karar kıldın?eşim şimdi kaan beyin verdiği ilaçları kullanıyor, 1 ay sonra hormonlarına baktıracağız, bu arada 6 kasımda asm de ön görüşememiz var, eşimin sonuçlarına göre rapor çıkartıp ya asm de yada umutta yeni seneye ancak:) başlarız galiba
KIZLAR YAAA benim bugün pembe pembe kanamam oldu.2 sinde adet oldum.kist mi oluştu ne oldu yine yaa.moralim yine gitti.2-3 ay dr.yüzü görmek istemiyorummmmm dedim.yine muayene göründü.bıktım ben valla.
KIZLAR YAAA benim bugün pembe pembe kanamam oldu.2 sinde adet oldum.kist mi oluştu ne oldu yine yaa.moralim yine gitti.2-3 ay dr.yüzü görmek istemiyorummmmm dedim.yine muayene göründü.bıktım ben valla.
Adacım sizlerin nasıldı.hemen adet oldunuz mu.gecikme yada erken sözkonusumuyd u?
ahh semracım ahh. yaralıyım o konuda :) ben kimyasaldan sonra ilk adetimi (düşük diyorlar ama ööle değil bence) ilaçları bıraktıktan 5 gün sonra oldum. onda sıkıntı yoktu. sonraki adetim 53. günde ancak ilaçla geldi. ondan sonraki adet yani bu ay 51. günümde kendiliğinden geldi neyseki.. yani düzensizlikler oluyor maalesef..
tatlım tup yaptıracaz ıste tup bebk ıcın rahım fılmı tetkık falan cekıldık ılac kullanılacak bıle bır durmumuz yok artık 21 tane canlı sperm cıktıılacın falan faydası yok yanı artık bıze işimiz allha kaldı.rabbım yardımcımız olsun ınşşş
tatlım tup yaptıracaz ıste tup bebk ıcın rahım fılmı tetkık falan cekıldık ılac kullanılacak bıle bır durmumuz yok artık 21 tane canlı sperm cıktıılacın falan faydası yok yanı artık bıze işimiz allha kaldı.rabbım yardımcımız olsun ınşşş
başlayana kadar keçiboynuzu kürü yap esracım. bir de solgar'ın çinko, selenyum ve korean gingseng vitaminlerini al. günde 2 çinko, 1 selenyum, 1 de korean gingseng içir. hemen etki gösterir mi bilmiyorum ama ben eşime yapmıştım. hareketlilik sınırın baya altındayken sınırın oldukça üstüne çıkmıştı. sayıda bir değişiklik olmamıştı ama doktor belki de daha da düşecekti siz bunları yapmasaydınız demişti. hem böyle şeyler yapınca insan manen rahatlıyor işe yarayacak diyor ve bu da etkili oluyor bence..
canım doktor bize 1 tane bile çıksa umuttur demişti. Ama bence tedavin başlayana kadar eşinde keçiboynuzu suyu içsin , hatta pekmezinide içsin sayıyı artırmaz belki ama hiç değilse hareketliliğine faydası olur canım ,
Bu arada hulacım bu c.tesi mi minnoşu görmeye gidiecek ay çok heyecanlıdır....inşallah bukbuklarıda duyar......Tabi vajinal ultrasonla bakarsa doktor....
Elifcim ne zaman görecek minnoşunu...........
Benim doktorumn 1 kasımda gittiğimde sonkez vajinal bakıcak daha sonra karından bakacak...
başlayana kadar keçiboynuzu kürü yap esracım. bir de solgar'ın çinko, selenyum ve korean gingseng vitaminlerini al. günde 2 çinko, 1 selenyum, 1 de korean gingseng içir. hemen etki gösterir mi bilmiyorum ama ben eşime yapmıştım. hareketlilik sınırın baya altındayken sınırın oldukça üstüne çıkmıştı. sayıda bir değişiklik olmamıştı ama doktor belki de daha da düşecekti siz bunları yapmasaydınız demişti. hem böyle şeyler yapınca insan manen rahatlıyor işe yarayacak diyor ve bu da etkili oluyor bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?