Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

morel veren dılını bunu yazan ellerını yerım senın sagol canım arkadasm......

ben 2009 magggggggduruyum ((((

canım tedavin başladı mı ? bu günlerde başlıcaktı diye anımsıyorum.seni merak ettiğim için girdim topiğe ??olumunekankayizsmile

canikom Allah razı olsun unutmamışsın adaşını bu ayki adetimin 21. gününde ilaç tedavisine başlayacağım tatlım. yarın dk hapı alacağım adetim düzensizleşti ya ondan. sonra 10 kasım da burun spreyine :) sanıyorum herşey yolunda giderse benim transfer aralık başı gibi olur. geç olsun güç olmasın alminacan öyle değil mi? senin bebişler nasıl fotoğrafta çok tatlı görünüyorlar, maşallah :)

godescan sen de 2005 madurusun yani p şaka bir yana, inşallah beraberce kırıcaz şu 2005 şanssızlığını :))

ben emre beye gittim canım bugün. gider gitmez de canım dr um canım dr um oldum yine. ona alıştım, başkasına gidesim yok onu anladım. bir de onunla başladık. konulacak embriyolar da önce Rabbimin izniyle sonra cihan bey ve emre bey eliyle oldular. cihan bey kimbilir nerede ama emre bey burada ve onunla devam etmem daha doğru olacak diye düşünüyorum.. bu şekilde hissediyorum. inşallah doğru bir histir :)

elifcan sağolasın taze annecik. inşallah benim de umudum bu, buradan size hamileyiiiiiim diye çığlıklar atarak ilan etmek anneliğimi ve tabi devamını getirebilmek. Rabbim o günleri görmeyi de nasip eder inşallah. minnoşuma kavuşacağım günü iple çekiyorum :)

slm arkadaslar 4haftalık hemileyim.benimkide tüp bebek.bugün çok akıntım oldu.iğne vuruluyorum hergün.söylemesi ayıp tuvalet kağıdıyla silerken kahve bir leke ama nokta kadar bişey geldi. çok korkuyorum.doktor önemli değil dedi ama ben çok korkuyorum.bunu yasayan varmı

godescimm bende ilaçsız denemeyi düşünüyorumm.çünkü zaten çokm büyük bi beklenti içinde diilim.şansının ne kadar az oldunu biliorum boşuna ilaç almak istemem ki aralıkta tüpe başlayabileyim:)yok godes hiç koruma ben bu 2005'iiiiiii!!!:)))kaydirigubbakcemile3

Elifcim yumurta toplamaa kabuuusum oldu benimkaydirigubbakcemile3ilaçsız denemek fikrindeyim bu durumda bi çatlatma iğnesi olunur kalibabilmiyorumkismileboş durcama olsun ama ilaç vermek isterlerse o zaman bunu tekrar değerlendiririm.doktorum daha ilk görüşmemde sperm sayısı yüksek olan normal çiftlerde bile aşılama evde denemektençok da farklı bişi diil demişti.bunu bildiğimden umutlanmam söz konusu diil.ama şunu yaparım ancak olmayaacaak saten de demem ya tutarsa derim ancakkaydirigubbakcemile3

esracım zaten bir sperm bir yumurta verilecek hadi maksimum şartlarda iki sperm iki yumurta takılma 20 21 22 bizim 1 milyon ee noldu?olacaksa olur 1 milyonu da 1 taneside bir)hiç takma sayıya.ya operasyonlaa sperm aranarak yapılan işlemler var onlar ne yapsın bu durumda?zaten tüp bebeğin amacı bu sorunlar çeşitli ama çözüm aynı.bi sperm bi yumurta döllenip transfer.sorunlara odaklanmamak gerek.o bir yumurta spermle emriyo oluyorsa bitti gittiii:))))olacak inşallahhhh

Adaegecim Hadi hayırlısı olsun canım. Emre beyi bende çok seviyorum kendi doktorumda onu öneriyor ne bilimki benimkide boşluk doldurmak biraz galiba sıkıntıdan sağa sola saldırıyorum. bir regli olsam rahatlayacağım. Ama kürtaj olalı daha 3 hafta oldu. '2 haftam daha var reglime tabi oda geçikmezse....
Evet tatlım şu 2005 bacığını kıralım hep beraber :)))) topal kalsın.

Derincim en güzeli ilaçsız yaptrmak. Valla ben mucizelere ve süprizlere çok inanırım kim bilir belkide bu sefer başarırız hiç belli olmaz.. İkimizde birbirimiz takip ediyoruz valla. Sen şimdi ne zaman regli olacaksın.

Son düzenleme:

aynen Godescim böyle içimde bi his var aynı anda güsel haber verceeesss:)ben dün ilaçları bıraktım dün hafif başladı bugün koptu geldikaydirigubbakcemile3regliyimm şu anda.ama bi daha ki reglimi nasıl hesaplarım acaba bubilmiyorumkismiletedaviye 21 eylülde regli olup tedaviye başlamıştım.o zaman 21 kasımda mı regli olarım acabaabilmiyorumkismileve bende mucizelere inanıırr süprisleree bayılırıımmmolumunekankayizsmile

ya nedense bende hep tüp bebeğe başlarken bile ya böyle olmamalı ben nasıl tüp bebek yaparım normalle yolla hamile kalabilirimde diyerek başlamıştım. Çok inanıyorum normal yolla hamile kalacağıma. İnşallah da öyle olur canım ve peş peşe güzel haberler veririz.
Senin dediğine gör canım 21 kasımda o zaman regli olacaksın.
Aynen bende süprizlere bayılırım

Adqacanım canım arkadaşım işte bu aylardır bu haberi bekliyordum senden haqyırlı ugurlu olsun bitanem benim 2010 nun sonunda imzanı atacaksın canım benimn...Rabbim o güzel kalbine göre versin..Ben canı gönülden inanıyorum bu frigolar yüzünüzü güldürecek anneyim bende diye haykıracaksın...Tebrik ed
iyorum tatlım..Doktorunu seçmekle iyi yapmışsın bu arada...Seni bilen tanıyan ve anlayan birisi o artık...

İlahi derincim düşünme böyle.bende 2006 lıyım..Ama ben sabırlıyım sanırım..Evlendiğim ilk geceden denemeye başladım..Bu yıla kadar hep denedik olmadıgını ve sebebini biliyorduk ama kabullenip parayı denkleştirip doktora gidememiştik maddi olarak hala hazır degildik ama ben yorulmuştum belli etmesemden pat diye düşünmeden doktordan randevu aldım eşimle gittik doktorum adetin 21 günü burun spreyine başlayacaksın dedi uygulanacakları anlattılar..Tabi bunlara ragmen başlayıp başlamayı bize bıraktılar..Ben ay hemen olmaz maddiyat aa ramazan ayı derken eşim gel başlayalım dedi eczaneden ilacı sipariş verdik tatile çıktık herşey birden oluverdi..Rabbime şükürler olsun..Darısı başına..

Son düzenleme:

Canım pozitif sonucu aldıktan sonra,doktora hemen gitmedim 6-1 iken doktora gittim vajinal bakıyor o günden buyana ve en son gidecegimdede alttan bakacakmış herşeyi daha detaylı görüyormuş...Doktoruna baglı canımcım..Ben bebege zarar gelebileceğini pek sanmıyorum..Vajinal baktıgı için doktorum ben bebeğime ait herşeyi daha net görebiliyorum..Hayırlısı ne is eo olsun oy canım benim dahada varmıiş epey heyecan vardır sende..

Son düzenleme:
Esracım tatlım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun bak ne güzel alalha şükürler olsunki eşinin canlı spermi var bak espoir arkadaşımızın eşi azospermdi...Hiç spermi yoktu çok mücadele etti hiç umutsuz olmadı...Fransadan ankaraya kaan beye geldi...Çok şükür ameliyat vs derken şimdi transferi oldu...1 tane sperm bulunsun razıyız diyordu rabbim yüzün egüldü inş hamiş haberinide alırız..Umudunu kesme tatlım..Şansını yaşın genç. çok faydsası olacak gör bak

adacanım canım cok sevındım.....hakkımızda hayırlı neyse rabbım onu nasıp etsın hepımıze...
dılıyorum guzel allahım senınde yuzunu hayırlısıyla bekleyen dıger arkadaslarımla beraber guldurur
ayyyy bereketlı topıgımıze bır annecık daha gelır.......rabbım gonlunun muradını versın ıns tatlım....

günaydın canlarım ;

bu sabah tuaf duygular içerisindeyim , akşam doktorum aradı. Hafta sonu şehir dışına çıkması gerektiğinden yaramazı saat 15:00 te görmeye gidicez. müthiş heyecanlıyım ve çok korkuyorum boğazımda bişeyler düğümleniyor akşamdan beri. Bİliyorum allahım alnımıza ne yazdıysa o olacak ama elimde değil yinede. İnşallah bebeğim iyidir allahım verdiği mucizesini korumuştur. Canlarım ne olur bana dua edin,Test günümde bile böyle olmamıştımbilmiyorumkismile

canım bende dün akşam sordum doktora alttan bakacakmış. Benim zaten şehir farklı olduğunda merkezimle kontrolü yapan yer farklı bugün ne diyecek bilmiyorum büyük ihtimal ile bir süre merkezde devam eder. Bende 20 gündür jel -bant- vitamin ve aspirine devam ediyorum. Henüz banada birşey demediler sanırım ilk kontrolden sonra gebelik netleştikten sonra söylüyorlar

gunaydın kızlar...hepımıze hayırlı cumalar dılıyorum....
hulacıgım....bugun fasulyenle tanısacaksın....hayırlarla don ıns tatlım....rabbım sızı hıc ayırmasın ıns...dualarım sızınle...

hulaaaa hadi bakalım gör minnoşuuu anlat biseeeeolumunekankayizsmileyaşasın yafkaydirigubbakcemile5canım benim doktorum hamile kalırsan 12. haftaya kadar ilaçlara devam demişti.bencem devam ettirebiler:)sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruss canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…