Adqacanım canım arkadaşım işte bu aylardır bu haberi bekliyordum senden haqyırlı ugurlu olsun bitanem benim 2010 nun sonunda imzanı atacaksın canım benimn...Rabbim o güzel kalbine göre versin..Ben canı gönülden inanıyorum bu frigolar yüzünüzü güldürecek anneyim bende diye haykıracaksın...Tebrik ed
iyorum tatlım..Doktorunu seçmekle iyi yapmışsın bu arada...Seni bilen tanıyan ve anlayan birisi o artık...
İlahi derincim düşünme böyle.bende 2006 lıyım..Ama ben sabırlıyım sanırım..Evlendiğim ilk geceden denemeye başladım..Bu yıla kadar hep denedik olmadıgını ve sebebini biliyorduk ama kabullenip parayı denkleştirip doktora gidememiştik maddi olarak hala hazır degildik ama ben yorulmuştum belli etmesemden pat diye düşünmeden doktordan randevu aldım eşimle gittik doktorum adetin 21 günü burun spreyine başlayacaksın dedi uygulanacakları anlattılar..Tabi bunlara ragmen başlayıp başlamayı bize bıraktılar..Ben ay hemen olmaz maddiyat aa ramazan ayı derken eşim gel başlayalım dedi eczaneden ilacı sipariş verdik tatile çıktık herşey birden oluverdi..Rabbime şükürler olsun..Darısı başına..
adacanım canım cok sevındım.....hakkımızda hayırlı neyse rabbım onu nasıp etsın hepımıze...
dılıyorum guzel allahım senınde yuzunu hayırlısıyla bekleyen dıger arkadaslarımla beraber guldurur
ayyyy bereketlı topıgımıze bır annecık daha gelır.......rabbım gonlunun muradını versın ıns tatlım....
herkese gunaydııınnnn
günaydın canlarım ;
bu sabah tuaf duygular içerisindeyim , akşam doktorum aradı. Hafta sonu şehir dışına çıkması gerektiğinden yaramazı saat 15:00 te görmeye gidicez. müthiş heyecanlıyım ve çok korkuyorum boğazımda bişeyler düğümleniyor akşamdan beri. Bİliyorum allahım alnımıza ne yazdıysa o olacak ama elimde değil yinede. İnşallah bebeğim iyidir allahım verdiği mucizesini korumuştur. Canlarım ne olur bana dua edin,Test günümde bile böyle olmamıştımbilmiyorumkismile
inşallah canlarım hayırlı haberler getirim sizlere allahım isteyen herkese versin
Günaydın kızçeler herkese hayırlı cumalar bu mübarek günün adına rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin..Anne olamayan,evlat hasreti çeken bütün arkadaşlara nasip etsin bu güzel duyguyu...
Kimsenin kucagı boş kalmasın..Amin amin...
Ben işteyim canlarım görüşürüz...İşleir toparlayıp geri çıkabilirim pekte iyi sayılmam yani...
canım bende dün akşam sordum doktora alttan bakacakmış. Benim zaten şehir farklı olduğunda merkezimle kontrolü yapan yer farklı bugün ne diyecek bilmiyorum büyük ihtimal ile bir süre merkezde devam eder. Bende 20 gündür jel -bant- vitamin ve aspirine devam ediyorum. Henüz banada birşey demediler sanırım ilk kontrolden sonra gebelik netleştikten sonra söylüyorlar
günaydın canlarım ;
bu sabah tuaf duygular içerisindeyim , akşam doktorum aradı. Hafta sonu şehir dışına çıkması gerektiğinden yaramazı saat 15:00 te görmeye gidicez. müthiş heyecanlıyım ve çok korkuyorum boğazımda bişeyler düğümleniyor akşamdan beri. Bİliyorum allahım alnımıza ne yazdıysa o olacak ama elimde değil yinede. İnşallah bebeğim iyidir allahım verdiği mucizesini korumuştur. Canlarım ne olur bana dua edin,Test günümde bile böyle olmamıştımbilmiyorumkismile
Adacanım canım benim ne olursa olsun 2010 bitmeden sende hamileyim diyeceksin he he he bende sana diyeceğimki ben biliyordum hatırlarsan ilk sen aramıştın beni telefonda poztif dediğimde ben biliyordum zaten demiştin canım arkadaşım rabbim o güzel yüregine göre versin..Bu sefer herşey daha güzel olucak poztif düşün....Kalbinin senini dinle sakına panik yapma...Allaha emanet ol canım benim..
canım cicoşum benim amin.. inşallah dediğin gibi olur arkadaşım :) şimdiden çok heyecanlıyım aslına bakarsan.. içim içime sığmıyor niyeyse.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah, iyi ki varsın, iyi ki varsınız :)
Tabi heyecanlı olacaksın bu yolda atılan her adım bizler için umut tatlım...Hiç birimiz kolay kolayına birşeyleri elde edemiyoruz rabbim önce sınıyor sonra nasip ediyor hakkımızda hayırlısı ne ise olsun..Bugünlerin tadını çıkart tatlı heyecanlı koşturmacalar tatlım...Rabbim yüreğindeki heyecanı mutlulugu daim etsin bebeginle taçlandırsın inşalalh...
Nereder varsa bizim bildiğimiz bilmediğimiz rabbim hepsini görsün evlat hasreti ile sınamasın.amin...
ne güzel dua etmişsin canım amin. inşallah o kadar çok istiyorum ki 2010'u anne olarak kapatıp 2011'de bebeğimi kucağıma almayı. Rabbim hepimize nasip eder inşallah :)
Neden kimsecikler yok((((((((( öhü öhü öhü içim dışıma çıktı valla
nolduu civcivvvim yaaawwolumunekankayizsmileiyi misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?