Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

herkese günaydın kıslarrrrr:)sağlıklı günlerrr hayırlı cumalarrrkaydirigubbakcemile2

günaydın canlarım, hepimize hayırlı cumalar olsun inşallah :)

cicoşum canım yol arkadaşım, sen benden bu haberi duymak için çok bekledin biliyorum.. hep diyordun bu sene bitmeden sen de anne olacaksın diye... anne olabilecek miyim bilmiyorum ama tahlillerde de bir sorun çıkmazsa inşallah minnoşum da sağlıkla çözülürse aralık ayının başlarında transferim gerçekleşecek sanıyorum. bu durumda 2010'u anne olarak bitirebilme şansım olmuş oluyor :))))) canım ya, neredeyse ilkinden bile daha heyecanlı ve umutlu hissediyorum kendimi çünkü bu defa yanımda sizler ve minnoşlarınız varsınız. inşallah Rabbim bana da müjdeli haberi vermeyi ve bunu devam ettirmeyi nasip eder inşallah :)

özüüüm, güzel yürekli arkadaşım amiiiin, inşallah dediğin gibi olur, ben de topicimizin yıldızını göbüşüne koyanlar listesine katılırım inşallah :)))))

herkese gunaydııınnnn

günaydın annecik, bugün nasılsın bakalım :)

hulacım, lüfen olumsuz düşünme sakın. göreceksin, cts den sonra senin isminin yanına da bukbuklar duyuldu yazıcam canım arkadaşım :))

elıf cıgım ben tup bebek yapan dr umun ozelıne gıdıyorum......crınıno jelım yenı bıttı sondu artık aspırın alıyordum hergun ama kanamam oldugu ıcın bır hasfta kadar durdurduk...folıgım var sımdı kullandıgım bıde proluton depot ıgnem var...

Günaydın kızçeler herkese hayırlı cumalar bu mübarek günün adına rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin..Anne olamayan,evlat hasreti çeken bütün arkadaşlara nasip etsin bu güzel duyguyu...
Kimsenin kucagı boş kalmasın..Amin amin...

Ben işteyim canlarım görüşürüz...İşleir toparlayıp geri çıkabilirim pekte iyi sayılmam yani...

canım benim güzel dualarına amiiiin.

inşallah h.sonu dinlenir iyice toparlarsın kendini tatlım..

ay cok heyecanlı hulacım yaaa...
16 00 da beklıyoruz haberlerını pıt pıt atan mınık kalbı duyarsın ya da belkı de kalpleri:=)...
ne guzel bak mubarek bı gunde tanıscaksın bebısınle ınsallah ıslerın rast gıder canım...
Allah burda yazan herkesın gonlunun muradını teeeeez vakıtte verır ınsallah...
senın adına cok heyecanlandım dedıgın gıbı bu sankı test gununden de heyecanlı bısey ...
artık gozlerınle goruyosun cunku...ınsallah bırgun kucagımızda gorucez yavrularımızı.... Allahım noluuur ısteyen herkese veeeeerr...........

Hulacım ne güzel bugün minnoşunla karşılaşacaksın rabbim iyi haberleirni duymayı nasip etsin..O müthiş ana tanık olacaksın arkadaşım eşi benzeri inanki yok bunun minicik mercimek kadar bişey ekranda ve kalp atışları bukbuklarını duyuyorsun tarifi yok bu duygunun içinde bir can taşıdığını o zaman anlıyorsun..Ben de 01 kasım pazartesi göreceğim minnoşumu iple çekiyorum o günü...Hayırlısı ile güzel haberlerle gel taze annecik...heyecan yapma sakına o sırada kalp atışları için önemli sakin olmalısın..Ben heyecan yapmıştım doktor sakın ol kalp atışlarını dınlıyorum dedi sana rakam vericek..

Adacanım canım benim ne olursa olsun 2010 bitmeden sende hamileyim diyeceksin he he he bende sana diyeceğimki ben biliyordum hatırlarsan ilk sen aramıştın beni telefonda poztif dediğimde ben biliyordum zaten demiştin canım arkadaşım rabbim o güzel yüregine göre versin..Bu sefer herşey daha güzel olucak poztif düşün....Kalbinin senini dinle sakına panik yapma...Allaha emanet ol canım benim..

canım cicoşum benim amin.. inşallah dediğin gibi olur arkadaşım :) şimdiden çok heyecanlıyım aslına bakarsan.. içim içime sığmıyor niyeyse.. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah, iyi ki varsın, iyi ki varsınız :)

Tabi heyecanlı olacaksın bu yolda atılan her adım bizler için umut tatlım...Hiç birimiz kolay kolayına birşeyleri elde edemiyoruz rabbim önce sınıyor sonra nasip ediyor hakkımızda hayırlısı ne ise olsun..Bugünlerin tadını çıkart tatlı heyecanlı koşturmacalar tatlım...Rabbim yüreğindeki heyecanı mutlulugu daim etsin bebeginle taçlandırsın inşalalh...

Nereder varsa bizim bildiğimiz bilmediğimiz rabbim hepsini görsün evlat hasreti ile sınamasın.amin...

Bu arada işleirmi toparlayıp çıkacaktım işlerimi toaprladım patron çıktı ben gelicem dedi ögle yemegınıde yer 1.den sonra gelir ben kaldım burda offfffffff

ne güzel dua etmişsin canım amin. inşallah o kadar çok istiyorum ki 2010'u anne olarak kapatıp 2011'de bebeğimi kucağıma almayı. Rabbim hepimize nasip eder inşallah :)

nolduu civcivvvim yaaawwolumunekankayizsmileiyi misin canım

derincim grip oldum malum 2 gündür evde yatıyordum burnum felan tıklaı...Öksüürk var balgamı çıkartamıyorum vallahi portakal mandalina vs meyveler çorbalar bol limon ve naneli banamısın demiyor...Sıcak bişeyler içemiyorum ben hamişliğimin eb başında tiksindim hayırlısı artık..Bugünde işe geldim ama pişman oldum...öküsürk dah açok şiddetlendi...Çıkıcam diyerek geldim ama patron gelicem dedi daha ortada yok...

bugün niye geldin nasılsa cuma evde istirat etseydin demedi bile ya patron olmak böyle bişeymi acep...Ben 2 gün evdeydim yattım ama laptobum başımdaydı gelen maillere cevap veriyordum yapılmaıs gereken işleri yapıyordum sagolsun patronum rahat bırakmıyordu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…