Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ayy yawrum yaaavicdansız patron kaçtııı:))canım benim Allah şifa versinnn.ılık bişilerde iyi gelir.bol su iç canımcım su herderde devahamiş olunca işte ilaçsız doğal yöntemler o da zaman alıyoişallah gelir bir an önce patronunda çıkarsın canım benim.hafta sonu da geldi mis gibi dinlenirsinn...olumunekankayizsmile

sağolasın derincim aman gelse ne olucak bin tane iş getirir...Bir işyerinde tek olmakta çok kötü hep ceremesini çektim...Hastayım geceleri uyku uyuyamıyorum gündüz nasılsa evdeyim uyumak ne mümkün ya mail geliyor yada ceptel çalışıyor...Öyle canım çarşamba-paerşembe evdeydim bugün işteyim c.tesi ve pazar evdeyim nasipse yatıcam bol bol

Düştüm kendi derdine tatlım pardon..Sen nasılsın şu aşılama hakkında karar verebildin mi ?

olur mu cancağızzıımolumunekankayizsmileya ilaçsız olarak deneyebilirm diye düşünüorum.çünkü aralıkda tüp denemek fikrindeyim.şimdi keçi boynuzu aldırıom eşime biras kür yapim bakarsın olmaz olmaz deriz oluryapmak isteme nedenim aralığa kadar aaayyy nası durcaammmm

Haklısın canım benim keçiboynuzu kürünü eşine uygula tüp bebek yaptırmadan 70 gün önce nedeni tam olarak açıklayamam ama ben tedaviye başlarken doktoruma demiştimki ilaç kür vs uygulayalım mı diye artık gerek yok demişti...Bir sperm 70 güne kadar oluşuyormuş oluşan sperme ne yaparsn yap fayda etmezmiş..1 ay içerisinde tedavimzi gerçekleşmişti...Bence sen uygula tatlım....Havuç kürü vardı sanırım ibrahim saraçoğlunun oda faydalıymış ben onu hiç uygulayamadım eşim sigara içiyordu sigara içilmemesi gerekmiş...Bilgine canım

ayyy canikom yaa. senin baya ilerledi grip ya tadı çok güzel olmuyor tabi ama balın içine biraz karabiber koyyp yutarsan boğazına ve balgama iyi gelir cicoşum. tabi hamilelikte öyle her bitkisel şey yenilip içilemiyor ama doktoruna sor, zencefil zararlı değilse sana zencefil-bal-limon önce bir terletiyor sonra baya iyi hissettiriyor kendini.

derincim, keçiboynuzu kürünü en az 2 ay yap faydasını göreceksin. bunun yanında solgarın selenyum, çinko ve gingseng vitaminlerinden al. günde 2 çinko 1 er de selenyum ve gingseng içir kocana. baya etkili oluyor, sayıda olmasa da harekette.

Herkese hayırlı cumalar cuma bereketini üzerinize olsun dualarınız kabul olsun kızlar

derıncım nerdn geldı bılmıyorum ama ıcımden sen dogal yolla gebe kalcaksın gıbı gelıyo valla...
ınsallh dogru hıssedıyorumdur ama ne bılım 2 ye gerek kalmıcak sankı ınsallaah
gozum sende, haberlerını beklıyoırumm

ayyy annişlerin cicisiiiiiiii yerim seniii:1hug:Allah söyeletiyoodur işallahhh:)İşallah bizlere de nasip olur güsel haberler vermeekkkolumunekankayizsmileönce siiziiin haberlerinizle şenlencek kalplerimizzz:)buk buk duydummm tekmeee attııı geldiiiiiiiiii:)))olumunekankayizsmilebizde o arada katılırıs işallah sizeee

insallah canım benım ... deswımya nedenını bılmıyorum boyle okurken bırdn ıcımden oyle geldı.. ınsallah Allah yuzunu guldurur canım hıc ugrasmassın bı daha

espoir nerelerdesin. bugün kaçıncı günündü, ben seni merak ediyorum çooook :)

Merhaba canim. Hiç sorma ben dün is basi ettim etmez olaydim.
Hasta oldum bogazim agriyor hapsuruk öksürük derken korkuyorum bebegim bana tutunup tutunmadigini bilemiyorum.
Transfer olali tam bir hafta oldu geçen cüma sabahi gerçeklesmisti.
Test günüm haftaya cuma.

Canım inan hastalığınla bebeğinin tutunmasının alakası yok. Bende broinşit başlancıcı olmuştum. Hatta yumurta toplama işleminden 1 gün önce acile bile yatmıştım. Nefes alamıyordum öksürürken midem kalkıyordu ve tuvalete zor yetişiyordum. Nasıl bir öğürme nasıl bir çıkarma anlatamam. Bende senin gibi düşündüm bu kadar öksremeye kusmaya tutmamıştır demişdim. Hiç ümidimde yoktu laf olsun diye test yapmıştım 9. günümde ve çok şaşırsmıştım bebeğim tutunmuştu. Devam etmedi o ayrı ama. İnan hastalığın etkilemez kısmetinde varsa olur canım.

espoircim, godescan hoşgeldiniz.

geçmiş olsun tatlım. merak etme tutunmaya bir etkisi yoktur ama ateşin çok yükselmesin dikkat et. yükselecek gibi olursa bir parol içersin zararı yok ve çok güzel ateş düşürüyor. çok geçmiş olsun :)

canım hoşbuldum :))opuyorumnanaktan

dün gece rüyamda kan testi yapmışım ve hemşire bana gülerek hamilesiniz ne güzel değerin 19 çıkmış dedi. Bende hemşireye bağırıyorum nesi güzel ne kadar az çıkmış kesin buda düşecek falan diyorum. Çok ağladım. Kan ter içinde uyanmışım (

canım hoşbuldum :))opuyorumnanaktan

ayy canım hayır olsun.. ya bilinçaltımıza işliyor işte naparsın.. inşallah çok çok daha güzel değerleri görmek nasip olsun hepimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…