amin canım yaa. Ama böyle rüyalarda moralimi bozuyor sanki gerçek olacakmış gibi((
dün gece rüyamda kan testi yapmışım ve hemşire bana gülerek hamilesiniz ne güzel değerin 19 çıkmış dedi. Bende hemşireye bağırıyorum nesi güzel ne kadar az çıkmış kesin buda düşecek falan diyorum. Çok ağladım. Kan ter içinde uyanmışım(
canikom gerçek olsun işte. 6. gününde test yaptırırsın 19 çıkar, 8. günüde 40, 10. gününde 80, 12. gününde yani test gününde 160 :)))))))) iyi tarafından bak olumlu olsun herşey :)
anammmm kızlarr nerdesınız......hepınız yoksunuz...
kızlar geldim doktordan , doktorun tahmin ettiği gibi 2kese var. Ancak bir tanesi riskli bir yerde ve içinde bebek gelişmemiş bu yüzden riskli gebelik uzmanına gidip acil redüksyon yapılması gerekiyormuş. Diğer kese içerisinde ise bebiş var kalbi pıt pıt atıyor. Çok tuaf duygular içindeyim allahım herkese tatdırsın inşallah.
dıger bebek alınacakmı
cok gsel canım kalbının atısını falan dınlemıssın
saglıklan kucagına al ınşşşş
canım diğerinde bebek falan gözükmedi sadece böyle şekli çok acayip bi karartı var. Rahim duvarına yapışık ayrıca orda büyürse hayati tehlike yaratabilirmiş ne kadar erken tedavi edilirse diğeri için o kadar iyi olurmuş. Canım napalım allahım diğerine ömür versin, sağlık versin inşallah, darısı başınza canım
merhaba guzelliklerrr..
godescim esasen bende ikilemde kaldim merkez konusunda.. cok arasitiryoruz emrebey dedik ama esimde hala arastiriyor... iyi bir karar vermek ne guc.. gerci dunyanin en iyi yeri bile olsa.. zamani degilse nafile... insallah son tedavilerimiz olur...
benimde ruyalarim tuhaflasti.. hayra yoralim bakalim... hayir olsun...
suziskom ne durumdaisn tatlim?
canım secenek çok olunca insanın kafası karışıyor tabi. İnşallah senin için en hayırlı olan yeri bulursun ve son tedavin olur canım. bende net karar veremedim daha ama biraz dahha zamanım var benim o zamana kadar düşüneceğim. Canım bende bende abuk rüyalar görüyorum bu aralar inşallah tersi çıkar ve hayatımızda güzel şeyler olur.
Canım inan hastalığınla bebeğinin tutunmasının alakası yok. Bende broinşit başlancıcı olmuştum. Hatta yumurta toplama işleminden 1 gün önce acile bile yatmıştım. Nefes alamıyordum öksürürken midem kalkıyordu ve tuvalete zor yetişiyordum. Nasıl bir öğürme nasıl bir çıkarma anlatamam. Bende senin gibi düşündüm bu kadar öksremeye kusmaya tutmamıştır demişdim. Hiç ümidimde yoktu laf olsun diye test yapmıştım 9. günümde ve çok şaşırsmıştım bebeğim tutunmuştu. Devam etmedi o ayrı ama. İnan hastalığın etkilemez kısmetinde varsa olur canım.
espoircim, godescan hoşgeldiniz.
geçmiş olsun tatlım. merak etme tutunmaya bir etkisi yoktur ama ateşin çok yükselmesin dikkat et. yükselecek gibi olursa bir parol içersin zararı yok ve çok güzel ateş düşürüyor. çok geçmiş olsun :)
günaydınn canlarrr
hulaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:duyduk buk buklarıı maşallahhhhh işallahh o ikinci kesede hemencecik neticelenir seni yormadan çözerlerrrr:Saruboceq:canım duacınım çok dikkattt ediniizzz kendilerinizeeeopuyorumnanaktan
elifcin nasılsın yafff:)))
imojecim hakılısın:)o gel gitler ayağa kalkmışta olsak tamam iyiyiym devam ediyorum da desek bırakmıyor yakamızıen savunmasız anımızda bazen bi anlık bazen bi günlük ömre bedel gel gitler.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?