Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

amin canım yaa. Ama böyle rüyalarda moralimi bozuyor sanki gerçek olacakmış gibi ((

canikom gerçek olsun işte. 6. gününde test yaptırırsın 19 çıkar, 8. günüde 40, 10. gününde 80, 12. gününde yani test gününde 160 :)))))))) iyi tarafından bak olumlu olsun herşey :)

ruya ıste :) ınş gusel degrlerlen saglıklı bır gebelık gecırceksın ınşşş

godes duada sayın kac oldu ?

canikom gerçek olsun işte. 6. gününde test yaptırırsın 19 çıkar, 8. günüde 40, 10. gününde 80, 12. gününde yani test gününde 160 :)))))))) iyi tarafından bak olumlu olsun herşey :)

ay canım benim çok tatlısın ya doğru söylüyorsun belkide rüyamda 6. günü test yapmışımdır dime. İnşallah dediğin gibi olur.
Utandım şimdi niye hemen olumsuz düşündümki ama :))))

kızlar geldim doktordan , doktorun tahmin ettiği gibi 2kese var. Ancak bir tanesi riskli bir yerde ve içinde bebek gelişmemiş bu yüzden riskli gebelik uzmanına gidip acil redüksyon yapılması gerekiyormuş. Diğer kese içerisinde ise bebiş var kalbi pıt pıt atıyor. Çok tuaf duygular içindeyim allahım herkese tatdırsın inşallah.

dıger bebek alınacakmı

cok gsel canım kalbının atısını falan dınlemıssın
saglıklan kucagına al ınşşşş

dıger bebek alınacakmı

cok gsel canım kalbının atısını falan dınlemıssın
saglıklan kucagına al ınşşşş

canım diğerinde bebek falan gözükmedi sadece böyle şekli çok acayip bi karartı var. Rahim duvarına yapışık ayrıca orda büyürse hayati tehlike yaratabilirmiş ne kadar erken tedavi edilirse diğeri için o kadar iyi olurmuş. Canım napalım allahım diğerine ömür versin, sağlık versin inşallah, darısı başınza canım

hulacıgım hayırlısı olsun tatlım.....ıns hersey yolunda gıder fasulyenle tanısdın sonunda n guzel rabbım sızı hıc ayırmasın....

hullacııııııııımmmm, hıc canını sıkma.. hayırlı ugurlu olsun bak ne guzel atıyomus mınıgnının kalbı cok sevındım..dıgerını de ıhmal etmeyın , eger dedıgı gıbıyse doktorun ne yapılması gerekıyosa hemen yapın canım..ama aklına takıllmasın hıc eger o bossa bebek yoksa ıcınde alırlar. en azından mınıgıne zarar vermesın....
Allah tamamına erdırsın cnım benım...

merhaba guzelliklerrr..
hayirli cumalar diliyorum malum burada yeni sabah..
derincim inancimi kaybetmiyorum ama bazen insan ister istemez olumsuz oluyor sonra dan toparlanip hayir pes etmiyecegim. diyorum... gelgitli gunler anlayacagin :))
sukur saglikli olalimda...

hulacim bebisinle tanismana cok sevindim gercekten... Allah bizlerede nasip etsin insallah...
Adajanim kismetse nezamana geliyor simdi senin tedavin... insallah guzel bir tedavi rahat bir tedavi olur insallah guzel haberlerini de aliriz tatlim...

ciciskom tekrar tekrar gecmis olsun hayatim kendine iyi bak iki canlisin tatlim benim... bol bol dinlenmeye calis emi...

ozum sen nasilsin?
godescim esasen bende ikilemde kaldim merkez konusunda.. cok arasitiryoruz emrebey dedik ama esimde hala arastiriyor... iyi bir karar vermek ne guc.. gerci dunyanin en iyi yeri bile olsa.. zamani degilse nafile... insallah son tedavilerimiz olur...
benimde ruyalarim tuhaflasti.. hayra yoralim bakalim... hayir olsun...
suziskom ne durumdaisn tatlim?

canım secenek çok olunca insanın kafası karışıyor tabi. İnşallah senin için en hayırlı olan yeri bulursun ve son tedavin olur canım. bende net karar veremedim daha ama biraz dahha zamanım var benim o zamana kadar düşüneceğim. Canım bende bende abuk rüyalar görüyorum bu aralar inşallah tersi çıkar ve hayatımızda güzel şeyler olur.

amin bitanem..hakkimizda hayirlisi neyse o olsun...

Insallah dediginiz gibidir arkadaslar.
Hiç iyi degilim çok kötüyüm simdide grip oldum. Hiç halim yok.
Kan tahlili için bir hafta kaldi nasil getircem su son haftayi.
Allahim sen bana yardimet;

günaydınn canlarrr

hulaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:duyduk buk buklarıı maşallahhhhhişallahh o ikinci kesede hemencecik neticelenir seni yormadan çözerlerrrr:Saruboceq:canım duacınım çok dikkattt ediniizzz kendilerinizeeeopuyorumnanaktan

elifcin nasılsın yafff:)))

imojecim hakılısın:)o gel gitler ayağa kalkmışta olsak tamam iyiyiym devam ediyorum da desek bırakmıyor yakamızıen savunmasız anımızda bazen bi anlık bazen bi günlük ömre bedel gel gitler.(

cnm ıyıyım cok sukur ara sıra kasıklarıma bıcak saplanıyo, agrı sızı fln oluyo ama gecıo cok sukurr..

sen nasılsın asıl, yenı programın, kesın tarıhın bellı oldumu cnm ???

kızlar gunaydınn,,,bu sabah yıne adet sancısıyla uyandım. 3 5 dk kıvrandırıyo benı sonra gecıo. ınsallh normaldır bunlar
hepınıze super bı hafta dılıyorum

gunaydınnnnn... sekerlıkler....
hepımıze saglıklı mutlu huzurlu guzel bır hafta dılıyorum.....
ben haftaya super basladım umarım hepde oyle gecer..
evde sıkılmıstım cok cuma aksamından kuzenıme gıttık pazar aksamı donduk....ayyy n ıyı geldı anlatamam cok sıkılmısım evde....tek basıma...
ordada yattım sureklı ama yınede ıyı geldı....
sızler nasılsınız?????
ımoje tesekkurederım tatlım allaha cok sukur ıyıyımben....asıl sen nasılsın kafan hala karısık sanırım
aynen yazdıgın gıbı dr cok onemlı ekıbı cok onemlı yınede hersey nasıp rabbımın ol deme zamanı geldıyse nasıp olacaktır...umarım o zaman cok yakındır tatlım benım....
rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ıns kuzularımızı(amın)

günaydın şekerleriiiiiim, hepimize iyi bir hafta diliyorum...

hulacım çok ama çok sevindim. cuma akşamı girdim okudum yazdıklarını ama cevap yazmaya vaktim yoktu kusura bakma, yine de güzel haberi almak çok iyi geldi :)) keselerden birinin boş olmasına üzüldüm ama biz birine de razıyız değil mi :)))

elfcim o ağrıların normal olduğunu biliyorum tatlım. beraberinde kanama yoksa (Allah korusun) bir sorun da yok demektir.

özüüüm ne kadar pozitif başlamışsın maşallah şekerim, inşallah devamı da böyle geliiiiir :)

imocum herşey yolunda giderse bir daha regl ile başlıcam tatlım. sen nasılsın, kararsızlık dediğin gibi en zor şeylerden biri ama daha vaktin var, güzelce araştır içine sineni seç. bu tedavinin en önemli kısmı bence, yani dr ve ekibe güvenmek...

cicooooşuuum sesin çıkmamış, daha iyisindir umarım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…