Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

cnm ıyıyım cok sukur ara sıra kasıklarıma bıcak saplanıyo, agrı sızı fln oluyo ama gecıo cok sukurr..

sen nasılsın asıl, yenı programın, kesın tarıhın bellı oldumu cnm ???

ohh maşallahh:)))iyi olun olsun o kadarcık yapsın yeğenim yahuukaydirigubbakcemile5valla önümüzdeki ay ki reglimde gidicem merkeze duruma göre aşılama yaptırailirim.aralıkda tüp denemeyi planlıyuorum böl canım bana kalsa bu gün başlarım tüp denemeye amakaydirigubbakcemile3yahu yumurta toplamadan beri hala afedersiniz tuvaletim geldiğinde bile mütiş sancım oluyor.var tabi 2 ay beklemenin bi hikmeti:)

Günaydınnn herkeseeeD eee tedaviye başlayaann sonuç bekleyen var mıyıdııkaydirigubbakcemile2espoir var sonuç bekleyen sanırsammm:)haydi güzel haber verin bizeeeeeeeeeeopuyorumnanaktan

günaydın kızlar.çok entresan bişey oldu.fsh şım yaptığım kürler sayesinde 12,33 den 7.64 de düşmüş.ne güzel değil mi.arkadaşlara duyrulur.dhea yı kullandım ben bu ay.bal çörek tarçın . haa bide hayıt tohumu çayı içtimm.

derincim semracım hoşgeldiniiiiiz :)

semracım hayıt tohumu fsh üzerinde acayip etkili diyorlar. çok sevindim düşmesine.

ben de yaptırdım tahlilleri, biri bu perşembe çıkacak diğerleri çıktı ama almadım hepsini birlikte alırım diye. umarım sonuçlarım güzel çıkar benim de :))))))

Son düzenleme:

ahaaasüpermiş ya bu haberrreee semracan o halde tedaviye ne zaman başlaycan tedaviye:)ben bu fshden anlamıyorumdasempatiksalakcinni

Günaydın kızçeler ben bugün işteyim ama sesim yok kısık öksürük ara ara oluyor.

Derincim hakkında hayırlısı ne ise o olsun bitanem.....2 ay inş göz açıp kapayıncaya kadar geçer...

Adacım inşallah güzel hayırlı haberlerle geleceksin inanıyorum tatlım...Perşembeye ne kaldı şurda :)))

işallahhh adacım güsel haberlerr bekleniyoorrr:))

saol canımcımmmm:)geçer tebi:)civcivviimm geçmedi mi yahuuuCADIARZUtüh canım yaa işallahhh bir an önce hiçbişiiiyiin kalmass:)

işallahhh adacım güsel haberlerr bekleniyoorrr:))

canlarım çok teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi güzel sonuçlarla geliriiiiiiim :))

cicoşum ilaç almadığın için uzun sürdü tabi, bir an önce iyileşirsin inşallah tatlım...

Hulacım tatlım keseyi görüdn demek ne kadra güzel bir duygu değilmi rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah..Canım hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah...Kendine iyi bak.

Adacanım öksürük kaldı, ses yok akşam sahneye çıkamayacagım :)))))

Uff iş başı yapmak ne kadar zor ya istemeye istemeye geldim sabah işe görsenzi yıgınla işim var kendime kahve aldım bu arada sizlere bakayım dedim geri kaçabilirim....

Özcüm maşallah :) iyi olduguna sevindim canımcım...

Ben 01 kasımda özüm 2 kasımda minnoşuyla tekrar buluşacak testlerimiz yapılacak..

saol canımcımmmm:)geçer tebi:)civcivviimm geçmedi mi yahuuuCADIARZUtüh canım yaa işallahhh bir an önce hiçbişiiiyiin kalmass:)

aman aman derincim bundan sonra grip olan hasta olan benden uzak olsun...
İlaç içmeden atlatmak çok zor ya afedersin ama balgam dahi çıkartamıyorum daha ilk defa bu sabah oda zorladımda uffffffffffff

Adacım hatırlatmısın ülkü taş diye bir arkadaş vardı bizim topiğede yazmıştı degerlerini epey bir süre peş peşe kan tahilili yaptırmıştı degeri 17 lerdemi neydi tam bilemiyorum zamanla yükseldi hep maşallah 3 ay lık olmuş......

inşallah adacım inşallah.ben ocak ta diyorum başlarım derin cim.2010 bana uğurlu gelmedi.2011 ocak gibi başlayayım diyorum.2009 temmuz evime hırsız girdi yıl sonu dış gebelik geçirdim aralık ta ameliyat oldum.2010 dan uutluydum.2.kez şubatta evime hırsız girdi.uğursuz başladım yıla.artık 2011 diyorum bende.şimdi diceksiniz yine ya hırsız girerse diye.yok girmez kamera takıldı binaya..:))))))

tünaydın canlarım ;

malesef güzel haberler ile gelmedim. Sabah tıp fakültesine gittik. hocadan randevu alamadığımız ve durum çok acil olduğundan mecbur polikliniğe gittik, tekrar ultrasona girdim ama kimse durumumun ne olduğunu çözemedi malesef. Yarın hoca görecek bakalım dualarınızı eksik etmeyin:2:

hiç yorum yapmıyolar mı hulahoppp, çözülemeyen ne.1 bebek var kesin kalp atışı olan değil mi.2.side karartı şeklinde diyorsun.onu sonlandırıyolar zaten.anlaşılmayan şey ne anlatırmısın

Canım benim sakın umutsuzluğa kapılmaaaa.sİnşallahh seni bebişinii etkilemeden çözerlerr hiç dert etmee.baksın hoca tabi en sağlıklısı en bilgilisiyle muhattab olmak.Dualarım seninle canım.Neleri aştın geldin bu noktaya sakın gardını düşürmee.bak sen benim umudumsun unutmaaaakaydirigubbakcemile5Bizi sakın habersiz koyma bak aklım sende.olumunekankayizsmile

hulacım ne oldu ay ben anlamadım. durum acil diyorsun, görünen boş kesenin alınması durumundan bahsediyorsun değil mi.. bebekte bir sorun yok ama değil mi.. dualarımız seninle tatlım, bizi habersiz bırakma sakın...

cicoşuuuum sahneler sensiz olmaaaaz, bir an önce toparla kendini :)

bu arada ülküyü hatırlıyorum tabi, çok ama çoook sevindim. mucizlerin gerçek olduğunu anlıyoruz böyle durumları görünce...

ayrıca ben de bişi hatırlatıcam sana bugüüüül diyorum başka da bişi diyemiyorum. çok merak ediyorum durumunu ya

Merhaba arkadaslar.
Hepinize iyi haftalar diliyorum.
Evet benim test günüm bu hafta.
Karnimda adet sancisi yogun her an hastalanacak misin gibi buda beni endisellendiriyor.
Ne durumda oldugumu bilemiyor umutlu mu umutsuz mu hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…