Merhaba arkadaslar.
Hepinize iyi haftalar diliyorum.
Evet benim test günüm bu hafta.
Karnimda adet sancisi yogun her an hastalanacak misin gibi buda beni endisellendiriyor.
Ne durumda oldugumu bilemiyor umutlu mu umutsuz mu hiç bilmiyorum.
kizlarrr ben geldim kimsecikler yok(( ama cok güzel haberlerle geldim benim kuzular persembe insallah eve gelcekler...
cicoşuuuum sahneler sensiz olmaaaaz, bir an önce toparla kendini :)
bu arada ülküyü hatırlıyorum tabi, çok ama çoook sevindim. mucizlerin gerçek olduğunu anlıyoruz böyle durumları görünce...
ayrıca ben de bişi hatırlatıcam sana bugüüüül diyorum başka da bişi diyemiyorum. çok merak ediyorum durumunu ya
inşallah adacım inşallah.ben ocak ta diyorum başlarım derin cim.2010 bana uğurlu gelmedi.2011 ocak gibi başlayayım diyorum.2009 temmuz evime hırsız girdi yıl sonu dış gebelik geçirdim aralık ta ameliyat oldum.2010 dan uutluydum.2.kez şubatta evime hırsız girdi.uğursuz başladım yıla.artık 2011 diyorum bende.şimdi diceksiniz yine ya hırsız girerse diye.yok girmez kamera takıldı binaya..:))))))
tünaydın canlarım ;
malesef güzel haberler ile gelmedim. Sabah tıp fakültesine gittik. hocadan randevu alamadığımız ve durum çok acil olduğundan mecbur polikliniğe gittik, tekrar ultrasona girdim ama kimse durumumun ne olduğunu çözemedi malesef. Yarın hoca görecek bakalım dualarınızı eksik etmeyin:2:
kizlarrr ben geldim kimsecikler yok(( ama cok güzel haberlerle geldim benim kuzular persembe insallah eve gelcekler...
merhaba kissslar... umarim hepiniz iyisinizdir.. ben hala tam olarak karar vermedim merkeze.. esasen icim emre beye git diyor hemde cok yuksek derecede... ama bazi arkadaslarimda yer onerdi. anlayacaginiz o konuyu daha detaylica incelememiz lazim :) kismet.. ama bu arada tekrar hayit yani vitex`e dong quai sivilarina basladim. semramuscum sana katiliyorum tatlim ozellikle fsh icin birebir hayit. dong quai de hormonlari dengeledigi icin iciyorum. deha yida emrebeyin onerisiyle. bugun bu sitede cogu kisinin uyguladigi bal corek otu tarcin uclusune basladim :) deneyeyim ne kaybederim ki alirim hatta (kilo) :)) hepinizi kocaman opuyorum.. yagmurlu bir sabahla gune basladik...
Espoir tatlım çok güzel adet sancısı çekmen...Bende adet sancısı çekmiştim sanki adet olacakmısım gibi şuan hala adet günüm gelince çekiyorum...Allahım inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunurlar...Bebeklerin diyorum hani 2 olma ihtimali çok yüksek,2 transfer olunca darısı türkiyenin başına.
Hakkında hayırlısı ne ie o olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz kuşum...Kendine iyi bak..
ıı aksamlar kızlar hulohapcugum endıselenme hemen ınş bısı yoktur tabıkı duamzı eksık etmıcez....
espoir ınş sonucun gusel olur......
asucugum hade gozun aydın
adacıgım ınşş tahlıllerın gusel cıkıcaktır
Insallah esracim. Ne kadar zor beklemek.
evet yhaaaaa ben nasıl bekleyecegım onu bılmıorum
yaptıracagımdan kımsenın haberı yok
gelen gıdende hıc btmez bızde
Sana kolay gelsin zor oluyor tedaviye basladigin zaman bir yere gidemiyorsun misafir alamiyorsun igne saati var diye.
Bana bir iki defa misafir geldi aniden ortadan kaybolmak zorunda kaldim igne vurunmak için.
Ister istemez engelliyor igneler.
Benimde kimse bilmyordu bir tek annem ve ablamin haberi vardi.
günaydin kizlar nasilsiniz adacim insallah hersey gönlünce olur hayatim ve sende sorunsuz tedaviye baslarsin,ama benim bebislerin eve gelmesi pazartesine kaldi doktor hanim hafta sonununda burda gecirsinler dedi...insallah pazartesi evde olcaklar...
Saricim canim benimn senin nasil geciyor giii?? bebis nasil???
ASUMANCIM ALLAH BAĞIŞLASIN ARKADAŞIM.erkkek ler sanırım ikiside.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?