Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kizlarrr ben geldim kimsecikler yok(( ama cok güzel haberlerle geldim benim kuzular persembe insallah eve gelcekler...

canım benim, bence umutlu bir durum bu.. adet sancılarına rağmen adet olmuyorsan, bebiş yerleşiyor diye yorumluyorum ben bu durumu.. inşallah Allah gönlüne göre verecek :)
kizlarrr ben geldim kimsecikler yok(( ama cok güzel haberlerle geldim benim kuzular persembe insallah eve gelcekler...

asucuuuuum süper haber. benim de tahlil sonuçlarım çıkıyor perşembe günü. inşallah ikimiz de burdan çok güzel haberler veririz. kuzularını öp benim için tatlıımmmm

Insallah AdaEge dedigin gibidir.
Insan endiselleniyor bir an hastalanacakmisim gibi tabii her tuvalet gittigimde birsey yok.
Beklemez zor hele test 14cü gün olunca ((((((((((((((((

Evet canım bende sevindim rabbim ol derse oluyor gerçekten sabır gerekli...Vallahi bugülll bizi unuttu artık profiline bakıyorum siteye giriyor ama buraya yazmıyor...Aşk olsun yani....

Ay evet sahneye çıkıcam akşam hazırlanıyroum şekerim...Beni izlemeye devam edin anacım....

Canım haklısın aslında bu olaylar senin psıkolojını etkılıyor kendını nasıl iyi hissedeceksen o zaman bu yola çık tatlım hakkında hayırlısı ne ise o olsun...Öpüyorum...

Canım dualarımzı tabikide seninle panik yapma lütfen..Rabbim diger bebişini size bağışlasın.....Bende pek anlayamadım konuyu ((

Espoir tatlım çok güzel adet sancısı çekmen...Bende adet sancısı çekmiştim sanki adet olacakmısım gibi şuan hala adet günüm gelince çekiyorum...Allahım inşallah bebeklerin sana sıkı sıkı tutunurlar...Bebeklerin diyorum hani 2 olma ihtimali çok yüksek,2 transfer olunca darısı türkiyenin başına.
Hakkında hayırlısı ne ie o olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz kuşum...Kendine iyi bak..

Amanda aman kimler gelmiş kimler asucum çok sevindim..Kuzucuklarında çok yakında hergün her an her dakika birlikte olacaksın..Saglıkları ne güzel yolunda allahım bozmasın inşallah..nazarlardan korusun..2 si ile nasıl baş edeceksin bakalım..

ıı aksamlar kızlar hulohapcugum endıselenme hemen ınş bısı yoktur tabıkı duamzı eksık etmıcez....
espoir ınş sonucun gusel olur......
asucugum hade gozun aydın
adacıgım ınşş tahlıllerın gusel cıkıcaktır

merhaba kissslar... umarim hepiniz iyisinizdir.. ben hala tam olarak karar vermedim merkeze.. esasen icim emre beye git diyor hemde cok yuksek derecede... ama bazi arkadaslarimda yer onerdi. anlayacaginiz o konuyu daha detaylica incelememiz lazim :) kismet.. ama bu arada tekrar hayit yani vitex`e dong quai sivilarina basladim. semramuscum sana katiliyorum tatlim ozellikle fsh icin birebir hayit. dong quai de hormonlari dengeledigi icin iciyorum. deha yida emrebeyin onerisiyle. bugun bu sitede cogu kisinin uyguladigi bal corek otu tarcin uclusune basladim :) deneyeyim ne kaybederim ki alirim hatta (kilo) :)) hepinizi kocaman opuyorum.. yagmurlu bir sabahla gune basladik...

senın ıcın hayırlısı neresı ıse orası olsun canım:1hug:

hulacım hem rısklı deyıp hem neden bekletıyolar senı anlamadım canım. benım kuzenımın ıkızlerınden bırısı olmustu 10 haftalıken ona bıle dokunmadılar kendılıgınden kaybolur dedıler hakketen de kayboldu. acaba senınkıde oyle kaybolamazmıymıs??bırkac farklı yere mı gıtsen acaba canım.??insallah guzel haberlerle gel aramıza..Allahım senı ve kalbı atan o mınıgı korusun onu sıze bagıslasın..

hulacım hem rısklı deyıp hem neden bekletıyolar senı anlamadım canım. benım kuzenımın ıkızlerınden bırısı olmustu 10 haftalıken ona bıle dokunmadılar kendılıgınden kaybolur dedıler hakketen de kayboldu. acaba senınkıde oyle kaybolamazmıymıs??bırkac farklı yere mı gıtsen acaba canım.??insallah guzel haberlerle gel aramıza..Allahım senı ve kalbı atan o mınıgı korusun onu sıze bagıslasın..

Insallah bitanem dedigin gibi. Bazen korkuyorum hastalanicam diye WC'ye gidiyorum bir sey görmeyince rahatliyorum.
Test gûnüne kadar bu korku içimde olucak.
Allah hayirlisi neyse o olsun.
Sen nasilsin canim benim. Iyi oldun mu. Ise dönmüsün allah yardimcin olsun kendine ve yigenime dikkat et.

Insallah esracim. Ne kadar zor beklemek.

evet yhaaaaa ben nasıl bekleyecegım onu bılmıorum
yaptıracagımdan kımsenın haberı yok
gelen gıdende hıc btmez bızde

Sana kolay gelsin zor oluyor tedaviye basladigin zaman bir yere gidemiyorsun misafir alamiyorsun igne saati var diye.
Bana bir iki defa misafir geldi aniden ortadan kaybolmak zorunda kaldim igne vurunmak için.
Ister istemez engelliyor igneler.
Benimde kimse bilmyordu bir tek annem ve ablamin haberi vardi.

günaydin kizlar nasilsiniz adacim insallah hersey gönlünce olur hayatim ve sende sorunsuz tedaviye baslarsin,ama benim bebislerin eve gelmesi pazartesine kaldi doktor hanim hafta sonununda burda gecirsinler dedi...insallah pazartesi evde olcaklar...
Saricim canim benimn senin nasil geciyor giii?? bebis nasil???

bır gun ınsanı rahat bıle bırakmıolarkı
her gun dolu nasıl yapacam ne olacak bılmıorum

ASUMANCIM ALLAH BAĞIŞLASIN ARKADAŞIM.erkkek ler sanırım ikiside.

pazartesı gunu evn senlenıor desene taze anne maşşşş
huzurlan saglıklan mutluluklan buyut cocuklarını ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…