tünaydın şekerlerim, ben geldim anca gelebildim çok iş vardı
ama sizler de yoksunuz.. bugün çok sessiz kalmış buralar. zinalcim, esracım, semracım, derincim, asucum sizler uğramışsınız ama ben yetişememişim.
peki cicoş, öz, elif, hula, godes, suzie, devincan sizler nerdesiniz kızlar?????
tünaydın adacımmm..ve tünaydın kızlar...bugün tedavim başlıyor...doktorumun hesabına göre bir aksilik olmazsa da bayramdan sonraki hafta transferim olacak...Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. bugün bi arkadaşımın 6 yaşındaki oğlu lösemi nedeniyle vefat etti..ne acı bir durumdur...o yüzden hepimize sağlıkla versin Allahımm...
tünaydın adacımmm..ve tünaydın kızlar...bugün tedavim başlıyor...doktorumun hesabına göre bir aksilik olmazsa da bayramdan sonraki hafta transferim olacak...Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. bugün bi arkadaşımın 6 yaşındaki oğlu lösemi nedeniyle vefat etti..ne acı bir durumdur...o yüzden hepimize sağlıkla versin Allahımm...
canım ben buradyım sürekli sizi takip ediyorum. Muhakkak hergğn girip okuyorum ama benim o kadar monoton ve sıkıcı bir hayatım varki yazacak hiçbirşey bulamaıyorum. Ama sürekli takipciniziim. :)tünaydın şekerlerim, ben geldim anca gelebildim çok iş vardı
ama sizler de yoksunuz.. bugün çok sessiz kalmış buralar. zinalcim, esracım, semracım, derincim, asucum sizler uğramışsınız ama ben yetişememişim.
peki cicoş, öz, elif, hula, godes, suzie, devincan sizler nerdesiniz kızlar?????
tünaydın şekerlerim, ben geldim anca gelebildim çok iş vardı
Ah canım ya öncelikle başınız sağolsunRabbiim hayırlısını versin veren Allahh alan Allah kimseleri evlat acısıyla sınamasın Rabbim..Hayırlı olsun tedavinnn:)))Güsel haberlerini paylaşalım hepberabeer işallaaahh:)
adacım merhabalar:)
zinalcimm bugün ıssız topic
Adacık senin kaç tane dondurman var :))))
espoircim evet bugün ıssız topic olduk :) sen nasılsın adet sancısı benzeri sancılar devam mı?
Iyim canim bugün midem agriyor ve agri diger sanciyi bastiriyor.
Karnim çok sis. Yedigim zamanda dahada sisiyor.
Bir an önce kan tahliline gitsem.
Cuma'ya az kaldi ama geçmek bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?