Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Günaydınn kızlarrr

Zinalcim günaydınlarrrropuyorumnanaktan

Keyifler nasıl millet herkeş nerde bakimopuyorumnanaktan

HUlaaaaa habersizz komaaaa:)hulacım noldun arkadaşım haberlerini bekliyorum.hayırlı haberlerle gel bize cici anniş:)

sagol derin iyi sen nasılsın canımm kimseler yok nerde acaba bu kızlar yaaa :):)

tünaydın şekerlerim, ben geldim anca gelebildim çok iş vardı

ama sizler de yoksunuz.. bugün çok sessiz kalmış buralar. zinalcim, esracım, semracım, derincim, asucum sizler uğramışsınız ama ben yetişememişim.

peki cicoş, öz, elif, hula, godes, suzie, devincan sizler nerdesiniz kızlar?????

tünaydın adacımmm..ve tünaydın kızlar...bugün tedavim başlıyor...doktorumun hesabına göre bir aksilik olmazsa da bayramdan sonraki hafta transferim olacak...Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. bugün bi arkadaşımın 6 yaşındaki oğlu lösemi nedeniyle vefat etti..ne acı bir durumdur...o yüzden hepimize sağlıkla versin Allahımm...

Ah canım ya öncelikle başınız sağolsunRabbiim hayırlısını versin veren Allahh alan Allahkimseleri evlat acısıyla sınamasın Rabbim..Hayırlı olsun tedavinnn:)))Güsel haberlerini paylaşalım hepberabeer işallaaahh:)

adacım merhabalar:)

zinalcimm bugün ıssız topic

devincanım, sabah sen söylediğinden beri bir tuhaf oldum.. ne büyük bir acı Rabbim kimseye yaşatmasın...

senin tedavinin bu defa çok rahat ve başarılı geçeceğine olan inancım tam. önce sen başla bakalım ben sıramı bekliyorum :))

başınız sağolsun devin79, evet hayatta yaşanacak en büyük acı.çok çekmemiş en azından yavrum benimm.
sen anatolia da demiştin sanırım yanlış mı hatırlıyorum devin?

canım ben buradyım sürekli sizi takip ediyorum. Muhakkak hergğn girip okuyorum ama benim o kadar monoton ve sıkıcı bir hayatım varki yazacak hiçbirşey bulamaıyorum. Ama sürekli takipciniziim. :)

ayyy godescim, deme böyle lütfen. Allah sağlık versin. kıss ben bu topic'i açtığımdan beri çok hareketliyim sanki.. öyle durup bekliyorum. kimyasalı temmuzun başında yaşadım say bak kaç ay geçti ben hala sadece dk. hapı kullanıyorum. herşey yolunda giderse anca aralıkta transfer olacak. onun için sen de gel işte vakit geçiriyoruz şekerim :))))))

sen gelmişsin ben gitmişim biraz öncede demekki :):):)

ıssızları oynuyoruyz bugün galibaaa :):)

napalım demekki kızların işi var işleri bitsin gelirlerr :):)zqaten bi anda kalabalıklaşıyoruz bi andada yok oluyruz :):):)

espoircim evet bugün ıssız topic olduk :) sen nasılsın adet sancısı benzeri sancılar devam mı?

espoircim evet bugün ıssız topic olduk :) sen nasılsın adet sancısı benzeri sancılar devam mı?

Iyim canim bugün midem agriyor ve agri diger sanciyi bastiriyor.
Karnim çok sis. Yedigim zamanda dahada sisiyor.
Bir an önce kan tahliline gitsem.
Cuma'ya az kaldi ama geçmek bilmiyor.

Iyim canim bugün midem agriyor ve agri diger sanciyi bastiriyor.
Karnim çok sis. Yedigim zamanda dahada sisiyor.
Bir an önce kan tahliline gitsem.
Cuma'ya az kaldi ama geçmek bilmiyor.

Espoirciiimmm çok az kaldı hakikatten:teytey:en zoru beklemek ama iyi sonuç ihtimali herşeye değerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…