Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Ay canım birde bu tüp bebek tedavisi için iştende çıktım rahat edim diye. Of şimdi evde kaldım. yeni bir iş bulmakda zor geliyor. Böylede kendimi hiç işe yaramıyor gibi hissediyorum bebeğim yokki ona bakim. İşim yok evde oturuyorum off yaa.
zaman gerçektende çok cabuk geçiyor canım. Seninde baya olmuş inşallah aralık ayında transferin olur ve bu sefer bebeşine kavuşursun. bebişlerimize kavuşmak için atığımız son adım olur inşallah.

ay ben senin işten ayrıldığını bilmiyordum canım ya.. inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun da onunla uğraşırsın :))

benim çok oldu evet ya ben de anlayamadan geçiverdi. emre bey 2 ay sonra başlarız demişti yani bizim düşüncemiz eylül adetiyle başlamaktı. ama benim regl aralarım çok açılınca bir de emre bey yeni yere geçince ancak kasım adetiyle başlayabiliyoruz. gerçi buna da çok şükür :) inşallah bu defa yüzümüz güler godescim...

merhaba,
önce adaege'ye açtığı forum için teşekkürler.önce baştaki hikayeni okudum...

bende sizler gibi bir yıldız avcısıyım...uzun uzun hikayesi olanlardan.

Şu anda transfer sonrası 8.günüm.
4.deneme bu.İçimde bir yandan umut bir yandan umutsuzluk.
korkular, rüyalar..ne zor beklemek..ve sonuç olumusuz olursa yaşayacaklarımı düşünmek..
29 ekim test tarihi. Test yaptırmak, olumsuz bir cevap almaktan çok korkuyorum.
adet ağrılarına benzer ağrılar başladı bile..kram giriyor...diyorum yok yine gittiler bıraktılar beni.
en son olmadığında 2009 aralık sonuydu...eşimle saatlerce ağlamıştık..
bu anı tekrar yaşamak istemiyorum.
sabır ve güç istiyorum.
bizi kim daha iyi anlayabilir bizden başka...

Godeeeeeeeeesssssbende senin kibi kibiyimopuyorumnanaktanGerçi kendi işim ama bi boşladım tedavi başında hala gidemiyorum:)düzenli bir mesaim yok:)iki gün üst üste gitmiş diilim:)rahat olayım diye yaptım ama şimdi ne işe gitmek istiorum ne evde olmakzor psikolojiiiiakannehir

amin canımm..inşallah hepimiz güzel haberleri veririz burada ...ben ilk haberim iyi değildi ama bu sefer inşallah iyi haberler vercem :))

ah adacımm öyle kötü bir gün geçtiki burda anlatamam...bide nerdeyse tüm şirket kan vermeye gitti tedavisi boyunca ve herkes gördü tanıyordu çocuğu..çok kötü oldu valla...Allah kimseye yaşatmasın...benim tedavime gelinceeee frigolarım bekliyo beni.... kavuşurum inşallah çabucak onlara....

başınız sağolsun devin79, evet hayatta yaşanacak en büyük acı.çok çekmemiş en azından yavrum benimm.
sen anatolia da demiştin sanırım yanlış mı hatırlıyorum devin?

teşekkür ederim semracım.evet anatoliadayım..ilk tedavim oradaydı...dondurulmuş embriyolarım da orada ...2.yi de orada deniyorum o yüzden...bi de çok ilgililerdi memmun kalmıştım merkezden

inşallah bu sefer olur canımm..ümitsizliğe kapılma sakın...29 Ekim çifte bayram olsun senin için...

Devin79 çok teşekkür ederim.
seninde sanırım yakında olacak iyi şanslar diliyorum..tatlı frigoların gelir inşallah.

Bu arada tedavi için işten ayrılan arkadaşlara:
bende ameliyat,tedaviler vs nedeniyle işten ayrıldım.bu tedavi süresince iyiki ayrılmışım dedim stresten uzak olmak iyi geldi.
ama bakalım sonra neler hissedeceğim..şimdilik daha bir şey anlamadım.

aramıza hoşgeldin yasminercim, inşallah biz sana uğurlu geliriz.

test tarihine çok az kalmış, devincan'ın dediği gibi inşallah 29 ekim çifte bayram olur sizin için. probleminiz nedir, tedavini nerede yaptırdın, yaşın kaç?

selam kızlar , malum hastane işlerinden pek uğrayamıyorum buraya , umarım güzel annişler ve anniş adayları ayrıcada bebikleri çok iyidir.
Bugün sabahtan bei hastanedeydim çok ayıntlı bir muayneden geçtim. Bebeğim çok şükür iyi tekrar gördüm onu , diğer kese hala duruyor . doktor 1 hafta bekleyelim belki kendi kendine yok olur dedi.birazda olsa rahatlattı içimi.Şayet kese kaybolmassa fetal redüksiyon yapılıp içine ilaç verilip eritilecekmiş.Kese rahim duvarına yapışık olduğundan kanama riskide var, çok nadir görülen bir durummuş. Tabiki düşünmek bile istemiyorum ama bebeğim için tehlike bu. Şu an için allaha sığınmakta ve beklemekten başka yapabileceğim bişey yok malesef.

Allahım inşalah bütün bebekleri annelerine bağışlar ve tüm isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip eder canlarım

benimde çok zordu oldu hem çalışıp hem tedavi, ame benim aynı işyerinde 1.yılım olduğundan patronlarım hep destek oldular sağolsunlar. Çalışınca birazcık vakit geçiyorda evde zordur herhalde

hulacım biz de seni merak ediyorduk. çok sevindim tatlım iyi olmanıza. inşallah diğer kese kendiliğinden yok olur da redüksiyonlara falan hiç gerek kalmaz :)

walla kimsecikler yok adacım bende hastanedeydim yeni geldim , bir sürü ultrason muayne falan gele dürttü giden dürttü yavrumu ya kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın??

ticker'ın ne kadar güzel olmuş hulacım. inşallah bana da böyle bir ticker yapmak nasip olur :)))))))

HULAHOP CUM korkuttun kız biziii.hadi gözün aydın.içine ferah tut hiç bişey olmazz.erir gider diğeri.

hulaaaaacannnnnolumunekankayizsmilehade arkadaşım bol duaa inanmak başarmanın tamamı o keseyi yok et bakeemm heheh:)işallah sıkıntısızzz hallolacakkopuyorumnanaktan

meloo aşkolsun canım yaaa:)nasılsın bakeemmmzemuszemus

canlarr herşkeşler iyiimi özle cicoş yok bugünkaçak annelerelifde yokkk

Ay evet canım ayrıldım. Aslında ayrılmasamda patronum sorun çıkarmazdı ve bana izin verirdi fakat ben işyerindende soğumuştum tüp bebek tedavisni bahane yaptım ve çıktım. Ne bilim böyle olacağını sandımki tüple bebeğime kavuşacağım evde bol bol dinlernirim huzurlu bir hamilelik geçiririm dedim. Ama aklıma bile gelmeyen şeyler yaşadım tabi kısmet herşey. Canım kasıma ne kaldı burda bende kasımda aşılama yapıcam kim bilir belkide bu sefer bebişleirmize kavuşuruz.
Evet canım insan bu kadar zor günler geçirirken birde işe kafasını veremiyor. Gerçekten işte olmakda zor evde olmakta. İyice sıkıldım ve en önemlisi kendimi işe yaramaz olarak görüyorum. ((

benimde çok zordu oldu hem çalışıp hem tedavi, ame benim aynı işyerinde 1.yılım olduğundan patronlarım hep destek oldular sağolsunlar. Çalışınca birazcık vakit geçiyorda evde zordur herhalde
Ah ben biraz eşşeklik ettim galiba işten çıkarak. bende senin gibi 1,5 yıldır aynı yerde çalışıyordum ve sonsuz destekleri vardı hatta bana patron 1 ay git tedavini ol gel dedi. Bende ondan sonrada hamile kalırım gelemem deidm :)))))))) Ah kafam ahhhh. İyi kötü sonuçta bir şekilde çalışıyordum ve günlerim cabuk geçiyordu.

nolsn cnm beklemedeyım sen nasılsın?

arkadaslarım herkese selam,
su uc gundur kongremız vardı sabahtan aksama kadar ole yorucu kı bı sbah gırıp bakabılıyorum bıde gucum kalırsa aksam bıraz. ama hepınızın takıbındeyım , ınsallah 29 ekımden sonra yıne sahalardayımdelikafadulden
benım usg tarıhım 4 kasım ınsallah guzel haberler getırırım sızlere

hulacım kaydirigubbakcemile2senı cok merak etmıstım , ınsallah daha cok dua edelım ve kaybolsun o kese. Allah sana bebegını bagıslayacaksa oyle yada boyle sifasına kavusursun ınsallah...ben ınanıyorum ıyı gıdıcek hersey ...

devıncım cok sevındım tedavıye baslamana ınsallah artık bu son deneme , ve mutlu son yazıcaksın heryere..guzel haberlerını belıyorum..

adacım senınde azkaldı dedıgın gıbı zaman cabuk gecıyor hemde oyle bı gecıyorkı, ınsallah senınde ıyı haberlerın yakındır canım..

yasemıncım aramıza hos geldın , kızların da dedıgı gıbı 29 ekım cıfte bayram olcak ınsallah sıze, Rabbım pozıtıf duygusunu ve tabıkı saglıklıca devamını hepımıze asıp etsın..

ozlemcım, cıvcıcım sızler nasılsınız? nasıl gıdıyor gebeslık? bende senın ızınden gelıcem heralde ozlemcım aksam sekızde kapanıyo gozlerım.. gercı cok uyuyamıyorrum belkıde ondan dıyorum ama yınede bı ykuculuk var uzerımde:)

derıncım sen nasılsın canım,, neler yapıyosun asılaman ne zaman olcak hepsını haber ver bıze...buradakıtum ark. dualarımda ama sen ne zaman olcagını soylekı ogun ayrı bır dua edelım sana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…