Espoirciiimmm çok az kaldı hakikatten:teytey:en zoru beklemek ama iyi sonuç ihtimali herşeye değerr
inşallah kocaman bir pozitifle geleceksin espi ben buna inanıyorum :)
Bu kadar zor olacagini bilmezdim beklemeyi çabuk geçer diyordum hiçte öyle degilmis.
Az kaldi cuma'ya.
Insallah pozitifi görüm arkadaslar.
espoirrrr iaşaaalllllaaah arkadaşım işallaaaahhh pozitifff düşüünn pozitiiiiiiiiiiffff
aramıza hoşgeldin yasminercim, inşallah biz sana uğurlu geliriz.
test tarihine çok az kalmış, devincan'ın dediği gibi inşallah 29 ekim çifte bayram olur sizin için. probleminiz nedir, tedavini nerede yaptırdın, yaşın kaç?
Iyim canim bugün midem agriyor ve agri diger sanciyi bastiriyor.
Karnim çok sis. Yedigim zamanda dahada sisiyor.
Bir an önce kan tahliline gitsem.
Cuma'ya az kaldi ama geçmek bilmiyor.
adaege teşekkür ederim öncelikle inşallah bayram olur 29 Ekim.Gücümü toplayıp test yaptırabilirsem:))
B son günler yüketiyor insanı...3 gün kaldı..
ben 36 yaşındayım.Tüplerimde hidrosalpenks olduğu anlaşıldı. Buda 3 yıl önce aşılama tedavisi sırasında ortaya çıktı. Ameliyat olmam gerekiyordu ilk ameliyatımda doktorum 1 tüpümü açtı ve kurtardı diğerini aldı.
Bunun üzerine 2 kez tüp bebek tedavisi oldum.Olmadı.sonra 1 kez daha röntgen çektirdim.Ve diğer tüpümünde tekrar tıkandığı görüldü. İçinde su birikiyordu ve bebeğin tutmasını engelliyordu. Doktorum son bir kez daha denemeyi önerdi.Yine olmadı. 2.kez ameliyat oldum. Çok yıpratıcı bir süreçti.Temmuzda işten ayrıldım. Haziranda ameliyat oldum ve ekimdede 4 kez tüp bebek yapıldı.Son deneme amerikan hastanesinde oldu.
Adacım günaydın sanada .dün bi soru sormuştum görmedin sanırım.senin kaçtane dondurulmuşun var ?
adaege teşekkür ederim öncelikle inşallah bayram olur 29 Ekim.Gücümü toplayıp test yaptırabilirsem:))
B son günler yüketiyor insanı...3 gün kaldı..
ben 36 yaşındayım.Tüplerimde hidrosalpenks olduğu anlaşıldı. Buda 3 yıl önce aşılama tedavisi sırasında ortaya çıktı. Ameliyat olmam gerekiyordu ilk ameliyatımda doktorum 1 tüpümü açtı ve kurtardı diğerini aldı.
Bunun üzerine 2 kez tüp bebek tedavisi oldum.Olmadı.sonra 1 kez daha röntgen çektirdim.Ve diğer tüpümünde tekrar tıkandığı görüldü. İçinde su birikiyordu ve bebeğin tutmasını engelliyordu. Doktorum son bir kez daha denemeyi önerdi.Yine olmadı. 2.kez ameliyat oldum. Çok yıpratıcı bir süreçti.Temmuzda işten ayrıldım. Haziranda ameliyat oldum ve ekimdede 4 kez tüp bebek yapıldı.Son deneme amerikan hastanesinde oldu.
günayyyydıııın şekerlerim, hava yağmurlu ve kasvetli ama inşallah bizim için güzel bir gün olsun..
melocum aşkolsun neden unutalım seni. dün zaten ıssız topic olmuştuk farkındaysan çok fazla sohbet edemedik, bugün eski formumuzu yakalarız inşallah.
yasemincim tüplerinin 2.si de alındı sanırım, kastettiğin operasyon bu değil mi.. bazen tüp bebekte tüpler bağlanırmış başarı şansı artsın diye. inşallah senin de bu denemende bebeğine kavuşacağına inanıyorum. zaten sonucu öğrenmene çok az kaldı, inşallah herşey yolunda gidecek.
amerikacım, teşekkürler ve hoşgeldin :)
derincim, elifcim sizin bu pozitif enerjinizle canlandığımı hissediyorum valla maşallah :))))))
özcüm ve cicoşum dün hiç gelmediler. merak ediyorum doğrusu...
hulacım haydi silkelen ve at şu boş keseni, bence operasyona gerek kalmayacak gör bak..
espiiii çok az kaldı, senden kocaman bir pozitif alacağımıza eminim.
godes bugün gel de laklak yapalım, başka türlü zaman geçmiyooooor :)
imocum neşen keyfin yerinde maşallah. bence türkiye de yapacağınız tedavi seni bebeğine kavuşturacak :)
suzişkom nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor bu ara. tedavi yarıda kalınca sinirlerin bozuldu tabi.. ya şu hayıt suyunu sen de denesen hakkında çok olumlu şeyler var. bak semra fsh düşürdü onunla..
semracım, esracım sizler de iyisinizdir umarım..
devincan dün lucrin e başlıyordu inşallah bu tedavisinde dondurma minnoşlarıyla başarılı olacak..
asucanın bebişleri de h.sonundan sonra eve geliyorlar çok az kaldıııııı yaşasın :)
[ı]şekerim gördüm ve cevap da verdim :) 2 tanelerSemra teyzesi ellerinden öperler dedim :)[/ı]
yasemincimm benim de sorunum aynı..hidrosalpenksim vardı ve sağ yumurtalığımı tamamen kist sarmıştı..sağ yumurtalığım alındı...tüpüm bağırsaklara yapışık olduğundan bağlandı..solda bişey yok dediler..ağustosta ilk tüp bebeğimi yaptım ama hiçbir olumsuzluk olmadığı halde tutunamadı...bu ay da dondurulmuşlarla devam edeceğim..okuduğum yazılarda genelde hidrosalpenksin çift taraflı olduğu yazıyor doktorumada bunu söyledim ama sol temiz dedi bana..yine de bilmiyorum...inşşallah tutunur bebişin de benim için de umut olursun...
günaydınnnn adaların en güzeliiii :))) ve günaydın tüm yol arkadaşlarımm...dün akşam ilk iğnemi oldum...acıdı valla unutmuşum acısını...2 ayda :))
günaydın kzılar nasılsınız nasıl gıdıyo yolculuklar??bekleyısler bende beklemedeyım!!
allah tamamına erdirsin arkadaşım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?