Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Günaydın canlarrrherkeşelereee keyifli günlerrr:))bizim hamişlerrr nerdee nredddeeeolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

adacan hamiş kalanlara ceza verecem ihmaldenkaydirigubbakcemile3

meloo semra imojee godess esraaa devinnn hepinise merhabaaalarr

devincim hayırlı tedaviler işalahhh vakti gelmiştirrr son tedavin olsunnn işalahhh hayırlı ve sağlıklı tabiiiiŞeniz

eliiff hulaaaa cicoşş özlemmm hepinise de kırmızı kart:dance:işallahhh iyisinizdiirr kızlar:)huladan iyi haberler bekliyorum)))4 ünde elifcimin ultrasonu vardı sanırsammm :Saruboceq:civciv grip kibiydi geçmiştir işallahh:)özlemcim uyuyuooo olabileralkisalkisalkis

biliyorum tatlım yaa gonal f kullanırken lucrin hiç geliyordu...ama valla canım yandı dün akşam..alışırım ama çabuk geçer :))

dondurulmuşlarda da mı iğne olunuyor anlamadımsempatiksalakcinni

evet semracım yine iğne var ama sadece lucrin..gonal f yok bu sefer...uzun protokolün aynısı sayılır...lucrine başladım...regl olcam...reglimin 3. günü kontrolüm olacak ve o gün bir hormon hapına başlayacağım..ilk 5 gün 1 tane , 2. 5 gün 2 tane, 3. 5 günde de 3 tane içcem o haptan...herşey yolunda giderse de 18. gün transferim olacak canım...yumurta büyütme,takip ve toplama işlemi yok sadece...

devincan hormon hapı estrofem mi? sanırım benim kullanacağım hap o. ben bu defa lucrin yerine cicoşun önceden kullandığı burun spreyinden kullanacağım, 21. günümde yani 8 kasımda başlıcam kısmetse.

valla mink minik kahverengi beyaz haplar ama adını hatırlamıyorum canımm evde bakmam lazım...inşallah sana da az kaldı güzelimm herşey güzel olacak bu sefer inşallah...

derincim çok teşekkür ediyorum...kısmetse olacak inşallah...

inşallah deviniiiim inşallah. bu arada benim kk dan tanıştığım bir arkadaşım daha doğum yaptı düüüün :) tüpçülerden 3. doğum oldu bu, biri de 1 ay sonra gelmek üzere. darısı bizlerin başına şekerleeeer :)

tunaydın seker nasılsınız.....ben ıyıyım sukur haftaya hastaneye yatıyoruz ıns... bol bol dua edın kızlar...cok ıhtıyacımız olacak...

tunaydın seker nasılsınız.....ben ıyıyım sukur haftaya hastaneye yatıyoruz ıns... bol bol dua edın kızlar...cok ıhtıyacımız olacak...

ööööz biraz önce cicoşu aradım seni konuştuk. 12. haftasında hastaneye yatacaktı, şimdi annesi geldi diye topic'e girmemiştir dedik. ay canım inşallah serklaj çok başarılı geçer ve sen de hemencecik taburcu olursun..

tatlım annem 14:30 ınıyo ozan gıdecek havaalanına almaya....az kaldı az....salı gunu konturolum var...ıkılı ıcın kan verecegım sonrasında gun verecek ben 12 haftayı gecmesını ıstemıyorum serklaj ıcın ıns hersey yolunda gıder canım....aslında korkuyorumda cok....

Allah kavuştursun tatlım çok az kalmış. korkmakta da çok haklısın ama inşallah bu defa herşey yolunda gidecek özüm, çok erken önlemler alıyorsunuz, bu defa bebeğini sağlıkla kucağına almak kısmet olacak inşallah :)

hayirli haberlerini bekliyoruz espoircim.. bence hamissin :)

Kizlar civciv'den haber var mi iki gündür yazmiyor.
Umarim iyidir.
Aslinda bende çok kÖtüyüm iki gecedir uykusuzum kötü kuru öksürÜyorum nefes alamiyorum gece uyamiyorum. Korkumdan ilaçta kullanamiyorum. Nasil geçecek bogaz agrisi ilaçsiz ?
Her aksam balli süt içiyorum fayda etmiyor.
Tavsiyeleriniz var mi ?

tatlım ben cicoşla konuştum maşallah iyi ama sesi hala düzelmemiş. işleri çok ondan giremiyor. belki bugün bir ara uğrar.

bu arada sen de ballı süt içmekle iyi yapıyorsun. balın içine karabiber karıştırıp yutabilirsin. biraz yakıyor boğazı ama iyi geliyor. vicks var mı acaba fransada tatlım. varsa al boğazına ve sırtına sür, tülbent koy üstüne de. valla çok iyi geliyor. zararı da olmaz bebişe :)

ya kızlar bugunlerde cok gıremedım devıncan nasıl basladı mı? tedavıye....

ya kızlar bugunlerde cok gıremedım devıncan nasıl basladı mı? tedavıye....

başladım özlemcimm başladımmm...dün ilk lucrinimi oldum...kısmetse bayramdan sonraki hafta transferim olacak...senin adına da sevindim özcümmm anneciğine kavuşuyormuşsun...hastanede de umarım çok yatmadan çıkarsın hemen..taze annem benimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…