Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

devıncanım hadı hayırlısı olsun rabbım hepımızın yuzunu guldursun ıns tatlım.....cok sevındım canım ya....valla...rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın ıns canım...

kızlar herkese selam bugun yıne havamda degılım sabah uyandıgımda bır mıktar kahve sonrada hafıf pembe kanamam oldu, cok korktum.. bu ıkıncı oluyor bılıyosunuz
doktorumu aradım , adam hıc cıddıye almadı benı gel bıle demedı normalmı bılmıyorum
proluton depot ıgne vur dedı vurduk hemen sımdıde yatıyorum..
Allaha emanetız, dha gormedık bıle,ınsallah bı sıkıntı olmaz....

tunaydın seker nasılsınız.....ben ıyıyım sukur haftaya hastaneye yatıyoruz ıns... bol bol dua edın kızlar...cok ıhtıyacımız olacak...

ozlemcım ne kadar kalcaksın hastanede canım.. gecmıse baktım ama karıstırdıysam kusuruma bakma...
bı sıkıntı olmadan tedbır ıcınmı yatıyosun yoksa bısey mı oldu.. senı merak ettım cnm bnm

inşallah adacım yaaa, bu sayı ııce artsın ınsalahhh

elıfcıgım gewcmıs olsun tatlım erken donemlerde olabılır dedı benım dr umda kendıne dıkkat et rapaor al dınlen bol bol.....
ben kucuk bır operasyon ıcın yatacagım canım duruma gore belkı hemen belkı aylarca kalacagım...bende bılmıyorum....operasyondan sonra kanaman oluyo kanamanın enfeksıyonun durumuna gore......ıns cok kalmam canım sende cok uzulme lutfen prolutonu 3 gunde bır bende yaptırıyorum....cok yakıyo tas gıbı sagım solum.....bol bol dınlen emı opuyorum kocaman....

canım geçmiş olsun çok , malesef bendede aynı sorun oldu. Dün akşam sızıntı şeklinde kanamam oldu.acile gittik ayrıntılı muayene ettiler , çok şükür bebeğin kalp atışları yerindeydi. Kanama hafif olduğundan eve gönderdiler.bizrazönce yine aynı şeyi yaşadım. Canım sıkmacanını allaha emanetiz. Elimizden birşey gelmiyor . Ben işe gitmedim bugün pazartesiye kadarda yatak istiratim var. sende bol bol dinlencanım.Allahım bebeklerimizi bize bağışlasın , korusun onları inşallah:gitme:

Her aksam balli süt içiyorum sagolsun esim hazirliyor.
Vicks vardir arastirmak lazim. Bogazim çok kötü karnima kadar agriyor.

merhaba arkadaşlar
bugün transferden sonra 9.günüm. 6.7.günden sonra adet sancılarına benzer sancılar ve bel ağrılarım başlamıştı.bugünde devam ediyor.Genelde yatıyorum.ara ara kalkıp evde işler yapıyorum.Hemen yoruluyorum yine yatıyorum.Çalışırken okulda deli gibi öğrencilerin arasında koşturuken daha önceki 3 denemeyi nasıl yapmışım anlamıyorum. Tabi o zamanlar insanın kendini dinleyecek zamanı olmuyordu.
Şimdi ise dinle dinle dur..bir an bir güç geliyor.Tamam diyorum benim elimden bir şey gelmez, bu doğa olayı, eğer allah izin verir ise olacak ben ne yapabilirim ki daha üzülme diyorum..
Ama adet sancılarım devam ettikçe moralim bozuluyor hep ağlamak istiyorum.Ben bir daha nasıl güç bulacağım tedavi için diyorum.
espoir-fr seninle aynı gün sonuçlarımız belli olacak görünüyor.Senin kaçıncı deneme? hangi hastane
nasıl belirtilerin var?

Ada ege hosbulduk canim ben dun gece senin ilk sayafini okuyup yazdim birde baktim sayfa 700 leri gecmis ilk sayfami kalmis dedim kendi kendime olsun neyse canim bir pot kirmadim yani insaallah

günaydın şekeler, güzel bir gün diliyorum. istanbul acayip fırtınalı ve yağmurlu. şemsiye bile açamıyoruz açsak da ters dönüyor. öyle kedi yavrusu gibi ıslandım ben de mecburen :))

hamişlerimiz nasılmış bakalım.. elifcim, hulacım böyle hafif kanamalar olabilir lütfen panik yapmayın. çok ağrılı ve kırmızı kanama olmadıkça sakin kalın.. kanamanın en güzel ilacı yatıp dinlenmek diyorlar. mümkün olduğunca ayakta kalmaktan ve ağır iş yapmaktan kaçının e mi :)

yasemincim o ağrılar hayra alamet ben sana sööliim, benim de öyle olmuştu, cicoşun da, özün de, elifin de, hulanın da :)) espoir de de aynı ağrılar var. ikinizden de güzel haberler alacağımıza inanıyorum :)

amerikalı canım aşkolsun ne potu :) ben hala yıldızına kavuşmak için bekleyen bir anne adayıyım, inşallah bu sene tamamlanmadan kavuşurum minnoşuma diyorum :)

günaydın kızlar.nasılsınız.elifcim, hulacım umarım işyeri izin sorununuz yoktur.bol bol dinlenin bencede.2 arkadaşım beklemede sanırım (yasminer-esproir)bugün yarın sonuç alınacak.dualarımız sizinle arkadaşlar.pazartesi bakarım ben artık sonuçlarınıza.hasta arkadaşlarıma da geçmiş olsun diliyorum.

semracım günaydın. sanırım 29 ekim test günü yaseminin, espoir de ona çok yakın olsa gerek. heyecan doruktaaaaa :)

Günaydın canlarım epeydir giremedim geçmişi okuyamadım...Herkes iyidir inşallah....

İlaç kullanamadığımdan dolayı hastalığı zor atlatıyorum....Öksürüğüm azaldı sayılır bu hafta sonuna kadar iyileşirim inşallah..Burnumu temizlerken fark ediyorum hafif kan geliyor...Şakır şakrı değil allahtan...Çogu hamile böyle şeyler olabilir diyor doktorumda uyarmıştı baştan o yüzden içim rahat..Afedersinzi ama balgam çıkartmakta zorlanıyorum onda bile hafif kan oluyor..Bunları yazıyorumki sizlerinde başınıza gelirse panik yapmayın diye.(inşallah gelmez canlarım herkes rahat bir hamilelik geçirir..)

Herkese günaydın.Bende tedavavime devam ediyorum. Kırmızaıların görünmesi ile tedavimbaşlamışoldu gün aşırı bant yapıştırma ile başladım. bugün 7.günüm. allah kısmet ederse 18. günümde transferim gerçekleşecek ve bende inşallah hamileyim diyesize duyuracağım...

C.tesi gününden bu yana eşimle ugraşıyorum birde topugunun üzerine basamıyor...Acile gittiğinde film çekildi..Doktor ilaç verdi..Topuk dikeni olabilir demiş..Aniden olan bir durum..Egzersiz ve ilaç verdi doktor...İlaçlarda yan etkilerini eşimde hemen belli ediyor...Kullanmasa ilaçalrı agrısı geçmiyor basamıyor ne yapacagız bilemiyorum...İlaçlarda eczacı başının ilaçları....Eşin sık hasta olan ve ilaç kullanan birisi değil ilaçlar hemen yan etkisini belli eidyor daha öncedende başımıza geldi..Ne olucak bilemiyorum...Ayagını basamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…