Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın şekerler hepinizi öpüyoruuuum..

godescim işte regl öncesi sıkıntılarıymış yaşadığın ruhsal dalgalanmalar. kürtajdan sonra beklememene çok sevindim, herşeyin hayırlısı olsun inşallah :)

günaydın kızlar;

dün gelemedim işler çok yoğundu öğleden sonrada kontrolüm vardı. Haberler güzel diğer kese içnde bek oluşmamış buyüzden redüksiyona gerek kalmadı. Bebeğimde iyi çok şükür kalbi atıyor ve büyümüş kuzum haftasıyla uyumlu. Doktor atık yakın takibe gerek yok 1 ay sonra gel dedi. Kanamamda kesildi.

elifçim hiç merak etme ilk 3ay içerisinde bu kanamalar çok şiddetli ve ağrılı olmadığı sürece normalmiş , benim 4 gün devam etti. Bol bol istirat et canım ve yediklerine çok dikkat et. ben günde 2 kere je kullanıyorum sadece.

espoir canım değernin ktlanmasınaçok sevindim , sanırım ikizler çünkü benim değerlerimde senden bir fazlaydı ve iki kese görülmüştü. İnşşallah sağlıkla gelir bebişlerin.

Özlemcim nası geçti kontrolün sonuçların nasıl , bebişim e salladımı sana :)

civcivimm , adacım , derincim , esracım ve diğer yol arkadaşların sizlerde çok iyisinizdir umarım

hulacım seni çok merak etmiştim. güzel haberine de çok ama çok sevindim. inşallah herşey daha da güzelleşerek devam eder :)

godescim kırmızlar gelmiş gözün aydın ; umarım bunda snra hep mutlu olursun canım. hayırlısıyla allahım isteyen herkese nasip edecek canım benim ,dualarımız seninle ve tüm isteyen arkadaşlarmızla

hulacım seni çok merak etmiştim. güzel haberine de çok ama çok sevindim. inşallah herşey daha da güzelleşerek devam eder :)

çok sağol canım , bedeçok korktum belirsizlik çok kötü kolumu kaldıracak halim yoktu ve sürekli ağlama krizlerine giriyordum istemeden , am neyseki geçti.inşşallahh hepimiz için bundan sonra güzel şeyler olacak :))

inşallah hulacım amiin, hepimiz güzel şeylerle karşılaşalım artık hayatta.

pazar günü ben 31 yılı arkamda bırakıp, 32'ye yelken açtım arkadaşlar.. nedense içimde bir umut, bir kıpırtı var o günden beri.. ben sanki bu yaşımda anneliği tadacakmışım gibi bir his var kalbimde.. dualarınızı eksik etmeyin olur mu :)

canımmmm nice mutlu yıllar , yeni yaşın bütün güzellikleri en baştada bebişini sana getirsin , bir dahaki doğum gününde minik pamuk elleri avuçlarında tombul yanakları yanaklarında olsun inşallahhhh

Bende cumartesi gün 29 yılı arkamda bırakıp 30 a yelken açıyorum , akrep kadını olmak zor zanaat

canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerine, amiiiin.

sen de akrepsin demek ki :) sen benden daha önce bir akrep anne olacaksın ama ben de yetişicem inşallah :))

ay evet canım ondanmış galiba. Şİmdi çok iyiyim ama. Korkuyordum ya regli olmazsam ya çok bekletirse diye çok şükür olmadı öyle bişey.

godescim kırmızlar gelmiş gözün aydın ; umarım bunda snra hep mutlu olursun canım. hayırlısıyla allahım isteyen herkese nasip edecek canım benim ,dualarımız seninle ve tüm isteyen arkadaşlarmızla
amin canım yaaa. Tüm iyi dileklerin için çok teşekkürler canım.

ay ne güzel canım redüksiyona gerek kalmamış süper yaaa. Bebişinde ne güzel büyüyor maşallahhhhhhhhh. Nazar olmasın [
/B]QUOTE=AdaEge;16028849]inşallah hulacım amiin, hepimiz güzel şeylerle karşılaşalım artık hayatta.
pazar günü ben 31 yılı arkamda bırakıp, 32'ye yelken açtım arkadaşlar.. nedense içimde bir umut, bir kıpırtı var o günden beri.. ben sanki bu yaşımda anneliği tadacakmışım gibi bir his var kalbimde.. dualarınızı eksik etmeyin olur mu :)
[/QUOTE]
Canım yeni yaşının tüm güzelliklerini getirmesini diliyorum tatalım. herşey gönlünce olsun.
Seneye yeni yaşına inşallah anne olarak girersin.
canım seninde doğum günün kutlu olsun. Herşey gönlünce olsun. Seneye mis kokulu bebişinle kutlarsın artık. Ne güzel :)))))))))

Son düzenleme:
bugün iyi olmana sevindim godescim :)

inşallah dediğin gibi seneye yeni yaşıma girerken bebişim kucağımda olur. onu çok özlüyorum gelsin artık :)

selam kızlar....
bız geldık rabbıme cok sukur hersey yolunda....dr bı turlu olcum yapamadı ensesının bır sanıye durmadı...yarın saat kendını seyrettırdı bu sayede bıze....ıkılı test sonucum cıktıgının ertesı gunu serlaj atılacak sımdılı bızden bu kadar kızlar dılıyorum hepımız kucagımıza alrız bebıslerımızı saglıkla...

hoşgeldin özüüüm. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, inşallah 2li test sonuçların da güzel çıkacak :) haydi bakalım herşey çok güzel gidiyor, devamı da böyle gelsin inşallah :)

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr

adacıgım yenı yasın sana saglık mutluluk huzur bebek versın ınşşşşşşş allh gonlundekını sana nasp eylesın hayırlısıylan ınşşşşş

hulahopcugum senın adına cok sevındım herseyın yolunda gıdıp kanamanın kesılmesıne...

özüm maş sana vede bebegıne .....saglıklan kucagınıza alın ınşşşşşşş

godescıgım ınşşşşş bızde gusel gunler gorecegız allhın ıznıylen

bugün iyi olmana sevindim godescim :)

inşallah dediğin gibi seneye yeni yaşıma girerken bebişim kucağımda olur. onu çok özlüyorum gelsin artık :)

inşallah canım yaaaaa. En kısa zamanda bebeişine kavuşursun. Bende çok özlüyorum valla. Gelsinler artık evlerimizi şenlendirsinler bekletmesinler bizi....

Ay yerim onu yaaa yerinde de durmazmış.:)))) Maşallahhhhh

amimn canımmm çok az kaldı artık sona yaklaşıyoruz diye düşünüyorum....

bak sen yaramazın yaptığına
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım , serklajıda atlatıp allahın izniyle vaktinde sağlıkla alacaksın bebişini kucağına

günadın esracım ;
darısı başına inşallahhh az kaldı seninde

günadın esracım ;
darısı başına inşallahhh az kaldı seninde

gelde bana sor o azlıgı :)
sankı her gunum 1 yıl gıbı gecıor
daha bayramda adet olacam ılaclara baslıcam yumurtam toplanacak
transefer olacak
ben sonucu beklıcem ooooooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…