gelde bana sor o azlıgı :)
sankı her gunum 1 yıl gıbı gecıor
daha bayramda adet olacam ılaclara baslıcam yumurtam toplanacak
transefer olacak
ben sonucu beklıcem ooooooooooooo
valla doğru esracımda malesef sonucu beklekmekte son olmuyor , ama ne yapalım bebeklerimiz bize gelsinde önemli diil , nazlı bebeklerimiz bizim onlar kıymetlilerimiz olacak
çok güleceksiniz ama ilk çıkan 3 tanesini (LH, E2, FSH) almadım daha hulacım. diğer amh (ne kadar yumurta rezervi kaldığını bildiren test) sonucu için pzt doktorum aradı sonuç 3, yaşınıza göre olması gereken gibi dedi. şimdilik herşey yolunda çok şükür.
cicoooooşuuuuum çok özledim seni, nasılsın, minnoşun nasıl kuşuuum
evet adacaım sorma ya,bir türlü fırsat bulup kaçamıyorum siteye çok işim var çok...
Zaten nane molla geziyorum ayakta.....İştahsızlıgım başladı benım....Sabah evdez zorla atıştırdım yumurta felan tam kapıdan çıkıcak pat hepsi dışarıya dedim artık bişey yemeyecim....Bulantılı cicoşşşşşşşş
Sen şimdi kasım reglini bekliyorsun bitanem değilmi ???????? Ay ne heyecanlı.....
bulantı iyidiiiir, sen beni dinle :) şekercim kendini aç bırakmamaya çalış, az az sık sık ye olur mu kuzum.
evet kasımdakini bekliyoruz. bu sefer dk hapı kullandığım için gecikmez de diye düşünüyorum. görücez bakalım neler bekliyor bizi tatlım :)
Asumancım pazartesi bebeklerini eve getirecekti haberin varmı adacanımne güzel değilmi evleirnde tatlı heyecan ve koşturmacalar vardır..Allahım hepimize nasip eder inşallah...
Dogum kontrol hapı kullanıyorsan gecikmez diye biliyorum..Ay ay gününde olursun hemen başlarsın fıs fıslara :))))) Kasımın kaçında regl olacaksın? Çok ama çok güzel şeyler olucak..Hamile olmayan kalmayacak bak görüceksin..Kocaman öpüyorum seni..Bu arada ya k.pederin iyileştimi? aklıma geldide hani eşinin psıkolojısı düzeldimi diye :)
Bulantı bulantı = Cicoş
Bu ara kızlar dün akşam iş çıkışı düz yolda bir takıldım nerdeyse yüz üstü betona düşüyordum alalh korudu...Kendimi nasıl suçladım korktum..Ya düşseydim diye saatlerce kendi kendime kurdum....
Herkesle rburda ama kimse yazmıyor.....Ben kaçıyorum......
Godes canım merhaba,senin kırmızılar geldi sanırım gözün aydın....
canım evet dün gece gelmeye başladı ama hala normale dönmedi ya az az geliyor kafamda kuruyorum bende acaba rahim yapışıklığımı oldu diye öyle olunca az geliyormuş
(( cuma doktora gidicem işte umarım oyle bişey yoktur. artık hiç olumsuz bişey yaşamak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?