Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

gelde bana sor o azlıgı :)
sankı her gunum 1 yıl gıbı gecıor
daha bayramda adet olacam ılaclara baslıcam yumurtam toplanacak
transefer olacak
ben sonucu beklıcem ooooooooooooo

valla doğru esracımda malesef sonucu beklekmekte son olmuyor , ama ne yapalım bebeklerimiz bize gelsinde önemli diil , nazlı bebeklerimiz bizim onlar kıymetlilerimiz olacak

çok güleceksiniz ama ilk çıkan 3 tanesini (LH, E2, FSH) almadım daha hulacım. diğer amh (ne kadar yumurta rezervi kaldığını bildiren test) sonucu için pzt doktorum aradı sonuç 3, yaşınıza göre olması gereken gibi dedi. şimdilik herşey yolunda çok şükür.

maşallah adacanım sonucun güel çıkmış sevindim..İnşallah sonuda böyle olur tatlım...
Vallahi komedisin 2 hafta olucak beyaaaa meraksız taze seni..Hımm neyseki tahliller ordalar nasılsa canikom eninde sonunda kavuşursunuz birbirinize...

Merhaba kızlar ben geldim...
Eskisi kadar sık sık giremiyorum özlüyorum sizleri.....Ama iş napalım.....

Herkes iyidir umarım..Hepinizi öpüyorum....

Hulacım tatlım bebeğin seninle bak ne güzel herşeyin yolunda olduguna sevindim..Kalp atışlarını bile duymuşsun maşallah seni merak etmiştim...Rabbim kucağına almayıda nasip eder inş..Kendine iyi bak öpüyorum...

Elifcim kanamaların oluyormuş bencede bol bol yat dinlen benimde düşük tehlikem olmuştu doktorum dikkat et demişti çok şükür atlattım...Birkaç gündür pembemsi lekelerim gelmeye başladı doktorum normal oldugunu söyledi bu dönemde olabilirmiş rahim agzı açılıyor dedi...

Özüm 41 kere maşallah alalhım nazarlardan korusun fıkır fıkır seninkide desene....
Herşey yolunda gidiyor,hep böyle devam eder inşallah....

cicoooooşuuuuum çok özledim seni, nasılsın, minnoşun nasıl kuşuuum

evet adacaım sorma ya,bir türlü fırsat bulup kaçamıyorum siteye çok işim var çok...
Zaten nane molla geziyorum ayakta.....İştahsızlıgım başladı benım....Sabah evdez zorla atıştırdım yumurta felan tam kapıdan çıkıcak pat hepsi dışarıya dedim artık bişey yemeyecim....Bulantılı cicoşşşşşşşş
Sen şimdi kasım reglini bekliyorsun bitanem değilmi ???????? Ay ne heyecanlı.....

bulantı iyidiiiir, sen beni dinle :) şekercim kendini aç bırakmamaya çalış, az az sık sık ye olur mu kuzum.

evet kasımdakini bekliyoruz. bu sefer dk hapı kullandığım için gecikmez de diye düşünüyorum. görücez bakalım neler bekliyor bizi tatlım :)

Asumancım pazartesi bebeklerini eve getirecekti haberin varmı adacanımne güzel değilmi evleirnde tatlı heyecan ve koşturmacalar vardır..Allahım hepimize nasip eder inşallah...

Dogum kontrol hapı kullanıyorsan gecikmez diye biliyorum..Ay ay gününde olursun hemen başlarsın fıs fıslara :))))) Kasımın kaçında regl olacaksın? Çok ama çok güzel şeyler olucak..Hamile olmayan kalmayacak bak görüceksin..Kocaman öpüyorum seni..Bu arada ya k.pederin iyileştimi? aklıma geldide hani eşinin psıkolojısı düzeldimi diye :)

Bulantı bulantı = Cicoş

Bu ara kızlar dün akşam iş çıkışı düz yolda bir takıldım nerdeyse yüz üstü betona düşüyordum alalh korudu...Kendimi nasıl suçladım korktum..Ya düşseydim diye saatlerce kendi kendime kurdum....

Herkesle rburda ama kimse yazmıyor.....Ben kaçıyorum......

Godes canım merhaba,senin kırmızılar geldi sanırım gözün aydın....

Asumancım pazartesi bebeklerini eve getirecekti haberin varmı adacanımne güzel değilmi evleirnde tatlı heyecan ve koşturmacalar vardır..Allahım hepimize nasip eder inşallah...

ayyy evet baksana cicoşum, sesi çıkmıyor tabi canına okuyordur Dilan ve Derman hehe

inşallah şekerim. hangi gün olurum bilmiyorum en son 19 ekimde oldum, 4. gün dk içmeye başladım. kasımın 11'inde hap bitecek sanırım bittikten sonra 4-5 gün içinde regl olmam lazım bir aksilik olmazsa inşallah. bu arada fısfıslara kısmetse haftaya pazartesi başlıcam kuşum :)

kayınpeder çok şükür iyi canikom. hatta şu anda basın toplantısında desem inanır mısın. ameliyatını yapan prof. ve ekibi organ nakilleri ile ilgili bir demeç verecekmiş, oraya çağırmışlar, sen de konuşma yap, hastalar neler yaşayacaklarını bilsinler demiş. yaa şu an orada tatlım :)

ayyy canım benim Allah korumuş seni... ay içim kötü oldu, nazar mı değdi, bir oku üfle kendini

Herkesle rburda ama kimse yazmıyor.....Ben kaçıyorum......

Godes canım merhaba,senin kırmızılar geldi sanırım gözün aydın....

canım evet dün gece gelmeye başladı ama hala normale dönmedi ya az az geliyor kafamda kuruyorum bende acaba rahim yapışıklığımı oldu diye öyle olunca az geliyormuş
(( cuma doktora gidicem işte umarım oyle bişey yoktur. artık hiç olumsuz bişey yaşamak istemiyorum.

canım benim çoğalır korkma, aklına getirme öyle kötü kötü şeyler bugünü ilk günün diye düşün, akşama doğru çoğalır.

benim son aylarda (çocuk istemeye başladığımdan beri) adet miktarlarım azalmıştı. doktora söyledim (hem kadın doğumcum, hem tüp doktorum) önemli bir durum olmadığını söyledi. geçen adetim gürül gürül eskisi gibi olunca sevinmiştim mesela. yani diyeceğim, aylara göre azalıp çoğalabilir. sanırım iç tabaka çok kalınlaşınca daha yoğun kanama oluyor, iyi yumurtlamakla alakalı. belki bu ay rahim içi tabakan çok kalınmaşmamıştır az regl olursun hemen kötüyü düşünme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…