canım evet dün gece gelmeye başladı ama hala normale dönmedi ya az az geliyor kafamda kuruyorum bende acaba rahim yapışıklığımı oldu diye öyle olunca az geliyormuş
(( cuma doktora gidicem işte umarım oyle bişey yoktur. artık hiç olumsuz bişey yaşamak istemiyorum.
ayyy canım benim Allah korumuş seni... ay içim kötü oldu, nazar mı değdi, bir oku üfle kendini
ayyy evet baksana cicoşum, sesi çıkmıyor tabi canına okuyordur Dilan ve Derman hehe
inşallah şekerim. hangi gün olurum bilmiyorum en son 19 ekimde oldum, 4. gün dk içmeye başladım. kasımın 11'inde hap bitecek sanırım bittikten sonra 4-5 gün içinde regl olmam lazım bir aksilik olmazsa inşallah. bu arada fısfıslara kısmetse haftaya pazartesi başlıcam kuşum :)
kayınpeder çok şükür iyi canikom. hatta şu anda basın toplantısında desem inanır mısın. ameliyatını yapan prof. ve ekibi organ nakilleri ile ilgili bir demeç verecekmiş, oraya çağırmışlar, sen de konuşma yap, hastalar neler yaşayacaklarını bilsinler demiş. yaa şu an orada tatlım :)
kaçmaaa cicooşşşşşşşş geçmişi okuyodum canım dedim ne var ne yok kızlardaaann:)bende şimdi merkezi aradım ama ulaşamadım dr uma bakıcam tekrar bugün.ragli tarihimi hesaplayamıyorum bu progestan yüzünden erteleniyo ya 15 inde hafif bi leke gelmişti mesela ama ben ilacı 18 inde bıraktım hemen regli oldum.onu sorucam şimdi ya bayrama gelirse nasıl lacakak diye.bana kalırsa 20 sinden sonra gelsin artık ona göre başlıycak aşılama serüvenimis:)))senin bulantılar işallahh bitsin artık yahu yazık sanaa ben kusmaktan çok korktuğum için acayip üzülüyorum senin bulantılarınaa kendi bulantılarıma üzülmek en büyük hedefim amaaa
Derincim üzülme üzülme bu kadar yaklaşmışken pes etmediniz hiç biriniz hepinzi güçlü kadınlarsınız eninde sonunda elde edeceksınız bebeginize kavuşacaksınız...Rabbim sabrınızı deniyor...Böyle teselli et kendini..Bencede kırmızıları düşünme oluruna bırak istedikleri zaman gelsinler..Stres yapıpta birde onların gecikmeleri ile ugraşma...
Vallahı bulantılarım geçmiyor..Gün içerisinde hep bulantım var..Sabah uyanınca kalkmak istemiyorum ögürmekten canım cıkıyor şimdi dışarı çıkartma başladı....Sık sık yemek yiyesim gelmiyor...Canım biey çekmiyor en sevdiğim şeyi bile zorla isteksiz yiyorum...İnşallah adacanda sende hamiş kalırsınızda böle bulantılı bulantılı gezersiniz o zaman anlarsınız he he bel agrımı yabana atmayalım sag tarafımda hemide yürürken bile bıcak saplanıyor bazı....
Aaa adacanım ben sen kasımda yeni yaşına girdin demi nica mutlu uzun yıllara eşinle ve bebişinle tatlım....Hayat tesadüflerle doldur bitanem yeni yaşına bebişin gelecek gör bak..
Ben temmuzda yeni yaşımı kutlarken tedavi yoktu ortada sadece 20 temmuzda dr randevusu vardı...Arkadaşlar dediki seneye bebişinizle kutlarsınız bize şaka gibi gelmişti o söz....Daha ortada bişey yoktuki....
Daha sonra doktora gittim (20 temmuz) tedaviye start verdik agustosda transferim oldu 01 eylül hamileyim.....
Bak seninde 1 ay sonra aralıkta transferin olsa aralıkta hamilesin...inşallah
cicoşş ay dikkat et canım benim Allah korumuşşşşbol bl oku kendini hayatımm
evet kuşuuum 31 ekim d.günümdü. inşallah ben de senin gibi, bir dahaki d.günüme kucağımda minnoşumla girerim şekerim.
Girersin tabi canım dogum gününün hemen üzerine tedaviye başlıyorsun aynı benim gibi bak....ekim dogum günü,kasım tedavi aralık hamişlik kısmetse..
Benimnde öle oldu temmuz dogum günü (yengeç kadını ) agustos tedavi,Eylül hamiş..
ayyyyy cicoşuuuuuum çok heyecanlandım ben şimdi inşallah dediğin gibi olur kuzuuuuum benim de yavrucum seninki gibi gelir bana:)
bu arada seni neden bu kadar sevdiğimi şimdi daha iyi anladım, akrebin en iyi anlaştığı burç yengeçtiiiiiir :)
Bende seni seviyorum canım arkadaşım canı gönülden diliyorum anne olabilmeni...Vakti zamanı geldğine inanıyorum..Evet benim dogum günümün ertesinde olaylar gelişti seninde dogum günün tedavinin hemen öncesine geldğine göre vardır bundada hayır...
Aaa bak sen ben bu kadar detaylı burçlardan anlamam ama burcumun sakin duygusal sabırlı fedakar özelliklerini taşıdığımı biliyorum...Hele sabrıma herkes hayrandır...Bu kadar sabırlı olmasam 4 buçuk yıldır bebek hasreti çekipte bekleyemezdim...bekleme sebebplerimi paylaşmıştık..
evet kuzum paylaşmıştık.. sabrın sonu selamet be şekerim örnek sen ve minnoşun :) yengeç burçları iyi sırdaş, dert ortağı olur, sabırlıdır dediğin gibi, alçak gönüllüdür, uysaldır. severim yani.
bu arada beni heyecanlandırıyorsun cicoşum, kısmetim sana benzerse demek, önce doğum günü, sonra tedavi, sonra bebek. ay çok şahane, hadi inşallah :)
Canım dediğin gibi olabilir. İnsan olumsuz şeyler yaşıyınca hep öyle olacak sanıyor ve en ufacık şeyden bişeyler çıkartıyor. Belki akşama çoğalır bakalım bekleyeceğiz ve göreceğiz.canım benim çoğalır korkma, aklına getirme öyle kötü kötü şeylerbugünü ilk günün diye düşün, akşama doğru çoğalır.
benim son aylarda (çocuk istemeye başladığımdan beri) adet miktarlarım azalmıştı. doktora söyledim (hem kadın doğumcum, hem tüp doktorum) önemli bir durum olmadığını söyledi. geçen adetim gürül gürül eskisi gibi olunca sevinmiştim mesela. yani diyeceğim, aylara göre azalıp çoğalabilir. sanırım iç tabaka çok kalınlaşınca daha yoğun kanama oluyor, iyi yumurtlamakla alakalı. belki bu ay rahim içi tabakan çok kalınmaşmamıştır az regl olursun hemen kötüyü düşünme..
kaçmaaa cicooşşşşşşşş geçmişi okuyodum canım dedim ne var ne yok kızlardaaann:)bende şimdi merkezi aradım ama ulaşamadım dr uma bakıcam tekrar bugün.ragli tarihimi hesaplayamıyorum bu progestan yüzünden erteleniyo ya 15 inde hafif bi leke gelmişti mesela ama ben ilacı 18 inde bıraktım hemen regli oldum.onu sorucam şimdi ya bayrama gelirse nasıl lacakak diye.bana kalırsa 20 sinden sonra gelsin artık ona göre başlıycak aşılama serüvenimis:)))senin bulantılar işallahh bitsin artık yahu yazık sanaa ben kusmaktan çok korktuğum için acayip üzülüyorum senin bulantılarınaa kendi bulantılarıma üzülmek en büyük hedefim amaaa
Adacımmm yeni yaş bi bebekle taçlanır işallahh bu senn:)bu arada benim ing. deki görümcemde yaş 32 hamile uğuruna inandığım bi yaş dorusuuu:))bence sanada uğurlu gelecek bak görrr
Godesss gözlerim doldu okuyunca yazdıklarınıaynı hisleri aynı dalgalanmaları bi gün içinde kaç kez yaşıyorus acaba o kadar ilginç ki bi koku bi şarkı bi ses bi sessizlik neler hissettirio ne kadar acıtıyo ama o olumsuz patlamalar bizim ayakta kalmamız deşarj olmamız için şart elbette senin kırmızılar geldi şimdi neler olacak???
İnşallah canım benim herşey güzel olucak..Herşey dileğin gibi olur inşallah..Bu topiğin senin hamişliğine ihtiyacı var. Elini çabuk tut sakin ol pek bu konuyu düşünme düşünürkende hep ama hep olumlu düşün sakına göz yaşı akıtma hep hayırlısını dile allaha sıgın herşeyin en iyisini o bilir..Kimseye tedavi oldugu söyleme sakin....Kendi içinizde yaşayın..Bende seni seviyorum ve anlıyorum adacım......
Olumsuz bişeyler yaşamayacaksın canım ben inanıyorum...Bizler kadınız herşeye karşı güçlüyüz...Başımıza olumsuz kötü şeyleri çekmeyiz....İyi düşün iyi olsun..Az az kanaman olabilir tatlım yeni kürtaj oldun...Bünyenin buna adapte olması gerekiyor...Tedavine karar verdin mi yola nasıl devam edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?