Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

kaçmaaa cicooşşşşşşşşgeçmişi okuyodum canım dedim ne var ne yok kızlardaaann:)bende şimdi merkezi aradım ama ulaşamadım dr uma bakıcam tekrar bugün.ragli tarihimi hesaplayamıyorum bu progestan yüzünden erteleniyo ya 15 inde hafif bi leke gelmişti mesela ama ben ilacı 18 inde bıraktım hemen regli oldum.onu sorucam şimdi ya bayrama gelirse nasıl lacakak diye.bana kalırsa 20 sinden sonra gelsinartık ona göre başlıycak aşılama serüvenimis:)))senin bulantılar işallahh bitsin artık yahuyazık sanaaben kusmaktan çok korktuğum için acayip üzülüyorum senin bulantılarınaakendi bulantılarıma üzülmek en büyük hedefim amaaa

Adacımmm yeni yaş bi bebekle taçlanır işallahh bu senn:)bu arada benim ing. deki görümcemde yaş 32 hamile uğuruna inandığım bi yaş dorusuuu:))bence sanada uğurlu gelecek bak görrr

Godesss gözlerim doldu okuyunca yazdıklarınıaynı hisleri aynı dalgalanmaları bi gün içinde kaç kez yaşıyorus acabao kadar ilginç ki bi koku bi şarkı bi ses bi sessizlik neler hissettirio ne kadar acıtıyoama o olumsuz patlamalar bizim ayakta kalmamız deşarj olmamız için şart elbettesenin kırmızılar geldi şimdi neler olacak???

Olumsuz bişeyler yaşamayacaksın canım ben inanıyorum...Bizler kadınız herşeye karşı güçlüyüz...Başımıza olumsuz kötü şeyleri çekmeyiz....İyi düşün iyi olsun..Az az kanaman olabilir tatlım yeni kürtaj oldun...Bünyenin buna adapte olması gerekiyor...Tedavine karar verdin mi yola nasıl devam edeceksin ??

ayyy canım benim Allah korumuş seni... ay içim kötü oldu, nazar mı değdi, bir oku üfle kendini

Vallahi canım düz yolda takıldım çok zor...Hamileleri rabbim gerçekten koruyor...Allaha inanmayanın işi zor...Kurban oldugum allahım sen büyüksün...Bu ay içinde gitmek isteyipte tembellik edip üşenip vazgeçtiğim 2 ortam vardı..Sonrasında herkes diyorki iyikide sen gelmedin fena şeyler oldu kesin üzüntüden hastanelil olurdun..Ay dedim rabbim koruyor engelliyor gitmemi..

Vallahi melekleri ile ugraşmaktan bizi düşünemez.....:13:

O kasım ayında reglı olursan adetin 21.günümü başlayacaksın fıs fıslara :)) Sonrası ver elini bebiş gelsin heyo heyo heyo aralık ayında güzle haberini alırız inş...

OO maşallah k.pederine sevindim iyileştiğine kötü günler geride kaldı desene..O zaman eşinin şuanda psıkolojısı epey saglam...Sakına bebiş konusunuda dert etmesin rahat olsun sana destek verin...Benim eşim streslıymış ama ben hissetmedim onu rahatlıgı ile suçlamıştım emgersem bana bellı etmemış ve hep tutacagına ben inandım diyor...

canlar şimdi aradım merkezii:)dedim yaw ne zaman gelcek bu kırmısı bulamıyom ya bayramda gelirseeeededi tüp gibi katı diil aşılama ille 2. gün diye bişi yok bayram ilk iki gün faan çalışmayabilirim ama sorun olmass dedi yine konuşurukk dediiibi de buna stres yapıp delirtmeee beniiiiiiiiiii dediii

hulaaaaaaaa cancaazımmm iyi olmanızaa nası sevindiiimmm:)ohh yeğenimme iyi bak fena olarr heee:)))))

elifff yarın görüyoruusss bebekii yaaawwwvallahii heyecanla bekliyoruuuuumm

özlemcim ne yaramas yeğenimis var ohh fıkırrr fıkııırrmaşallahh sonuçlarda tertemiz çıkarr inşallahhhh

Aaa adacanım ben sen kasımda yeni yaşına girdin demi nica mutlu uzun yıllara eşinle ve bebişinle tatlım....Hayat tesadüflerle doldur bitanem yeni yaşına bebişin gelecek gör bak..

Ben temmuzda yeni yaşımı kutlarken tedavi yoktu ortada sadece 20 temmuzda dr randevusu vardı...Arkadaşlar dediki seneye bebişinizle kutlarsınız bize şaka gibi gelmişti o söz....Daha ortada bişey yoktuki....

Daha sonra doktora gittim (20 temmuz) tedaviye start verdik agustosda transferim oldu 01 eylül hamileyim.....

Bak seninde 1 ay sonra aralıkta transferin olsa aralıkta hamilesin...inşallah

cicoşş ay dikkat et canım benim Allah korumuşşşşbol bl oku kendini hayatımm

derincim hoşgeldin şekerim. ay senin şu pozitif enerjinin hayranıyım maşallah, hiç bozulmadan böyle devam eder inşallah :) aşılama o kadar katı değilmiş demek, biz direk tüpe gittiğimiz için o aşamayı bilemiyorum ama olur olur da tutar ne güzel de olur :)

32'nin uğuruna nedense ben de inanıyorum, şansımı, uğurumu konuşa konuşa kendim çağırıcam ben inşallah :)

cicoşum, Rabbim korur elbet ama sen de kendine dikkat et olur mu kuzum. bu arada eşler tabii ki stresli oluyor ama garibanlar içlerinde yaşıyorlar biz anlamayalım, daha çok yıpranmayalım diye. Allah onlardan razı olsun. bu arada bu adetimin 21. günü başlıyorum iğnelere kısmetse yani önümüzdeki hafta pzt kısmetse...

Adacanım hayırlı ugurlu olsun ay çok heyecanlı ama fıs fısla işin kolay...He sipariş verirken uyar benimki gibi fıs fıs kısmı sorunlu olmasın sıktım sıkmadım diye endiye düşme.. herkes 1 şişe kullandı ben 2 şişe üretim hatası geldi beni buldu :)))))

evet kuşuuum 31 ekim d.günümdü. inşallah ben de senin gibi, bir dahaki d.günüme kucağımda minnoşumla girerim şekerim.

cicoşş ay dikkat et canım benim Allah korumuşşşşbol bl oku kendini hayatımm

Okuyorum canım hergünde şükrediyorum...İnsanın inanması kolay olmuyor..Onu ekranda görünce inanıyorsun bu benımmı dıyorsun...Öyle kolayına kavuşmadık bebeğimize hala hasretiz 01 mayıs gününü özlemle bekliyoruz..Doktorla konuşup 05/05/2011 isteyecektim ama vazgeçtim 4 gün daha bekleyemeyiz...

evet kuşuuum 31 ekim d.günümdü. inşallah ben de senin gibi, bir dahaki d.günüme kucağımda minnoşumla girerim şekerim.

Girersin tabi canım dogum gününün hemen üzerine tedaviye başlıyorsun aynı benim gibi bak....ekim dogum günü,kasım tedavi aralık hamişlik kısmetse..

Benimnde öle oldu temmuz dogum günü (yengeç kadını ) agustos tedavi,Eylül hamiş..

özüm bitanem hoşgeldin...Kan verdin mi dün..sonucunu ne zaman alacaksınız???

Ben pazartesi verdim,hafta sonuna dogru ararım dedi doktor...

ayyyyy cicoşuuuuuum çok heyecanlandım ben şimdi inşallah dediğin gibi olur kuzuuuuum benim de yavrucum seninki gibi gelir bana:)

bu arada seni neden bu kadar sevdiğimi şimdi daha iyi anladım, akrebin en iyi anlaştığı burç yengeçtiiiiiir :)

Bende seni seviyorum canım arkadaşım canı gönülden diliyorum anne olabilmeni...Vakti zamanı geldğine inanıyorum..Evet benim dogum günümün ertesinde olaylar gelişti seninde dogum günün tedavinin hemen öncesine geldğine göre vardır bundada hayır...

Aaa bak sen ben bu kadar detaylı burçlardan anlamam ama burcumun sakin duygusal sabırlı fedakar özelliklerini taşıdığımı biliyorum...Hele sabrıma herkes hayrandır...Bu kadar sabırlı olmasam 4 buçuk yıldır bebek hasreti çekipte bekleyemezdim...bekleme sebebplerimi paylaşmıştık..

evet kuzum paylaşmıştık.. sabrın sonu selamet be şekerim örnek sen ve minnoşun :) yengeç burçları iyi sırdaş, dert ortağı olur, sabırlıdır dediğin gibi, alçak gönüllüdür, uysaldır. severim yani.

bu arada beni heyecanlandırıyorsun cicoşum, kısmetim sana benzerse demek, önce doğum günü, sonra tedavi, sonra bebek. ay çok şahane, hadi inşallah :)

İnşallah canım benim herşey güzel olucak..Herşey dileğin gibi olur inşallah..Bu topiğin senin hamişliğine ihtiyacı var. Elini çabuk tut sakin ol pek bu konuyu düşünme düşünürkende hep ama hep olumlu düşün sakına göz yaşı akıtma hep hayırlısını dile allaha sıgın herşeyin en iyisini o bilir..Kimseye tedavi oldugu söyleme sakin....Kendi içinizde yaşayın..Bende seni seviyorum ve anlıyorum adacım......

Canım dediğin gibi olabilir. İnsan olumsuz şeyler yaşıyınca hep öyle olacak sanıyor ve en ufacık şeyden bişeyler çıkartıyor. Belki akşama çoğalır bakalım bekleyeceğiz ve göreceğiz.
Umarım rahimimde kalılaşır ya aşılama yaptırıcam bu ay (

canım evet zaman zaman bu şekilde patlamalar banada çok normal geliyor ama sonra kendime çok kızıyorum bu tür şeyler yazıktan sonra bukadarmı yani dayanıklılığın güçün diye sonra kenime geliyorum.
Kırmızılar geldi valla canım. İnşallah akşama doğruda artar. Cuma günü doktorumdan randevu aldım. Yumurta takibi yaptırıcacağım ve sonrada aşılama yapacağim bu ay boş geçmesin diye.

canım benim bu defa kimseye demeyeceğim zaten. bir tek sizler bileceksiniz, hatta eşim yol arkadaşlarına da söyleme sürpriz yap demişti ama ben dayanabilir miyiiiiim hiiiiç :)))))) bir de iş yerimde karşı masamda oturan aynı işi yaptığımız bir arkadaş var ona söyleyeceğim ki idare etsin ortamı. inşallah bu defa olur cicoşum, benim bebeğime çok ihtiyacım var artık.. Rabbimden hep hayırlısını diliyorum dediğin gibi, en iyisi, en hayırlısı neyse o olsun diyorum hep... beni anlıyorsunuz biliyorum iyi ki varsınız, sizler olmasanız zaman geçmek bilmez, kimse beni anlayamaz bilemez ki...

canım dokrotum tüp bebek için 2 reglin geçsin sonra demişti o yüzden bu ayımı aşılama ile değerlendireceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…