Canım dediğin gibi olabilir. İnsan olumsuz şeyler yaşıyınca hep öyle olacak sanıyor ve en ufacık şeyden bişeyler çıkartıyor. Belki akşama çoğalır bakalım bekleyeceğiz ve göreceğiz.
Umarım rahimimde kalılaşır ya aşılama yaptırıcam bu ay(
canım benim bu defa kimseye demeyeceğim zaten. bir tek sizler bileceksiniz, hatta eşim yol arkadaşlarına da söyleme sürpriz yap demişti ama ben dayanabilir miyiiiiim hiiiiç :)))))) bir de iş yerimde karşı masamda oturan aynı işi yaptığımız bir arkadaş var ona söyleyeceğim ki idare etsin ortamı. inşallah bu defa olur cicoşum, benim bebeğime çok ihtiyacım var artık.. Rabbimden hep hayırlısını diliyorum dediğin gibi, en iyisi, en hayırlısı neyse o olsun diyorum hep... beni anlıyorsunuz biliyorum iyi ki varsınız, sizler olmasanız zaman geçmek bilmez, kimse beni anlayamaz bilemez ki...
sağolasın canım.iyiyiz çok şükür.geçmiş ama doğum günün kutlu olsun,sana şans getirsin önümüzdeki seneler...canım hoşgeldin. çok güzel şeyler önermişsin ağzına sağlık. bu arada sen nasılsın, kızla oğlan nasıllar :)[/I]
Progestani gunde alti tane iciyorum cnm bide proluton oluyorum ona ragmn geliyo anlamadim. Yat bile demedi asil tup bebekci dr umda benim bi eskuden gittigim dr vardi onu arayip sordum o dedi yat diye.bole dumduz yatcaz mi yoksa saga soka donsek olurmu ruzkrn cok blm agrio
canım dokrotum tüp bebek için 2 reglin geçsin sonra demişti o yüzden bu ayımı aşılama ile değerlendireceğim.
Hehe bizlere söylemeden sen yapabilirmisin o günlerde kiminle dertleşeceksin..Dert ortakları şart şekercim..İnşallah bebeğin bu defa seninle olacak canım.Bizi bizler anlıyoruz hepimiz aynı yollardan geçiyoruz....Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun..Rabbim beterinden korusun..
sağolasın canım.iyiyiz çok şükür.geçmiş ama doğum günün kutlu olsun,sana şans getirsin önümüzdeki seneler...
canım tüp bebek dr ları riskli gebelik uzmanı değiller çoğunlukla..anca normal ve yolunda giden hamilelikleri takip ederler..riskli gebelik uzmanına gitsen daha iyi..progestana rağmen geçmiyorsa ya hematom vardır ya da başka bir durum söz konusudur..en iyisini dr söyler tabiiki..
canım dediğin gibi olabilir. Insan olumsuz şeyler yaşıyınca hep öyle olacak sanıyor ve en ufacık şeyden bişeyler çıkartıyor. Belki akşama çoğalır bakalım bekleyeceğiz ve göreceğiz.
Umarım rahimimde kalılaşır ya aşılama yaptırıcam bu ay(
kızlar rahim kalınlaşmasının testi var mı.nedir bu olay sadece ultrasonlamı belirlenebiliyor???
canım evet zaman zaman bu şekilde patlamalar banada çok normal geliyor ama sonra kendime çok kızıyorum bu tür şeyler yazıktan sonra bukadarmı yani dayanıklılığın güçün diye sonra kenime geliyorum.
Kırmızılar geldi valla canım. İnşallah akşama doğruda artar. Cuma günü doktorumdan randevu aldım. Yumurta takibi yaptırıcacağım ve sonrada aşılama yapacağim bu ay boş geçmesin diye.
kızlar rahim kalınlaşmasının testi var mı.nedir bu olay sadece ultrasonlamı belirlenebiliyor???
ADAcım yeni yaşın yeni yılın sana uğur getirsin canımmm.
Bende Godesiiimmmbende kırmızıları bekliyorum en erken 15 i olur ama zannımca 20 si sonrasıda olabiler yumurta takibine başlayıp aşılama deniycem aralığa kadar tüpümü boş bekleyemiycemmm canım ben senden haberleri bekliorum sen erken başlıcaksın çünkümm bana yol gösterirsiinn hiçde kötü hissetme ben tedavide buraya neler yazdım çok kötüyüüm ölüyomm bu neee hai acımıyodu bu kadaarr şimdi gülüyorum.sonra gayette insanı güçsüzlük diil tam tersi kötü hissedip bambaşka yansıtmak kendin olamamak demek. haberlerini bekliorum gözüm kulağım sende canım
semoşcum teşekkür ederim tatlım, inşşşşş uğurlu gelecek yeni yaşım bana. buna inanıyorum :)
rahim kalınlaşmasının testi yok ama güzel bir tüyo verebilirim bununla ilgili... rahim kalınlaşması progesteron hormonu sayesinde oluyor. biliyorsunuz bu hormon yumurtlamadan hemen sonra salgılanmaya başlıyor ve yumurtlamadan 7 gün sonra pik yapıyor. ateş ölçme yöntemini herkes biliyordur değil mi. hani yumurtladıktan sonra yüksek seyreder normale göre. siklus boyunca her sabah yataktan kalkmadan önce ateş ölçüyorsun, ateşin yumurtlamadan sonra 0,3-0,4 derece artıyorsa yani 36.0 iken 36.3-36.4 oluyorsa muhtemelen kalınlaşma da oluyor demektir.
aferiiiin hep pozitif ol böyle :)
sağolasın canım.iyiyiz çok şükür.geçmiş ama doğum günün kutlu olsun,sana şans getirsin önümüzdeki seneler...
canım tüp bebek dr ları riskli gebelik uzmanı değiller çoğunlukla..anca normal ve yolunda giden hamilelikleri takip ederler..riskli gebelik uzmanına gitsen daha iyi..progestana rağmen geçmiyorsa ya hematom vardır ya da başka bir durum söz konusudur..en iyisini dr söyler tabiiki..
Bende Godesiiimmmbende kırmızıları bekliyorum en erken 15 i olur ama zannımca 20 si sonrasıda olabiler yumurta takibine başlayıp aşılama deniycem aralığa kadar tüpümü boş bekleyemiycemmm canım ben senden haberleri bekliorum sen erken başlıcaksın çünkümm bana yol gösterirsiinn hiçde kötü hissetme ben tedavide buraya neler yazdım çok kötüyüüm ölüyomm bu neee hai acımıyodu bu kadaarr şimdi gülüyorum.sonra gayette insanı güçsüzlük diil tam tersi kötü hissedip bambaşka yansıtmak kendin olamamak demek. haberlerini bekliorum gözüm kulağım sende canım
günaydın kızlar;
dün gelemedim işler çok yoğundu öğleden sonrada kontrolüm vardı. Haberler güzel diğer kese içnde bek oluşmamış buyüzden redüksiyona gerek kalmadı. Bebeğimde iyi çok şükür kalbi atıyor ve büyümüş kuzum haftasıyla uyumlu. Doktor atık yakın takibe gerek yok 1 ay sonra gel dedi. Kanamamda kesildi.
elifçim hiç merak etme ilk 3ay içerisinde bu kanamalar çok şiddetli ve ağrılı olmadığı sürece normalmiş , benim 4 gün devam etti. Bol bol istirat et canım ve yediklerine çok dikkat et. ben günde 2 kere je kullanıyorum sadece.
espoir canım değernin ktlanmasınaçok sevindim , sanırım ikizler çünkü benim değerlerimde senden bir fazlaydı ve iki kese görülmüştü. İnşşallah sağlıkla gelir bebişlerin.
Özlemcim nası geçti kontrolün sonuçların nasıl , bebişim e salladımı sana
civcivimm , adacım , derincim , esracım ve diğer yol arkadaşların sizlerde çok iyisinizdir
umarım
günaydın şekerlerim ve minnoşlaaaar :)
imocanım çok teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi bebişim yeni yaşımda benimle birlikte oluuur :)
Hulaciiiiimmmm cnm cok sevindim ya dun gordum bu msg ini cvp yazmak istedm ama site izin vermedi niye bilmiyorim olmadi heralde
Herneyse gercekten cok rahatladim senin adina hadi gozumuz aydin olsun artil bebisini kafan rahat buyut tatlim benim bi haftadir gecmeyen lekelenmelerim var hatta bu sabah kirmiziya caldi artik cnm cok skliyo ama gitcez bakalim bugun kontrole...bide son uc gundur acayip kasintilarim oluyooo seninde oldumu ellerim ayaklarim bacaklarim heryerim cok felkt kasiniyoo
canlar şimdi aradım merkezii:)dedim yaw ne zaman gelcek bu kırmısı bulamıyom ya bayramda gelirseeeededi tüp gibi katı diil aşılama ille 2. gün diye bişi yok bayram ilk iki gün faan çalışmayabilirim ama sorun olmass dedi yine konuşurukk dediii bi de buna stres yapıp delirtmeee beniiiiiiiiiii dediii
hulaaaaaaaa cancaazımmm iyi olmanızaa nası sevindiiimmm:)ohh yeğenimme iyi bak fena olarr heee:)))))
elifff yarın görüyoruusss bebekii yaaawwwvallahii heyecanla bekliyoruuuuumm
özlemcim ne yaramas yeğenimis var ohh fıkırrr fıkııırrmaşallahh sonuçlarda tertemiz çıkarr inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?