Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

merak etme canım çoğalır. hem benim dediğim gibi olmuşsa hiç çoğalmadan az az da devam edebilir. zaten muayne için gidince anlatırsın dr.'una, yapışıklık olduğunu hiç sanmıyorum tatlım..

Hehe bizlere söylemeden sen yapabilirmisin o günlerde kiminle dertleşeceksin..Dert ortakları şart şekercim..İnşallah bebeğin bu defa seninle olacak canım.Bizi bizler anlıyoruz hepimiz aynı yollardan geçiyoruz....Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun..Rabbim beterinden korusun..

canım hoşgeldin. çok güzel şeyler önermişsin ağzına sağlık. bu arada sen nasılsın, kızla oğlan nasıllar :)[/I]
sağolasın canım.iyiyiz çok şükür.geçmiş ama doğum günün kutlu olsun,sana şans getirsin önümüzdeki seneler...

canım tüp bebek dr ları riskli gebelik uzmanı değiller çoğunlukla..anca normal ve yolunda giden hamilelikleri takip ederler..riskli gebelik uzmanına gitsen daha iyi..progestana rağmen geçmiyorsa ya hematom vardır ya da başka bir durum söz konusudur..en iyisini dr söyler tabiiki..

canım dokrotum tüp bebek için 2 reglin geçsin sonra demişti o yüzden bu ayımı aşılama ile değerlendireceğim.

Genelde 2 ay bekletiyorlar tüp bebek denemesi için...Bu geçen aydada toparlanmak lazım..Dimdik yeniden ben varım demek gerek..Çok şükür sen hemen hazır oldun yola devam dedim..Rabbim kalbine gönlüne göre versin tatlım..Yaşadıkların kolay değil....Hamile kalabiliyorsun bak buda güzel....Tedavi , kürtaj ve stres den sonra adet düzeninin bozulması normal bence...Panik yapma derim...

amiiin kuzum inşallah dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun. ay kuzu size demesem çatlardım, transfer sonrası zaman geçmek bilmezdi sonra :)

canımmm çok teşekkür ederim, inşallah bu yaşım uğurlu gelir ben de anne olurum :)

Adacanım hayırlısı ne ise o olsun 12 günü hep beraber şıp diye geçireceğiz sen rahat ol öpüyorum...

Derincim aşılama sayesinde inşallah bebeğine sende kavuşursun canım benim...Bayramda regl olucaksın az kalmış desene...Darısı başına olsun.....

Ben kaçarım canlarım...

kızlar rahim kalınlaşmasının testi var mı.nedir bu olay sadece ultrasonlamı belirlenebiliyor???

ADAcım yeni yaşın yeni yılın sana uğur getirsin canımmm.

kızlar rahim kalınlaşmasının testi var mı.nedir bu olay sadece ultrasonlamı belirlenebiliyor???

onun testi yok canım..ultrasonla ölçülüyor..benim tedavi olduğum yerde cyclo prognava adlı ilacın beyaz olan haplarından günde 2 kez alıyordum kalınlaşma için..taa ki hamileliğin 8. haftasına dek kullandırttı doktorum..

Bende Godesiiimmmbende kırmızıları bekliyorum en erken 15 i olur ama zannımca 20 si sonrasıda olabileryumurta takibine başlayıp aşılama deniycem aralığa kadar tüpümü boş bekleyemiycemmmcanım ben senden haberleri bekliorum sen erken başlıcaksın çünkümm bana yol gösterirsiinnhiçde kötü hissetme ben tedavide buraya neler yazdım çok kötüyüüm ölüyomm bu neee hai acımıyodu bu kadaarrşimdi gülüyorum.sonra gayette insanı güçsüzlük diil tam tersi kötü hissedip bambaşka yansıtmak kendin olamamak demek.haberlerini bekliorum gözüm kulağım sende canım

ADAcım yeni yaşın yeni yılın sana uğur getirsin canımmm.

semoşcum teşekkür ederim tatlım, inşşşşş uğurlu gelecek yeni yaşım bana. buna inanıyorum :)

rahim kalınlaşmasının testi yok ama güzel bir tüyo verebilirim bununla ilgili... rahim kalınlaşması progesteron hormonu sayesinde oluyor. biliyorsunuz bu hormon yumurtlamadan hemen sonra salgılanmaya başlıyor ve yumurtlamadan 7 gün sonra pik yapıyor. ateş ölçme yöntemini herkes biliyordur değil mi. hani yumurtladıktan sonra yüksek seyreder normale göre. siklus boyunca her sabah yataktan kalkmadan önce ateş ölçüyorsun, ateşin yumurtlamadan sonra 0,3-0,4 derece artıyorsa yani 36.0 iken 36.3-36.4 oluyorsa muhtemelen kalınlaşma da oluyor demektir.

aferiiiin hep pozitif ol böyle :)

Vallaaa Adacaannn bu pozitiflik ahh ahh ahhh diye inleten namaler başlayıncaaa yaaa bana bişi yapınn niye böleee bu arılar etkilermii neden bölee diyeee başınıza ekşirimmmşimdi bekleme aşaması full pozitif akımlar

Almina meraba arkadaşımSanırım siz başarmış annelerimisdensinizbiz eşimle ağustos reglimde sperm sayımızın 1 milyon olduğunu öğrendik.21 eylül tedavi başladı 5 ekim transfer 16 ekim negatifböyle bir hikayem var kısaca bu ay da boş geçmeyelim dye aşılama yapmayı teklif etti merkezim.bende boş geçmemek için tamam dedim.%8 lik bi ihtimal ama boş geçmeyelim dedik.yaş 25 benim daha durumu kanıksayamadan tedavi tedaviyi kanıksayamadan negatif aldım aslındaama nasip değilmiş dedik böyle devam ediyorus:)sizin kaçıncı denemede oldu?neler önerirsinizhamiş hele kucakına almış arkadaşlarımızın deneyimlerini çok önemsiyorum

canım inşallah sende biran önce regli olursun. İkimizin yoluda aynı valla. Cuma günü gidicem işte doktora bakalım rahimim ne durumda. İnşallah herşey iyidir ve bende aşılama yaparım. Sonrada sen tabi :))))))))))))
Aman canım insan üzüntülüyken böyle şeyler yaabiliyor ama biz o kadar güçlüyüzki hemen kendimi toparlıyoruz. Sonra arkamıza bakıp hatta gülebiliyoruz da işte biz buyuz. Bu kadar güçlü ve bu kadar dirençliyiz.
Herşey çok güzel olacak canım buna eminim.

Adacimmm iyiki dogdun tatlimm.. yeni yasin sana bebisini, (bebislerini) getirsin..

günaydın şekerlerim ve minnoşlaaaar :)

imocanım çok teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi bebişim yeni yaşımda benimle birlikte oluuur :)

Hulaciiiiimmmm cnm cok sevindim ya dun gordum bu msg ini cvp yazmak istedm ama site izin vermedi niye bilmiyorim olmadi heralde
Herneyse gercekten cok rahatladim senin adina hadi gozumuz aydin olsun artil bebisini kafan rahat buyut tatlim benim bi haftadir gecmeyen lekelenmelerim var hatta bu sabah kirmiziya caldi artik cnm cok skliyo ama gitcez bakalim bugun kontrole...bide son uc gundur acayip kasintilarim oluyooo seninde oldumu ellerim ayaklarim bacaklarim heryerim cok felkt kasiniyoo

günaydın şekerlerim ve minnoşlaaaar :)

imocanım çok teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi bebişim yeni yaşımda benimle birlikte oluuur :)

Gunaydin adacimmm. Yeni asin sana yepyeni bi hayatin kapilarini acar insallah cnm.yepyeni heyecanlar ve mutluluklar yadarsin insallah.Rabbim gonlunun muradini versin

günaydın canlarımmm;

Elifçim bugün bebişini görecek alahın izniyle herşey yolunda gidecek bak, kaçta randevun bizi habersiz bırakmasakın.

canım lekelenmeden korkma , benim bildiğin kıpkırmızı kanamam oldu.Benim kaşıntım olmadı ama bazı hamilelerde oluyormuş. ben inanıyorumki beeğin seninle ve çok sağlıklı. Bulantı falan varmı bu arada?

Derincim cnm hdi bakalim bayarami kirmizilarla cikartirsan yumurta takibi asilama vs de hemen arkasi sira gelicek
Ama bak dr unda demis azcik raht ol tatlim diyene bak diceksin ama insan dogrukayi kendine soyleyemiyo.su stres varya inan herseye mani oluyo.bak bi haftadir kanma yasiyirum.biyolojik bi sebebi varmi bilniyorum ama kendimi mithis kasiyorim niye onuda bilmiyotum ama acaip bi stres olmadan once tutarmi stresi olduktan sonra dusermi stresi..ne bilim Allah hepimizi yavrumuza kavustrsun,zor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…