günaydın canlarımmm;
Elifçim bugün bebişini görecek alahın izniyle herşey yolunda gidecek bak, kaçta randevun bizi habersiz bırakmasakın.
canım lekelenmeden korkma , benim bildiğin kıpkırmızı kanamam oldu.Benim kaşıntım olmadı ama bazı hamilelerde oluyormuş. ben inanıyorumki beeğin seninle ve çok sağlıklı. Bulantı falan varmı bu arada?
P.tesi kan verdim,down sendromu için doktorum hafat sonuna dogru çıkar ben ararım seni dedi ben cep telefonum pazardan bu yana tamirde bende telefon yok dr nereyi arayacak acaba sonucum çıktımı ben arıyorum doktora ulaşmak zor ya meşgul ya hastası var.ay ay sinirden eşime bagırdım çagırdım resmen yıktım ortalıgı.....
adamın suçu yok ama gelde anlat bana....arkadaşımın kızının suçu aslında çocuk işte bişeyde diyemiyorum..Iphonemi o yere attı kapası ile ilgili sorun oldu...Eşimde tamire verdi..Olay bu ben iyice büyttüm...5 gündür telefonsuzum ya...Evdeki yedek telefonuda eşimin kız kardeşine vermiştik..Hanfendi bizim 1 yıl önce hediye aldıgımız cep telefonunu wc ye düşürdü....Telefonsuz kalıncada bizim yedegi veridk....
kuzuuum dur bakalım bu ne şiddet ne celal :) sen doktorunla çok güzel mailleşirdin hatırladığım kadarıyla. hemen şimdi yine bir mail at, telefonsuz kaldığını söyle, eşinin telefonundan ya da iş numarandan ulaşmasını iste. bir de doktorunun hemşiresine durumdan bahset, o da doktoruna sözlü olarak iletsin.
günaydın şekerler ve minnoşlaaaar...
tek kelimeyle maşalahhhh canımmm. Allah nazarlardan korusun inşallahhhh
günaydın kızlar;
espoir canım değernin ktlanmasınaçok sevindim , sanırım ikizler çünkü benim değerlerimde senden bir fazlaydı ve iki kese görülmüştü. İnşşallah sağlıkla gelir bebişlerin.
Sagolun arkadaslar.
Saglikli olsun. Ikiz olursa mutlu olurum.
Almina meraba arkadaşımSanırım siz başarmış annelerimisdensiniz biz eşimle ağustos reglimde sperm sayımızın 1 milyon olduğunu öğrendik.21 eylül tedavi başladı 5 ekim transfer 16 ekim negatif böyle bir hikayem var kısaca bu ay da boş geçmeyelim dye aşılama yapmayı teklif etti merkezim.bende boş geçmemek için tamam dedim.%8 lik bi ihtimal ama boş geçmeyelim dedik.yaş 25 benim daha durumu kanıksayamadan tedavi tedaviyi kanıksayamadan negatif aldım aslında ama nasip değilmiş dedik böyle devam ediyorus:)sizin kaçıncı denemede oldu?neler önerirsiniz hamiş hele kucakına almış arkadaşlarımızın deneyimlerini çok önemsiyorum
Merhaba arkadaslar.
Sayfalar baya ilerlemis. Hepsini okuyamadim.
Adaege yeni yasina girmisin hayirli ugurlu olur insallah bir dahaki dogum günÜnde bebisin kucaginda olur.
Ben artik giremiyorum is yerinden patronlar burada aksamda yorgun halde eve düsÜyorum.
Ilk ultrasonum 22 kasim insallah o zamana kadar hersey yolunda gider.
Allah beni ve bebislerimi korur.
ilk denemede oldu canım..ama hamileliğimin yarısında rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettim ikizleimi..ertesi sene yine tedavi ile ikizlere hamile kaldım..ilk hamilelikte eşimin sperm sayısı 600 bindi..ikinci de 9,5 milyon oldu..aslında 1 tane sperm olsa sağlam olsa yetiyor..önemli olan sayı değil işlev bence..ilk doğumumda 36 yaşındaydım..şimdi 37 :)
ilk denemede oldu canım..ama hamileliğimin yarısında rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettim ikizleimi..ertesi sene yine tedavi ile ikizlere hamile kaldım..ilk hamilelikte eşimin sperm sayısı 600 bindi..ikinci de 9,5 milyon oldu..aslında 1 tane sperm olsa sağlam olsa yetiyor..önemli olan sayı değil işlev bence..ilk doğumumda 36 yaşındaydım..şimdi 37 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?