Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

İnsallah hulacim ya bugun saat ucte usg m.valla kalbim kut kut ne goruces diye. Cok heyecnliyim.
Bulantim yok cok sukur canim ama kasintilar mide eksimesi yanmasi hazimsizlik kabizlik .Allah affetsin yani sijayet etmiyorum tabide oluyo bunlar ahh bide lekelenmem gecse bugun prolutan vurduk yine bakalim ne gorces dr da

ne güzel elifcik bugün bukbuk seslerini duyacak.bukbuk lanacak

Merhaba kızlar ben geldim ta ta ta dammmmmmmmmm herkesler iyidir inşallah biç iyiyiz çok şükür canlar bir değişiklik havadis yok...

Elifcim ne kadar heyecan vardır sende hele sen o bukbukları duyunca gör bak gözlerin bugulanacak agzın açık kalacak..Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah..

Geçmişi okuyamadım......

Günaydınn canlarrrrr

Eliiifff büyük gün Allahım yar ve yardımcı olsunnnnHaklısın canım her işin başı stres yahu.tabi stres olmamakda zor ama.Ben de adacım gibi yapıyorum.kimseye sölemedim aileden.kendi annem yanımdaydı duydu olmasa sölemezdim o kadar yani:)beni gerecek benim için üzülecek kimsenin bilmesini istemiorum.iki arkadaşım ev ahalim ve siz:)))sizve arkadaşlarım bana yük değil tam tersi yükümü alan oluyorsunuz.Ama anne bile yük oluyor bu durumda.onlarında üzüldüğünü görmek,yani elifcan inanılır gibi diil ama heyecan yok en azından şu anda:)

Adaccaann günaydın canım))nasılsın nasıl giidor

hulacaannn esra imoje godes cicoşş özlem ve tüm yol arkilerii hepinizeee kucaak dolusuu sevgileerrr

P.tesi kan verdim,down sendromu için doktorum hafat sonuna dogru çıkar ben ararım seni dedi ben cep telefonum pazardan bu yana tamirde bende telefon yok dr nereyi arayacak acaba sonucum çıktımı ben arıyorum doktora ulaşmak zor ya meşgul ya hastası var.ay ay sinirden eşime bagırdım çagırdım resmen yıktım ortalıgı.....
adamın suçu yok ama gelde anlat bana....arkadaşımın kızının suçu aslında çocuk işte bişeyde diyemiyorum..Iphonemi o yere attı kapası ile ilgili sorun oldu...Eşimde tamire verdi..Olay bu ben iyice büyttüm...5 gündür telefonsuzum ya...Evdeki yedek telefonuda eşimin kız kardeşine vermiştik..Hanfendi bizim 1 yıl önce hediye aldıgımız cep telefonunu wc ye düşürdü....Telefonsuz kalıncada bizim yedegi veridk....

elifcim umarım kalp atışlarını duymuş olarak, hoplaya zıplaya gelirsin haber vermeye :))

derincim sana da günaydın tatlım, nasıl olayım işte bu hafta zor geçiyor gibi geliyor bana, daha perşembe bana kalsa h.sonu bitmiş de yeniden iş başı yapma zamanı gelmiş gibi :))))))

semracım, esracım sizlere de selaaaam. umarım ikiniz de çok iyisinizdir.

cicoşum iyi olmana çok sevindim, minnoş da iyi ooooh ne güzel :)

kuzuuum dur bakalım bu ne şiddet ne celal :) sen doktorunla çok güzel mailleşirdin hatırladığım kadarıyla. hemen şimdi yine bir mail at, telefonsuz kaldığını söyle, eşinin telefonundan ya da iş numarandan ulaşmasını iste. bir de doktorunun hemşiresine durumdan bahset, o da doktoruna sözlü olarak iletsin.

Evet mailleşirim aslında durumumu doktoruma çokta güzel anlatırım eşimin tlf yada iş tlf dan bana ulaşın derim hatta ve hatta inat etsem, doktora bir şekilde ulaşırım...Bu sefer ben ugraşmak istemedim..Ara et mail at yoruluyorum artık beynen....Ben nasıl meraklanıyorsam eşimde meraklansın istedim...Ama sinir işte geldiler bana eşime patladım hala cep tlf tamirden gelmedi ve ben telefonsuzum sonuç için çatlıyorum dedim sen rahatsın dedim...Hiçmi merak etmiyorsun dedim..Az önce eşim aradı işten izin almış hastaneye gidiyormuş,sonuc çıktı ise alırım doktorla konuşurum dedi iyi tamam git hallet dedim...Ben sinirlenince hiç kimseyi tanımam...Aslında eşimin kabahati yok ama hamilelikte oluyor idare edecek...Ben sakin olayım diye alttan alıyor :)))))) E ee olacak o kadar....

Son düzenleme:
amanın cicoşum korktum senden p

şaka bir yana canım, hamilelikte hormonlardan dolayı böyle duygusal dalgalanmalar çok oluyor sana özel değil tatlım merak etme.. yine de eşini de kırmamaya özen göster kuşum.

Merhaba arkadaslar.
Sayfalar baya ilerlemis. Hepsini okuyamadim.
Adaege yeni yasina girmisin hayirli ugurlu olur insallah bir dahaki dogum günÜnde bebisin kucaginda olur.
Ben artik giremiyorum is yerinden patronlar burada aksamda yorgun halde eve düsÜyorum.
Ilk ultrasonum 22 kasim insallah o zamana kadar hersey yolunda gider.
Allah beni ve bebislerimi korur.

ilk denemede oldu canım..ama hamileliğimin yarısında rahim ağzı yetmezliğinden erken doğumla kaybettim ikizleimi..ertesi sene yine tedavi ile ikizlere hamile kaldım..ilk hamilelikte eşimin sperm sayısı 600 bindi..ikinci de 9,5 milyon oldu..aslında 1 tane sperm olsa sağlam olsa yetiyor..önemli olan sayı değil işlev bence..ilk doğumumda 36 yaşındaydım..şimdi 37 :)

canikom inşallah diyorum amiiiin, benim de minnoşum hayırlısıyla gelsin artık..

sen de ultrasonda minnoşlarının keselerini göreceksin inşallah tatlım merak etme :)

Maşallahhhhh canım yaHaklısın neticede doğal yollardan hamile kalamıyorsak ve tek yol tüp bebekse bir sperm bir yumurta neticede yaw bebek dediğin:13:ben bu ay az ihtimal olmasına rağmen aşılama deniycem boş geçmemek maksatemriyoloğumda aynını dedi bi sperm bi yumurtaya bakar belli mi olurAllah sağlık versiinn hepimise

cicoşş adacan gibi bende korktum kızamaaa olsun canın saolsun tahammül edecek herkeş bise kolay mıı yaww kıymetli gebelikler bunlarvalla bende çok pozitif bi depresyondayımevdeyim yahu oturduum yerden kalkamıorum:)yaparsam akşam bi yemek sabah bi kahvaltı:)iki gündür başka hiç bişi yapmadım desem yeridir.az önce netten işlerimin bi kısmını hallettim ama yine bişiy yapmış gibi hissedemedimüzerimde polar battaniyem yanımda suyum mandalinim internetim kumandamDbattaniyemin içinde benim çılgın kedimböyle bi durum Allah bana akıl fikir ve hareket edebilme yeteneği versin yeniden çünkü duş almak istiyorum am atuvalete kalkmaya üşeniyorumsen hade iki canlısın ben tek canımla böyle takılıommm helal sana yakışıırr cicoşummaa o yüsdennn

Adacimm gecmisi cok okuyamadim tatlim.. senin tahlil sonuclarin ne oldu.. amc, fsh vs... umarim iyilerdir hayatim..

ıı aksamlar kızlarrrrrrrrrrr

espoırcıgım ınşşşşşş bebeklerın senınle saglıklı bır sekıldedır canım
ınş saglıklanda kucagına alacaksın
sen ıı olda gırmesende olur ama arada bır haber vermeyıde unutma :)

600 bnden 9.5 mılyona nasıl cıkardınız?bızımde toplamda 2 mılyon canlı sayısı 21 tanecık

kızlar hepınıze selam bugun ıtıbariyle minigimizin bukbk larını duymus bulunuyorum...
Rabbım tez vakitte hepinize duyursun insallah, adacıma , derıncıme, devıncıme,godescıme ve sayamadıgım butun yok kankılerıme...
gercekten cok guzel bır duyguymus..mınıcık fasulye gıbı bıseydı,,
bıraz pıhtı varmıs etrafında sanırım o lekelıyomus camasırımı..prolutan ıgneye devam edıcem progestanla bırlıkte...
ınsallah Rabbım saglık ve mutlulukla kucagına aldıgımı duyurmak nasıp eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…