Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım rabbım saglıklan kucagınada almayı nasp etsın ınşşşşş

ayyy canımsın yaa bu ne güzelll haberr yaaaaaaaaaaaaayy çok mutlu oldum hatta duş bile alabilir bunun üstüne nerjiii verdiin banaaaaamaşallah benim miniğimee ya buk buk demiş annesineeeişallah o leke meke nazı olsun bebişimisiiinnnilaçlarını aksatma hayatım,artık duydun burdayım dedi minikinnn maşallahh arkadaşımaa yaaaa

Derincimmmm sagol cnmbnm ya.guzel sozlerin guzel dileklerin icin . Rabbim tezzzz vakitte sanada duyuracak insallah bunlari cnm.cunku sen cok guzel bir yutege sahipsin

Giderkenhep soyle dedim iyi dusun elif iyi dusun iyi olsun cok sukur Rabbime su yirmi gun nasi gecti bilemedim endise sevinc bir aradaydi.

2011 yazi bizim yazimiz olcak insallh derincim sende yaza yetisceksin ..

Kızlar selam yumurtalarımın 1Tanesi 18 mm çok önden gidiyor diğer 3ü 9 mm çatlatma önleyici iğnelerle baskılamaya çalışıyoruz ama sanırım onu gözden çıkardık çatlayıp diğerlerini etkilemezse devam edeceğiz. c.ertesi belli olacak.benim belirsizliğim bitmio bi türlü..
Bir yandan cevreyi idare etmek bir yandan bu stres çok yorucu herkes ayrı bir faaliyette bir yerlerimden çekiştiriyor.Anam benim iğnelerim var bi rahat verin diyemiyorum.Gizli saklı iş yürütmek bana göre diil yaa offf..Fenalardayım!

Amin arkadasim.
Darisi bana bende simdiden heyecanliyim.
Insallah saglikli kucagimiza almak nasip olur.

canımmmmm çok sevindimmm, anneeeeesin sen artık anneeeee
öpüyorum seni ve minik bebişini
dsrısı bütün arkadaşlarımızın başına

bende de sana kocaman kucak dolusu sevgiler bitanem

Ay ne kadar güzel canım. Allah nazarlardan korusun 41 kere maşallah valla.
Canım inşallah bizlerde yaşarız o tarifi mümkün olmayan duyguyu.

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun inşaallah yumoşların cumartesi seni çok çok sevindirir. Sormaya o çevreyi gizlemek çok zor ben hamileyimşükür yinede korkumdan kimseye söleyemedim daha ,
hakkında hayırlısı olsun canım dualarımız seninle

ya kızlar bu arada benim bu ay aşılama yattı galiba. Çünkü tam bayraımın ortasına denk geliyor malesef. Moralim çok bozuldu hiç bayramı düşünmemiştim valla (((
Yarın 11 de randevum var bakalım doktor ne diyecek ama büyük ihtimalle tatiliz diyecek of yaa...

bence öğleye kadar çalışmaları lazım benim tedavide kontroller bayrama gelmişti, çalışıyorlardır belki canım

günaydın şekerlerim, hepimize hayırlı cumalar olsun...

elifcim çok ama çok sevindim canım arkadaşım. inşallah herşey böyle güzel giymeye devam eder espoircim en yakın olan sensin, darısı senin başına :)

godescim, bayramda kapalılar mı diye sor hemen doktoruna, bunu önceden bilgi vermeleri gerekirdi, birşey söylemedi mi ya... inşallah açıktırlar..

benim de sizlere bir haberim var. hani çok sevdiğim bir arkadaşım hamile demiştim ağustos ayında ama maalesef kimyasal gebelik olmuştu. o yine hamileeeee :)))))) aslında adet günü pazartesi olmasına rağmen dün test yaptırdı ve değeri 39 yani çok çok iyi bu defa sağlıklı bir gebelik olacağa benziyor :) biz hep peşpeşe derdik, inşallah sıra sende diyor, inşallah öyle olur :)

gnaydın kızlar hayırlı cumalarrrr

adacıgım ınş sıra sanada geecektırrrrrrr

ekincim geçmişe bakınca senin de yazını gördüm.. evet bir yumurtan baya önden gidiyor, inşallah o kendi kendine çatlar ama diğerlerini etkilemez. bu h.sonu güzel haberler almanı diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…