- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
kızlar hepınıze selam bugun ıtıbariyle minigimizin bukbk larını duymus bulunuyorum...
Rabbım tez vakitte hepinize duyursun insallah, adacıma , derıncıme, devıncıme,godescıme ve sayamadıgım butun yok kankılerıme...
gercekten cok guzel bır duyguymus..mınıcık fasulye gıbı bıseydı,,
bıraz pıhtı varmıs etrafında sanırım o lekelıyomus camasırımı..prolutan ıgneye devam edıcem progestanla bırlıkte...
ınsallah Rabbım saglık ve mutlulukla kucagına aldıgımı duyurmak nasıp eder..
kızlar hepınıze selam bugun ıtıbariyle minigimizin bukbk larını duymus bulunuyorum...
Rabbım tez vakitte hepinize duyursun insallah, adacıma , derıncıme, devıncıme,godescıme ve sayamadıgım butun yok kankılerıme...
bıraz pıhtı varmıs etrafında sanırım o lekelıyomus camasırımı..prolutan ıgneye devam edıcem progestanla bırlıkte...
ayyy canımsın yaa bu ne güzelll haberr yaaaaaaaaaaaaayy çok mutlu oldum hatta duş bile alabilir bunun üstüne nerjiii verdiin banaaaaa maşallah benim miniğimee ya buk buk demiş annesineee işallah o leke meke nazı olsun bebişimisiiinnn ilaçlarını aksatma hayatım,artık duydun burdayım dedi minikinnn maşallahh arkadaşımaa yaaaa
canım rabbım saglıklan kucagınada almayı nasp etsın ınşşşşş
Amin arkadasim.
Darisi bana bende simdiden heyecanliyim.
Insallah saglikli kucagimiza almak nasip olur.
bende de sana kocaman kucak dolusu sevgiler bitanemGünaydınn canlarrrrr
Eliiifff büyük gün Allahım yar ve yardımcı olsunnnnHaklısın canım her işin başı stres yahu.tabi stres olmamakda zor ama.Ben de adacım gibi yapıyorum.kimseye sölemedim aileden.kendi annem yanımdaydı duydu olmasa sölemezdim o kadar yani:)beni gerecek benim için üzülecek kimsenin bilmesini istemiorum.iki arkadaşım ev ahalim ve siz:)))sizve arkadaşlarım bana yük değil tam tersi yükümü alan oluyorsunuz.Ama anne bile yük oluyor bu durumda.onlarında üzüldüğünü görmek, yani elifcan inanılır gibi diil ama heyecan yok en azından şu anda:)
Adaccaann günaydın canım))nasılsın nasıl giidor
hulacaannn esra imoje godes cicoşş özlem ve tüm yol arkilerii hepinizeee kucaak dolusuu sevgileerrr
Ay ne kadar güzel canım. Allah nazarlardan korusunkızlar hepınıze selam bugun ıtıbariyle minigimizin bukbk larını duymus bulunuyorum...
Kızlar selam yumurtalarımın 1Tanesi 18 mm çok önden gidiyor diğer 3ü 9 mm çatlatma önleyici iğnelerle baskılamaya çalışıyoruz ama sanırım onu gözden çıkardık çatlayıp diğerlerini etkilemezse devam edeceğiz. c.ertesi belli olacak.benim belirsizliğim bitmio bi türlü..
Bir yandan cevreyi idare etmek bir yandan bu stres çok yorucu herkes ayrı bir faaliyette bir yerlerimden çekiştiriyor.Anam benim iğnelerim var bi rahat verin diyemiyorum.Gizli saklı iş yürütmek bana göre diil yaa offf..Fenalardayım!
ya kızlar bu arada benim bu ay aşılama yattı galiba. Çünkü tam bayraımın ortasına denk geliyor malesef. Moralim çok bozuldu hiç bayramı düşünmemiştim valla(((
Yarın 11 de randevum var bakalım doktor ne diyecek ama büyük ihtimalle tatiliz diyecek of yaa...
godes, imoje canlarım sizler nasılsınız
bence öğleye kadar çalışmaları lazım benim tedavide kontroller bayrama gelmişti, çalışıyorlardır belki canım
Sao esracim , sende dahil hepimize diliyorum bu forumdaki tum arkadaslarima Rabbimden insallh da oluck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?