ekincim geçmişe bakınca senin de yazını gördüm.. evet bir yumurtan baya önden gidiyor, inşallah o kendi kendine çatlar ama diğerlerini etkilemez. bu h.sonu güzel haberler almanı diliyorum..
kızlar selam benim gebeligim ne yazıkkı kimyasal gebelikle sonuçlandı evdeki netide kapattım şimdi daha iyiyim hepinize duacıyım
kızlar selam benim gebeligim ne yazıkkı kimyasal gebelikle sonuçlandı evdeki netide kapattım şimdi daha iyiyim hepinize duacıyım
cicoşş adacan gibi bende korktum kızamaaa olsun canın saolsun tahammül edecek herkeş bise kolay mıı yaww kıymetli gebelikler bunlar valla bende çok pozitif bi depresyondayım evdeyim yahu oturduum yerden kalkamıorum:)yaparsam akşam bi yemek sabah bi kahvaltı:)iki gündür başka hiç bişi yapmadım desem yeridir.az önce netten işlerimin bi kısmını hallettim ama yine bişiy yapmış gibi hissedemedim üzerimde polar battaniyem yanımda suyum mandalinim internetim kumandam Dbattaniyemin içinde benim çılgın kedim böyle bi durum Allah bana akıl fikir ve hareket edebilme yeteneği versin yeniden çünkü duş almak istiyorum am atuvalete kalkmaya üşeniyorum sen hade iki canlısın ben tek canımla böyle takılıommm helal sana yakışıırr cicoşummaa o yüsdennn
kızlar hepınıze selam bugun ıtıbariyle minigimizin bukbk larını duymus bulunuyorum...
Rabbım tez vakitte hepinize duyursun insallah, adacıma , derıncıme, devıncıme,godescıme ve sayamadıgım butun yok kankılerıme...
gercekten cok guzel bır duyguymus..mınıcık fasulye gıbı bıseydı,,
bıraz pıhtı varmıs etrafında sanırım o lekelıyomus camasırımı..prolutan ıgneye devam edıcem progestanla bırlıkte...
ınsallah Rabbım saglık ve mutlulukla kucagına aldıgımı duyurmak nasıp eder..
selam kızlar hayırlı cumalar dılıyorum....
bugull canım cok gecmıs olsun rabbım bundan sonrakı gebelıklerınde yuzunu guldursun ıns....
Şekercim naber kız nerelerdesin bakayım..İyimisiniz,tahlil sonuçlarını aldınız mı ?
Biz bu sabah aldık herşey yolundaymış sonucum güzel çıkmış risk yokmuş...
Rabbim cümlemizin kalbine gönlüne göre versin mübarek bu cuma gününde...
Hulacım tatlım maşallah bebeğin büyüyor varmı gelişmeler göbüşün çıktıı mı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?