Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ekincim geçmişe bakınca senin de yazını gördüm.. evet bir yumurtan baya önden gidiyor, inşallah o kendi kendine çatlar ama diğerlerini etkilemez. bu h.sonu güzel haberler almanı diliyorum..

İyi dileklerin için çok sağolun adaege ve hulahop! çok fazla katılımda bulunamıyorum ama hepinizi takipteyim.Sırayla müjdeli haberlerinizi duymayı nasip etsin Rabbim.

canım amiin. inşallah senin de haberini almak kısmet olur.. biz de eskisi kadar çok yazışamıyoruz aramızda ama her önemli detayı paylaşıyoruz, birimizin bilgiye yardıma ihtiyacı olsa buraya üşüşüveriyoruz. önemli olan da bu :)

kızlar selam benim gebeligim ne yazıkkı kimyasal gebelikle sonuçlandı evdeki netide kapattım şimdi daha iyiyim hepinize duacıyım

kızlar selam benim gebeligim ne yazıkkı kimyasal gebelikle sonuçlandı evdeki netide kapattım şimdi daha iyiyim hepinize duacıyım

Canım çok geçmiş olsun daha yeni okudum çok üzüldüm nasılsın şimdi?

canım yaa.. daha bugün girip baktım sayfana, en son ne zaman girdin diye.. seni merak ettik. aklımıza birşeylerin ters gidebileceği geldi ama konduramadık.. çok geçmiş olsun.. maalesef seni anlıyorum, biliyorsun ben de aynı şeyi yaşadım.. keseyi falan göremeden sonlandı gebeliğin değil mi..

senin dondurulmuşların da vardı tatlım, bu tedavinden sonra kaç tane kaldı?

selam kızlar hayırlı cumalar dılıyorum....
bugull canım cok gecmıs olsun rabbım bundan sonrakı gebelıklerınde yuzunu guldursun ıns....

Piştt derincim bu ne halllll kalk ayaga silkelen sana yakışmıyor derin = pozitif....
önümüzdeki günlerde aşılaman olucak nasips eminnoşun gelecek onu böyle karşılama kızarım he...Bak bak sana da cırlarım görürsün heeeeeeeeeee
Bu arada sizlerden allah raız olsun beni anlıyorsunuz...İşte hamilelikten oluyyor napak idare edin gariiii

Elifcim 41 kere maşallah tatlımbak ne güzel herşey yolundaymış minnoşun büyüyor buk bukları duymuşsun allahım tamamına erdirsin inşallah..Ne kadar güzel bir güzellik deiğilmi rabbim herkeslere yaşatsın inşallah..

Bugulüm canım benim kıyamam ben sana seni günlerce merak ettik hep aklımızda ve listemizdeydin canım her defasında profiline baktık...İlk kan degerinden sonra sana ulaşamadık şuanda şok tayım inanamadım..Hiç aklımıza böyle ters düşünceler getirmemiştik..Hakkında hayırlısı ne ise o olsun tatlım...Rabbim tez zamanda yeni meleğini göbüşüne kondursun inşallah...

selam kızlar hayırlı cumalar dılıyorum....
bugull canım cok gecmıs olsun rabbım bundan sonrakı gebelıklerınde yuzunu guldursun ıns....

Şekercim naber kız nerelerdesin bakayım..İyimisiniz,tahlil sonuçlarını aldınız mı ?
Biz bu sabah aldık herşey yolundaymış sonucum güzel çıkmış risk yokmuş...
Rabbim cümlemizin kalbine gönlüne göre versin mübarek bu cuma gününde...

godes tatlım hemen ara sor bayramda açık olabilirler belki...Devin arkadaşımızın bayrama denk geliyrodu sanırım açıktı merkez.....Stres yapma eger bayrama denk geliyorsa ve kapalılar ise bunda bir hayır vardır diye düşün herşey allahtan..Rabbim isterse bütün kapılar açılır...

Adacanım arkadaşını tebrik ederm..Rabbim kucagına alabilmeyi nasip etsin inşallah..
Darısı senin başına olsun inşallah...

Esporir tatlım inşallah seninde keseleri görmeni burda kutlayacagız tatlım..Güzel haberlerle gelirsin inşallah kuzum kendinize iyi bakın...Öksürük geçtimi ??

caım bebişinin iyi olmasına çok sevindim , 13+1 oldun maşallahh
Özlemcim seninde sonuç güzelmiş , darışı başımıza artık

Hulacım tatlım maşallah bebeğin büyüyor varmı gelişmeler göbüşün çıktıı mı ???

bebiş büyüyor canım ama bende hiçbir değişiklik yok daha , ama akşa acayip bişey oldu gece sırtüstü yatıp göbeğime ellediğimde tam sağ tarafta bebişimin olduğu yerde böylehafif sert bişey geldi elime çok tuaf oldum gözlerimden yaşlar geldi. Allahım bütn isteyen arkadaşlarımıza versin diye dua ettim tek tek , çok özeldi beim için paylaşmak istedim sizlerle

ayy şekerlerim ne kadar güzel böyle annecikleri arka arkaya görmek. tickerlarınız topic i şenlendiriyor, renklendiriyor vallahi..

özüüüm, cicoşuuum, hulacııım darısı başımıza olsun şekerleriiiim.

cicoşum senin sonuçlarının güzel çıkacağını biliyordum zaten, duyunca da çok sevindim tebrikler tatlım.

hulacım maşallaaah. o hamileymiş dediğim arkadaşım da karnımda bir noktada sertlik var diyor, ilk hamileliğinde de öyle demişti. ben hiç ööle bişi fark edemeden gitti bebişim, inşallah bana da kısmet olsun bebeğimi hissetmek :)))))

Hulacaan yaaa içim burkuldu ne tatlısınız siz yahuu bebekin ve sennnAllah ikinizede sağlık versin mübarek cumalar yüzüsuyu hörmetinedualarımıs seninle senin gibi cici annişin dularına her daimde talibiz unutmaatadını çıkar bol bol deneyimle bu zamanını bize yol göstereceksiniz dahaahamiş kalıp başınızı yiyceezz bu ne bize noluyoo niye böle diyeee

cicoşş ohhh maşallah canıma yaa temiz çıkmış Rabbim böylee sağlıkla sürdürsün gebeliğini sağlıklada elini ayağına kavuştursun minnoşununnduş aldımgarip ya kötü olumsuz hissetmiorum ama hareket kabiliyetimde düşmeler olayoryerimden kalkmak zor geliyor::))sonra geçiyor gene geliyorböle baş ederim ben bu tembelliklee

elifca,özlem,imoje,esra,adacan keyifler iyidir umarım:)dualarım hepinizeee saydığım saymadığım tüm yol arikelriyleee:84::86:

Godescim hiç sıkma canını hayatım ben aradım geçe gün merkezi dedim ki ya bayrama denk gelirse doktorum sorun olmaz belki bi iki gün burda kimse olmaz o günlere gelsede bişi olmaz dedi.tüp de ki gibi tam o gün diye bişi yokmuş.sen takıpta strese girrme sürekli haberleşiris dedii hayatım.sende konuş doktorunla fark etmez dedi benim ki bi gün sonrada olsa aynı dedi bakalım seninki ne diycek hayatım:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…