Hulacaan yaaa içim burkuldu ne tatlısınız siz yahuu bebekin ve sennnAllah ikinizede sağlık versin mübarek cumalar yüzüsuyu hörmetine dualarımıs seninle senin gibi cici annişin dularına her daimde talibiz unutmaa tadını çıkar bol bol deneyimle bu zamanını bize yol göstereceksiniz dahaa hamiş kalıp başınızı yiyceezz bu ne bize noluyoo niye böle diyeee
cicoşş ohhh maşallah canıma yaa temiz çıkmış Rabbim böylee sağlıkla sürdürsün gebeliğini sağlıklada elini ayağına kavuştursun minnoşununnduş aldım garip ya kötü olumsuz hissetmiorum ama hareket kabiliyetimde düşmeler olayor yerimden kalkmak zor geliyor::))sonra geçiyor gene geliyor böle baş ederim ben bu tembelliklee
elifca,özlem,imoje,esra,adacan keyifler iyidir umarım:)dualarım hepinizeee saydığım saymadığım tüm yol arikelriyleee:84::86:
Godescim hiç sıkma canını hayatım ben aradım geçe gün merkezi dedim ki ya bayrama denk gelirse doktorum sorun olmaz belki bi iki gün burda kimse olmaz o günlere gelsede bişi olmaz dedi.tüp de ki gibi tam o gün diye bişi yokmuş.sen takıpta strese girrme sürekli haberleşiris dedii hayatım.sende konuş doktorunla fark etmez dedi benim ki bi gün sonrada olsa aynı dedi bakalım seninki ne diycek hayatım:82:
kkızlarr bu ibrahim saraçoğluu tvde yineee HAMİLELİĞİİN İLK ÜÇÇ AYINDAAA SAKINN İÇEYİN NAR SUYUUU DİYORRRiçmen yaaa:)
bende de sana kocaman kucak dolusu sevgiler bitanem
Ay ne kadar güzel canım. Allah nazarlardan korusun41 kere maşallah valla.
Canım inşallah bizlerde yaşarız o tarifi mümkün olmayan duyguyu.
aldım kusum dun ıyıyımıs sukur....
Piştt derincim bu ne halllll kalk ayaga silkelen sana yakışmıyor derin = pozitif....
önümüzdeki günlerde aşılaman olucak nasips eminnoşun gelecek onu böyle karşılama kızarım he...Bak bak sana da cırlarım görürsün heeeeeeeeeee
Bu arada sizlerden allah raız olsun beni anlıyorsunuz...İşte hamilelikten oluyyor napak idare edin gariiii
Elifcim 41 kere maşallah tatlımbak ne güzel herşey yolundaymış minnoşun büyüyor buk bukları duymuşsun allahım tamamına erdirsin inşallah..Ne kadar güzel bir güzellik deiğilmi rabbim herkeslere yaşatsın inşallah..
bende duymuştum canım , birde canım istiyoki sorma
ayy şekerlerim ne kadar güzel böyle annecikleri arka arkaya görmek. tickerlarınız topic i şenlendiriyor, renklendiriyor vallahi..
özüüüm, cicoşuuum, hulacııım darısı başımıza olsun şekerleriiiim.
cicoşum senin sonuçlarının güzel çıkacağını biliyordum zaten, duyunca da çok sevindim tebrikler tatlım.
hulacım maşallaaah. o hamileymiş dediğim arkadaşım da karnımda bir noktada sertlik var diyor, ilk hamileliğinde de öyle demişti. ben hiç ööle bişi fark edemeden gitti bebişim, inşallah bana da kısmet olsun bebeğimi hissetmek :)))))
aldım kusum dun ıyıyımıs sukur....
amann hulacannnheheheh:)))seni yaramaz anne seni .çok canın çekiosa bir kaçtane nar tanesi at azına )) işallah hulacanım efet yaramazlıklarını konuşacağız işallahhh hatta topicimizin devamını bile açarıs demi adacan yıldız avcılarının yıldızlarını yakaladıktan sonraki halleri diyee:))profilimizde ki fotolar saç baş dağılmışşş bitmişş yamulmuş avcılarrr:86:ahahahahah:))))bu günleri hatırlayıpp vayyy be diyeceğiz işaaallaahhhhh
caım benim sizlerinde tez zamanda güzel haberlerinizi alacağız inşallah.
Ben tranferden sonra pek bişey hissetmedim yalnız sağ tarafımda sürekli ufak ufak batma vardı. Şakayla karışık anneme hep bebiş burda diyip duruyordum , dalga geçiyorlardı beninle ufacık anlaşılmaz diye. İlk doktor kontrolümde doktor sağda deyince çok şaşırmışlardı. Sanırım sezgisel birşeyde ,
aminnnnnnn canım sende yılbaşına bebişinle girrrrr inşşşş
gercekten oyle cıvcıvım..tarıf edılebılecek bı duygu degıl..doktor kalp atıslarını dınletmek ıstıyo ben gulmekten alamıyorum kendımı bı kopma oldu orda ..ben gulunce ses kesılıyo tabıı...duymak ıcın benım kopusumun bıtmesını bekledı adamcagız:))
ay canım arkadaşınada çok sevindim kim bilir belkide bizde bu şekilde süpriz bir şekilde hamile kalırız.......günaydın şekerlerim, hepimize hayırlı cumalar olsun...
elifcim çok ama çok sevindim canım arkadaşım. inşallah herşey böyle güzel giymeye devam ederespoircim en yakın olan sensin, darısı senin başına :)
godescim, bayramda kapalılar mı diye sor hemen doktoruna, bunu önceden bilgi vermeleri gerekirdi, birşey söylemedi mi ya... inşallah açıktırlar..
benim de sizlere bir haberim var. hani çok sevdiğim bir arkadaşım hamile demiştim ağustos ayında ama maalesef kimyasal gebelik olmuştu. o yine hamileeeee :)))))) aslında adet günü pazartesi olmasına rağmen dün test yaptırdı ve değeri 39 yani çok çok iyibu defa sağlıklı bir gebelik olacağa benziyor :) biz hep peşpeşe derdik, inşallah sıra sende diyor, inşallah öyle olur :)
godes tatlım hemen ara sor bayramda açık olabilirler belki...Devin arkadaşımızın bayrama denk geliyrodu sanırım açıktı merkez.....Stres yapma eger bayrama denk geliyorsa ve kapalılar ise bunda bir hayır vardır diye düşün herşey allahtan..Rabbim isterse bütün kapılar açılır...
kızlar doktordan geldim rahim gayet güzel zaten reglimde iyi geçiyor az oluyorum diye üzülmüştüm ama 1 gün sonra normale döndü.Godescim hiç sıkma canını hayatım ben aradım geçe gün merkezi dedim ki ya bayrama denk gelirse doktorum sorun olmaz belki bi iki gün burda kimse olmaz o günlere gelsede bişi olmaz dedi.tüp de ki gibi tam o gün diye bişi yokmuş.sen takıpta strese girrme sürekli haberleşiris dedii hayatım.sende konuş doktorunla fark etmez dedi benim ki bi gün sonrada olsa aynı dedi bakalım seninki ne diycek hayatım:82:
yokkk canımmm öle bikaçtane kesmez beni o yüzden hiç bulaştırmıyım ağzımı,
inşallah derincimmmm hemde çokkkk yakındaaa , alemsin yaaaa başlık "saç baş dağılmış yamulmuş avcılar "olsunnnn
ay canım arkadaşınada çok sevindim kim bilir belkide bizde bu şekilde süpriz bir şekilde hamile kalırız.......
kızlar doktordan geldim rahim gayet güzel zaten reglimde iyi geçiyor az oluyorum diye üzülmüştüm ama 1 gün sonra normale döndü.
bu arada bu ay sadece yumurta takibi var ona göre çatlatma iğnesi yapacak ama aşılama tam bayrama denk geliyor doktorum sorun değil ben gelirim ama labratuar kapalı dedi. Çokda kafama takmıyorum demekki hayırlısı buymuş. Bu ay böyle geçsin önümüzdeki ay aşılama yapacağım sonrada tüp şimdilik programımım böyle. Tam yarım saat doktorumla konuştuk muhabbet ettik. Tüm olasılıkları konuştuk bana çok güzel moral verdi. Birde karyotip testi için kan verdim birde ona bakalım ne çıkacak. Eşimde verecek kan. 20 gün sonra belli olacakmış sonuç. Benden haberler bu kadar. :))) Nedense doktora gidince iyi oluyorum. sevgili doktorumuda çok seviyorummmmm.
Merhaba kizlar hayirli cumalar dualariniz kabul olur insallah.
civcivim öksürük azaldi en azindan gece güzel uyuyabiliyorum.
Tam iyilesmedim ama bunada sûkür. Insallah daha fazla etkilemez bebisleri.
kızlar hepınıze selam bugun ıtıbariyle minigimizin bukbk larını duymus bulunuyorum...
Rabbım tez vakitte hepinize duyursun insallah, adacıma , derıncıme, devıncıme,godescıme ve sayamadıgım butun yok kankılerıme...
gercekten cok guzel bır duyguymus..mınıcık fasulye gıbı bıseydı,,
bıraz pıhtı varmıs etrafında sanırım o lekelıyomus camasırımı..prolutan ıgneye devam edıcem progestanla bırlıkte...
ınsallah Rabbım saglık ve mutlulukla kucagına aldıgımı duyurmak nasıp eder..
hayirli cumalar yol kankilerim...
elfcim senin adina cok sevindim tatlimmm.. Allah insallah bizlerede nasip eder...
derincim bende iyiyim turkiyeye gelmek icin emre beyin verdigi deha yi iciyorum bir kac ay sonra bende tedaviye baslayacagim nasipse...
cicikom, ozum bu topigin ilk hamisleri nasillar acaba? nasil gobusler biraz belirginlesti mi? cinsiyetlerini nezaman ogrenecekmissiniz bilgi verdiler mi fistik arkadaslarim benim...
bugulcum bende uzuldum tatlim.. insallah diger sefere bebisine kavusacaksin...
adacanim senin tedavi programin belli oldu mu tatlim. tahlil sonuclarini sormustum umarim ersey yolundadir bitanem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?