Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

caım bebişinin iyi olmasına çok sevindim , 13+1 oldun maşallahh
Özlemcim seninde sonuç güzelmiş , darışı başımıza artık

özüüüüm senin de sonuçlar güzel çıkmış 40.000 kere maşallaaah

özlemcim gözün aydın tatlım ,

ozlemcım gozun aydın tatlım..darısı bızlerın basına...

kızlar....hepınızden allah razı olsun cok tesekkurederım.....

ımoje tatlım nasılsın ıyımısın????
bız cok sukur ıyıyız ayın 9 unda serkılajım var onun bıraz sıkıntı var uzerımde ama dıyorum ben neler yasadım bunuda atlatırım dıe dusunuyorum rabbım guc kuvvet versın ıns.....sabır sabır sabır.....

haa canım cınsıyet sormussun 16. haftadan once soylemıyo benım dr um....benım ıcıme erkek doguyo babamızında kız tabııı once hayırlısı olsunda kız erkek n farkeder kı....

çok sevindim serklaja karar vermene..

Karşıyaka da sahil de Şenay Aycan isimli bir dr var..tavsiye ederim..Sana cinsiyeti net olarak söyler ve yarım saat kadar bebişinin dvd sini çekip sana verir,çok memnun kalırsın gidersen..Cinsel organlarını da gösterir ,kız ya da erkek diye...Kadının ultrasonu çok iyi,eşi de radyoloji uzmanıymış zaten..

Son düzenleme:
ben hatırlıyorum sende kuzuların ıcın ona gıtmıstın demı????? kacıncı haftada soyluyo kı....
ben bornova sıfaya karar verdım canım hayırlısı olur ıns...dualarını eksık etme olur mu???

ben hatırlıyorum sende kuzuların ıcın ona gıtmıstın demı????? kacıncı haftada soyluyo kı....
ben bornova sıfaya karar verdım canım hayırlısı olur ıns...dualarını eksık etme olur mu???

evet ,hastanede olmadığım zamanlarda takiplerimi yapmıştı..süper bir dr, arkadaş gibi..doğumumu o yapmadığı halde hastanede yattığım zamanlarda hep aradı ,hatrımı sordu..senin haftalarında ,bilemedin 14 . haftada söyler..Hiç baştansavma yapmıyor muaynelerini,her soruna cevap veriyor..Yaklaşımı çok iyi..

Dualarım hepinizle canım..

Son düzenleme:
ben bı ara alırım dr un tel olur mu canım....seklajı atlatayım hayırlısıyla ıns....

sagol almınacıgım....ayy sen boyle hastane dedıkce kendımı cok yorgun hıssedıyorum ama dr um hersey yolunda gıderse gebelıgın sonlarına dogru hastaneye yatarsın dedı ama bılıyosun bızım durumumuz bıraz zor...suanda evde yatıyorum sureklı raporluyum wc ıcın kalkıyorum hayırlısı ıns....

canım normalde çok hareketliyim,ama tek odada aylarca nasıl yattım..Allah sabrını veriyor..Çok sıkılıyorsun ama atlattığın her gün her hafta seni bebişine daha da yaklaştırıyor,onu kucaklamanın hayali güç ve sabır veriyor...

almın adun sormustum sana
esının degerlerını nasıl yukselttın 600 bınden
9.5 mılyona

ıns canım neler yasadık bılıyorum rabbım buyuk muhakkak guc sabır verecektır....bende gecen ozel odada yattım sureklı cok zor bılıyorum sımdı bır ayı gectı yatıyorum 8. haftamdan berı....proluton kullanıyorum 3 gunde bır...
rabbım yardımcımız olsun ıns dua etmekden baska sabır dılemekden baska bısey yapamıyorum....

özlemcim merabalarr:))hayatım şimdi baktım serklaja daha önce hiç duymamıştım neden yapıcaklar onu hayatım?merak ettim anestezili falan yapılıomuş inşallahhh sağlıkla devam eder hayatım herşeyyydualarım seninle mübarek günün hürmetine Rabbim seni ve tüm annişlerimiizii bebişlerimisssii korusunnn

sagol derıncıgım bende rahım agzı yetmezlıgı var bu yuzden bebeklerımı kaybedıyorum onlem ıcın atılacak rahım agzım buzulecek....ıns hersey yolunda gıder rabbım hepımızın yardımcısı olsun ıns....

almın adun sormustum sana
esının degerlerını nasıl yukselttın 600 bınden
9.5 mılyona
Canım sürekli bakamıyorum bu topiğe,kusura bakma..eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu,ve bitkisel ürünler kullandı..keçi boynuzu,L'carnitin gibi..ama ilk hamileliğimde de 600 bindi sperm sayısı..Kimisinde sperm sayısı çok oluyor ama hareketsiz oluyor spermler..tek sperm olsun sağlıklı olsun..sağlam 1 yumurta sağlam 1 sperm olsun yeter...

Aminn canım..proluton depotu daha sonra haftada 1 yaptırdım..taa ki 32+2 ye dek..zaten o gün de doğum oldu..Hamileliğin inşallah iyi geçer,sana tecrubelerimi aktarıcam canım..zamanı geldikçe...

tesekkurederım almınacıgım allah razı olsun ıns bende gorurum 32 haftaları....28 bıle kocaman bı hayal kısmet ben rabbıme sıgınıyorum.....bardagın dolu tarafını gormek ıstıyorum....

tesekkurederım almınacıgım allah razı olsun ıns bende gorurum 32 haftaları....28 bıle kocaman bı hayal kısmet ben rabbıme sıgınıyorum.....bardagın dolu tarafını gormek ıstıyorum....

28. hafta bana da imkansız geliyordu..ama çok şükür..35. haftada doğum olur diyordum ama dayanamadım,Mert Kazandı idi dr um ege tıpta..yarın alın diye yalvardım adama..Yani planlı doğum oldu..kızımın kafası aşağıdaydı ve serklajı zorluyordu..24.haftada ciğer geliştirici iğne yapmıştık..neyse sıkmayayım,uzun hikaye..sırası geldikçe tavsiyelerim olucak..Allah sağlıkla taşımak nasip etsin canım..

cevebın ıcın sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…