caım bebişinin iyi olmasına çok sevindim , 13+1 oldun maşallahh
Özlemcim seninde sonuç güzelmiş , darışı başımıza artık
özüüüüm senin de sonuçlar güzel çıkmış 40.000 kere maşallaaah
özlemcim gözün aydın tatlım ,
ozlemcım gozun aydın tatlım..darısı bızlerın basına...
ımoje tatlım nasılsın ıyımısın????
bız cok sukur ıyıyız ayın 9 unda serkılajım var onun bıraz sıkıntı var uzerımde ama dıyorum ben neler yasadım bunuda atlatırım dıe dusunuyorum rabbım guc kuvvet versın ıns.....sabır sabır sabır.....
ben hatırlıyorum sende kuzuların ıcın ona gıtmıstın demı????? kacıncı haftada soyluyo kı....
ben bornova sıfaya karar verdım canım hayırlısı olur ıns...dualarını eksık etme olur mu???
ben bı ara alırım dr un tel olur mu canım....seklajı atlatayım hayırlısıyla ıns....
sagol almınacıgım....ayy sen boyle hastane dedıkce kendımı cok yorgun hıssedıyorum ama dr um hersey yolunda gıderse gebelıgın sonlarına dogru hastaneye yatarsın dedı ama bılıyosun bızım durumumuz bıraz zor...suanda evde yatıyorum sureklı raporluyum wc ıcın kalkıyorum hayırlısı ıns....
Canım sürekli bakamıyorum bu topiğe,kusura bakma..eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu,ve bitkisel ürünler kullandı..keçi boynuzu,L'carnitin gibi..ama ilk hamileliğimde de 600 bindi sperm sayısı..Kimisinde sperm sayısı çok oluyor ama hareketsiz oluyor spermler..tek sperm olsun sağlıklı olsun..sağlam 1 yumurta sağlam 1 sperm olsun yeter...almın adun sormustum sana
esının degerlerını nasıl yukselttın 600 bınden
9.5 mılyona
ıns canım neler yasadık bılıyorum rabbım buyuk muhakkak guc sabır verecektır....bende gecen ozel odada yattım sureklı cok zor bılıyorum sımdı bır ayı gectı yatıyorum 8. haftamdan berı....proluton kullanıyorum 3 gunde bır...
rabbım yardımcımız olsun ıns dua etmekden baska sabır dılemekden baska bısey yapamıyorum....
tesekkurederım almınacıgım allah razı olsun ıns bende gorurum 32 haftaları....28 bıle kocaman bı hayal kısmet ben rabbıme sıgınıyorum.....bardagın dolu tarafını gormek ıstıyorum....
Canım sürekli bakamıyorum bu topiğe,kusura bakma..eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu,ve bitkisel ürünler kullandı..keçi boynuzu,L'carnitin gibi..ama ilk hamileliğimde de 600 bindi sperm sayısı..Kimisinde sperm sayısı çok oluyor ama hareketsiz oluyor spermler..tek sperm olsun sağlıklı olsun..sağlam 1 yumurta sağlam 1 sperm olsun yeter...
Aminn canım..proluton depotu daha sonra haftada 1 yaptırdım..taa ki 32+2 ye dek..zaten o gün de doğum oldu..Hamileliğin inşallah iyi geçer,sana tecrubelerimi aktarıcam canım..zamanı geldikçe...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?