Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

sagol almınacıgım....ıns hersey yolunda gıder..etagfurullah n demek bız kader arkasıyız senın bu konudakı tecrubelerın onemlı...opuyorum canım kuzularıda op benım ıcın....

Godescan benimde reglim denk gelecek bayrama ama dediğin gibi yumurta takibi için doktora görünmem gerektiğinde kaliba sorun olmaycak.ayyy şimdi ben tek başıma mı yaptıracam aşılamayıı olmasss

Canım sen yaptır peşinden bende geliyorum. İnşallah tüpe gerek kalmadan mucizelerimize kavuşuruz.
Canım doktora görünmende sorun olmuyor labratuarlar çalışmıyor sadece....
Hakkımızda hayırlısı olsun..

Anladımm Özlemciimmmmm;((İnşaaallahhhh kolaylıklaaa hallolurr herşeyy canım benim.bardağın dolu tarafından ayırma canım gözleriniii:)))Rabim korusun kollasın hem bebekini hem de seniii:)Sağlıkla al işallahhh kucağınaaa

Godescannn taam o zaman önce bennn:)hayırlısıysaa artık hayatımmm maksat megul olayım mevzzuylaaa baaağğğımlısı olacamm bu işlerinnnnahahhahahh

sagol derın canım allah razı olsun ıns hepımız kucagımıza saglıkla alırız meleklerımızı.....

Cannnlarr günaayyydıınnnnnherkeşeee sağlıklı bir gün diliorumm:)))

Kizlarrr herkese mutlu hafta sonlari...

Ozlemcim Allah yardimcin olsun canim.insallab hersey cok guzel gidr ve sende almina gibi bebegini saglikla kucagina alirsin.sayili zaman cbk gecer derler ya insallh nasi gectigini anlamazsin

Derincim simdi olcakmi senin adilsma bayramda ,sizin lab acikmiymis cnm?

Semracim cnm kysura bkma orda yazmamisim ama hepiniz dualarimdasiniz cnm . Allah yardimcimiz olsun

Elifciiimm nasılsın cici annişimmm:)))valla hayatım benim regli bayrama denk gelebilme ihtimali var.oda mühim diil dedi doktorum.sadece reglide yumurta takibi yapıcaz dedi.aşılama bayramdan sonrayı bulur bu durumda.aslında her şey reglime bağlı.sevgili kırmızı ne zaman gelirse yanii:))senin nasıl gidio hayatım:)bebişi ne yapıo bakim zorluyomu annişini

oh maşallahh espoirimmmAllah razı olsun cümlemizin duaları kabull olsunn :)))dua ederken biziii unutmaa hamişelrin duaları kabul oluur derlerrrişallahh tamamen de en kısa zamanda iyileşirsinnn canım beniiiiimmm

Amin derincim.
Yarabim herkese nasip etsin hepimizin kucagini doldursun.
Annemlerde kaliyorum evi sicak oldugu için benim ev soguk iyi geldi bana allah annelerimizi babalarimizi basimizdan eksik etmesin annecigim emegi çok.
Bizde anne olucaz insallah.

Merhaba Adaegecim, beni listeden silebilirsin canım.Tedavim gelişimi önde giden yumurtanın çatlaması sonucu bugün itibariyle iptal edildi.Tedavide olan olmayan ve bebiş isteyen herkesin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişleri olsun inşallah.Benden bu kadar.

Walla zorlanmiyorum desem yalan olur cnmciim.deli gibi kasiniyorum progestandan heralde midemde cok ii degil aman dayaniyo tabi cnm bizim gibi zor anne olanlar biliyo kiymetini

Sen tupten sonra adet gormedinmi derincim yoksa ikinciyimi bekliyosun hesap edemedim ben ,bide asilamayi ilacsiz yapicaklar o zaman sadece o ayki dogal yumurtanla. Allah isleroni rast getirsin arkadasim .bayram hediyen olur insallh

sagol elıfcım ıns tatlım yazdıgın gıbı zaman cabucak gecer....yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz zaman su olup akcak ve ve ben bebısımı kucagıma alacagım ıns hayalı bıle ayaklarımı yerden kesıp burnumun dıregını sızlatıyo rabbıme sıgınıyorum....
bılıyorum kı o benım uzulmemı hıc ıstemez....ve butun arkadaslarımla beraber benımde yuzumu guldurecek ıns.....

Canım ben negatif aldıktan hemen sonra regli oldum.şimdi ikinci reglimi bekliorum:)sanırsam doğal yumurtamla yapacaklar ilaç kullanımndan söz etmediler.bi sonraki ay hemen tüp istediğimden ilaca pek sıcak diilim ama tebi doktorumunda fikr mühim

Iyı geceler..... Buraya katılımım az olmasına ragmen kendımden haberler vermek ıstedım. Allahın ıznı ıle pazartesı gunun transferım olacak. Dualarınıza ıhtıyacım var.... Insallah saglıklı bır sekılde dodurulmuslarım cozunur ve tutunurlar. Bayramda cıfte bayram yaparız Insallah....

cnm inşallh hayırlısyla dularımız senınle transferınde cozulmede tutulmada hepsı hayırlısıyla olumzlu olsn allh hayırlısyla nasıp etsın...

Kotyocummm haydi hayırlsııı arkadaşımm:)inşallahh sağlıklaaa tamamlanırr hamişimm diyeee çığırırrsınn bizeeeee:)))çifte bayramm olsun işallaaahhh

kotyo rabbım emklerını bosa cıkarmasın ınş arkadasım bu son denemen olsun ınş

cnm Allah yardımcın olsun... hadı bakalım cifte bayram olsun ınsallahh

KIZLAR HEPİNİZE GÜNAYDINLARR.arkadaşlar bu ilaçsız tüp nasıl oluyo.bi anlatırmısınız.tek yumurta seçeneğiyle mi yani???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…