Godescan benimde reglim denk gelecek bayrama ama dediğin gibi yumurta takibi için doktora görünmem gerektiğinde kaliba sorun olmaycak.ayyy şimdi ben tek başıma mı yaptıracam aşılamayıı olmasss
Kizlarrr herkese mutlu hafta sonlari...
Ozlemcim Allah yardimcin olsun canim.insallab hersey cok guzel gidr ve sende almina gibi bebegini saglikla kucagina alirsin.sayili zaman cbk gecer derler ya insallh nasi gectigini anlamazsin
Derincim simdi olcakmi senin adilsma bayramda ,sizin lab acikmiymis cnm?
Semracim cnm kysura bkma orda yazmamisim ama hepiniz dualarimdasiniz cnm . Allah yardimcimiz olsun
oh maşallahh espoirimmmAllah razı olsun cümlemizin duaları kabull olsunn :)))dua ederken biziii unutmaa hamişelrin duaları kabul oluur derlerrr işallahh tamamen de en kısa zamanda iyileşirsinnn canım beniiiiimmm
Elifciiimm nasılsın cici annişimmm:)))valla hayatım benim regli bayrama denk gelebilme ihtimali var.oda mühim diil dedi doktorum.sadece reglide yumurta takibi yapıcaz dedi.aşılama bayramdan sonrayı bulur bu durumda.aslında her şey reglime bağlı.sevgili kırmızı ne zaman gelirse yanii:))senin nasıl gidio hayatım:)bebişi ne yapıo bakim zorluyomu annişini
Walla zorlanmiyorum desem yalan olur cnmciim.deli gibi kasiniyorum progestandan heralde midemde cok ii degil aman dayaniyo tabi cnm bizim gibi zor anne olanlar biliyo kiymetini
Sen tupten sonra adet gormedinmi derincim yoksa ikinciyimi bekliyosun hesap edemedim ben ,bide asilamayi ilacsiz yapicaklar o zaman sadece o ayki dogal yumurtanla. Allah isleroni rast getirsin arkadasim .bayram hediyen olur insallh
Iyı geceler..... Buraya katılımım az olmasına ragmen kendımden haberler vermek ıstedım. Allahın ıznı ıle pazartesı gunun transferım olacak. Dualarınıza ıhtıyacım var.... Insallah saglıklı bır sekılde dodurulmuslarım cozunur ve tutunurlar. Bayramda cıfte bayram yaparız Insallah....
Iyı geceler..... Buraya katılımım az olmasına ragmen kendımden haberler vermek ıstedım. Allahın ıznı ıle pazartesı gunun transferım olacak. Dualarınıza ıhtıyacım var.... Insallah saglıklı bır sekılde dodurulmuslarım cozunur ve tutunurlar. Bayramda cıfte bayram yaparız Insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?