Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın şekerler, iyi haftalar olsun hepimize...

kotyo canım bugün transferin olacak, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, hayırlı uğurlu olsun canım, yıldızın sana tutunsun ve hiç bırakmasın inşallah.. bundan sonra bekleme süreci daha zorlu bence ama beraberce atlatıp güzel sonucu alıcaz inşallah :)

ekincim tedavinin iptal edilmesine üzüldüm.. ama vardır her işte bir hayır, inşallah bir dahaki sefere sonuna kadar gitmek nasip olur arkadaşım..

semracım ilaçsız tüp bebek ile ilgili bir konu vardı buralarda sanırım, bir bak bakalım.. maalesef benim bu konuda hiç bilgim yok.. ama sanırım birkaç ay boyunca her ay o ay yumurtladığın yumurtan alınıp donduruluyor sanki bööle okudum diye hatırlıyorum ama yanıltıcı olmak istemem..

Adaege neler yaptın canım tedaviye başladınmı? Arada merak edip bakıyorum sana

Adaege neler yaptın canım tedaviye başladınmı? Arada merak edip bakıyorum sana

teşekkürler duducum Allah razı olsun. ben kısmetse bugün burun spreyine başlıyorum. sonra da bu reglim ile haplara başlayacakmışım. sonra da dondurulmuş bebişimi transfer edecekler eğer çözülürken bir sorun oluşmazsa... çok heyecanlı :)

Adacanım nasılsın..bende merak ediyorum başladın mı?ne durumdasın.benim 3.defa tedaviye başlayamadım.şimdi gene kist için d.k.h.
eylül yolcusu dedik ama kasıma bile yetişemedim...

suzişkom ya, vardır her işte bir hayır. ben geçen nisandan beri bu işin içindeyim öyle düşün. ilk başladık kısmet olmadı yarıda kaldı, sonra başladık tuttu diye sevindik bıraktı gitti beni.. kimyasaldan sonra eylülde başlarız demiştik bak kasıma kaldı, transfer de herşey yolunda giderse aralıkta olacak, düşün yani o kadar zaman var arada ama kısmetim böyleymiş diyorum ne yapayım :))

bu arada ben de yasmin kullanıyorum şu an :)

Hadi bakalım hayırlısı Ya Allah deyip başla bakalım. Sorun olmaz İnşallah canım. Allah gönlüne göre versin. Hayırlı haberlerini bekliyorum.

canımm bende nisanda başladım maratona:)evet vardır bir hayır deyip beklemekten başka çağre yok:/
bende ginera kullanıyorum,bayramdan sonraki günlerde regl bekliyoruz bir aksilik çıkmazsa gene ,,,tekar başlayacagız.hep aynı dönemlerde başlarızın hayalini kurmuştuk.bu durumda aynı zamanlarda olumlu sonuçlarımızı alırız.hem şu cheesecake sözümüzü gerçekleştirebiliriz.gerçi ben dietisyene başladım gene:)ama bir kez bi kaçamaktan bişi olmas.

Son düzenleme:
Hadi bakalım hayırlısı Ya Allah deyip başla bakalım. Sorun olmaz İnşallah canım. Allah gönlüne göre versin. Hayırlı haberlerini bekliyorum.

inşallah duducum, 2010 bitmeden bana da burdan anne oluyorum demek nasip olur inşallah. desteğin ve temennilerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun..

senin sincap la bal böcüğü nasıllar maşallah onlara

herşeyin hayırlısı canım benim.. artık öyle diyorum, olsun demiyorum da hayırlısıyla olsun diyorum.. yaşayarak öğreniyor insan, acıyı da tatlıyı da.. sıra tatlıyı öğrenmeye gelmiştir inşallah :)))))))

bu arada benim de diyetisyene başlamam gerek, çok fena durumdayım ya

Günaydın canlarım herkesler iyidir umarım.

Güzel mutlu saglıklı bir hafta diliyorum hepimiz için..

Geçmişi okuyamadım..Bi bakıp geleyim öpüyorum hepinizi...

Çok iyiler teyzesi çok cadılar saçımı başımı yolduruyorlar bana . Tek başıma bakıyorum bu şehirde kimsemiz yok.

Günaydın canlarım herkesler iyidir umarım.

Güzel mutlu saglıklı bir hafta diliyorum hepimiz için..

Geçmişi okuyamadım..Bi bakıp geleyim öpüyorum hepinizi...

günaydın cicoşuuuuuuuumm muuuuck

Çok iyiler teyzesi çok cadılar saçımı başımı yolduruyorlar bana . Tek başıma bakıyorum bu şehirde kimsemiz yok.

ayy canım zor valla tek başına bakmak, Allah yardımcın olsun.. ama ikiz olunca da başta zorluğu var tabi de sonrasında bir bakıyorsun ikisi birden kocaman olmuş :)

günaydın cicoşuuuuuuuumm muuuuck

ayy canım zor valla tek başına bakmak, Allah yardımcın olsun.. ama ikiz olunca da başta zorluğu var tabi de sonrasında bir bakıyorsun ikisi birden kocaman olmuş :)

İnşallah canım Allah sağlık sıhhat versin. Kendine iyi bak tatlım görüşürüz.

Ekin tatlım herşeyde vardır bir hayır tatlım..Umudunu yitirme lütfen.Listeden neden çıkartsın adacan seni tatlım diger aya yazar adını hep bizimle ol bitanem...Rabbim derdi veriyorsa elbet bir bildiği vardır böyle düşün...

Kotyo tatlım 41 kere maşallah yetiştin sende bak bizlere hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alırız tatlım inşallah...Sen hastane değiştirmiştin inşallah bu merkez sana ugur getirecek..Bugün bebişinide al gel tatlım..Bekliyoruz sizi..

Adacanım nasılsın..bende merak ediyorum başladın mı?ne durumdasın.benim 3.defa tedaviye başlayamadım.şimdi gene kist için d.k.h.
eylül yolcusu dedik ama kasıma bile yetişemedim...

Suzişkommmmmm tatlım üzme kendini aylar bitmiyorki bütün aylar bizim tatlım,yeterki bizler saglam olalımm...Ne istediğimizi çok iyi biliyoruz canım o yüzden bu yolda pes etmek yok....Sonuna kadar aylarda geçse devam kocaman öpüyorum canım benim...

Adacanım tatlım hayırlı olsun bugün adımı atıyormuşsun sende fıs fıscı oluyormuşsun ne güzel ya artık sende bu yolda hadi heyecanlı günler başlıyor desene..2010 bitmeden hamiş haberini alalım artık şekerim..
Hayırlısı ile canım ...

Hafta sonu arkadaşımdan ögrendim..."Bir bayan bütün hazırlıklarını yapıyor doktoruna gidiyor herşey iyi 10 gun sonra, sezeryan yapalım diyor doktoru..Bebegin herşeyini ütülemiş bile...Hazır halde bebeğinine kavuşmayı bekliyor...Birde doktordan geldikten 3 gün sonra acayip kanaması oluyor doktora gidiyorlarki bebeğin kordonu başına dolanmış bebeği kaybetmişler..Daha 3 gün önce bişey yoktuır diyorlar..ama yapacak bişey yok takdiri ilahi...Bebeği alıyorlar ve normal dogumla...
Sezeryan yapmamış doktoru karnında dikiş izlerine baktıkça bebeği hatırlamasın diye..
O yüzden rabbim hepimize saglıklı hamişlikler nasip etsin bebeklerimizi hayırlısı ile kucagımıza alalım inşallah..Hep derim ama ben şuanda hamile olsamda inanamıyorum konduramıyorum kendime,sanki bişey olacak korkusu hep var içimde kucagıma aldıgımı gördügünde rahatlıycam diyorum..Allah korusun amin..

günaydııınn kızlarrrrrrrr,mutlu bır haftaya baslayalım ınsallahhhh

Eliftcim günaydın tatlım nasılsınız bakalım....Ya bu gece ben yine saga soal çok döndün..Öyle oldugun yerde dönme dedi valdem döneceksen kalk sonra dön dedi hele buna 7 aydan sonra daha fazla dikkat et dedi..Bebek için çok önemliymiş bunlar..

Ben dün tesadüf eseri bir kitap gördüm alıp almamakta kararsız kaldım..Hamilelik dogum ve sonrası..Çok detaylı idi kitap aslında...Ayşe Öngör müydü yazar hatırlayamadım dün..Mehmet Özünde vardı ama o çok tıbbı terim içerikli idi...doktorum ilk hamile kaldıgımda önermişti bir kitap ama ben adını unuttum mail atıpta sorayım birde ona..Kitap şart...

ayy canikom okuyunca gözlerim doldu ya.. Allah sabır versin kadıncağıza ne kadar zor bir sınav.. Allah yardımcısı olsun...

ben daha spreye başlayamadım tatlım sorma yaa. sabah sıkacaktım ama eczanelerde bulamadım. neyse bir eczane öğlene depodan getirtecek.yani kullanmaya sabah değil öğlen başlamış olacağım.. hayırlısı olur inşallah cicoşum yaa. daha önce sprey kullanmadığım için de nasıl kullanıcam bilmiyorum, umarım bir sorun yaşamam..

herkese hayırlı mutlu haftalar dilerim tedavisi olanlara hayırlı tedaviler sonuç bekleyen ve alacak arkadaşlarımada hayırlı mutlu sonuçlar almayı dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…