Adaege neler yaptın canım tedaviye başladınmı? Arada merak edip bakıyorum sana
teşekkürler duducum Allah razı olsun. ben kısmetse bugün burun spreyine başlıyorum. sonra da bu reglim ile haplara başlayacakmışım. sonra da dondurulmuş bebişimi transfer edecekler eğer çözülürken bir sorun oluşmazsa... çok heyecanlı :)
suzişkom ya, vardır her işte bir hayır. ben geçen nisandan beri bu işin içindeyim öyle düşün. ilk başladık kısmet olmadı yarıda kaldı, sonra başladık tuttu diye sevindik bıraktı gitti beni.. kimyasaldan sonra eylülde başlarız demiştik bak kasıma kaldı, transfer de herşey yolunda giderse aralıkta olacak, düşün yani o kadar zaman var arada ama kısmetim böyleymiş diyorum ne yapayım :))
bu arada ben de yasmin kullanıyorum şu an :)
Hadi bakalım hayırlısı Ya Allah deyip başla bakalım. Sorun olmaz İnşallah canım. Allah gönlüne göre versin. Hayırlı haberlerini bekliyorum.
canımm bende nisanda başladım maratona:)evet vardır bir hayır deyip beklemekten başka çağre yok:/
bende ginera kullanıyorum,bayramdan sonraki günlerde regl bekliyoruz bir aksilik çıkmazsa gene ,,,tekar başlayacagız.hep aynı dönemlerde başlarızın hayalini kurmuştuk.bu durumda aynı zamanlarda olumlu sonuçlarımızı alırız.hem şu cheesecake sözümüzü gerçekleştirebiliriz.gerçi ben dietisyene başladım gene:)ama bir kez bi kaçamaktan bişi olmas.
inşallah duducum, 2010 bitmeden bana da burdan anne oluyorum demek nasip olur inşallah. desteğin ve temennilerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun..
senin sincap la bal böcüğü nasıllar maşallah onlara
Günaydın canlarım herkesler iyidir umarım.
Güzel mutlu saglıklı bir hafta diliyorum hepimiz için..
Geçmişi okuyamadım..Bi bakıp geleyim öpüyorum hepinizi...
Çok iyiler teyzesi çok cadılarsaçımı başımı yolduruyorlar bana . Tek başıma bakıyorum bu şehirde kimsemiz yok.
günaydın cicoşuuuuuuuumm muuuuck
ayy canım zor valla tek başına bakmak, Allah yardımcın olsun.. ama ikiz olunca da başta zorluğu var tabi de sonrasında bir bakıyorsun ikisi birden kocaman olmuş :)
Merhaba Adaegecim, beni listeden silebilirsin canım.Tedavim gelişimi önde giden yumurtanın çatlaması sonucu bugün itibariyle iptal edildi.Tedavide olan olmayan ve bebiş isteyen herkesin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bebişleri olsun inşallah.Benden bu kadar.
Iyı geceler..... Buraya katılımım az olmasına ragmen kendımden haberler vermek ıstedım. Allahın ıznı ıle pazartesı gunun transferım olacak. Dualarınıza ıhtıyacım var.... Insallah saglıklı bır sekılde dodurulmuslarım cozunur ve tutunurlar. Bayramda cıfte bayram yaparız Insallah....
Adacanım nasılsın..bende merak ediyorum başladın mı?ne durumdasın.benim 3.defa tedaviye başlayamadım.şimdi gene kist için d.k.h.
eylül yolcusu dedik ama kasıma bile yetişemedim...
herşeyin hayırlısı canım benim.. artık öyle diyorum, olsun demiyorum da hayırlısıyla olsun diyorum.. yaşayarak öğreniyor insan, acıyı da tatlıyı da.. sıra tatlıyı öğrenmeye gelmiştir inşallah :)))))))
bu arada benim de diyetisyene başlamam gerek, çok fena durumdayım ya
günaydııınn kızlarrrrrrrr,mutlu bır haftaya baslayalım ınsallahhhh
Adacanım tatlım hayırlı olsun bugün adımı atıyormuşsun sende fıs fıscı oluyormuşsun ne güzel ya artık sende bu yolda hadi heyecanlı günler başlıyor desene..2010 bitmeden hamiş haberini alalım artık şekerim..
Hayırlısı ile canım ...
Hafta sonu arkadaşımdan ögrendim..."Bir bayan bütün hazırlıklarını yapıyor doktoruna gidiyor herşey iyi 10 gun sonra, sezeryan yapalım diyor doktoru..Bebegin herşeyini ütülemiş bile...Hazır halde bebeğinine kavuşmayı bekliyor...Birde doktordan geldikten 3 gün sonra acayip kanaması oluyor doktora gidiyorlarki bebeğin kordonu başına dolanmış bebeği kaybetmişler..Daha 3 gün önce bişey yoktuır diyorlar..ama yapacak bişey yok takdiri ilahi...Bebeği alıyorlar ve normal dogumla...
Sezeryan yapmamış doktoru karnında dikiş izlerine baktıkça bebeği hatırlamasın diye..
O yüzden rabbim hepimize saglıklı hamişlikler nasip etsin bebeklerimizi hayırlısı ile kucagımıza alalım inşallah..Hep derim ama ben şuanda hamile olsamda inanamıyorum konduramıyorum kendime,sanki bişey olacak korkusu hep var içimde kucagıma aldıgımı gördügünde rahatlıycam diyorum..Allah korusun amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?