ayy canikom okuyunca gözlerim doldu ya.. Allah sabır versin kadıncağıza ne kadar zor bir sınav.. Allah yardımcısı olsun...
ben daha spreye başlayamadım tatlım sorma yaa. sabah sıkacaktım ama eczanelerde bulamadım. neyse bir eczane öğlene depodan getirtecek.yani kullanmaya sabah değil öğlen başlamış olacağım.. hayırlısı olur inşallah cicoşum yaa. daha önce sprey kullanmadığım için de nasıl kullanıcam bilmiyorum, umarım bir sorun yaşamam..
herkese hayırlı mutlu haftalar dilerim tedavisi olanlara hayırlı tedaviler sonuç bekleyen ve alacak arkadaşlarımada hayırlı mutlu sonuçlar almayı dilerim.
Günaydın zinal tatlım....Nasılsın keyfin nasıl ???Yeni hafta hepimiz için umut dolu olsun...:13:
Ben sana demedim canım ya burun spreyini eczaneden hemen bulamıyorsunki önce sipariş veriyorlar sonra sen gidip alıyorsun ah canım ah...Söylemiştimde sana :)))Saglık olsun tatlım önemli olan bundan sonrası hakkında hayırlısı olsun...Sprey kullanmakta bişey yok tatlım çok basit bride sen benim gibi kullanmayacaksın düşün garii..Benimki daha zordu....Sabah 7 de sag Öglen 1 de sol Akşam 7 de sag Gece 12 de sol ben böylece yumurta toplamaya kadar kullanmıştım...Hatta 1 şişe yetmedi bana 2.ci şişeyi sipariş vermiştim..Burun spreyi daha faydalı gör bak..Bu sefer tutunacak sana bebişin...Beyinden gidiyormuş yao yüzden sprey sprey spreyyy yuppi:2:
herkese selam kızlar.... Okulda öğle arasındayım size bir merhaba diyeyim dedim..
Adacım bugün başlıyorsun nihayet.... inşallah bu kez sen de bebişine kavuşursun..
Cicoş senden n'aber? Ufaklık nasıl?
evet tatlım yaa sorma bulamadım bir türlü, burası merkezi yer bir sürü eczane var bulurum demiştim ama nerdeeeee. bir de doktorumla şu gün konusunu konuşamadım aradım ulaşamıyorum meğerse yumurta toplamadaymış. 21. gün başlıyorum ben de yani bugün çünkü randevumuzda öyle demişti ama reçeteye 10 kasım yazmış bence o günleri yanlış hesapladı diye düşünüyorum. bugün beni arayacak saat 16.00'da sorucam iyice. ay bir kazasız belasız atlatsak şu tedaviyi cicoşuuuum :)
günaydın sarıcivciv iyiyim canım Allaha şükür sen nasılsın nsıl gidiyor essas sen söyle bern bildigin gibi :):):):) Amin inşallah umut dolu güzel haftamız olsun hepimize
Herkeşeşş günaydınlarrrrr
Adacım hade bakalım başlıyor maraton işallahhh hayırla sağlıklaaa çok güsel neticeleniirrr:13:
cicoş haklısın neyin garantisi var hayatta.neler oluyor her gün her an etrafımızda bildiğimiz bilmediğimiz pek çok yerde.işte bu olaylar gösteriyor aslında sahibimiz Allah o ne derse n eyazıldıysa o olacak.Biz ancak önümüzde ki sebeplere yapışıp uğraşmakla mükellefiz.işaallahhhh sağlıkla kucağına aldığında tüümm kaygıların yerini tatli bir ohhh rehavetine bırakacakk
Elifiim nasılsın tatlım?ne yapıyor bizim ki yaaawwanneyle uraşmaya devamm mıı diyo yaramaz:)ya başka yerde hamiş kızlar diyor ki ilaçlardan karnı çok çıkmıışş herkeşin.öle oldunuz mu bakem sizdee HUlaaaa tatlımmm durum nedirr sende kii:)))
semra benim bildiğim Türkiyede bi kadında olmuştu o Emine diye biriydi kendi yumurtasıyla döllenme sağlayıp transfer ettiler hamiş kalan bi örnek var diye biliorum
tunaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Oy oy şekercim hoş geldin sefalar getirdin..Nasılsın bakalım...Teyzesi biz iyiyiz çok şükür geçen hafta pazartesi doktordaydık minnoş büyümüşde yatıyordu kolları bacakları kıpır kıpırdı tatlım....
herkese selam kızlar.... Okulda öğle arasındayım size bir merhaba diyeyim dedim..
Adacım bugün başlıyorsun nihayet.... inşallah bu kez sen de bebişine kavuşursun..
Cicoş senden n'aber? Ufaklık nasıl?
Oy oy şekercim hoş geldin sefalar getirdin..Nasılsın bakalım...Teyzesi biz iyiyiz çok şükür geçen hafta pazartesi doktordaydık minnoş büyümüşde yatıyordu kolları bacakları kıpır kıpırdı tatlım....
Anladım canım merkezi yer olması ile alakalı değil bunlar soguk zincir ürünleri oldugundan dolayı eczaneler lazım oldukça sipariş ile getirtiyorlar ben ta en baştan ögrendim şekercim...Olsun geç olsunda güç olmasın ayrı bir sloganımzı unutmayalım...Ara ara doktorunuda için rahat etsin..Öyle düşünme beya ne kazası belası olucak töbe töbe....
herşey güzel olucak gör bak..
Sagol canım iyiyim aynı bendede bir değişiklik yok..minnoş büyüyor günden güne işte 2 li tarafma testimiiz yaptırdık en son temız çıktı şimdi aralık ayını bekliyoruz...Görüş günü var :)))))
Derincin tabikide herşey Allahtan bunu biliyoruz ama bazen neden oldu niçin böyle demekten kendimizi geri alamıyoruz...Rabbim ol derse olucak zaten diger şeyler vesile...Amin inşallah canım kucagıma aldıgım gün kocaman Oh çekerim %90...
oh maşallah.... ben iyiyim tatlım...Okulda öğrencilerimle vakit geçiriyorum....
canlarım, yol kankilerim, spreye başladım bugün, ne olur benim için dua edin de herşey yolunda gitsin, Rabbim benim de yolumu açık etsin, bebeğime kavuşabilmeyi nasip etsin inşallah :)
Günaydın esra :) nasılsın? Kasım reglini bekliyorsun sen değilmi yanlış hatırlamıyorsam...Sonra ignelere başlayacaksın hayırlısı ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?