Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Emre bey e çok güveniorum.ailemden biri gibi.ortam çok samimi çok içtenler.
emre bey isteseydi 2 kez bana tüp bebek yapar maddi larakta kazanırdı..bunun farkındayım güvenim tam..
bak haklısın bu durum tanışmamaza vesile olacak.O güzel günler geldiginde bu günleri hatırlayıp gülümseyebiliriz.)

canım benim ne yorucu günler, ne acı olaylar yaşamışsın. ama annelik seninki gibi birşey işte, ne olursa olsun vazgeçmemek, tüm zorluklara direnmek... gözlerim dolu dolu okudum. sil baştan başlamak o çok acı kayıplara rağmen hem de 5 defa.. sen çok harika bir annesin, evlatların da sana sahip oldukları için çok şanslı. inşallah bir ömür boyu hep beraber hep mutlu olun. darısı bizlerin başına. iyi ki varsınız, umudumuz oluyorsunuz.

evet emre bey işini çok seviyor, bizi bebeklerimize kavuşturabilmek için aracı olmanın manevi hazzından sonra geliyor maddiyat onun gözünde. güvenmen çok güzel bir artı, tedavini çok olumlu etkileyecek gör bak. kısmetse tanıştığımızda inşallah 2011 anne adayı olacağız çok şahane ve çok heyecanlı değil mi. seni gördüğümde gözlerinde mutluluk görmek istiyorum anlaştık mı :)

tabikide tüp bebek için bekliyorum bi aşılama daha istemiyorum çünkü onada bir sürü para dökülüyo ve yaşayan biri olarak pek gerçekci gelmiyo bana o aşılama anı tüp bebek daha güvenilir en azından döllenmiş olarak enjekte ediliyo ama rabbim kendiliginden versin süprizim olsun en kısa zamanda artık 7yıl ınm oluyo daha beklemek istemiyorum pcosum ben eşimin birşeyi yok maşallah 15 günde bi adet oluyorum bide bakıyorum 45 gün olmamışım garp bişi ama bi tüp bebek merkeziyle görüştüm geçenlerde filmim tahlil tetkik ne varsa götürdüm dr çok umutluydu benden çok fazla yumurtan var kolay sonuç alırız ama sadece erken dogum yaparsın rahminin pek taşıma kapasitesi yok dedi yaniiii dedim içimdem hamile kaldımda dogurması kaldı teknoloji o yönde de ilerledi canımın ömrü varsa rabbim ol dediyse tutunur gider hayataaaaaaaaaa

canım pko normalde çok can sıkıcı bir hastalık ama tüp bebekte tam tersi olumlu sonuçlara neden oluyor. yumurtalarınız bizlere göre çok daha çabuk ve fazla olarak olgunlaşıyor. tek risk ohss denilen su toplama riski ama o da işinin ehli bir doktorla ortadan kalkar.

inşallah meleğin sana sürpriz yapar da gelir. ama nazlanırsa eğer devlet raporuyla falan idare edebilir misin tüp bebek için?

yanii ne gerekli o süreçte beni neler bekliyo ne yapmam gerekiyo bilmiyorum ama başıma gelirse öle bişi üstesinden gelirim evvel allah
ohss de çok iyi bilenlerdenim ablam yaşadı birirbir yazık oda aşılama olcaktı ama dru çok kötü bi drmuş bilemedi resmen ben 75kg ken gonal f igünlük 75 ml vururkem o yazık 95 kg la 300ml vurdu 5 gün neymiş anca yetermiş ölümden döndü beeee onunda o oldu zaten yarıda kestiler ölüm tehliken var deyip bidahada tedavi olmadı nasip diyoruz hayırlısı diyoruzzzz

neyse canlar yarın görüşmek üzere bizim mesai doldu gidiyoruzz evimize hepinize iyi geceler

ahh canım Allah korumuş ablanı, çok geçmişler olsun, tekrarından, beterinden korusun Rabbim.

siz de neler geçirmişsiniz, inşallah düzlüğe çıkarsınız artık. sıkıntılarınız bitsin meleğiniz gelsin inşallah canım. burdaki herkesin hikahyesi mutlulukla dolsun istiyorum tüm kalbimle :)))))))))

iyi geceler livazacım. çok keyifli bir sohbetti, tekrar görüşeceğiz inşallah. hep güzel haberler alıp vermek nasip olsun bundan sonra inşallah.

sevgili yol arkadaşlarım, yıldız avcılarım. ben de çıkıyorum eşim çağrıyor, biraz da onun gönlünü almak lazım :) kendinize çok dikkat edin, umudunuzu hiç kaybetmeyin, o olmadan yaşamak çok zor çünkü...

inanın, tüm kalbinizle, zamanımız gelince biz de mutlu hikayelerimizle başka arkadaşlara umut olacağız, bugün bize umut olan dostlarımız gibi.

sevgiyle kalın, iyi geceler...

bu süreci yaşamanın iyi yanlarıda işte yeni dostluklara sahip olabilmek,
yaşadıklarından ders çıkartıp, hayatta daha güçlü ayakta durabilmeyi saglamaya yarıyor.pes etmemek savaş veee sonunda kazanmak:)....(inşallah)
iyi geceler...

selam sevgili yıldız avcısı yol arkadaşlarım. haftasonu yapılacak ufak tefek bir sürü iş vardı ve bu nedenle hiç giremedim foruma ama umarım hepiniz çok iyisinizdir.

suzicim dediğin gibi her şerde bir hayır vardır. bizim bu yolculuğumuzun kazancı da güzel yol arkadaşlarıyla tanışmak, hayatımıza yeni tatlar katmak oluyor :)

haklısın canım:)
ya böyle bir şansımız bile olmasaydı degil mİ?
baglantıyı kopartmayalım:)

günaydııııın!!

hepimize mutlu ve güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum yol arkadaşlarım. dilerim güzel güzel hikayelere başlayalım mutlulukla devam eden.

suzicim elbette koparmayalım bağları, hem daha yüzyüze tanışacağız inşallah değil mi :)

biraz önce gebelik bölümünde bir arkadaşın hamile olmayayım ne olur başlıklı yazısını okudum. ben de ne çok söylemiştim bu cümleyi aklıma geldi... ne kadar değişebiliyor insan, ne denli farklılaşabiliyor düşünceler. belki de bunların cezasını çekiyorum, bu kadar sene, bu kadar isteksiz olmanın getirisi bunlar bana. anne sen beni istememiştin şimdi de bekle dur bakalım mı diyor benim ufaklık...

bugün kandil, bütün dualarım sağlık için, isteyip bekleyip de henüz anne olamamışlar için...

kandiliniz mübarek olsun yol arkadaşlarım...

Yaşam umut varolduğu sürece güzel, ümitsiz olmayın ve pes etmeyin kızlar, Allahtan istemekten vazgeçmeyin, inanın mucizesini er geç gönderiyor, inşallah tüm isteyen kadınlar meleklerine kavuşur, amin.

güzel dileklerin, duaların için teşekkürler canım. Allah kabul etsin.. inşallah sen de bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…