canımmm amiiiiin. lütfen emre beye güven. asla riske atmak istemez ne seni ne de tedavini. ben de ilk başladığımda lucrinden gonal f e geçememiştim regl zamanında gelmediği için. riske etmek istemedi bir dahaki aya kaldı. oluyor böyle şeyler, senin için en doğru zamanda tamam diyecektir. ilk tedavinde bu kadar beklemenin mükafatı olan bebeğine kavuşmak nasip olur inşallah. hem bak tanışmamıza vesile olacak inşallah. ben de çok isterim bir yol arkadaşımla, bir yıldız avcısı yoldaşımla karşılaşmayı, harika olur :)
Arkadaşlar bu çok çetin bir mücadele, kimi insanlar ilk denemede sevinirken kimi insanlar bu uğurda yıllarını, paralarını, ruh sağlıklarını haciyorlar. Bunu en iyi ben biliyorum. Anne olabilmek için ne doktor hatalarına maruz kaldım yıllarca bir kez ölümden döndüm acil ameliyata alındım son anda hayata döndüm eşim doktor olmasına rağmen. Çok tükendiğimi hissettiğim zamanlar oldu, ne kadar gözyaşı döktüğümü anlatamam herşey yetersiz kalır anlatmaya. Hikayem şöyle, 6 ay klomenle gebelik elde edilmeye çalışıldı olmadı, sonra ilk iki tüp bebek denemem negatifti, sonraki iki tüp bebek denemem pozitifti ama düşük yaptım, daha öncesindede bir düşüğüm olmuştu 3 bebeğimi kaybettim. Yaşım 33 tü ve moral olarak bitmiştim, tekrar denemeyi düşünmüyordum bile. Sonra eşimin bir cümlesi ile son kez denemeye karar verdim. 5. tüp bebek denememdi Veee sonuç yine pozitifti üstelik ikizdi. Çok endişeli geçirdim hamileliğimi tek bebeği taşıyamayan ben ikiz bebeği nasıl dünyaya getirecektim, inanın her saniyem endişe ile geçti ama sonunda bebeklerim doğdu çok sorunsuz bir hamilelik geçirdim şükürler olsun 38 haftalıkken doğdular. Şimdi kızlarım 3 aylık oldularAllahıma binlerce şükürler olsun. Bu günleri yaşayacağımı hayal bile edemezdim. Bu kadar güzelini rüyalarımda bile görmemiştim. Allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bol bol dua etmeyi sakın unutmayın. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiç birşey yok.
Emre bey e çok güveniorum.ailemden biri gibi.ortam çok samimi çok içtenler.
emre bey isteseydi 2 kez bana tüp bebek yapar maddi larakta kazanırdı..bunun farkındayım güvenim tam..
bak haklısın bu durum tanışmamaza vesile olacak.O güzel günler geldiginde bu günleri hatırlayıp gülümseyebiliriz.)
tabikide tüp bebek için bekliyorum bi aşılama daha istemiyorum çünkü onada bir sürü para dökülüyo ve yaşayan biri olarak pek gerçekci gelmiyo bana o aşılama anı tüp bebek daha güvenilir en azından döllenmiş olarak enjekte ediliyo ama rabbim kendiliginden versin süprizim olsun en kısa zamanda artık 7yıl ınm oluyo daha beklemek istemiyorum pcosum ben eşimin birşeyi yok maşallah 15 günde bi adet oluyorum bide bakıyorum 45 gün olmamışım garp bişi ama bi tüp bebek merkeziyle görüştüm geçenlerde filmim tahlil tetkik ne varsa götürdüm dr çok umutluydu benden çok fazla yumurtan var kolay sonuç alırız ama sadece erken dogum yaparsınkadere kısmete inanmayanlara senin hikayeni okutmak lazım canım. ne güzel başlamış devamı acı olmuş senin için ama inan vardır bunda da bir hayır. inşallah bir mucize daha gerçekleşir, meleğin sana bir sürpriz yapar tekrar gelir ve bu defa seni hiç bırakmaz.
tekrar aşılama mı deneyeceksiniz, yoksa tüp için mi bekliyorsunuz canım?
evet emre bey işini çok seviyor, bizi bebeklerimize kavuşturabilmek için aracı olmanın manevi hazzından sonra geliyor maddiyat onun gözünde. güvenmen çok güzel bir artı, tedavini çok olumlu etkileyecek gör bak. kısmetse tanıştığımızda inşallah 2011 anne adayı olacağız çok şahane ve çok heyecanlı değil mi. seni gördüğümde gözlerinde mutluluk görmek istiyorum anlaştık mı :)[/
İnşallah 2011 bizim yılımız olur.(Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin)
çok tatlı bir arkadaş kazandıgıma eminim.tedavi sürecindeki şansım ,moralim olacaksın şimdiden belli...anlaşık
yaşadıgım bu günler beni Allah a daha bir yakınlaştırdı.
bol bol dua edelim.
İnşirah suresi, 5-6: ("Bir güçlükle beraber muhakkak bir kolaylık vardır..).bu sıkıntıyı beraber bir kolaylık var ve mutlaka bir sebebi var.
Ali İmran suresi, 47.ayette diyor ki: "...İşte Allah dilediğini böyle yaratır. O birşeyin olmasını dilerse, ona "OL" der, o da hemen oluverir." İşte bizde Allah'ın OL dediği anda hazır olalım inşallah...
.
yanii ne gerekli o süreçte beni neler bekliyo ne yapmam gerekiyo bilmiyorum ama başıma gelirse öle bişi üstesinden gelirim evvel allahcanım pko normalde çok can sıkıcı bir hastalık ama tüp bebekte tam tersi olumlu sonuçlara neden oluyor. yumurtalarınız bizlere göre çok daha çabuk ve fazla olarak olgunlaşıyor. tek risk ohss denilen su toplama riski ama o da işinin ehli bir doktorla ortadan kalkar.
inşallah meleğin sana sürpriz yapar da gelir. ama nazlanırsa eğer devlet raporuyla falan idare edebilir misin tüp bebek için?
evet emre bey işini çok seviyor, bizi bebeklerimize kavuşturabilmek için aracı olmanın manevi hazzından sonra geliyor maddiyat onun gözünde. güvenmen çok güzel bir artı, tedavini çok olumlu etkileyecek gör bak. kısmetse tanıştığımızda inşallah 2011 anne adayı olacağız çok şahane ve çok heyecanlı değil mi. seni gördüğümde gözlerinde mutluluk görmek istiyorum anlaştık mı :)[/
İnşallah 2011 bizim yılımız olur.(Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin)
çok tatlı bir arkadaş kazandıgıma eminim.tedavi sürecindeki şansım ,moralim olacaksın şimdiden belli...anlaşık
yaşadıgım bu günler beni Allah a daha bir yakınlaştırdı.
bol bol dua edelim.
İnşirah suresi, 5-6: ("Bir güçlükle beraber muhakkak bir kolaylık vardır..).bu sıkıntıyı beraber bir kolaylık var ve mutlaka bir sebebi var.
Ali İmran suresi, 47.ayette diyor ki: "...İşte Allah dilediğini böyle yaratır. O birşeyin olmasını dilerse, ona "OL" der, o da hemen oluverir." İşte bizde Allah'ın OL dediği anda hazır olalım inşallah...
.
amiiiin inşallah, 2010 da göbeğimizde, 2011 de kucağımızda olurlar bizim parıldak yıldızlar inşallah :)))
ben de aynen eminim çok ama çok şeker bir yol arkadaşı kazandığımdan :) benim kk dan emre beyin hastası olan çok tatlı bir arkadaşım daha oldu. o ilk denemesinde 2 blast transferi olmuş, yasadan önce şimdi kızına hamile. bana tüm süreçlerimde çok yardımcı oldu sağolsun, tanıştık onunla hatta ultrasonda emre bey onun bebeğini gösterdi bana. darısı başımıza olsun inşallah :)
ben de senin yanındayım, ne konuya takılırsa aklın lütfen sor. zaten yüzyüze de tanışıcaz inşallah. bu defa yolumuzun sonunda mutluluk var inanıyorum.
ben de tefriciye okudum annem ve sağolsun bahsettiğim hamile arkadaşım yardım ettiler. bir de meryem suresine başlamıştım ki düşük kanaması başladı, devam edeceğim ama inşallah. dualara sığınmak beni de çok rahatlattı, huzur verdi. sadece kendim için değil, isteyen herkes için de ediyorum dualarımı, Rabbim kabul etsin inşallah :)
yanii ne gerekli o süreçte beni neler bekliyo ne yapmam gerekiyo bilmiyorum ama başıma gelirse öle bişi üstesinden gelirim evvel allah
ohss de çok iyi bilenlerdenim ablam yaşadı birirbir yazık oda aşılama olcaktı ama dru çok kötü bi drmuş bilemedi resmen ben 75kg ken gonal f igünlük 75 ml vururkem o yazık 95 kg la 300ml vurdu 5 gün neymiş anca yetermiş ölümden döndü beeee onunda o oldu zaten yarıda kestiler ölüm tehliken var deyip bidahada tedavi olmadı nasip diyoruz hayırlısı diyoruzzzz
selam sevgili yıldız avcısı yol arkadaşlarım. haftasonu yapılacak ufak tefek bir sürü iş vardı ve bu nedenle hiç giremedim foruma ama umarım hepiniz çok iyisinizdir.
suzicim dediğin gibi her şerde bir hayır vardır. bizim bu yolculuğumuzun kazancı da güzel yol arkadaşlarıyla tanışmak, hayatımıza yeni tatlar katmak oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?