Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

İMOJE sen dhea mı içiyosun .doktor tavsiyesi mi.bende içmeye başladım ama dr.um haberi yok.ara verme falan var mı bu ilaçta.yoksa sürekli mi.bilmedne içiyorum zira??

semracim bana burada hic bir dr onermedi. sadece acupuncturculer kullanabilirsin diyor.
ben istanbuldan emre beyle konustum durumumu anlattim ve deha kullan en az 3-4 ay dedi.. bende kullanmaya basladim.. vallahi regl doneminde iciliyormu icilmiyormu hic bir fikrim yok :)

tatlim benimmm.. insallah hersey guzel gecicek.. saglicakla bebeginin minik ellerini tutcaksin.... bu sefer baska diye dusun hep bitanem... Allahin izniyle saglikli bir dogumda yapacaksin insallah...

inşallah canım...bi aksilik çıkmaz da herşey yolunda giderse transferim 27 kasımda o0lacak...

kızlar ben yarın 11:00 de serklaj ıcın hastaneye yatıyorum bol bol dua edın lutfen cok ıhtıyacımız var ıns hayırlarla donmek nasıp olur....

özlemcim...dualarım seninle...inşallah bebişinle beraber kısa sürede aramızda olacaksın tekrar...öptüm kocaman seni ...

ArKadaslar bana cok acil bilenler duyanlar varsa bir akil verin cnm cok sikkin . Biliyosunuz on gundur dayanilmaz kasintilarim vardi gece uykumdan uyaniyorum tum vucut yara oldu heryerim ,hadi kasintiya sabredeyim dedim ama son dort bes gundur idrarim cok koyu sari hatta turuncu diyebilirim bugunde gozlerimin beyazi bildiginoz saramisti dr.umu aradim enfeksiyon hast uzmanina git dedi gittim oda cok bisey anlamadi gibi sanki hepatitten supelendi ama ben asiliyim zaten. Netten arastirdim gebelik kolestazi diye bisey varmis daha once duyan bilen varsa lutfen bana bir bilgi vetin cok caresiz kaldim

elfcim idrarinin koyu sari olmasinin sebebi benim bildigim.. suyu cok tuketmemenden kaynaklaniyor. su cok tuket bak gor rengi acilacaktir. yada ilaclardan da koyulasabiliyor. hatta vitex dong quai gibi bitkiseller kullandigimda. idrarim neon rengine donmustu. fakat goz beyazinin sararmasi.. Allah korusun sarilik derler. ama hamileyken olanini bilemicem. umarim en kisa zamanda atlatirsin elfcim...

Adacanim hayirli ugurlu gelsin bu tedavin... insallah bu tedaviyle bebislerine kavusursun..

ÖZLEMCİİMMM haydi hayırlısı hayatım.Allahh kolaylıklar versin işallah sağlıkla herşeyy istrediğiniz gibi olsun:)Dualarım seninleee

ELİFCİMM ya ben hiç duymadım vallahi işallah mühim diildir tatlım ya panik olma nolur strese girmee:78:İnan bana stres yapman herşeyi daha zora sokar bekle elbet doktorlar bulur çaresini.önemli bişi diildir işallah.kendi doktorun enfeksiyon bölümü hepsi bi yol bulur eminim.bizi habersiz koyma.canım benm ben tam yazarken eşim sordu ne o diye anlattım bana karaciğerle alakalı olabilir dedi.son dönem yediklerini gözen geçirsin alerjik bi durumda olabilir enzim değerleri değişmişte olabilir dedi.vallahi sağlıkçı diil ama karaciğer yağlanması var ondagöryosun bana bişi çağrıştırmadı ama o anladıtatlım kaşıntıda karaciğerden olurmuş.eşim iç hastalıkları uzmanı en iyisi olur ona gitsin dedi.

ADACIMMMM haydi hayırlısı hayatrım:)Alllah yolunu açık etsin frigolarıımız sıcacık kalbinle sağlıkla ısınsın annesine asılsıınnnn9 ay sonrada teyzelerinee meraabbbaaa deeesiiiiinnnnDualarım seninleee

İMOJEE nası gidioohayatım keyifler yerinde mii

CİCOŞŞ selamlarr cici annişş sağlıklaarrr

HULAAAAAA nerdesin yaaameraktayım haberi olan var mıııııııııııııı

SEMRAAA nası keyifler tatlımmm

DEVİN haydi hayırlı olsun işaaallaaaahhh sağlıklaaa pozitiff haberi getirirsin bizlereeeDualarım seninlee

derincimm iyiyim bitanem ne olsun kosturmaca... tr. deki dr. nin haricinde pazartesi baska bir doktora fikir danismaya gidecegiz burada.. bakalim o ne onerecek yada ne diyecek... umarim sende iyisindir hayatim... umarim seneye hepimiz bebeklerimiz hakkinda konusuyor oluruz.... (amin)

gunaydın yol kankılerım kader arkadaslarım guzel anneler vede anne adayları.......
herkese ama herkese hayırlı gunler dılıorum

hepinize günaydın şekerlerim...

özüüüüüm inşallah serklajın çok kolay ve rahat geçer ve sonrasında da hiçbir sorunun çıkmaz tatlım. dualarımız seninle..

Son düzenleme:
elifcim canım öncelikle geçmiş olsun. anlattıklarından çıkardığım sarılık belirtileri bunlar ((((( ya hepatit aşım var diyorsun ama kaşıntı, gözlerde sarılaşma, idrar renginin koyulaşması.. bu arada dışkın da sütlü kahve rengi gibi mi????? eşim geçen sene tam bu günlerde sarılık geçirdi safra kesesindeki taşlar kanalı tıkamış bu da sarılığa neden olmuş.. yani hepatitle bir ilgisi olmadan da sarılık olunuyor. lütfen acilen tekrar bir iç hastalıkları uzmanına git, alt, ast testlerin yapılsın...

selam sekerler.....umarım hepınız ıyısınızdır....
handecıgım hayırlısı olsun canım allah tamamına erdırsın ıns tatlım....senınde burdan mutlu haberlerını almak nasıp olur.....

kızlar ben yarın 11:00 de serklaj ıcın hastaneye yatıyorum bol bol dua edın lutfen cok ıhtıyacımız var ıns hayırlarla donmek nasıp olur....

Özüm canım inşallah aramıza güzel haberlerle dönersin tatlım..Herşey yolunda gidecek sen rahat ol bitanem..Allaha emanet olun ikinizde...Dualarımzı sizinle....Rabbim korusun sizi.

Adacanım Canım benim evet işte öyle olabilir ben acaba aktımı akmadımı derken erkenden 1 şişeyi bitirmişdim :))) önce havaya sık sonra burnuna sık biraz başını arkaya dogru eg genzinden aktıgını hissedeceksin...Hayırlı ugurlu olsun bitanem....Boşuna paniklemişsin bak he hehe en güzel paniklerin böyle olsun emi..

Elifcim tatlım çok ama çok geçmiş olsun ihmal etme lütfen hemen doktora görün tatlım..Benimde geçen hafta 1 gün sanıyorum,dışkım aynen adacanın tarif ettiği gibiydi ertesi gün düzeldi...Hatta dün aksam kan bile geldi ama dışkımdan zorlamadım ama sertti...

Adacımmm hayırlı olsun canımm...inşallah bu sefer Allah kucağına almayı nasip eder...benim de dün kırmızılarım geldi ...yarın doktora gidicem ve haplara başlayacağım...

Devin kırmızıların geldi nihayet sevindim tatlım...Kasım ayına transferin yetişecek desene ne güzel rabbim bu sefer meleğin ile seni kavuştursun inşallah dualarımız seninle özletme kendini....

günaydın kızlar.

gunaydın yol kankılerım kader arkadaslarım guzel anneler vede anne adayları.......
herkese ama herkese hayırlı gunler dılıorum

Günaydın kızçeler iyisiniz umarım...

Esracım rahat ol bitanem herşey güzel olucak...

ayy cicoşum valla sprey o kadar az sıkılıyor ki ben anlamadım.. yani bu şişe 1 ayda bile bitmez gibi geliyor bana ama.. doğru da sıkıyorum bilemedim şimdi :))))))

cicoşum sabah bende de dışkıyla birlikte kanama oldu, maalesef hemoroid dolayısıyla oluyor bu.. bende ileri derecede var, seninki de hamilelik nedeniyle olmuş olabilir. geçmiş olsun tatlım...

selam canlarım ;

Hepiniz iyisiniz umarım , bayram üstü işlerin yoğunluğunluğundan giremiyorum çok ;

Özlemcim allah yardımcın olsun canım ,bebişine ve kendine çok iyi bak.

Elifçim , geçmiş olsun çok , hemen bir doktora git bence . İnşallah önemli birşey yokturda sadece için rahat etsin canım. Bol bolda dinlen.

Adacım ; tekrar hayırlı olsn cnım , bebbiş yoldaaa

Civcicim ; bebişimizde iyi umarım , kabızlık bendede vardı ama geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…