- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
kızlar ben yarın 11:00 de serklaj ıcın hastaneye yatıyorum bol bol dua edın lutfen cok ıhtıyacımız var ıns hayırlarla donmek nasıp olur....
İMOJE sen dhea mı içiyosun .doktor tavsiyesi mi.bende içmeye başladım ama dr.um haberi yok.ara verme falan var mı bu ilaçta.yoksa sürekli mi.bilmedne içiyorum zira??
ımoje tatlım nasılsın ıyımısın????
bız cok sukur ıyıyız ayın 9 unda serkılajım var onun bıraz sıkıntı var uzerımde ama dıyorum ben neler yasadım bunuda atlatırım dıe dusunuyorum rabbım guc kuvvet versın ıns.....sabır sabır sabır.....
şekerlerim hepinize çok teşekkür ederim. inşallah hayırlı olur kuzularım dediğiniz gibi.. bu defa daha da heyecanlıyım desem yeridir :)
espoircim, özcüm darısı benim başıma size yetişmem lazım hayırlısıyla :)
devincan regl olmana çok sevindim, inşallah çok sorunsuz bir şekilde hazırlığına devam edersin. transfer ne zamana gelir kısmetse??
kızlar ben yarın 11:00 de serklaj ıcın hastaneye yatıyorum bol bol dua edın lutfen cok ıhtıyacımız var ıns hayırlarla donmek nasıp olur....
ArKadaslar bana cok acil bilenler duyanlar varsa bir akil verin cnm cok sikkin . Biliyosunuz on gundur dayanilmaz kasintilarim vardi gece uykumdan uyaniyorum tum vucut yara oldu heryerim ,hadi kasintiya sabredeyim dedim ama son dort bes gundur idrarim cok koyu sari hatta turuncu diyebilirim bugunde gozlerimin beyazi bildiginoz saramisti dr.umu aradim enfeksiyon hast uzmanina git dedi gittim oda cok bisey anlamadi gibi sanki hepatitten supelendi ama ben asiliyim zaten. Netten arastirdim gebelik kolestazi diye bisey varmis daha once duyan bilen varsa lutfen bana bir bilgi vetin cok caresiz kaldim
Adacanim hayirli ugurlu gelsin bu tedavin... insallah bu tedaviyle bebislerine kavusursun..
dualarımız seninle canım.hiçç bişeycikler olmaz.rahat ol sen.hayırlarlan don ınşşşşş
selam sekerler.....umarım hepınız ıyısınızdır....
handecıgım hayırlısı olsun canım allah tamamına erdırsın ıns tatlım....senınde burdan mutlu haberlerını almak nasıp olur.....
canikoooom hoşgeldin sefalar getirdin. seni çok özlemiştik betüşüm yaa... nasılsın, hayat nasıl gidiyor, herşey yolundadır umarım...
dualarına teşekkür ederim betüşüm amin, inşallah ben de bu defa kavuşurum bebişime...
cicoşuum evet sen demiştin bana ama ne bileyim 10 kasımda başla demişti ya dr um 10 kasım da benim 23. günüm oluyordu. onun için telaş yapmayayım dedim ama sonra aradım telefonla bugün, dedim ki emre beycim bugün 21. günüm, spreye ne zaman başlanıyordu, 21-25 arası başlanabilirmiş, madem aldınız başlayın bugün dedi, ben boşuna paniklemişim yani.. bu arada ilk fısım boşa gitti içindeki havayı çıkarmaya çalışırken. bir de cicoşum bu baya az bişi püskürtüyor, öyle burun açıcı spreyler gibi falan değil, dışarı geri çıkmıyor, genizden bile akmıyor neredeyse seninki de öyle miydi canım yaa??
Adacımmm hayırlı olsun canımm...inşallah bu sefer Allah kucağına almayı nasip eder...benim de dün kırmızılarım geldi ...yarın doktora gidicem ve haplara başlayacağım...
günaydın kızlar.
gunaydın yol kankılerım kader arkadaslarım guzel anneler vede anne adayları.......
herkese ama herkese hayırlı gunler dılıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?