Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

derincim canımmmm ; sende iyisin umarım. Bak önümüzde kocaman byram tatili var.İyi değerlendir. Bakarsın beiş normal yoldan gelir tatlımm

selam kizlar,

ben uzuuuun zamandir girmiyordum siteye, daha evvel de baska bi forumdaydim zaten ( temmuz ayinda kimler tup bebek yaptiracak forumundaydim) herneyse prs gunu 5. gun transferim oldu, simdi o heyecanli bekleyisteyim, zaman gecmek bilmiyor, test tarihim bu pazar, dr. um 50 istiyo beta hcg sonucumu, bakalim... 3 adet te dondurulmusum var, ama insllah onlara gerek kalmaz.... benim prs gunu transferim den sora cuma gunu kasiklarimda bi agrim oldu, cmt midem de bi yanma oldu, dun ve bugun midemde asiri bir gaz var felaket derecede, goguslerim ara ara aciyo, transferin ertesi gunu yogurt kivaminda akinti geldi hala da devam ediyor ama bi arkadasim crinone jelden dolayi diyo, ama crinone jele ben yumurta toplama gununde baslamistim o zamanlar oyle bi akinti yoktu, transferin ertesi aksami basladi bu da enteresan.... ya umarim tutmustur, benimledir, bu gaz beni oldurecek bugun kendi kendime gegirdim ve gaz cikardim ki hayatta yapamam normalde, bana goruslerinizle yardim ederseniz sevinirim...

arkadaslar, yorum yapan herkese tesekur ederım oncelıkle..2 gundur doktor doktor gezıyoruz. kan ıdarar falan bakıldı. karacıger enzımlerım tavan yapmıs, ıdrarda da kan ve proteın cıktı. ve kanda bılırubın var su anda. safra tasından suphelendıler sonra bı gastrocuya gıttım tas degıl dedı. buyuk ıhtımalle kullangın progesterona baglı onu kes dedı. kadın dogumcuyu aradı yanımda , keselım dedi. sonra kadın dogumcum benı aradı tekrar 7 haftalık bı gebelıgın var lekelenme de devam edıyo dusuk rıskını atlatmadın dedı. progestanı bırak crınone jel e gecelım dedı.
sımdı o kadar kararsızım kı. bı yanda karacıgerım elden gıdıyo, delı gıbı kasınıyorum butun vucut yara oldu.yemek yıyemez oldum sıskınlık hazımzılık var. kılo verıyorum..

bı yandan kullanmazsam dusuk rıskı var dıyolar.
Allah kımseye dermansız dert vermesın.. dua edın kızlar cok ıhtıyacım var, moral olarakta cokmus durumdayım....ınsan kendı bedenıyle bebegı arasında karar veremıyo, helekı bızım gıbı zor elde edılmıs gebelıklerde...
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun,, hepımız gecırdıgımız koto gunlerı bıanı olrak hatırlarız ınsallah... ve gulerız seneye ucaklarımızda bebeklerımızle.....

canım benim geçmiş olsun çok , bırakma kendini biliyorsun ne mucizeler ilesahip olduk bu bebeklere allahın izniyle atlatıp çok sağlıklı bir şekilde bebişini dünyaya getireceksn tatlım.
Doktorunun talimatlarına uymalısn , ben ilk baştan beri sadece günde 2 kere crinone jel kullanıyorum ,bu jelde progestan etkili. kanamalarım olmuştu biliyorsun. Jel güzel ve etkili bu konuda içini ferah tut tatlım

günaydın canlarım ;

Atamızı sevgi saygı ve özlemle anıyorum. Allahım hepimize vatanına milletine faydalı evlatlar yetiştirmek nasip etsin

günaydın canlarım...

Atamızı özlemle, sevgi ve saygıyla anıyoruz, mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın...

elifcim yazdıklarından zaten bunun karaciğerle ilgili olduğunu anladığımızı söylemiştik, doğrusu ben safra kesesinden dolayı bir tıkanma yaşayıp sarılığa çevirdi sanmıştım ama demek ki kullanılan ilaçlardan dolayı karaciğer çok yoruldu.. çok çok geçmiş olsun elifcim.. çok zor bir karar tabi ama ilacı bırakman gerekiyorsa bunların geçmesi için bırakacaksın. önce sen sağlıklı olacaksın ki bebeğin sağlıkla gelecek.. zaten durması gerekiyorsa ilaçlar olmadan da duracak yerinde.. lütfen önce kendi sağlığını düşün.. tez zamanda en hayırlı şekilde iyileşirsin inşallah...

Son düzenleme:
ELİFCİM GENELDE bu sayfada ki tüp yapanlara doktorlar jel veriyor.okuduğum kadarıyla .sende ona geç.ne kullanıyosun bilmiyorum ama (sanırım iğnesi de varmış) jele geç.bişey olmaz.rahat ol yaaa.kafanda kurma bazı şeyleri.negatif hiç düşünme.ölümden başka çaresiz bi dert yok merak etmee.pek bi arabesk oldu behhh..

bir de aksamlari ayaklarimin alti buz kesiyo, ve gobegim kasiniyo kizlar????

ahucum transferin hayırlı olsun. sen de emre beyin hastasıydın ama sonradan dr değiştirmiştin sanırım. tedavin nerede yapıldı?

anlattıkların ilaçların etkileri de olabilir, hamilelikten de olabilir tatlım. ama ayaklar üşürken baş kısmının yanması çok belirgin bir hamilelik belirtisi demişti bir arkadaşım. inşallah gönlünden geçen önüne gelir :)

günaydın semracım.

henüz bende pek bir numara yok. lucrinin görevini yapan bir burun spreyi kullanıyorum işte pazartesiden beri. hayırlısı bakalım neler olacak :)

senden ne var ne yok şekerim..

Günaydınlar herkese,ay bugün 10 kasım,bu yüzden taksim yine muhteşemdi...Tüylerim ürperdi,gözlerim doldu..O turistler bile saygı duruşunda durdular..Resim çektiler...

Canlarım hepiniz iyisiniz inşallah kendinize iyi bakın görüşmek üzere....Benim epey işlerim var...Ama aklım kalbim hep sizinle...

Günaydın Canlarım

Allah hepimizee yüreğinde vatan sevgisi ve Allah korkusu olan Atamızın izinde bıraktığı memlekete layık evlatlar nasip etsin...

ELİFCİM hayatım çoook geçmiş olsunn canım benim:18:Bu da geçecek inan jele geç bakalım sen sağlıklı olamaazsan bebişde olamazo yüzden dktorlara emanet et kendini stresini de azaltmaya çalış ki minikimis yorulmasın.Jele geç bakalım herkes kullanıodu ondan tatlım.ya bide sen yutuodun ya acaba fitil olarak alsan yine böle olur muydu?pöfff bin tane şey gelio aklıma ama hiç olumsuz hissetmiorum inan.inan geçecek sana çok dua ediyoruz şimdi görümcem evde yurtdışından geldi 15 haftalık hamile eşimde burda anlattım onlara hepside dua ediolar sana inan.hepimiz ediyorus. Rabbim kaul etsin dualarımızıı inşallah.Ve inan bana çok kısa bi süre sonra konuşucaz burdan ay ne korkmuştuk,ne telaşlanmıştıık diyecanım benim hiç tasa etmee Allahın korusun ikinizide:)

adacım ben de bu ay doktora gitmiştim.benim sol taraf çalışmıyodu 3-4 aydır.neyseki bu ay güzel soldan bir yumurtam oluşmuş dedi doktor.(hayıt içtim ya ondan yada şu kürlerede başlamıştım onlarda etken olabilir bilmiyorum) .cuma günü gitmiştim.bugünlere sıkı çalışın normal yolla deniyelim dedi.bizde elimizden geleni yaptık ne yalan diyeyim. zaten artık iş zevkten çıktı görev haline döndü.neysee.çatlamıştır heralde değil mi bu güne kadar.dün noktayı koydum yeter gariii dedik.bakalım kısmet.olmadı ocak şubat gibi tüp sanırım yine.

canım benim hayıttan olmuş olabilir çok sevindim yaa maşallah. inşallah tüpe hiç gerek kalmadan sen normal yolla halledersin bu işi :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…