ÖZLEMCİİMMM haydi hayırlısı hayatım.Allahh kolaylıklar versin işallah sağlıkla herşeyy istrediğiniz gibi olsun:)Dualarım seninleee
ELİFCİMM ya ben hiç duymadım vallahi işallah mühim diildir tatlım ya panik olma nolur strese girmee:78:İnan bana stres yapman herşeyi daha zora sokar bekle elbet doktorlar bulur çaresini.önemli bişi diildir işallah.kendi doktorun enfeksiyon bölümü hepsi bi yol bulur eminim.bizi habersiz koyma.canım benm ben tam yazarken eşim sordu ne o diye anlattım bana karaciğerle alakalı olabilir dedi.son dönem yediklerini gözen geçirsin alerjik bi durumda olabilir enzim değerleri değişmişte olabilir dedi.vallahi sağlıkçı diil ama karaciğer yağlanması var ondagöryosun bana bişi çağrıştırmadı ama o anladı tatlım kaşıntıda karaciğerden olurmuş.eşim iç hastalıkları uzmanı en iyisi olur ona gitsin dedi.
ADACIMMMM haydi hayırlısı hayatrım:)Alllah yolunu açık etsin frigolarıımız sıcacık kalbinle sağlıkla ısınsın annesine asılsıınnnn9 ay sonrada teyzelerinee meraabbbaaa deeesiiiiinnnn Dualarım seninleee
İMOJEE nası gidioohayatım keyifler yerinde mii
CİCOŞŞ selamlarr cici annişş sağlıklaarrr
HULAAAAAA nerdesin yaaameraktayım haberi olan var mıııııııııııııı
SEMRAAA nası keyifler tatlımmm
DEVİN haydi hayırlı olsun işaaallaaaahhh sağlıklaaa pozitiff haberi getirirsin bizlereeeDualarım seninlee
arkadaslar, yorum yapan herkese tesekur ederım oncelıkle..2 gundur doktor doktor gezıyoruz. kan ıdarar falan bakıldı. karacıger enzımlerım tavan yapmıs, ıdrarda da kan ve proteın cıktı. ve kanda bılırubın var su anda. safra tasından suphelendıler sonra bı gastrocuya gıttım tas degıl dedı. buyuk ıhtımalle kullangın progesterona baglı onu kes dedı. kadın dogumcuyu aradı yanımda , keselım dedi. sonra kadın dogumcum benı aradı tekrar 7 haftalık bı gebelıgın var lekelenme de devam edıyo dusuk rıskını atlatmadın dedı. progestanı bırak crınone jel e gecelım dedı.
sımdı o kadar kararsızım kı. bı yanda karacıgerım elden gıdıyo, delı gıbı kasınıyorum butun vucut yara oldu.yemek yıyemez oldum sıskınlık hazımzılık var. kılo verıyorum..
bı yandan kullanmazsam dusuk rıskı var dıyolar.
Allah kımseye dermansız dert vermesın.. dua edın kızlar cok ıhtıyacım var, moral olarakta cokmus durumdayım....ınsan kendı bedenıyle bebegı arasında karar veremıyo, helekı bızım gıbı zor elde edılmıs gebelıklerde...
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun,, hepımız gecırdıgımız koto gunlerı bıanı olrak hatırlarız ınsallah... ve gulerız seneye ucaklarımızda bebeklerımızle.....
arkadaslar, yorum yapan herkese tesekur ederım oncelıkle..2 gundur doktor doktor gezıyoruz. kan ıdarar falan bakıldı. karacıger enzımlerım tavan yapmıs, ıdrarda da kan ve proteın cıktı. ve kanda bılırubın var su anda. safra tasından suphelendıler sonra bı gastrocuya gıttım tas degıl dedı. buyuk ıhtımalle kullangın progesterona baglı onu kes dedı. kadın dogumcuyu aradı yanımda , keselım dedi. sonra kadın dogumcum benı aradı tekrar 7 haftalık bı gebelıgın var lekelenme de devam edıyo dusuk rıskını atlatmadın dedı. progestanı bırak crınone jel e gecelım dedı.
sımdı o kadar kararsızım kı. bı yanda karacıgerım elden gıdıyo, delı gıbı kasınıyorum butun vucut yara oldu.yemek yıyemez oldum sıskınlık hazımzılık var. kılo verıyorum..
bı yandan kullanmazsam dusuk rıskı var dıyolar.
Allah kımseye dermansız dert vermesın.. dua edın kızlar cok ıhtıyacım var, moral olarakta cokmus durumdayım....ınsan kendı bedenıyle bebegı arasında karar veremıyo, helekı bızım gıbı zor elde edılmıs gebelıklerde...
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun,, hepımız gecırdıgımız koto gunlerı bıanı olrak hatırlarız ınsallah... ve gulerız seneye ucaklarımızda bebeklerımızle.....
selam kizlar,
ben uzuuuun zamandir girmiyordum siteye, daha evvel de baska bi forumdaydim zaten ( temmuz ayinda kimler tup bebek yaptiracak forumundaydim) herneyse prs gunu 5. gun transferim oldu, simdi o heyecanli bekleyisteyim, zaman gecmek bilmiyor, test tarihim bu pazar, dr. um 50 istiyo beta hcg sonucumu, bakalim... 3 adet te dondurulmusum var, ama insllah onlara gerek kalmaz.... benim prs gunu transferim den sora cuma gunu kasiklarimda bi agrim oldu, cmt midem de bi yanma oldu, dun ve bugun midemde asiri bir gaz var felaket derecede, goguslerim ara ara aciyo, transferin ertesi gunu yogurt kivaminda akinti geldi hala da devam ediyor ama bi arkadasim crinone jelden dolayi diyo, ama crinone jele ben yumurta toplama gununde baslamistim o zamanlar oyle bi akinti yoktu, transferin ertesi aksami basladi bu da enteresan.... ya umarim tutmustur, benimledir, bu gaz beni oldurecek bugun kendi kendime gegirdim ve gaz cikardim ki hayatta yapamam normalde, bana goruslerinizle yardim ederseniz sevinirim...
bir de aksamlari ayaklarimin alti buz kesiyo, ve gobegim kasiniyo kizlar????
Canlarım hepiniz iyisiniz inşallah kendinize iyi bakın görüşmek üzere....Benim epey işlerim var...Ama aklım kalbim hep sizinle...
adacım ben de bu ay doktora gitmiştim.benim sol taraf çalışmıyodu 3-4 aydır.neyseki bu ay güzel soldan bir yumurtam oluşmuş dedi doktor.(hayıt içtim ya ondan yada şu kürlerede başlamıştım onlarda etken olabilir bilmiyorum) .cuma günü gitmiştim.bugünlere sıkı çalışın normal yolla deniyelim dedi.bizde elimizden geleni yaptık ne yalan diyeyim.zaten artık iş zevkten çıktı görev haline döndü.neysee.çatlamıştır heralde değil mi bu güne kadar.dün noktayı koydum yeter gariii dedik.bakalım kısmet.olmadı ocak şubat gibi tüp sanırım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?