Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

derincim esracım sizlere de günaydın şekerler....

derincim yine bomba gibisin maşallah

Adacanım öleyim vallahi bombaaa bombaaa:)))bak ne sorucam sana adacım dün ben biras dışarı çıktım akşam eve geldiğimde yorulmadım bile zaten hemen hep evdeyim bu ara böyle garip oldum hani yumurtlama döneminde ya da reglide olur ya hafif ateşin yükselir gibi olur hafif kasıklarda ağrı diil ama rahatsız bi hiss:)regli olacak gibi de diilim esasında başka hiç bişi yok:)ya 18 inde bıraktım bu ilaçları onların etkisine de benzettimde hala yapar mı ki sence:)

tatlım yumurtlama döneminde misin acaba? değilsen de endişelenme ben dk hapı kullanıyor olmama rağmen bu ay 1,5 haftadır hep aynı his var. kasıklarda dolgunluk, kramp, sıcak basması gibi.. neden ben de bilmiyorum :)

çok geçmis olsun elf. Insallah en kisa zamanda atlatip eski sagligina dönersin.
Allah sifa versin.

O kadar çok işim varki bu bayram önceleri yada yeni yıl önceleri hep aynı oluyor diger aylar zaten malum yogun önceleir işleir bekletiyordum artık öyle imkanım yok ertesi günün garantisi yok ya işe gelemezsem aman işim kalmasın diye haldır haldır çalışıyorum canlarım..

Hepiniz kendinize iyi bakın allaha emanet olun emi...

kızlar şimdi hastaneden aradılar gonal f 300 başlayacağım cumartesi sabah ta kontrolüm var ...veee adacım bir uzmanlık sorusu sana gonal f miktarını etkileyen nedir?? az kullanmak mı iyi çok kullanmak mı??
Inan bende bilmiyorum canim.Bende ilk 375 ile basladim suanda ise 450 cikardi doktorum dozu....

Inan bende bilmiyorum canim.Bende ilk 375 ile basladim suanda ise 450 cikardi doktorum dozu....

hayırlı olsun arkadaşım tedavin.neden yüksek başladı sana.problem neydi.bende 2 ay önce tüp denemesi yaptım 375 le başlandı.ocak gb yeniden düşünüyoruz doktorum 450 le başlayacağız dediler.bakalım kısmet artık.benim yumurta sayım azdı.fsh yüksek yani.

elifcim insallah bu gunleri atlatip hamileliginin keyfini cikarirsin tatlim.. bunu cani gonulden diliyorum... gecmis olsun hayatim...

merhabalar.... Herkese guzel dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım. Nıhayet transferım gerceklestı. dondurulmus embrıyolarım saglıkla cozunduler.Sımdı evdeyım ve dınlenıyorum. bakalım 12 gun nasıl gececek.Allahın ıznı ıle ınsallah bu sure sonunda hamıle oldugumu ogrenırım.

cnm evet ben emre bey ile baslamistim ama kendisiyle anlasamadik, benim yeni mikro enjeksiyon dr. um birgul sarikamis:) onunla cok mutluyum:))))

su anda sadece crinone jel kullnaiyorum baska kullandigim bisi yok ki yan etki yapsin???
bas kisminin yanmasi derken gogus ucunu mu kast ettin cnm?

cnm tedavin hayirli olsun:)))) benim dr. um hep 225 unite verdi ve hep oyle devam ettik, haaa bu arada ben lucrin i kullanirken 5 gun gecikti adetim o yuzden lucrin e gonal f e gecmeme ragmen hep non stop devam ettirdi dr. um ama 10 cc yerine 5 cc, sonucunda 9 yumurtam toplandi, 6si dollendi, sonunda da 4 adet kaliteli yumurta elde ettik, transferim gecen hafta prs yapildi, bu pazar kan testim, heyecan dorukta, beklemek cook zor, 3 tane de dondurulmusum var, allah herkese bebegini kucaklamayi nasip etsin :))))

kotyo cum hayirli olsun transferin :)))) ben de gecen hafta prs transferim oldu, benim ilk deneyimim, ilk transferimdi, simdi heyecanla pazar gununki kan testini bekliyorum:) insallah hepimizin sonucu hayirli olur cnm :)))

cnm coook cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum sana, ben de cok zor badireler anlattim anlatma geregi duydum belki bi nebze yalniz olmadigini anlarsin diye ben cnm 2 basarisiz asilamadan sora mikro enjeksiyon a gecmeye karar vermistim mayista, mikro enjeksiyon dr. na gectim ilk gorusmemizde bana adetimin son gunu oldugu icin 1 ay sora gel dedi, hatta dalga gecti ohooo hanimefendi 9 ayin icine 2 asilama sigdirmisiniz biraz erken degil mi mikro enjeksiyona gecmek icin dedi, bende artik takaatim kalamdi dedim neyse bu arada benim asilamalarimi yapan dr. um bana rahim rontgeni cektirtmedi gerek var mi mikro enjeksiyon oncesi die sordum o da hayir cunki benim kanallarla isim yok ben direk embriyoyu rahme koyucam dedi, sora ben eve dondum o gece icim icimi yedi ertesi gun aradim dr. umu '' ben bu ay madem bisey yapilmayacak ben rahim rontgeni cektirmek istiyorum '' dedim, o da madem istiyosunuz cekelim dedi,neyse anesteziden uyandigimda bana sol kanalimin tikali oldugunu basincla actigini soyledi ( ilk asilamamda 4 tane yumurtam vardi sol yumurtaligimda ) bir de rontgende gosterdi rahmin disinda hafif bi kulak var bu da rahim ici yapisikligin gostergesi olabilir maalesef histeroskopi ameliyati yamam lazim dedi, ben tabii 1 ay sora mikro enjeksiyona baslayacagim die sevinrken bir anda ameliyati duyunca cok uzuldum, hatta kendisine kizdim ben israr ettim siz gerek yok rontgene demistiniz bakin dedim neler cikti, o da aman hanimefendi siz istediniz de ben hayir cekmem mi dedim dedi, neyse 12 haziranda ben histeroskopi ameliyati oldum, uyandigimda dr. um rahim ici yapiskiligimi kazidigini, rahim dis kenarlarini trasladigini ve bir adet miyomumu aldigini soyledi, ve hemen bana ostrofem verdi gunde 2 kereden 14gunde bitirdim ama bir mide bulantisi tabii emedur takviyesiyle sora progestan 10 gun sora reglimi ne kendisi anlayabildi ne de ben, cunki yarim gun surdu, tabii bana yasmin yerine divina hapiyla protokole basladigimizi soyledi, sora divina 21 gun sora bitti bu arada alttan vagifem fitil, popoma bantlar verdi, tum yaz 1 kere havuza giremedim neyse divinanin sonuna dogru her hafta kontrole cagiriyordu beni bi anda tam lucrine nihayet gececegiz iye sevinriken ben bana maalesef endometrium unuz istedigim kalinliga ulasmadi tekrar histeroskopi yapmam lazim deyince kaynar sular dokuldu basimdan (((((( hemen dr. umu degistirdim baska bi dr. a gittim elimde rahim rontgenimle o da birkain 2. ameliyat istegini ilk ameliyat bile bosu bosuna olmsssunuz diyince bir sok daha! ( arkadaslar amacim kesinlikle kotu reklam yapmak degil zaten fark edersinzi ki hicbir dr. umun adini yazmadim ) neyse yeni dr. um bu ay seni izlemek istiyorum endometrium max. kac a ulasacak dedi, o ayida oyle gecridik, ertesi ay bana cyclo progynova verdi ve o hap sayesinde endometriumum 21 gunde hemen kendini toparladi ( toparladi derken 4 mm den 6.5mm e cikti hatta kendisine ilk gittigimde rahim icinde olmasi gereken 3lu cizgi bile yokmus o da ertesi ay ilaci kullanirken ortaya cikti:) neyse ertesi ay beni mikro enjeksiyon arkadasina yonlendirdi, cok yipranmissiniz da dedi, simdi gecen hafta transferim oldu,simdi test tarihimi bekliyorum, yani gec oldu ha deyince olmadi, cok yiprandim, kafayi siyirdim, gunler geceler gecmek bilmedi, arkadaslarim yeter artik cok kaptirdin kendini olmuyosa olmuyo dediler, annem birak bu isin pesini dedi, kimse anlamadi beni, bir kisi var arkadasim onun disinda konusabildigim kimsem yoktu, hatta bu siteye giriydum o kotu donemlerde birkatim girmeyi, simdi hersey oldu bitti bekliyoruz, diyecegim o ki yukardaki herseyin hayirlisini ve zamanini biliyo...... her sey duzeliyo ama biz yiprandigimizla kalioruz cnm .... bir gun bunlarin hepsi geride kalacak ve bebegimizin uyuyamadigi geceler sabahlar ah ahhhh diyecegiz :)))) INSALAH !!!!! YALNIZ DEGILSIN!!!!!!

selam kızlar bız saglıkla evımıze donduk....cok sukur....herpınıze cok tesekkurederım...ozellıkle kusum sana...benı yanlız bırakmadınız hepınızden allah razı olsun ayrıntıları yarın yazarım artık...hepınızı kocaman opuyorum...

özlemcim geçmişler olsun tatlım , kendine ve bebbişine çok iyi bak bol bol dinlen

hadi gözün aydın arkadaşım.buraya kadar en azından herşey olumlu.güzell düşün güzel olsun herşey...

hayırlı olsun canımmm , 12 gün sonra bebişin sana sıkı sıkı tutunur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…