derincim esracım sizlere de günaydın şekerler....
derincim yine bomba gibisin maşallah
Adacanım öleyim vallahi bombaaa bombaaa:)))bak ne sorucam sana adacım dün ben biras dışarı çıktım akşam eve geldiğimde yorulmadım bile zaten hemen hep evdeyim bu ara böyle garip oldum hani yumurtlama döneminde ya da reglide olur ya hafif ateşin yükselir gibi olur hafif kasıklarda ağrı diil ama rahatsız bi hiss:)regli olacak gibi de diilim esasında başka hiç bişi yok:)ya 18 inde bıraktım bu ilaçları onların etkisine de benzettimde hala yapar mı ki sence:)
arkadaslar, yorum yapan herkese tesekur ederım oncelıkle..2 gundur doktor doktor gezıyoruz. kan ıdarar falan bakıldı. karacıger enzımlerım tavan yapmıs, ıdrarda da kan ve proteın cıktı. ve kanda bılırubın var su anda. safra tasından suphelendıler sonra bı gastrocuya gıttım tas degıl dedı. buyuk ıhtımalle kullangın progesterona baglı onu kes dedı. kadın dogumcuyu aradı yanımda , keselım dedi. sonra kadın dogumcum benı aradı tekrar 7 haftalık bı gebelıgın var lekelenme de devam edıyo dusuk rıskını atlatmadın dedı. progestanı bırak crınone jel e gecelım dedı.
sımdı o kadar kararsızım kı. bı yanda karacıgerım elden gıdıyo, delı gıbı kasınıyorum butun vucut yara oldu.yemek yıyemez oldum sıskınlık hazımzılık var. kılo verıyorum..
bı yandan kullanmazsam dusuk rıskı var dıyolar.
Allah kımseye dermansız dert vermesın.. dua edın kızlar cok ıhtıyacım var, moral olarakta cokmus durumdayım....ınsan kendı bedenıyle bebegı arasında karar veremıyo, helekı bızım gıbı zor elde edılmıs gebelıklerde...
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun,, hepımız gecırdıgımız koto gunlerı bıanı olrak hatırlarız ınsallah... ve gulerız seneye ucaklarımızda bebeklerımızle.....
Inan bende bilmiyorum canim.Bende ilk 375 ile basladim suanda ise 450 cikardi doktorum dozu....kızlar şimdi hastaneden aradılar gonal f 300 başlayacağım cumartesi sabah ta kontrolüm var ...veee adacım bir uzmanlık sorusu sana gonal f miktarını etkileyen nedir?? az kullanmak mı iyi çok kullanmak mı??
Inan bende bilmiyorum canim.Bende ilk 375 ile basladim suanda ise 450 cikardi doktorum dozu....
Inan bende bilmiyorum canim.Bende ilk 375 ile basladim suanda ise 450 cikardi doktorum dozu....
arkadaslar, yorum yapan herkese tesekur ederım oncelıkle..2 gundur doktor doktor gezıyoruz. kan ıdarar falan bakıldı. karacıger enzımlerım tavan yapmıs, ıdrarda da kan ve proteın cıktı. ve kanda bılırubın var su anda. safra tasından suphelendıler sonra bı gastrocuya gıttım tas degıl dedı. buyuk ıhtımalle kullangın progesterona baglı onu kes dedı. kadın dogumcuyu aradı yanımda , keselım dedi. sonra kadın dogumcum benı aradı tekrar 7 haftalık bı gebelıgın var lekelenme de devam edıyo dusuk rıskını atlatmadın dedı. progestanı bırak crınone jel e gecelım dedı.
sımdı o kadar kararsızım kı. bı yanda karacıgerım elden gıdıyo, delı gıbı kasınıyorum butun vucut yara oldu.yemek yıyemez oldum sıskınlık hazımzılık var. kılo verıyorum..
Allah kımseye dermansız dert vermesın.. dua edın kızlar cok ıhtıyacım var, moral olarakta cokmus durumdayım....ınsan kendı bedenıyle bebegı arasında karar veremıyo, helekı bızım gıbı zor elde edılmıs gebelıklerde...
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun,, hepımız gecırdıgımız koto gunlerı bıanı olrak hatırlarız ınsallah... ve gulerız seneye ucaklarımızda bebeklerımızle.....
ahucum transferin hayırlı olsun. sen de emre beyin hastasıydın ama sonradan dr değiştirmiştin sanırım. tedavin nerede yapıldı?
anlattıkların ilaçların etkileri de olabilir, hamilelikten de olabilir tatlım. ama ayaklar üşürken baş kısmının yanması çok belirgin bir hamilelik belirtisi demişti bir arkadaşım. inşallah gönlünden geçen önüne gelir :)
merhabalar.... Herkese guzel dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım. Nıhayet transferım gerceklestı. dondurulmus embrıyolarım saglıkla cozunduler.Sımdı evdeyım ve dınlenıyorum. bakalım 12 gun nasıl gececek.Allahın ıznı ıle ınsallah bu sure sonunda hamıle oldugumu ogrenırım.
selam kızlar bız saglıkla evımıze donduk....cok sukur....herpınıze cok tesekkurederım...ozellıkle kusum sana...benı yanlız bırakmadınız hepınızden allah razı olsun ayrıntıları yarın yazarım artık...hepınızı kocaman opuyorum...
merhabalar.... Herkese guzel dıleklerınız ıcın cok tesekkur ederım. Nıhayet transferım gerceklestı. dondurulmus embrıyolarım saglıkla cozunduler.Sımdı evdeyım ve dınlenıyorum. bakalım 12 gun nasıl gececek.Allahın ıznı ıle ınsallah bu sure sonunda hamıle oldugumu ogrenırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?