Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

günaydın sevgili yol arkadaşlarım ve minnoşlarımız....

kotyocum, inşallah 12 gün sonra muhteşem haberi verirsin bize :)))))))

özüüüüüüüüm, dün cicoşla çok merak ettik seni, hatta o sana mesaj yollamıştı ama sen mesaja geri dönemeyince müsait olmadığını düşünüp aramadık seni.. şimdi iyi olmana çok sevindim, inşallah herşey yolunda gidecek tatlım, evinize hoşgeldiniz..

ahucum evet yaşadıkların çok talihsiz şeyler.. keşke bu kadarını yaşamadan direk birgül hanımla tanışsaymışsın ama kısmetin böyleymiş.. inşallah bundan sonra herşey yolunda gider tatlım, transferin hayırlı olsun :))))))

eliiiiif merak ediyoruz tatlım umarım ilacı kestikten sonra normale dönmeye başlamıştır değerlerin..

sagolasın handecıgım tatlım hosbuldum msj gondermıs kusum ama tlf sarjı yoktu eve gelınce gordum msj ını....bı sınavımızı daha verdık geldık sukurler olsun ıns bundan sonrası coook ıyı gecer....

inşallah özüüm inşallah.. şimdi nasılsın, ağrın sızın var mı?? antibiotik falan kullanıyorsun herhalde.. başka herhangi bir ilaç var mı??

arkadaşım bayağı sıkıntı yaşamışsınsende.geçmiş olsun.inan burda biçok insan senden farklı değil.hepsinin bir hikayesii...neyse bak sona gelmiişsin ne güzel işte.malesef bazen doktor seçimimizden kaynaklanan büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz.bu noktada da güvenmekten başka çaremiz yok işte.doktorun ağzından çıkan sözlere

inşallah özüüm inşallah.. şimdi nasılsın, ağrın sızın var mı?? antibiotik falan kullanıyorsun herhalde.. başka herhangi bir ilaç var mı??

yok agrım canım cok sukur ılk gun cok sızladı ama sukur ıkıgundur ıyıyım.....bundan sonra ayda bır penesılın vurduracagım 5 gunde bır prolutona devam....vıtamınım bıdedemırım aspırınım var devam ettıgım....
sol kalcam ıptal oldu mosmor ıgneler tas gıbı duruyo sırt ustu bıle yatamıyorum sureklı sag tarafıma yaptırıyorum....yureyemıyorum bıle wc kadar...

özlem ben 1 sağa 1 sola yaptırıyordum,böylece 1 taraf dinlenmiş ,rahatlamış oluyordu..

ay kuzum ya... inşallah Rabbım senin bu emeklerinin karşılığını verecek özüm.. bu defa yüzün gülecek inşallaaah.

almınacıgım narkozdayken yapmıslar canım uyanınca haberım oldu bıdaha oyle yaparım mahvettı benı cayır cayır yanıyo o tarafım.....

ınsallah handecıgım ıns rabbım hepımızın emeklerının kaqrsılıgını versın ıns.....

herkese gunaydınn

ahucum
cnm Allahım ınsallah bu kez yuzunu guldurur canım gercekten sende cok sıkıntılı gunler gecırmıssın ..bazen bu doktorlar neden bu kadar umursamaz oluyolar anlamıyorum acaba kendı eslerı bu durumda olsa boylemı yaparladdı?? yuzlerce ılacı yukluyolar vucudumuza, off off , neysekı mutlu sona yaklasmıssın canım..ınsallah kotu gunlerın bıtıyo olucak artık....

adacım, hulacım cnm bıraktım tamamen progestanı ıkı gun oldu bırakalı. ama kasıntılarım aynen devam edıyo, halsızlık karın agrılarım var.vucudumu gorsenız dayak yemıs gıbı heryerım cızık cızık .. aman aklıonızda olsun transfer sonrası boyle kasıntıyla baslıyo sonra sarılıga donuyoo,,
yarın teklrar kan verıcem bakalım ne olacak....

cnm ne guzel soyledın ya, aynen eslerının basına gelseydı nasıl bı yaklasımda olurlardı dımı ama .... bu crınone jele ben yumurtalarım toplandıgı gun basladım gunde 1 kez ıdı ama transfer gunu gunde 2 ye cıkardılar dun gece bır mıde bulantısı bı bas agrısı basladı kı sorma, oluyorum zannettım hıc boyle bı basagrısı cekmemıstım, bır de ust bacak ıclerım acımaya hatta ayakta duramaz oldum ayaklarım sankı tıtrıyodu, artık dayanamdım ve dr. umu aradım, dedım ben cok kotuyum mıdem yanıo, gegırıyorum, bulantım felaket bas agrım da oyle, o da crınone jelden olabılır dedı, sabret pazara 3 gun kaldı dedı, beklemek cok zor hele de bu belırtılerı hamılelıge baglayamamak daha da kotu, belırsızlıkler ıcınde yuzuyorsun.... kusarak, aglayarak uyuya kaldım dun gece.....

bugun adet gunum kızlar,korkudan devamlı w.c. ye gıdıp adet mı oldum dıe bakınıorum.... bu arada basenlerım ve belım kalınlastı, genelde hamıle kalınca burdan anlasılır dıe bılıyorum dogru mu bır bılen var mıdır?

Özlemcim çok ama çok geçmiş olsun tatlım,bu sefer herşey güzel olucak rabbim emeklerinin karşılığını verecek ben inanıyorum... canımcım

ah be elifcim tez zamanda şifalar diliyorum sana. inşallah kanda enzimlerin azaldığı haberini alırsınız yarın.. geçen sene 7 kasımda doğum günü akşamı kocam hastanelik oldu. meğer sarılık olmuş da fark etmemişiz. hepatit aşısı da vardı üstelik ama safra kanalını tıkayan bir taş olmuş ve sarılık aynı zamanda pankreatit oluşmuş. dr hayati tehlike var demiş babama ama babam bana söölememiş o an (ben babama haber vermiştim bizimle hastanede buluştu) odadan çıkarken cam kapıyı fark etmemiş adamcağız o panikle ve cama çarparak burnunu kırdı. onu da yatırmadılar mı kocamın yan odasına.. kabustu kabus.. neyse çok uzattım ama önce ilaç tedavisi ve sonra 10 kasım da eşim ameliyat oldu. o yüzden sarılık falan deyince tüylerim diken diken olur. neyse ki sendeki erken fark edildi. ilaçlardan olduysa bıraktığın anda düzelmeye başlamıştır inan kuzucum, inşallah devamı güzel gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…