cnm coook cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum sana, ben de cok zor badireler anlattim anlatma geregi duydum belki bi nebze yalniz olmadigini anlarsin diye ben cnm 2 basarisiz asilamadan sora mikro enjeksiyon a gecmeye karar vermistim mayista, mikro enjeksiyon dr. na gectim ilk gorusmemizde bana adetimin son gunu oldugu icin 1 ay sora gel dedi, hatta dalga gecti ohooo hanimefendi 9 ayin icine 2 asilama sigdirmisiniz biraz erken degil mi mikro enjeksiyona gecmek icin dedi, bende artik takaatim kalamdi dedimneyse bu arada benim asilamalarimi yapan dr. um bana rahim rontgeni cektirtmedi gerek var mi mikro enjeksiyon oncesi die sordum o da hayir cunki benim kanallarla isim yok ben direk embriyoyu rahme koyucam dedi, sora ben eve dondum o gece icim icimi yedi ertesi gun aradim dr. umu '' ben bu ay madem bisey yapilmayacak ben rahim rontgeni cektirmek istiyorum '' dedim, o da madem istiyosunuz cekelim dedi,neyse anesteziden uyandigimda bana sol kanalimin tikali oldugunu basincla actigini soyledi ( ilk asilamamda 4 tane yumurtam vardi sol yumurtaligimda ) bir de rontgende gosterdi rahmin disinda hafif bi kulak var bu da rahim ici yapisikligin gostergesi olabilir maalesef histeroskopi ameliyati yamam lazim dedi, ben tabii 1 ay sora mikro enjeksiyona baslayacagim die sevinrken bir anda ameliyati duyunca cok uzuldum, hatta kendisine kizdim ben israr ettim siz gerek yok rontgene demistiniz bakin dedim neler cikti, o da aman hanimefendi siz istediniz de ben hayir cekmem mi dedim dedi, neyse 12 haziranda ben histeroskopi ameliyati oldum, uyandigimda dr. um rahim ici yapiskiligimi kazidigini, rahim dis kenarlarini trasladigini ve bir adet miyomumu aldigini soyledi, ve hemen bana ostrofem verdi gunde 2 kereden 14gunde bitirdim ama bir mide bulantisi tabii emedur takviyesiyle sora progestan 10 gun sora reglimi ne kendisi anlayabildi ne de ben, cunki yarim gun surdu, tabii bana yasmin yerine divina hapiyla protokole basladigimizi soyledi, sora divina 21 gun sora bitti bu arada alttan vagifem fitil, popoma bantlar verdi, tum yaz 1 kere havuza giremedim neyse divinanin sonuna dogru her hafta kontrole cagiriyordu beni bi anda tam lucrine nihayet gececegiz iye sevinriken ben bana maalesef endometrium unuz istedigim kalinliga ulasmadi tekrar histeroskopi yapmam lazim deyince kaynar sular dokuldu basimdan (((((( hemen dr. umu degistirdim baska bi dr. a gittim elimde rahim rontgenimle o da birkain 2. ameliyat istegini ilk ameliyat bile bosu bosuna olmsssunuz diyince bir sok daha! ( arkadaslar amacim kesinlikle kotu reklam yapmak degil zaten fark edersinzi ki hicbir dr. umun adini yazmadim ) neyse yeni dr. um bu ay seni izlemek istiyorum endometrium max. kac a ulasacak dedi, o ayida oyle gecridik, ertesi ay bana cyclo progynova verdi ve o hap sayesinde endometriumum 21 gunde hemen kendini toparladi ( toparladi derken 4 mm den 6.5mm e cikti hatta kendisine ilk gittigimde rahim icinde olmasi gereken 3lu cizgi bile yokmus o da ertesi ay ilaci kullanirken ortaya cikti:) neyse ertesi ay beni mikro enjeksiyon arkadasina yonlendirdi, cok yipranmissiniz da dedi, simdi gecen hafta transferim oldu,simdi test tarihimi bekliyorum, yani gec oldu ha deyince olmadi, cok yiprandim, kafayi siyirdim, gunler geceler gecmek bilmedi, arkadaslarim yeter artik cok kaptirdin kendini olmuyosa olmuyo dediler, annem birak bu isin pesini dedi, kimse anlamadi beni, bir kisi var arkadasim onun disinda konusabildigim kimsem yoktu, hatta bu siteye giriydum o kotu donemlerde birkatim girmeyi, simdi hersey oldu bitti bekliyoruz, diyecegim o ki yukardaki herseyin hayirlisini ve zamanini biliyo...... her sey duzeliyo ama biz yiprandigimizla kalioruz cnm .... bir gun bunlarin hepsi geride kalacak ve bebegimizin uyuyamadigi geceler sabahlar ah ahhhh diyecegiz :)))) INSALAH !!!!! YALNIZ DEGILSIN!!!!!!
inşallah özüüm inşallah.. şimdi nasılsın, ağrın sızın var mı?? antibiotik falan kullanıyorsun herhalde.. başka herhangi bir ilaç var mı??
herkese gunaydınn
ahucum cnm Allahım ınsallah bu kez yuzunu guldurur canım gercekten sende cok sıkıntılı gunler gecırmıssın ..bazen bu doktorlar neden bu kadar umursamaz oluyolar anlamıyorum acaba kendı eslerı bu durumda olsa boylemı yaparladdı?? yuzlerce ılacı yukluyolar vucudumuza, off off , neysekı mutlu sona yaklasmıssın canım..ınsallah kotu gunlerın bıtıyo olucak artık....
adacım, hulacım cnm bıraktım tamamen progestanı ıkı gun oldu bırakalı. ama kasıntılarım aynen devam edıyo, halsızlık karın agrılarım var.vucudumu gorsenız dayak yemıs gıbı heryerım cızık cızık .. aman aklıonızda olsun transfer sonrası boyle kasıntıyla baslıyo sonra sarılıga donuyoo,,
yarın teklrar kan verıcem bakalım ne olacak....
günaydın sevgili yol arkadaşlarım ve minnoşlarımız....
ahucum evet yaşadıkların çok talihsiz şeyler.. keşke bu kadarını yaşamadan direk birgül hanımla tanışsaymışsın ama kısmetin böyleymiş.. inşallah bundan sonra herşey yolunda gider tatlım, transferin hayırlı olsun :))))))
cnm sagolasın ınsallah hepsıne deger, pazarı beklıyorum sabırsızlıkla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?