ınsallah handecıgım ıns rabbım hepımızın emeklerının kaqrsılıgını versın ıns.....
cicoşum hoşgeldin tatlım, hadi al randevunu gel :)
ah be elifcim tez zamanda şifalar diliyorum sana. inşallah kanda enzimlerin azaldığı haberini alırsınız yarın.. geçen sene 7 kasımda doğum günü akşamı kocam hastanelik oldu. meğer sarılık olmuş da fark etmemişiz. hepatit aşısı da vardı üstelik ama safra kanalını tıkayan bir taş olmuş ve sarılık aynı zamanda pankreatit oluşmuş. dr hayati tehlike var demiş babama ama babam bana söölememiş o an (ben babama haber vermiştim bizimle hastanede buluştu) odadan çıkarken cam kapıyı fark etmemiş adamcağız o panikle ve cama çarparak burnunu kırdı. onu da yatırmadılar mı kocamın yan odasına.. kabustu kabus.. neyse çok uzattım ama önce ilaç tedavisi ve sonra 10 kasım da eşim ameliyat oldu. o yüzden sarılık falan deyince tüylerim diken diken olur. neyse ki sendeki erken fark edildi. ilaçlardan olduysa bıraktığın anda düzelmeye başlamıştır inan kuzucum, inşallah devamı güzel gelsin..
sagol kusum allah razı olsun......
sendende allah razı olsun tatlı annecik :))Minnoş nasıl şeker...Büyüttün maşallah...Doktor kontrolun ne zaman...Bu defa ben başardım dieyceksin hhepimize bak gör....Bu yıl sonuna dogru nedense herkes için herşey güzel olacak diye bir his var...Allah dermansız dertten korusun cümlemizi..
amın canım amın....mınnos cok ıyı sukur....dr dıkısden once baktı kıpır kıpırdı bunun keyfı cok ıyı annesı sıkı sıkı dıkelım daha ıyı olsun dedı.....bı 28 haftalık olabılsem valla o bıle hayal ama rabbım buyuk o nelere kadır.....dr konturolum 16 haftaya gırınce bayramdan sonra yanı aralıgın basında teyzosu.....
ne güzel sabırlısın adaege allah hepimize sabırlar versin inşallah hepimizin sahip olabileceği ve içimizde parlayacağı yıldızlarımıza bi an önce kavuşuruz benim yumurta toplama işlemim var cuma 09.00da sonrada pazartesi işlemim inşallah yarabbim herşey güzel olur bu kez güzel haberlerle dönerim.....
Bu arada hulacan nerelerde ben pek karşılaşamıyorum.....
Derincim bomba hatun sen nerelerdesin....
Devincim sen nasılsın transfer tarihin belli oldumu ??
ya hadi ben işleirmden dolayı ugrayıp çıkıyorum sizler nerelerdesiniz...
ne güzel sabırlısın adaege allah hepimize sabırlar versin inşallah hepimizin sahip olabileceği ve içimizde parlayacağı yıldızlarımıza bi an önce kavuşuruz benim yumurta toplama işlemim var cuma 09.00da sonrada pazartesi işlemim inşallah yarabbim herşey güzel olur bu kez güzel haberlerle dönerim.....
herkese gunaydınn
ahucum cnm Allahım ınsallah bu kez yuzunu guldurur canım gercekten sende cok sıkıntılı gunler gecırmıssın ..bazen bu doktorlar neden bu kadar umursamaz oluyolar anlamıyorum acaba kendı eslerı bu durumda olsa boylemı yaparladdı?? yuzlerce ılacı yukluyolar vucudumuza, off off , neysekı mutlu sona yaklasmıssın canım..ınsallah kotu gunlerın bıtıyo olucak artık....
adacım, hulacım cnm bıraktım tamamen progestanı ıkı gun oldu bırakalı. ama kasıntılarım aynen devam edıyo, halsızlık karın agrılarım var.vucudumu gorsenız dayak yemıs gıbı heryerım cızık cızık .. aman aklıonızda olsun transfer sonrası boyle kasıntıyla baslıyo sonra sarılıga donuyoo,,
yarın teklrar kan verıcem bakalım ne olacak....
İyi Canım nolsun , bende ancak arada bir uğrayabiliyorum malum bayram öncesi işleri yetiştirmeye çalışıyorum. bebişimde iyi çok şükür hiçbir sıkıntımız yok . Sadece çok sık acıkıyorum ve sürekli yemek yiyorumAma Tuaf bir şekilde hıza kilo vermeye başladım. Bu ne çelişki anlamadım. Hamilelikte önce troit rahatsızlığım vardı. 1yıldır çok kilo almıştım ve veremiyordum , doktorum bebek sana yaramış hormon değerlerin düzelmiş ondan kilo veriyorsun dedi.
sen nasılsın bebişin nasıl tatlım,
Ada canım senden nber tedavi nasıl gidiyor ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?