Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Adacanım eşinede çok geçmiş olsun neler atlatmış adamcagız inşallah bundan sonra herşey daha güzel olucak bebeğiniz sizinle olacak çünkü :)))

cnm cok cok gecmıs olsun yaaa....

Bu arada hulacan nerelerde ben pek karşılaşamıyorum.....

Derincim bomba hatun sen nerelerdesin....

Devincim sen nasılsın transfer tarihin belli oldumu ??

ya hadi ben işleirmden dolayı ugrayıp çıkıyorum sizler nerelerdesiniz...

Ay havalar hep böyle güzel gitse ne güzel olur..Üşümüyorum..Terlemiyorum....Süper......Aralık-Ocak-Şubat beni korkutuyor bu yıl.....Hamiş hamiş ne yapacagız kız özlem ben işede gelip gidiyorum...Karnım büyüdükçe zorlaşıcak durumum eşim getirip götürcekmişş :)))))))

sagol kusum allah razı olsun......

sendende allah razı olsun tatlı annecik :))Minnoş nasıl şeker...Büyüttün maşallah...Doktor kontrolun ne zaman...Bu defa ben başardım dieyceksin hhepimize bak gör....Bu yıl sonuna dogru nedense herkes için herşey güzel olacak diye bir his var...Allah dermansız dertten korusun cümlemizi..

amın canım amın....mınnos cok ıyı sukur....dr dıkısden once baktı kıpır kıpırdı bunun keyfı cok ıyı annesı sıkı sıkı dıkelım daha ıyı olsun dedı.....bı 28 haftalık olabılsem valla o bıle hayal ama rabbım buyuk o nelere kadır.....dr konturolum 16 haftaya gırınce bayramdan sonra yanı aralıgın basında teyzosu.....

Oh oh keyfi yerinde demekki maşallah..allahım korusun hep öyle kıpı rkıpır olsun..Özüm böyle karamsan olma lütfen allahın izniyle göreceksin rabbim büyük ona sıgın yeter...Bu sefer siz elinizden gelenleri fazlasıyla yapıyorsunuz gerisi allaha kalmış...Ohoh bayramdan sonra minnoş kendini gösterir belkide cinsiyeti belli olur ne güzel.....

ay bağlantım yine nanay kızlar, yazamadım kusura bakmayın..

cicoşum, ahucum teşekkürler şekerler Allah beterinden saklasın hepimizi..

bu arada ahucum, yazdığın belirtiler dediğim gibi kullandığımız ilaçlarla da çok ilgili oluyor. mesela kalınlaşma hepimizde oldu :)))) başta yanma dediğim göğüs uçlarında değil kafanın sıcak olması diyim sana o zaman, yüzün yanması falan :)) benim belirtim neydi biliyor musun, transferden sonraki 6. gün aynen adet olacakmışım gibi ağrım oldu. adet sancımdan tek farkı belim de çok ağrıyordu ki benim belim hiç ağırmaz regl dönemlerimde. bir de sağ yumurtalığını sanki biri avucunda sıkıyormuş gibi basınçlı bir ağrım olmuştu. sonra da tamamen geçti o ağrılar. göğüslerimdeki damarlarda yeşil renge dönmüştü ama o regl zamanlarımda da ööle oluyor sanırım... i

ne güzel sabırlısın adaege allah hepimize sabırlar versin inşallah hepimizin sahip olabileceği ve içimizde parlayacağı yıldızlarımıza bi an önce kavuşuruz benim yumurta toplama işlemim var cuma 09.00da sonrada pazartesi işlemim inşallah yarabbim herşey güzel olur bu kez güzel haberlerle dönerim.....

Canım tedavin hayırlı olsun,artık sonuna gelmişsiniz inşallah bayram sonrası güzel haberlerinizi alırız....

İyi Canım nolsun , bende ancak arada bir uğrayabiliyorum malum bayram öncesi işleri yetiştirmeye çalışıyorum. bebişimde iyi çok şükür hiçbir sıkıntımız yok . Sadece çok sık acıkıyorum ve sürekli yemek yiyorum Ama Tuaf bir şekilde hıza kilo vermeye başladım. Bu ne çelişki anlamadım. Hamilelikte önce troit rahatsızlığım vardı. 1yıldır çok kilo almıştım ve veremiyordum , doktorum bebek sana yaramış hormon değerlerin düzelmiş ondan kilo veriyorsun dedi.
sen nasılsın bebişin nasıl tatlım,

Ada canım senden nber tedavi nasıl gidiyor ,

dualarımız seninle canım bebişini kap gell

hayırlısı olsun canım , inşşaallah kan değerlerin güzel çıkar. Yediğine içtiğine çok dkkat et cnım. Halsiz olman normal canım ilk zamanlar bende çok halsizdim. Bide temiz hava almaya bak bol bol

Hulacım hoşgeldin taze annecik :)) işlerden dolayı kolay gelsin ama yorma kendini aynı sorun bendede var erteleyemiyorum bugün sıkıldım artık ara verdim...
Degerleirn düzelmiş süper bu bebeğin cidden sana yaramış hep böyle saglıklı olursunzu inşallah ikinizde bitanem....Kilo alırsanda al önemli değil kolay elde etmedik bizler bu günleri Can bogazdan gelirmiş kiloda alsan ye gitsin bi tanem ye ye ye ye çıtır çıtır...Benim bebiş iyi sanırım 01 kasımda buluştuk o kadar...
Benim hafiften önce sag burnun bugünde sol burnumda kan vardı hamilelikte olurmuş..Allahım beterinden korusun canımcım...Hepimiz saglıklı bri şekilde bebeklerimizi kucagımıza alalım..Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın..amin

Önceleri daha düzenli, besleniyordum artık su-süt meyve-sebze öyle tüketmiyorum canım istemiyor önceleri isterdi üşenmez yapardım alırdım...Şimdi dolapta meyve var yiyesim gelmiyor buda beni korkutuyor bebeğim saglıklı beslenemiyor diye of of ((((

Merhaba kizlar nasilsiniz ?
Ben 4 gün evdeyim bugün fransa'da bayram yarinda izinliyiz oh oh 4 gün istirat.
Ben iyim sadece biraz yorgunum ne agri kaldi bende ne sizi sizce normal mi ?
Istaha gelince yiyorum hiç bulantim tiksinme yok tersine hep canim yemek istiyor.

Elif, özlem size çok çok geçmis olsun allah sifa versin sizlere ve bebeginize.
Kendinize dikkat edin bebislerinizin iyi olmasina adiniza sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…