Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

amin canım amiin. bu arada tedavinin en kolay kısmı yumurta toplama inan bana. inşallah sonrası da su gibi gelir.. güzel haberlerini alabilmek dileğiyle..

ooh ooh maşallah hulacım çok sevindim senin adına. benim tedavi henüz başladı sayılmaz burun spreyiyle takılıyorum.. ya bu defa çok farklı bir his içerisindeyim. hiç heyecan yok, heves yok Allah hayır etsin ne bileyim, donuk kaldım..

Insallah güzel haberlerle donersin bebegin sana tutunur ve birakmaz.

Kimsecikler yazmamış bugün , derindende haber yok....Yazdıda ben mi görmedim hayırdır inşallah hayırdı rinşallah :))))))

Ye canım ye bebişlere yarasın emi..Bol bol istirat et ne güzel canım..Haftayada biz istirat edeceğiz anacım :))))))))

Ye canım ye bebişlere yarasın emi..Bol bol istirat et ne güzel canım..Haftayada biz istirat edeceğiz anacım :))))))))

Bir gün dinlenip ertesi gün geziyorum. Hemen yoruluyorum.
Bugün istirat yarin gezicem.
Haftayada sen dinlenirsin bayram tatilinde bende çalisicam (((((
Canim insan bikiyor dinlenmekten biraz evde dolaniyorum. Ilk aydan ben böyleyim sonra nasil olucam diyorum.
Birde biliyorsun ben ise arabayla gidip geliyorum hergûn 45dk gidis 45 dk dônüs beni yoruyor.

kizlar ya bisi sorucam benim gecen hafta prs gunu transferim oldu, bu pazar da kan testim var, bisi sorucam dunden beri agzim kuruyo, istahim kapandi, bunlar da hamilelik belirtisi midir? yoksa crinone jelden dolayimidir?

kizlar bisi daha sorucam yaa, 2 gundur ucuk pembe nokta damla geldi, demin de koyu kahve sumuk az ama bunlar yerlesme belirtisi midir ay cildiricicagim yaa????

İyi gecelerr kıslarrrrr

Heheee ben geldim siz yoksunuzzzkızlar bu ara eşimin kız kardeşi burda ingiltereden geldi onunla vakit geçiriorum gelemedim hiççç.o 15 haftalık hamile malum ing de nerde bizim mamalar.bizde anası bi yandan bi yandan ben tıkıp duruyorus ağzına.kötüde geçti kızın şu ana dek baya zor kusmalar vs.hastanelik oldu idrar yolların enfek. oldu.şimdi iyi şükür.onunla olunca hiiç baakamadıum.aklımdasınız hep anlatıprum sizi vallaaa:)

Özlemciiim maşallah arkadaşım hayırlı olsunn tutsun ciciş sıkı sıkıııı annişini.Rabbim hem şifa versin hep tamamına erdirsin tatlım

cicoşşş:)burdayımmmvallahi işte giremedim bugün aklımdaydınız amaacanım sıkma canını sen gayet dikkatli besleniodun bu güne dek.hatırlıorumm.kafana takma. ya bak benim görümce 15 haftalık daha yeni yiyo kız.sen merak etme besleniiir bizim bebişşş bilion anne güçsüz kalsada o son şekeree son kalsiyumaaa kadar alırr:)miniş korur evelallaaah kendiniiii.

Ahucummm canım beim sende beni gördüm vallahihayatım bu belirti arama işi yaş bak ben sölimbelirti sandığımız heeerşey ilaçlardan.bende çok taktım geçen aydı ilk denemem hatta burda elifcimle aynı gitti herşeyimiz o hamile ben diilim.yani bu belirti aramaka seni gerer o kadar.kafanı dağıtmanı çok zor biliorum ama tavsiye ederim.

Elifffciimm tatlım işalllahhh al hayırlı sonucunu içimize serp suyu yaaavallahi hep aklımdaydın anlatıorum sürekli sizde dua edin diye herkeseecanım jele geçtin mi?Sağlıklaaa çoook iyyiyim demenii hemen duymak istiorumm burda dualarım seninleee

Hulaaaaa nasısın hayatımmmmcanıkm benim harikasınızzz maşaaalllaaahhhhh 41 kerrreeeeannişşini iyileştirennn miniğimm benimmmmm:13:sağlıkla mutlulukla gözüm kulağım sende güsel mucizeee

Adacımmm spreyyeee devaaammm:)hissizlik ilginç ama bence daha iyi gibi.eminim herşey hayırlısıyla Allahın izniyle iyi gidecekkkAdaaaacaann bişi diceemm sanaa ve kızlaraaa benim içimde bi his var benim normal yollardan çocuğum olacakkk çok ilginç aaama böle hissediorumBugüngörümcemede dedim yani ttüp yada aşılamada hamilede kalsam doğal yollatrdanda çocuğum olacağına inanıyorum dedim.yani buna inanmakta diilde bilmek diyelim yani içimden bi ses söylüyor sürekli.ve doktor tüp dediği an bile ben benim çocuğum olmayacak diye düşünmedim.hatta olacak ormal yollarlada olacak dedim.bugünlrde daha sesli bu ses bilmiyorum.paylaşayım dedimelimde diil aksini hissedemio inandırmayada çalışsam reddeio kalbim

kizlar demin w.c. kagidina kan geldi tabii jelin fazlaligiyla birlikte sumukumsu.... sabah ta pembe 1 damla gelmisti... herhalde regl olucam icerside agriyo.... yerlesme kanamasi genelde koyu kahve olur derler onu da bu aksam ustu yasamistim ama demin tuvalette kagittaki resmen kan kirmiziydi simdi durdu... test gunum bu pazar, 2 gunum kaldi, bu gece bu kanama insallah devam etmez, lekelenmeyi kimi kadin kanama olarak sakir sakir gunlerce kimiside koyu kahve yasio 1-2 damla, acayip sinirlerim vozuldu, bagira cagira agladim(((( icimde birikmis herhalde ....poffff....

Canım benim bozma moralini lütfen.kan testi dışında kanama olması olmaması bişi ifade etmez.ama stresle varsada kasarsın zararına olur.az kalmış hayatım bende yaşadım bunları çok zor ama başarmalısın.diyorum ya ayynı belirtilerle arkadaş hamile ben değilim.Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle.nolur üzülme bu illa bi olumsuzluk diildir.bak başa forumda bi arkadaş vardı 4. denemesinde kızlar olmadı kanamam oldu 9. gün dedi bildiğin kanama yani biz ısrar ettik test yaptırdı daha on gün oldu hamile çıktı.düşün tecrübeliyim olmadı hep böle oluyordu zaten dedi şu anda hamile.limon kabuğu canım hatta bu anlattığım.nolur bunları gözardı etme

valla cnm bugun adet gunumdu zaten, kafam allak bullak, dun gece de midemin bulantisi ve bas agrimdan oldum... hatta kustum ve dr. umu aradim o da crinone jelin yan etkisi de olabilir simdi seni hamilesin die gaza getirmek istemiyorum dedi,pazari bekle dedi ama bugun transferin tam 1 haftasi doldu, yrn yaptirsam kan tahlili pozitifte olsa cikmaz mi ki?

günaydın şekerleriiiim, hayırlı cumalar olsun :)

derincim inşallah dediğin gibi normal yollardan olur bebeğin.. gereken 1 sperm 1 de yumurta, Rabbim istedikten ve onlar olduktan sonra hiçbir şey imkansız değil ki :))

ahucuuum öncelikle sen kendini çok dinliyorsun kuşuuuum. ama kızmıyorum ben de aynılarını yapmıştım :) dün olan 1 damla kanamadan umutlandım ben. tutunma kanaması olabilir. test yaparsan varsa çıkacaktır ve bence var :))

gunaydin kizlar,
dun gece damla uyku girmedi gozume debamli w.c kalktim baktim bisi var mi diye, allahtan yoktu ve hala da yok, test tarihim bu pazar ama ben bugun kan vericem artik dayanamiyorum cunki, oglen 11 gibi fln hastaneye gidicem.... bu arada vajina icinde bi agri var sanci gibi hani regl olursun da o agri gibi ama bisi yok... dun geceden beri var bu... adaege cnm sagolasin hayirlisi ne bileyim yaaa cok sinirimi bozdu dun o azicik kani gorsem bile, kendimi dinlemekten nefret ediyorum ama kendimi tutamiyorum da...

adaege demissin ki bir damla kanamadan umutlandim, senin mikro enjeksiyon mu sora ne oldu peki adet mi oldun da test mi yaptirdin ???

derincimmm bebemmmm özletme fazla kendini yaw
valan yalan sölim benimde sanki normal yollarla güzel haberlerini alacaz gibime geliyor. ayyyy inşallaahhh tatlım yaaa :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…