ne güzel sabırlısın adaege allah hepimize sabırlar versin inşallah hepimizin sahip olabileceği ve içimizde parlayacağı yıldızlarımıza bi an önce kavuşuruz benim yumurta toplama işlemim var cuma 09.00da sonrada pazartesi işlemim inşallah yarabbim herşey güzel olur bu kez güzel haberlerle dönerim.....
İyi Canım nolsun , bende ancak arada bir uğrayabiliyorum malum bayram öncesi işleri yetiştirmeye çalışıyorum. bebişimde iyi çok şükür hiçbir sıkıntımız yok . Sadece çok sık acıkıyorum ve sürekli yemek yiyorumAma Tuaf bir şekilde hıza kilo vermeye başladım. Bu ne çelişki anlamadım. Hamilelikte önce troit rahatsızlığım vardı. 1yıldır çok kilo almıştım ve veremiyordum , doktorum bebek sana yaramış hormon değerlerin düzelmiş ondan kilo veriyorsun dedi.
sen nasılsın bebişin nasıl tatlım,
Ada canım senden nber tedavi nasıl gidiyor ,
ne güzel sabırlısın adaege allah hepimize sabırlar versin inşallah hepimizin sahip olabileceği ve içimizde parlayacağı yıldızlarımıza bi an önce kavuşuruz benim yumurta toplama işlemim var cuma 09.00da sonrada pazartesi işlemim inşallah yarabbim herşey güzel olur bu kez güzel haberlerle dönerim.....
Insallah güzel haberlerle donersin bebegin sana tutunur ve birakmaz.
Merhaba kizlar nasilsiniz ?
Ben 4 gün evdeyim bugün fransa'da bayram yarinda izinliyiz oh oh 4 gün istirat.
Ben iyim sadece biraz yorgunum ne agri kaldi bende ne sizi sizce normal mi ?
Istaha gelince yiyorum hiç bulantim tiksinme yok tersine hep canim yemek istiyor.
Elif, özlem size çok çok geçmis olsun allah sifa versin sizlere ve bebeginize.
Kendinize dikkat edin bebislerinizin iyi olmasina adiniza sevindim.
Ye canım ye bebişlere yarasın emi..Bol bol istirat et ne güzel canım..Haftayada biz istirat edeceğiz anacım :))))))))
kizlar demin w.c. kagidina kan geldi tabii jelin fazlaligiyla birlikte sumukumsu.... sabah ta pembe 1 damla gelmisti... herhalde regl olucam icerside agriyo.... yerlesme kanamasi genelde koyu kahve olur derler onu da bu aksam ustu yasamistim ama demin tuvalette kagittaki resmen kan kirmiziydi simdi durdu... test gunum bu pazar, 2 gunum kaldi, bu gece bu kanama insallah devam etmez, lekelenmeyi kimi kadin kanama olarak sakir sakir gunlerce kimiside koyu kahve yasio 1-2 damla, acayip sinirlerim vozuldu, bagira cagira agladim(((( icimde birikmis herhalde ....poffff....
İyi gecelerr kıslarrrrr
Heheee ben geldim siz yoksunuzzzkızlar bu ara eşimin kız kardeşi burda ingiltereden geldi onunla vakit geçiriorum gelemedim hiççç.o 15 haftalık hamile malum ing de nerde bizim mamalar.bizde anası bi yandan bi yandan ben tıkıp duruyorus ağzına.kötüde geçti kızın şu ana dek baya zor kusmalar vs.hastanelik oldu idrar yolların enfek. oldu.şimdi iyi şükür.onunla olunca hiiç baakamadıum.aklımdasınız hep anlatıprum sizi vallaaa:)
Özlemciiim maşallah arkadaşım hayırlı olsunn tutsun ciciş sıkı sıkıııı annişini.Rabbim hem şifa versin hep tamamına erdirsin tatlım
cicoşşş:)burdayımmmvallahi işte giremedim bugün aklımdaydınız amaa canım sıkma canını sen gayet dikkatli besleniodun bu güne dek.hatırlıorumm.kafana takma. ya bak benim görümce 15 haftalık daha yeni yiyo kız.sen merak etme besleniiir bizim bebişşş bilion anne güçsüz kalsada o son şekeree son kalsiyumaaa kadar alırr:)miniş korur evelallaaah kendiniiii.
Ahucummm canım beim sende beni gördüm vallahihayatım bu belirti arama işi yaş bak ben sölim belirti sandığımız heeerşey ilaçlardan.bende çok taktım geçen aydı ilk denemem hatta burda elifcimle aynı gitti herşeyimiz o hamile ben diilim.yani bu belirti aramaka seni gerer o kadar.kafanı dağıtmanı çok zor biliorum ama tavsiye ederim.
Elifffciimm tatlım işalllahhh al hayırlı sonucunu içimize serp suyu yaaavallahi hep aklımdaydın anlatıorum sürekli sizde dua edin diye herkesee canım jele geçtin mi?Sağlıklaaa çoook iyyiyim demenii hemen duymak istiorumm burda dualarım seninleee
Hulaaaaa nasısın hayatımmmmcanıkm benim harikasınızzz maşaaalllaaahhhhh 41 kerrreeee annişşini iyileştirennn miniğimm benimmmmm:13:sağlıkla mutlulukla gözüm kulağım sende güsel mucizeee
Adacımmm spreyyeee devaaammm:)hissizlik ilginç ama bence daha iyi gibi.eminim herşey hayırlısıyla Allahın izniyle iyi gidecekkkAdaaaacaann bişi diceemm sanaa ve kızlaraaa benim içimde bi his var benim normal yollardan çocuğum olacakkk çok ilginç aaama böle hissediorum Bugüngörümcemede dedim yani ttüp yada aşılamada hamilede kalsam doğal yollatrdanda çocuğum olacağına inanıyorum dedim.yani buna inanmakta diilde bilmek diyelim yani içimden bi ses söylüyor sürekli.ve doktor tüp dediği an bile ben benim çocuğum olmayacak diye düşünmedim.hatta olacak ormal yollarlada olacak dedim.bugünlrde daha sesli bu ses bilmiyorum.paylaşayım dedim elimde diil aksini hissedemio inandırmayada çalışsam reddeio kalbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?