Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

canım hiç üzme kendini az kanm olabiliyor. İlk transfrim olduğunda doktrumda söylemişti olabilir diye.Ade sancısı gibi sancıda gayet normal . Rahat olmaya çalış allahın izniyle bebeğin seninle , hakkında hayırlısı olsun cnım

günaydın adacımm , senin rahatlığın beni umutlandırıyor. Çünkü tedavide nekadar rahat olunursa vücut okad normal çalışıp kabulleniyormuş tedaviyi. Bende tedavi sürecimde acayip rahattım doktor bile ne güzel çok rahatsın demişti. Bence devam et doğru yoldasn tatlım , bebişimiz geliyo

Amin canım alllahım bütün bebişleri korusun. Benimde randevum 30kasımda , ense kalınlığı ve2li tarama var. İnşallah kötü birşey çıkmaz. Canım benim hiç bulantım yok. Sadece belli yiyecklerden soğudum. Peynir , yoğurt kesinlikle yiyemiyorum . Ama allahtan sütü seviyorum.civcivim merak eme bebişinin gelişimi iyiydi.Demekki seden güzel besleniyor canım.Ama sen yinede azcık zorla kendini yemek için

hulacım ne bileyim kuşum ya.. heyecan olmaması iyi de, bu kadar donuk olmak iyi mi onu bilmiyorum.. sanki yine aynı şeyler olacakmış gibi umutsuzluk mu desem.. ne bileyim garip hislerim var, Allah sonumu hayır etsin ...

ahucum kıs sen benim yazdıklarımı hiç okumadın galiba aaaa :)) şaka şaka.. benim maalesef kimyasal gebelik oldu canım. şu an dondurulmuş embriyo transferi için hazırlık aşamasında regl olmayı bekliyorum.. kanaman olsa bile git test yaptır lütfen varsa mutlaka çıkar bugün.. bence var gibi :))

cnm ben gecmisi okuyamadim direk ortadan daldim.......

benim 3 tane dondurulmusum var simdiden onlari dusunmeye basladim....(((

ya demin jeli siktim iceri ve jeli cekince jelin cubugu komple koyu kahve & kirmizi olmus.... offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ahucum lütfen gidip bir kan testi yaptırır mısın.. varsa mutlaka çıkar bugün yaptıracağın kan testinde. hem hamilelik varsa doktorun progestan takviyesi verecektir kanamadan dolayı..

esracım günaydıııııııın, hayırlı cumalar

Cumanız, İslamın güneşi kadar aydın, bir müminin tebessümü kadar tatlı Muhammedül Emini (sav) hatırlatan Gül kadar güzel olsun.

Hayırlıı cumalarrr

Hulacımmmm aslında hemen şimdi falan gibi diilde mesela tüple aşılamayla olsa bile oda olacak diyoruuu o içimdeki şeysen napıosun bakalım bakalım:)))

Adacımm günaydınlarrrrbende şimdi aşılama bekliorum ya bu ay için aynı mat hislerden bende de olayor.bence bedenimizi ruhumuz kendini korumaya aldıçok heyecan hayal kırıklığı oluyor ya neticede onu tekrar yaşamaktansa donuklukla kendisine çelik yelek giyiyor gibime geliyor.Rahatlık kazandıracak sana eminim adım gibi.

ah derincim ahh. rahatlıktan ziyade bıkkınlık, depresiflik ve hani olumsuzluk diyebileceğim hisler var içimde.. ne bileyim bu defa da böyle oldu, göreceğiz bakalım zaman neler gösterecek :)

Canlarım nasılsınız hepinize hayırlı cumalar..Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul eylesin.amin..
Ben biraz ara veridm bakım dedim kim var kim yok...
Benim bel agrım çook fena kızlar...sag tarafıma vuruyor...

Hayırlııı cumalarr cicooşumm:)))Aminnnnn....miniş anneyi yoruyor eee nazlılar tebiii kıymetlileerrr:))Canım benim Allah şifa versinnn

Canlarım ne olur olmaz belki ugramam topige ben şimdiden hepinizle bayramlaşayım dedim.

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Hayırlııı cumalarr cicooşumm:)))Aminnnnn....miniş anneyi yoruyor eee nazlılar tebiii kıymetlileerrr:))Canım benim Allah şifa versinnn

Sağol bitanem..Varsın olsun çekeriz...Canım dün nerelerdeydin yahu merak ettim hiç karşılaşamadık bayramda kırmızıalrın gelıyor demı aşılama ne olucak..

Sağol bitanem..Varsın olsun çekeriz...Canım dün nerelerdeydin yahu merak ettim hiç karşılaşamadık bayramda kırmızıalrın gelıyor demı aşılama ne olucak..

heheh:)bilmem ki tatlım:)kırmızı gelcek sonrada artık naspise:)hiiiççç bana uymuyo ama adacım gibi hissizim olumsuz diil ama yapalım bakalım amaaan olsun da o gün gelsinde modundayım:)dünde eşimin kızkardeşi geldi ing den 15 haftalık hamişş kız o da siziiin kibi yakın haftalarınız kaliba:)))kız 1 temmuzda evlendi 15 haftalık hamiş jet bi bebekimiz varr yaneonunla vakit geçiriorum bende 25 ine kader burdfa besiye çektik kızıı

canlarım benim yine bitmek tükenmek bilmeyen internet sorunuyla başım dertteydi de neyse şimdi birazcık düzeldi...

derincim, ne bileyim bir garip haller içindeyim. benim hevesim hemencecik kaçıverir istediğim şeyi yapamadığımda, tekrar denerken eski hevesimden eser kalmamış olur acaba yine mi öyle oldu diyorum.. Rabbimin gücüne gitmesin tabi, kısmetim buymuş, isyan etmiyorum asla ama, saki heveslensem yine aynı şeyler olacak gibi geliyor ve durgunluk çöküyor üstüme..

Haksız duygular mı bunlar be canım...yaşadığımız heves,hayal kırıklıkları hep gerçek.Yaradanda biliyor kalbimizi ben bi konuda düşündüğüm yada hissettiiğimden dolayı huzursuz olursam hep bunu düşünürüm ve rahatlarım böyle hissettiren düşündüren bu hiissi verende yaradan.Herşey o'ndan.buna inancımız tam olunca suçluluk hisside kalmıyor hakikatte böylesi bana kalırsa.sen hiç tasa etme 'O' biliyor bizi bizden iyi

çok doğru yazmışsın derincim.. kalbim temiz Allah'ıma çok şükür.. kısmet olursa bir gün anne olmak da kalbimin tam orta yerinde bir dilek.. ben duamı ederim, elimden geleni yapar, dileğimi dilerim.. kabul olsun inşallah diyorum ne diyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…