gunaydin kizlar,
dun gece damla uyku girmedi gozume debamli w.c kalktim baktim bisi var mi diye, allahtan yoktu ve hala da yok, test tarihim bu pazar ama ben bugun kan vericem artik dayanamiyorum cunki, oglen 11 gibi fln hastaneye gidicem.... bu arada vajina icinde bi agri var sanci gibi hani regl olursun da o agri gibi ama bisi yok... dun geceden beri var bu... adaege cnm sagolasin hayirlisi ne bileyim yaaa cok sinirimi bozdu dun o azicik kani gorsem bile, kendimi dinlemekten nefret ediyorum ama kendimi tutamiyorum da...
amin canım amiin. bu arada tedavinin en kolay kısmı yumurta toplama inan bana. inşallah sonrası da su gibi gelir.. güzel haberlerini alabilmek dileğiyle..
ooh ooh maşallah hulacım çok sevindim senin adına. benim tedavi henüz başladı sayılmaz burun spreyiyle takılıyorum.. ya bu defa çok farklı bir his içerisindeyim. hiç heyecan yok, heves yok Allah hayır etsin ne bileyim, donuk kaldım..
Hulacım hoşgeldin taze annecik :)) işlerden dolayı kolay gelsin ama yorma kendini aynı sorun bendede var erteleyemiyorum bugün sıkıldım artık ara verdim...
Degerleirn düzelmiş süper bu bebeğin cidden sana yaramış hep böyle saglıklı olursunzu inşallah ikinizde bitanem....Kilo alırsanda al önemli değil kolay elde etmedik bizler bu günleri Can bogazdan gelirmiş kiloda alsan ye gitsin bi tanem ye ye ye ye çıtır çıtır...Benim bebiş iyi sanırım 01 kasımda buluştuk o kadar...
Benim hafiften önce sag burnun bugünde sol burnumda kan vardı hamilelikte olurmuş..Allahım beterinden korusun canımcım...Hepimiz saglıklı bri şekilde bebeklerimizi kucagımıza alalım..Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın..amin
Canlarım nasılsınız hepinize hayırlı cumalar..Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul eylesin.amin..
Ben biraz ara veridm bakım dedim kim var kim yok...
Benim bel agrım çook fena kızlar...sag tarafıma vuruyor...
Hayırlııı cumalarr cicooşumm:)))Aminnnnn....miniş anneyi yoruyor eee nazlılar tebiii kıymetlileerrr:))Canım benim Allah şifa versinnn
Sağol bitanem..Varsın olsun çekeriz...Canım dün nerelerdeydin yahu merak ettim hiç karşılaşamadık bayramda kırmızıalrın gelıyor demı aşılama ne olucak..
canlarım benim yine bitmek tükenmek bilmeyen internet sorunuyla başım dertteydi de neyse şimdi birazcık düzeldi...
derincim, ne bileyim bir garip haller içindeyim. benim hevesim hemencecik kaçıverir istediğim şeyi yapamadığımda, tekrar denerken eski hevesimden eser kalmamış olur acaba yine mi öyle oldu diyorum.. Rabbimin gücüne gitmesin tabi, kısmetim buymuş, isyan etmiyorum asla ama, saki heveslensem yine aynı şeyler olacak gibi geliyor ve durgunluk çöküyor üstüme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?