Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

şekerler ben birazdan çıkıyorum, daha sonra bayramlaşırız ama bayramda giremeyecek olanlar için şimdiden yazıyorum hayırlı, uğurlu, mutlu, bol bebişli, bol müjdeli bir bayram kısmet olsun hepimize inşallaaaah :)

giremeyen arkadaslarımızın byaramını kutluyorum
allh her zamn bu zamnlara cıkmayı nasp etsın

kizlar herkesin bayrami kutlu olsun,
ben bugun kan testi yaptirdim, sonuc maalesef 1.24, dr. umu aradim hay allah dedi, kanamami sordu, artik basladi dedim, pzt bir daha yaptir sifirlanmasi lazim cunki dedi, artik sifirlanmasi icin umit etmekten baska yapacak bisi yok((((((

burda cvp almak ıcın sanırım tedawıye baslamak gerekıo ama nese kızlar canınız saolsn dıcem ve yınede herkesın bayramı sımdıden mubarek olsn dıormççkndınıze ıyı bakın allha emanet olun..

Merhaba arkadaslar.
Aksam üstü kahverengi lekelenmem oldu.
Progesteronu koyduktan sonra akinti ve biraz kan geldi.
Korkuyorum bana yardimci olur musunuz ?

suan bekleme asamasındayım daha war baslamama gordugum kadarıylada ole oluyo nasılsınız dıe soruyorum yada baska bısı yazıorm cvp yazan olmuyo o yuzden

bndede aynı sey oldugu oluor canım takılma böle seylere
cogu kısı zaten burda bekleme asamasında
onlardan bırıde benım....

slm kızlar bende dün dondurulmuş embriyolarla transferim oldu..sonuc 25 kasımda inş rbbim herkeze hayırlı sonucları verir.allah herkezin gnlüne göre versin inş..

slm kızlar bende dün dondurulmuş embriyolarla transferim oldu..sonuc 25 kasımda inş rbbim herkeze hayırlı sonucları verir.allah herkezin gnlüne göre versin inş..

inşallh cnm hayırlısı olsn hayırlı haberlerını alırız allhın ıznıyle..sonra göbişe sonra kucagına ınsallh :)

Kızlar iyi gecelerr:)melo arkadaşım valla bayram muhabbetine kimse yok ki zaten?gönül koyma öle:)bende şu an bekliyorum mesela:)burda hamiş kızlarımısda var:)tedavide diiller artık ama burdalar:)takılma böle şeylere desteiz hepimiz birbirimize:)görüşemezsekdee tüm yol arkilerime hayırlı bayramlar olsun:)mübarek bayramda güsel haberlerle şenlenelim

Yol kankilerim Hayirli bayramlar diliyorum... insallah diger bayramlarda bebislerimizle birlikte oluruz... (Amin)

herkese yurekten ıı bayramlar dılıorummmmmmmm

bugun oglen ıle ıkındı namzı arasında hacılar hac gorvlerını yerıne getırecekler.dua edecekler allha bızlerde bırbırmıze edelım.
rabbım kabul eylesın ....

♥ Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!
Hayırlı ve bereketli bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…