Kızlar iyi gecelerr:)melo arkadaşım valla bayram muhabbetine kimse yok ki zaten?gönül koyma öle:)bende şu an bekliyorum mesela:)burda hamiş kızlarımısda var:)tedavide diiller artık ama burdalar:)takılma böle şeylere desteiz hepimiz birbirimize:)görüşemezsekdee tüm yol arkilerime hayırlı bayramlar olsun:)mübarek bayramda güsel haberlerle şenlenelim
Amin canım. Sürekli sabır diyorum. Başka bişey gelmiyor elimdemgodes rabbımın elbette vardır bır bıldıgı deme öle
hepımız aynı seylrı yasıoruz
dılerım rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınşşşş
Biliyorum canım yaa hepimiz aynı durumdayız. içimiz kan ağlıyor ama etrafımıza gülücükler saçıyoruz ne kadar zor bişeyi başarıyouz. Herşeyin en güzeli hak ediyoruz canım....herkese mutlu bayramlar..godes yalnız degilsin içim kan ağlarken nasıl tebessüm edilebilirmiş ögrendim.her yalnız kaldığımda aglıyorum..bögüre bögüre aglamak istiyorum.canım yanıyooo!!!
Ah canım aahhhh ne aşılaması benim yumurtalar 11 mm de kaldı bu ay aşılama yok yani. Önümüzdeki ay ilaçla yumurtaları büyüteceğiz. Bu ay bişey kullanmamıştım. Offfffffffffffff offfffffffffffff....canlarım hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. ne zaman girsem kk bakımda mesajıyla karşılaştım ve sizlere yazamadım ve okuyamadımşimdi de geçmişe bakamıyorum vaktim çok az ama yarın kısmetse acısını çıkarırız.. derincim, godescim sizlerin aşılama olacaktı, ne durumdasınız merak ediyorum :)) hepiciğinizi çooooook öptüüüüüm :)
Canlar günayyydıınnn:)herkesiiin geççmişşş bayramını kutluyoruuuummm
adacan cicoşum ahda bugün geldi kırmızılar:)yarına randevu alacağımm az sonra:)qama hiç heyecan yok tuhaf bi boşluk var.adacım kibi kaliba
ELİFFFFF çok merak ediorum tatlım seni:18:iyisiniz diil miii
selam kızlar nasılsınız bakalım ıns herkesler coook ıyıdır....
sukur bız cok ıyıyız pek bayram gıbı olmadı sureklı yatakda olunca...ıns bıdakı bayram cok daha guzel gecer sukur bu gunlerımıze.... bıgun dr gıdıyoruz sanırım cınsıyetınıde soyler ıns hayırlı haberlerle donerım saat ucte gıdecegım...
günaydın şekerleriiiiiim, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah..
bayramdı, tatildi geldi geçti.. bana sorarsanız nasıl geçti anlamadım bile.. sanki bir h.sonu tatili gibiydi :))
cicoşuuuum sakın korkma.. öyle ağrı oluyordu sana biliyorsun, ya kistten ya da rahmin büyümesindendir. kanama yoksa korma kuzu.. hem miden de bulanmış :))) benim sprey devam cicoşum. yalnız aklıma takıldı, önceden iğne kullanırken regl olduktan sonra dozu yarıya düşmüştü gonal f le beraber kullanırken. burun spreyi de 4 den 2 ye düşer sanmıştım ben ama öyle olmadı sende nasıl olmuştu canım, hatırlıyor musun??
derincim sen aşılama yaptırmadın daha di mi, regl oldun yeni başlayacaksın değil mi tatlım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?