Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

arkadaşlar hepinize sevgiler :)))
adaege canım ve diğer yol arkadaşlarım nasılsınız ???sizler ve sonuç bekleyen diğer arkadaşlarım umarım şuan bebişleriniz sizinledir.
ben okullar açılınca yoğunluktan hiç giremedim forma, tatilde fırsatım oldu :))
ada canım kısmetse oğlumuz olucakmış çok mutlu olduk(darısı hepinizin başına inşallah arkadaşlar) ; bugün telefonla görüştüm klinikle sema hanımla sedefle çok yoğunmuş onlar da; ilk fırsatta uğrayacağım ben de hem emre beyle de görüşürüm.umarım adacım sen şuan bebeğinlesindir.geriye dönük okuyamadım ama güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım:)))
herkeze sevgiler

sıtem edınce nasılda geldı cvplar sızı sızı :))saka bı yana alınıyo bole zmanlarda ınsan dogal olarak sımdıden herkese hayırlı bayramlar :)tum ıyı dıleklerım sızlerle...

hayırlı bayramlar rabbım hers ene bu zmanlara hayırlısıylan cıkarmayı nasp etsın
hamıle olmayanlara evlat
olanlarada saglıklı bır sekılde kucagına almyı nasp eylesın dıger bayramda

slm kızlar benim bu bayram gene keyfim yok bayramlar bana hiç yaramıyor. geçen bayram biliyorsun çok kötü günler geçirdim ama belki bu bayrama güzel girerim dedim ama oda olmadı işt. Bugün doktora gittim ve yumrutlamam durmuş 11mm de gelişmemiş. yani anlayacağınız bu ay da böyle sap gibi dolaşacağım umutsuz bir şekilde. Sürekli ağlıyorum iyice kafayı yedim. Off allahım diyorum ben ne yaptım neden bunları bana yaşatıryorsun diyorum..

godes rabbımın elbette vardır bır bıldıgı deme öle
hepımız aynı seylrı yasıoruz
dılerım rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınşşşş

kizlar kusura bakmayin bu dönem hic acamadim bilgisayari evde kayin valdem var o yüzden ama biz cok iyiz hersey yollunda bebeklerde büyüyor cok iyiler sükürler olsun...
Adacim yenilikleri özel mesaj olarak yolarsan sevinirim...hepinizi öpüyorum saricim bebisin nasil özlem siz nasilsiniz???

Hepinizin bayrami mübarek olsun dualariniz kabul olsun.
Allah hepimizin kucagini saglikli bebeklerle doldursun.

herkese mutlu bayramlar..godes yalnız degilsin içim kan ağlarken nasıl tebessüm edilebilirmiş ögrendim.her yalnız kaldığımda aglıyorum..bögüre bögüre aglamak istiyorum.canım yanıyooo!!!

canlarım hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. ne zaman girsem kk bakımda mesajıyla karşılaştım ve sizlere yazamadım ve okuyamadım şimdi de geçmişe bakamıyorum vaktim çok az ama yarın kısmetse acısını çıkarırız.. derincim, godescim sizlerin aşılama olacaktı, ne durumdasınız merak ediyorum :)) hepiciğinizi çooooook öptüüüüüm :)

godes rabbımın elbette vardır bır bıldıgı deme öle
hepımız aynı seylrı yasıoruz
dılerım rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınşşşş
Amin canım. Sürekli sabır diyorum. Başka bişey gelmiyor elimdem (((
herkese mutlu bayramlar..godes yalnız degilsin içim kan ağlarken nasıl tebessüm edilebilirmiş ögrendim.her yalnız kaldığımda aglıyorum..bögüre bögüre aglamak istiyorum.canım yanıyooo!!!
Biliyorum canım yaa hepimiz aynı durumdayız. içimiz kan ağlıyor ama etrafımıza gülücükler saçıyoruz ne kadar zor bişeyi başarıyouz. Herşeyin en güzeli hak ediyoruz canım....
Ah canım aahhhh ne aşılaması benim yumurtalar 11 mm de kaldı bu ay aşılama yok yani. Önümüzdeki ay ilaçla yumurtaları büyüteceğiz. Bu ay bişey kullanmamıştım. Offfffffffffffff offfffffffffffff....

kizlar benim transferim maalesef basarisiz oldu, kimyasal gebelik yasadim, yrn dr. umu arayacagim ona gore sali veya crs kontrole gidecegim... Allah tan 3 tane dondurulmusum var, sukur diyelim... bayram tabii berbat gecti, her ne kadar 3 tane dondurulmusum olsa da her gun agladim.... zor ya bu is!!!
catdog cok sevindim,cnm :))))

Canların hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum.Bebeklerine kavuşmuş veya kavuşmayı bekleyen canlarım dileirmki allahtan diger bayramları bebeğinizle geçirin amin....Site biraz değişmiş sanırım kavramaya çalıştım sabah sabah birazda tatil dönüşü mot,vasyon düşük anlayacagınız..Birde bayramda bebeğim beni korkuttu çok karnım agrıdı inşallah bebeğim iyidr bu sabah midem bulandı ada geldi aklıma bebeiş iyi o zaman dedim...Günlerdir nasıl acaba bişeymi oldu diye diye içten içe yedim kendimi..Doktor randevuyum 03 aralık cuma ögleden sonra canlarım.....Şakama maka 16 haftamızıda bitiricez allahım isteyenm herkese nasip etsin...

Adacanım burun spreyine devam ediyormusun tatlım ??? Son durumları aktar lütfen....

Derincim sen nasılsın bayram tatilinde aşılama yaptırcaktın canımcım....ne oldu ??

Devin tatlım bayramda seninde tarnsferin oalcaktı inşallah herşey yolundadır.meleğin seninledir.

Asumancım çok sevindim ya keyfinizin yerinde olduguna....allahım daim etsin...

Özlemcim nasıl nerelerde bakim?????

Espoircim bitanem sen bu hafta bebişlerini göreceksin sanırım heyecan doruktadır..

Godes tatlım biliyorum zor ama bu günlerde geçecek rabbim snei sabrınla sınıyor..

Hulacım-elifcim bebişler nasıl bakalım??
Imoje-suzişko sizler nasılsınız epeydir görüşemedik...

Ahucum canım tesellilerde bir yere kadar ateş düştüğü yeri kadar ama şükürler olsunki dondurulmuşların var inşallah meleğin onların arasında saklıdır...Bu sefer kavuşursun..Allaha emanet ol...

Canlar günayyydıınnn:)herkesiiin geççmişşş bayramını kutluyoruuuummm

adacan cicoşum ahda bugün geldi kırmızılar:)yarına randevu alacağımm az sonra:)qama hiç heyecan yok tuhaf bi boşluk var.adacım kibi kaliba

ELİFFFFF çok merak ediorum tatlım seni:18:iyisiniz diil miii

Günaydın tatlışkom,bak bak bayramın bitmesini bekledi senin kırmızılar neyseki çok bekletmedi...Düzenli bir şekilde geldi sanırım..Allahtan umut kesilmez duamınızı edeceğiz biz her zaman ister normal yolla ,ister tedavi ile rabbim vereceği zamanı bilir..Kul olarak biz üzerimize düşeni yapalım aşılamayıda yaptır canım aklınd akalmasın kimbilir tutarmı tutar ...

günaydın şekerleriiiiiim, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah..

bayramdı, tatildi geldi geçti.. bana sorarsanız nasıl geçti anlamadım bile.. sanki bir h.sonu tatili gibiydi :))

cicoşuuuum sakın korkma.. öyle ağrı oluyordu sana biliyorsun, ya kistten ya da rahmin büyümesindendir. kanama yoksa korma kuzu.. hem miden de bulanmış :))) benim sprey devam cicoşum. yalnız aklıma takıldı, önceden iğne kullanırken regl olduktan sonra dozu yarıya düşmüştü gonal f le beraber kullanırken. burun spreyi de 4 den 2 ye düşer sanmıştım ben ama öyle olmadı sende nasıl olmuştu canım, hatırlıyor musun??

derincim sen aşılama yaptırmadın daha di mi, regl oldun yeni başlayacaksın değil mi tatlım??

selam kızlar nasılsınız bakalım ıns herkesler coook ıyıdır....
sukur bız cok ıyıyız pek bayram gıbı olmadı sureklı yatakda olunca...ıns bıdakı bayram cok daha guzel gecer sukur bu gunlerımıze.... bıgun dr gıdıyoruz sanırım cınsıyetınıde soyler ıns hayırlı haberlerle donerım saat ucte gıdecegım...

amanda aman özüm bugün minnoşunu görecekmiş maşallah hadi bakalım canım güzel haberlerle gel..Cinsiyetini ögren bakalım....Merak ettim bak.....Hamdeye yada bana mesaj at kız senden önce yazalım buraya :))) Nice bayramları hoplayıp zıplayarak geçirirsin bebişinle rahat ol bitanem...

Aynen öyle koskoca 9 gün nasıl geçti anlamadım ama gezmedim desem yalan olur :))))
Canımcım içime su serptin vallahi rahim genişliyor olabilir bu ayrı yeni çıktı kasıklarımdaa oluyor..hayır olsun inşallah hep söylüyorum bebeğimi kucagıma alana kadar korku stres hep benimle.....rahat olamıyorum...

Canımcım bende doz değişikliği olmadı..Sabah 1 damla sag - öglen 1 damla sol - aksam 1 damla sag - gece 1 damla sol ile günde 4 defa damlatıyordum saatini aksatmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…