meraba kızlar, nasılsınız? tatiliniz nasıl geçti
ayy cicoşum sen de benim içime su serptin tatlım. dedim ben mi yanlış anladım ne yaptım. gerçi doktorum lucrinden farklı bir mantığı var burun spreyi sonuna kadar aynı dozda devam eder dedi ama sen de söyleyince rahatladım :)) yarıdan az kaldı ben de fazla fazla puflayıp duruyorum sorma :))))))))))
sen de içini ferah tut, bebiş çok iyi inşallah :)
Merhaba arkadaslar.
Hepinizin tekrar geçmis kurban bayrami kutlu olsun.
Iyiki tatil bitti de döndünüz :)))))))))))))))) Özlettiniz.
Civcivim iyim canim sende korkma bebegin için iki hafta önce bende çok korktum akintim vardi kahverengi sonra pembe'ye dÖnûstÜ hemen hastaneye gittim ve allaha sükür birsey yoktu. Bana dedi doktor akinti olabilirmis. O da geçti simdi.
Adaege sen nasilsin ? Tedavi basladi sorular basladi..... Az kaldi insallah sendende aliriz pozitif sonucu.
Canım teşekkürler,sormaya tatil bitti(
Benim bu aya kadar 2 kere ayrı zamanlarda pembe akıntım oldu stres yapmadım her defasında doktorum uyarmıştı mesela kasım ayında bile olmuştu pembe leke doktorum önceden söylemişti o yüzden panik yapmamıştım..Ama bebeğim şuanda kapalı kutuda ve karnım agrıyor epeydir iyiydi bişey yoktu şimdi korkularım başladı...İlk başlarda adacan bilir çok karın agrısı ve gerilme çekmiştim ben ay ay...Doktora gitmeyede 2 haftamız var....Rabbime sıgınıyorum bebeğimi o koruyordur inşallah....
slm kızlaarrrrrrrr
bende yarın son kontrolume gıdıorum ılaclarım yazılacak buyuk ıhtımal
duanısı eksık etmeyın gusel anneler vede anne adaylarııııı
slm kızlaarrrrrrrr
bende yarın son kontrolume gıdıorum ılaclarım yazılacak buyuk ıhtımal
duanısı eksık etmeyın gusel anneler vede anne adaylarııııı
ama cıvcıvım benımkısı uzun protkol senın dediğin kısada öle oluor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?