Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

meraba kızlar, nasılsınız? tatiliniz nasıl geçti

semoşun ne güzel seni buralarda görmek aramıza geldiğine çok sevindim içine kapanma lütfen...Hepimiz iyi yada kötü dertlerimizi burda paylaşıyoruz sende gel içini dök uzak kalma bizden...Gün dogmadan neler dogar canım sıkma canını..Tatilin kötüsü olurmu kız evde olmak bile insanı mutlu ediyor..Kocişle dolu dolu 9 gün geçirdik...

ayy cicoşum sen de benim içime su serptin tatlım. dedim ben mi yanlış anladım ne yaptım. gerçi doktorum lucrinden farklı bir mantığı var burun spreyi sonuna kadar aynı dozda devam eder dedi ama sen de söyleyince rahatladım :)) yarıdan az kaldı ben de fazla fazla puflayıp duruyorum sorma :))))))))))

sen de içini ferah tut, bebiş çok iyi inşallah :)

Ne güzel karşılıklı rahatlattık birbirimizi canımcım doktorun haklı igneden farklı bu sprey sen güven canım...Olsun puf puf sık ne olucak ya ben 2 ci şişeyi yarıda bıraktım..Doktoruma gittiğimde dedimki benim spreyim bitti biticek ne olucak dedim şaşkın şaşkın oda o kadar rahat bir şekilde dert değil eczaneden yenisini alıp kullanırsın demişti gülmüştük...Düşünkü ne kadar stresliyim onu bile büyütüp sormuştum herkes 1 şişe ilemi devam ediyor bilemiyorum ama ben 2 ci şişeyi almıştım :)))))))

Merhaba arkadaslar.
Hepinizin tekrar geçmis kurban bayrami kutlu olsun.
Iyiki tatil bitti de döndünüz :)))))))))))))))) Özlettiniz.
Civcivim iyim canim sende korkma bebegin için iki hafta önce bende çok korktum akintim vardi kahverengi sonra pembe'ye dÖnûstÜ hemen hastaneye gittim ve allaha sükür birsey yoktu. Bana dedi doktor akinti olabilirmis. O da geçti simdi.
Adaege sen nasilsin ? Tedavi basladi sorular basladi..... Az kaldi insallah sendende aliriz pozitif sonucu.

Canım teşekkürler,sormaya tatil bitti (
Benim bu aya kadar 2 kere ayrı zamanlarda pembe akıntım oldu stres yapmadım her defasında doktorum uyarmıştı mesela kasım ayında bile olmuştu pembe leke doktorum önceden söylemişti o yüzden panik yapmamıştım..Ama bebeğim şuanda kapalı kutuda ve karnım agrıyor epeydir iyiydi bişey yoktu şimdi korkularım başladı...İlk başlarda adacan bilir çok karın agrısı ve gerilme çekmiştim ben ay ay...Doktora gitmeyede 2 haftamız var....Rabbime sıgınıyorum bebeğimi o koruyordur inşallah....

slm kızlaarrrrrrrr
bende yarın son kontrolume gıdıorum ılaclarım yazılacak buyuk ıhtımal
duanısı eksık etmeyın gusel anneler vede anne adaylarııııı

Sen olsaydin sana danisirdim ama yoktun (((((
Doktorum bana birsey demedi. önemli degil artik geçti allah'tan birsey olmadi.
Benimde karnim çok agriyor bazen endiseleniyorum ama içimi ferah tutuyorum sonuçta kanamam olmadigi sürece panik etmicem aslinda akintilarada etmemistim esim beni rahat birakmadi ilaki hastaneye gidelim diye.

slm kızlaarrrrrrrr

Dualarimiz seninle esra insallah iyi geçer son kontrolün.
Sende yakinda kavusuyorsun bebegine.

ya kızlar bana uzu protokol dedi ama son muayeneye benı adetın 2 yada 3. gunu cagrdı sızıde cagrdılarmı öle
ılaclarınızı yazacakları zamn

slm kızlaarrrrrrrr

Esracım inşallah güzel haberlerle gelirsin biran önce adım atmanı bekliyoruz..Evet adetin 3 günü iğnelere başlıyor o gün jinekolojik muayene yapılıyor..Bilgine.

oo adacanım yakaladım seni burdasın tontişim........ay öz gelmedi minnoşuyla beraber...hasret gideriyorlardır..

cicoşum geldim ama çok zor giriyorum siteye, bakım yapılıyor falan diyor sürekli, anlamadım ben??

esracım bir önceki ay lucrim kullanmaya başlamadın mı sen?? bu ay regl olduğunda rahme tekrar bakıp 21. gün lucrine başla demez de 3. gün gonal f verirse sana kısa protokol yapacak demektir. ya da 21. gün lucrin diyecek..

ama cıvcıvım benımkısı uzun protkol senın dediğin kısada öle oluor

Canım ben yola çıkarken hiç uzun protokol yada kısa diye düşünmedim doktorumada sormadım açıkcası...Sanırım bana verilenm kagıtta uzun yazıyordu ama her hastane ve doktorun çalışma şekli farklı....Mesela ben burun spreyi ile adetin 21 günü başladım diger arkadaşlar iğnelere başlamış...Diger adet tarihimin 3 günündede göbekten gonal f lere başladım...Bence bunları düşünme oluruna bırak tutma şansı o zaman daha yüksek demedi deme :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…