bencede cicoşum:)yok uzun yok kısa esra sen çok takıldın kaç haftadır uzun kısa konusundasın daha tedavin başlamadı bile boşver bunları:)uzun olup olmayanda var kısa olup olmayanda olacaksa olur zaten.ve tabi ki doktorun en iyisini bilir.senin bünyene en uygununu bilirbende cicoşa katılıyorum bu konuda
Evet canım.Ne yaparsak yapalım önce kendimize yapıyoruz malesef hemde farkında olmuyorz...Hep söylerim adada çok iyi bilir bu işleri biraz oluruna bırakmak araştırma yapmamak en dogrusu hatta transfer günü embriyolog benimle özel konuşma yapmıştı...herşeyi düşünür incelersen %15 lik kısım senin yüzünden gider dedi...İnsan kendini bir anda suçlu hissediyor ve hak veriyor..
aynen tatlım:)benim doktorumda aynını söledi.%15 lik psikolojik etmeni olumsuza çeviriyorus.hatta bana forumları yasakladı ayıptır sölemesi:))))hahaha:)ama aslında kastettiği özellikle tedavi sırasında belirti arama olayını kesinlikle yapmamamız ve tabi şu oldu böyle mi bunda böyle oldu gibi konuları araştırmadan doğal bir süreç gibi zor olsada akışına bırakmak:)ben bıraktım galiba.hiç heyecan,olumsuz fikir vs. yok içimde.şimdiyse vaklti şimdi gelecek diyorum.sonraysa sonra:)hayat çok güzel:)kocam çoook güsel:))):
merhaba kissslarr...
nasilsiniz? gecmisi okuyamadim.. umarim herkesin sagligi sihati yerindedir...
cicosum ve ozum nasillar eee ne de olsa ilk annislerimiz... gobusler belirmeye basladi mi kisslarrr?
selam kızlar.....?????? bız geldık....kızımla.....
ıns canım hep beraber %70 dedı haftaya salı tekrar randevumuz var kesın bellı olur ıns saglıkla gelsınler...esım cooooook mutlu oldu o benım ıcın dunyalara deger...Özüm bitanem ay tam mesaj yazdım gönderdim ekrana sen geldin kızımla yazdıgını gördüm yutkundum biranda... o sırada nescafe içiyordum...Allahım tamamına erdirsin canım çok güzel çok sevindim.....kokoş kızımız geliyor desene ay pembiş pembişşşş
ıns tatlım ya.....rabbım hepımıze nasıp etsın saglıkla kucagımıza almayı....ayyyy özüüüüüüm o kadar sevindim kii.. Allah biliyor içimden kız diye geçiriyordum, çok ama çok güzel bir haber bu.. sağlıkla gelsin güzel kızımız :)
ıns canım hep beraber %70 dedı haftaya salı tekrar randevumuz var kesın bellı olur ıns saglıkla gelsınler...esım cooooook mutlu oldu o benım ıcın dunyalara deger...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?