Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

bencede cicoşum:)yok uzun yok kısa esra sen çok takıldın kaç haftadır uzun kısa konusundasın daha tedavin başlamadı bile boşver bunları:)uzun olup olmayanda var kısa olup olmayanda olacaksa olur zaten.ve tabi ki doktorun en iyisini bilir.senin bünyene en uygununu bilirbende cicoşa katılıyorum bu konuda

Evet canım.Ne yaparsak yapalım önce kendimize yapıyoruz malesef hemde farkında olmuyorz...Hep söylerim adada çok iyi bilir bu işleri biraz oluruna bırakmak araştırma yapmamak en dogrusu hatta transfer günü embriyolog benimle özel konuşma yapmıştı...herşeyi düşünür incelersen %15 lik kısım senin yüzünden gider dedi...İnsan kendini bir anda suçlu hissediyor ve hak veriyor..

aynen tatlım:)benim doktorumda aynını söledi.%15 lik psikolojik etmeni olumsuza çeviriyorus.hatta bana forumları yasakladı ayıptır sölemesi:))))hahaha:)ama aslında kastettiği özellikle tedavi sırasında belirti arama olayını kesinlikle yapmamamız ve tabi şu oldu böyle mi bunda böyle oldu gibi konuları araştırmadan doğal bir süreç gibi zor olsada akışına bırakmak:)ben bıraktım galiba.hiç heyecan,olumsuz fikir vs. yok içimde.şimdiyse vaklti şimdi gelecek diyorum.sonraysa sonra:)hayat çok güzel:)kocam çoook güsel:))):

Canım benim bunları bizler yaşadığımız için şimdi rahatca aktarabiliyoruz biraz daha bilinçliyiz sanırım..Çok düşünmemeyi ögrendim...Çok araştırma yapmıyorum..Aslına bakarsan derincim doktor haklı belirti arayalım derken kendi dengemizi bozuyoruz aysede böyle olmuş bende neden olmuyor diye stres yaparak bebeği üzüyoruz...Hepimizin bünyesi farklı desekte bunu göremiyoruz..Evet allahıma şükürler olsun hamileyim yaşım 27 ama bu yıl istedim oldu diye bişey yok çok gözyaşı döktüm çok alındım insanlara her ay adet oldugumdaki halime evimizin duvarları şahit tam 4 yıldır...Bu kadar zaman bekledim ben sabrettim..Kimse anlamıyor olur olur tıp ilerledi bile diyenler oluyor herkes için bu kadar basit ama çeken bilir...Birde bunları içinde yaşamak en beteri bizim aileler dışında kimse bilmiyor....

Bu arada derincim son zamanlarda acayip pozitifsin allahım nazarlardan korusun hep böytle devam ettki bebeğini kendine çek olumlu düşün olumlu olsun.....İnancını yitirmediğin müddetce hayat güzel..Ellerimzi kollarımız ayaklarımzı gözlerimiz vücüdumuz saglam...Bizleri seven anlayan kocişlerimiz var şükürler olsun...Vakti zamanı var işte bazı şeylerin..Saçını başınıda yolsan ne çare....

yok adacıgım ılac kullanmadım hıc ben
yarın anlarım ne yapmaya calıstıklarını :)
ay kızlar sızde olmasanız dertden ıcıme dusucem :)

merhaba kissslarr...
nasilsiniz? gecmisi okuyamadim.. umarim herkesin sagligi sihati yerindedir...
cicosum ve ozum nasillar eee ne de olsa ilk annislerimiz... gobusler belirmeye basladi mi kisslarrr?

günaydın şekerlerim...

sitenin yeni hali yüzünden girmekte çok zorlanıyorum bilmiyorum size de öyle oluyor mu birbirimizden ayrı düştük yaa..

bu arada huladan bayramdan beri ses çıkmamış merak ediyorum ne yapıyor.. ayrıca elif son durum nedir, kaşıntılar ne oldu, bebek nasıl hiç haber yok...

günaydın canlarımm;

öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. Siteye bende çok zor giriş yaptım adacım , ne zaman girsem bakımda diyor yada donuyor anlamadım.
biz çok iyiyiz şükürler olsun , sadece tatil dönüşü olduğundan işler felaket birikmiş. Geçmişe bakamadım , inşallahhh herkez çok iyiydir. Ayrıca kızlar bebikler nasıl cinsiyeti belli olan varmı,

Adacım senin tedavi nasıl gidiyor tatlım

hulacım selam, geldiğine çok sevindim seni merak etmiştim..

benim de dün çok ama çok yoğundu bugün biraz daha iyi neyse ki.. saat 12.30 da dr randevum var, herşey yolunda gidiyorsa tahmini transfer günüm bugün belli olur diye düşünüyorum. çok heyecanlıyım bana dua edin :))

selam kızlar,

geçmişi okuyamadım ama adacanım doktora gidiyormuş inşallah herşey yolundadırda güzle haberlerle gelir..heyecan geldi bana adacım sanki benim transferim olucak..Allaha emanet ol canım rahat ol stres yok.....

Bu arada bende doktoruma mail atmıştım cevap geldi..Karın ve kasık agrılarım için normal korkulacak bişey yok dedi..Dinlenmeye calıs dedi...Sık idarara çıktıgımıda belirttim yanma varsa tahlil yapalım dedi ama yanma yok şükürki...

Görüşmek üzere canlarım,

Özüm bitanem ay tam mesaj yazdım gönderdim ekrana sen geldin kızımla yazdıgını gördüm yutkundum biranda... o sırada nescafe içiyordum...Allahım tamamına erdirsin canım çok güzel çok sevindim.....kokoş kızımız geliyor desene ay pembiş pembişşşş

merhaba kissslarr...
nasilsiniz? gecmisi okuyamadim.. umarim herkesin sagligi sihati yerindedir...
cicosum ve ozum nasillar eee ne de olsa ilk annislerimiz... gobusler belirmeye basladi mi kisslarrr?

Hoşgeldin ımoje tatlım ay seni merak ediyordum çok ayrı kaldık yahuu bu böyle olmayacak ne yapsak...
OO benim karnım epeydir belirgin...tatlım....4 ayımız biticek nasipse bu hafta...Cinsiyetimiz belli değil kuzu...
Sen nasılsın neler yapıyorsun anlat bakalım..

ıns canım hep beraber %70 dedı haftaya salı tekrar randevumuz var kesın bellı olur ıns saglıkla gelsınler...esım cooooook mutlu oldu o benım ıcın dunyalara deger...

ayyyy özüüüüüüm o kadar sevindim kii.. Allah biliyor içimden kız diye geçiriyordum, çok ama çok güzel bir haber bu.. sağlıkla gelsin güzel kızımız :)
ıns tatlım ya.....rabbım hepımıze nasıp etsın saglıkla kucagımıza almayı....

ıns canım hep beraber %70 dedı haftaya salı tekrar randevumuz var kesın bellı olur ıns saglıkla gelsınler...esım cooooook mutlu oldu o benım ıcın dunyalara deger...

Vallahi sanki kendim ögrendim gibi çok sevindim..Ay saglıcakla gelsin minnoş ya...kokoş kızımız....Oh oh haftaya yine buluşacaksınız desene ne güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…