Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

cıcosum senın 16. haftada 3 lu taraman var yaptyıracakmısın ben haftaya salı kan verecegım....

cicooooş acaba senin minnoş kız mı olcak, erkek mi :) var mı bir tahminin bakalım :)

Ay canım benim insan ister istemez merak ediyor..Önceliğimiz saglıklı olsun dogsunda gerisi boş diyoruz aksam neredeyse aglayacaktım o kadare merak ettimki onun saglıgını..Eşim dedi o zaman yarın doktora gidelim...Tamam dedim ama doktora mail atmıştım cevap geldi korkulacak bişey yokmuş..Bu kadar zamana kadar ögrenemedik diye kız diyordum kendi kendime ama 6 bucuk aylıkken oglu oldugunu ögrenen arkadaşım uyardı beni..O yüzden yoramıyorum birşeye benim eskiden bu yana tatlıyı sevmeme gibi huyum var bilemiyorum artıkın..Herkez kız diyor bakalım...Hadi sen çıkmıyormusun kusum saatin gelmiş....güzel haberlerle dön bakalım...Aralık güzel ay olucak bak gör ya...Bende cinsiyetini ögrenicem sende transfer olucan bebek gelıcek :)))))

canım cicoşuuuuum benim ne güzel yazmışsın ya, inşallaaaaaah :) ben gidiyorum yavaştan bana dua edin kuzucuklarım muuuuuuck

bence kusumunda kızı olacak hayırlısı ıns....

Canımcım benim yerim seni kız içine mi dogdu he söyle bakim...Çevremde kzı diyor ama bakalım hayırlısı olsun...Eli ayagı saglıklı olsunda canım kızda olsa erkekde olsa benım evladım olucak nasıpse ayırt etmek zor...Ama çok merak ediyorum resmen hasretim ona ya sende öylemisin..Görmek için can atıyorum...
Doktorum 2 li tarama testi yani dovn sendromu ile ilgili testimi güzel buldu risk dahi yok dedi..3 lü için bişey demedi bakalım...Daha bu sabah mailleştik...Zaten haftaya cumada biz gidicez...

canım cicoşuuuuum benim ne güzel yazmışsın ya, inşallaaaaaah :) ben gidiyorum yavaştan bana dua edin kuzucuklarım muuuuuuck

Allaha emanet ol kuzucum dualarım seninle...Kalbindeki gönlündeki ne ise o olsun öpüyorum..Minnoşlara selam söyle hissederler seni fısılda usulca tamam mı byeee

kızlar herkese merhaba...özlemcimmm kızın olacakmış..çok sevindim inanki...herşeyden önce sağlık diyorum hep ama benim de gönlümde kız çocuk var...cicoşumm sen de öğren artık..inşallah gönlündekini verir Allahım sana...benim bugün son kontrolüm vardı...cumaya transferim olacak inşallah...bayrama yetiştiremedik bebeği :))...adacım yoldadır şimdi 12.30 randevusu vardı..o da güzel haberlerle gelir inşallah...hiç heyecanlı değildim bu sefer ama dünden beri heyecanlanmaya başladım...frigolarımı bekliyorum 4 gözle :)))

Canım inşallah 2 hafta sonra ögreneceğim inan bana yok kasık agrısı yok karın agrısı derken o korkular varken cinsiyet aklıma gelmiyor...Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah canım benim..Vallahi ben senden hep ümitliyim nedense sen bana herzaman olumlu daha poztitif geliyorsun allahın izniyle bunuda başarıcaksın ve bebeğini kucaklayıp geleceksin arkadaşım..güzel güzle yumoş yumoş frigolar maşallah herşey istediğin gibi rabbiminde yardımlarıyla yolunda gider inşallah...sabrınla denendiğine inanıyorum ben bu sürecide layıkıyla atlattın canım hepsi geride kaldı artık...Geç olsunda güç olmasın canım...Hadi bakalım allaha emanet ol canım..Rabbim kalbine gönlüne göre versin..Öpüyorum...

Bu aralık adacanla devinin ayı olucak inşallah........

inşallah canımm...özlemle senin aranda 6 gün vardı adacanla da benim aramda 6 gün olacak...benim tahminime göre onun transferi 2 aralıkta olacak...özlemle sen gibi adacanla da ben peşpeşe hamile kalalım...ikimizin frigoları da hayırlı gelsin bize :))

Merhaba arkadaslar.

özlem gözün aydin kizin olucakmis hayirlisi olsun adina çok sevindim.
Civcivim sira sende kiz erkek önemli degil bizim için haklisin önemlisi elli ayagi düzgün olsun ve saglikli olsun.

Adaege ve devin hakkinizda hayirlisi olsun insallah sizden hamile haberi aliriz aralik'ta. Allah yardimciniz olsun.

Beni soran yok küstüm sizlere yinede ben size benim son durumlari söylicem.
Dün aksam ilk ultrasonum vardi ve ben ikiz annesi olucam allahin izniyle çok mutluyuz esimle ben biz bir tane isterken allah bize iki tane nasip etmis. Iki embriyomuz tutunmus. Kalp atislarinida duyduk.
Allah saglikli kucagima almayi nasip etsin.
Ben isi 4cü ayin sonunda birakmak zorunda kalicam is yerim uzakta arabayla gidip geliyorum 45dk sürÜyor toplam 1h30 saat buda bebeklerim için sakincali olabilir
Bu saatten sonra is önemli degil bebeklerimin iyi olmasi önemli saglikli olmalari önemli onlar benim herseyim.

inşallah canımcım olacak olacak hayırlısı ile transfer aşamalarını atlatın ikinizde bebişlerinizi alın göbüşünüze inanın bizlerde çok mutlu olacagız...Herşey yolunda gider inşallah..

Fatmacığım tebrik ederim yahu çok güzel haber ay bugünler hep güzel haberler alıyoruz bütün arkadaşlar ataga geçti..Kurban oldugum rabbim nelere kadir..Hatırlarsan canım gebelik hayallerindeydi senin şimdi ikiz annesi oluacaksın inşallah allahım tamamına erdirsin..Ama pes etmedin sonuna kadar mücadele ettin ankaraya kaan beye dahi gelmiştin dimi.Rabbim emeklerinizi gördü çok ama çok sevindim vallahi..Bencede işi bırak önemli olacak bebeklerin tatlım...İkiz hamilelik daha zor canımcım..Fransada 2 transfer hakkın var,fransada tedaviye para ödemiyorsun vallahi ne diyim güzellll

fatmacıgım türkiye sgk sı olmayıp , parasıda olmayan çok anne adayı var sizin oraya yollasakmı :)))))Hepsi umutla bekliyorlar hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…