cicooooş acaba senin minnoş kız mı olcak, erkek mi :) var mı bir tahminin bakalım :)
bence kusumunda kızı olacak hayırlısı ıns....
canım cicoşuuuuum benim ne güzel yazmışsın ya, inşallaaaaaah :) ben gidiyorum yavaştan bana dua edin kuzucuklarım muuuuuuck
cıcosum senın 16. haftada 3 lu taraman var yaptyıracakmısın ben haftaya salı kan verecegım....
kızlar herkese merhaba...özlemcimmm kızın olacakmış..çok sevindim inanki...herşeyden önce sağlık diyorum hep ama benim de gönlümde kız çocuk var...cicoşumm sen de öğren artık..inşallah gönlündekini verir Allahım sana...benim bugün son kontrolüm vardı...cumaya transferim olacak inşallah...bayrama yetiştiremedik bebeği :))...adacım yoldadır şimdi 12.30 randevusu vardı..o da güzel haberlerle gelir inşallah...hiç heyecanlı değildim bu sefer ama dünden beri heyecanlanmaya başladım...frigolarımı bekliyorum 4 gözle :)))
Bu aralık adacanla devinin ayı olucak inşallah........
inşallah canımm...özlemle senin aranda 6 gün vardı adacanla da benim aramda 6 gün olacak...benim tahminime göre onun transferi 2 aralıkta olacak...özlemle sen gibi adacanla da ben peşpeşe hamile kalalım...ikimizin frigoları da hayırlı gelsin bize :))
Merhaba arkadaslar.
özlem gözün aydin kizin olucakmis hayirlisi olsun adina çok sevindim.
Civcivim sira sende kiz erkek önemli degil bizim için haklisin önemlisi elli ayagi düzgün olsun ve saglikli olsun.
Adaege ve devin hakkinizda hayirlisi olsun insallah sizden hamile haberi aliriz aralik'ta. Allah yardimciniz olsun.
Beni soran yokküstüm sizlere yinede ben size benim son durumlari söylicem.
Dün aksam ilk ultrasonum vardi ve ben ikiz annesi olucam allahin izniyle çok mutluyuz esimle ben biz bir tane isterken allah bize iki tane nasip etmis. Iki embriyomuz tutunmus. Kalp atislarinida duyduk.
Allah saglikli kucagima almayi nasip etsin.
Ben isi 4cü ayin sonunda birakmak zorunda kalicam is yerim uzakta arabayla gidip geliyorum 45dk sürÜyor toplam 1h30 saat buda bebeklerim için sakincali olabilir
Bu saatten sonra is önemli degil bebeklerimin iyi olmasi önemli saglikli olmalari önemli onlar benim herseyim.
selam kızlar, iş yoğunluğundan selam verip kaçıyorum kusura bakmayın(
civciv şekercimmmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?