iyidir be kuşum ne olsun iş iş iş koşturmaca..Aaa kasım ayı senin evlilik yıldönümdü demi....Aldınmı kocişine hediye bakim...
Fatmacığım tebrik ederim yahu çok güzel haber ay bugünler hep güzel haberler alıyoruz bütün arkadaşlar ataga geçti..Kurban oldugum rabbim nelere kadir..Hatırlarsan canım gebelik hayallerindeydi senin şimdi ikiz annesi oluacaksın inşallah allahım tamamına erdirsin..Ama pes etmedin sonuna kadar mücadele ettin ankaraya kaan beye dahi gelmiştin dimi.Rabbim emeklerinizi gördü çok ama çok sevindim vallahi..Bencede işi bırak önemli olacak bebeklerin tatlım...İkiz hamilelik daha zor canımcım..Fransada 2 transfer hakkın var,fransada tedaviye para ödemiyorsun vallahi ne diyim güzellll
ben geldiiiiiiim şekerparelerim :)
herşey yolunda çok şükür. devincanım böyle devam ederse haftaya benim transferim olurmuş :)) cts sabah 09,30 da kontrolüm var, sonrasında da frigolarımızı alıcaz diğer hasteneden ve emre amcalarının ellerine teslim edicez. ayy kasım sonu ya da aralık'ın ilk günlerinde transferim olacak inşallah..
cicoşuuum, özüüüm, devinimmm kızlar ben heyecanlanmaya başladım sanırım :))
bu arada espicim senin adına çok ama çoooooook sevindim. 2 tane birden mükemmel bir olay. Allah tamamına erdirsin inşallah canikoooooom
almadım bu yıl hediyesiz geçti artık :)))
19 ekimdi canım yıldönümümüz. bu yıl belki üç kişi oluruz diye ümitlendik. yine iki kişiyiz.
hayırlısı olsun.
şeker fasulye napıyo. ne kadarlık oldu
Olsun canım önemli olan birlikte olmanız zaten..Rabbim eşinle beraber nice uzun yıllara canım Bebişin mutlaka katılacak aranıza talım biraz daha sabır yolun başındasınız..Rabbim vereceği zamanı bilir ortamı hazırlar sen bile şaşarsın nasıl oldu diye.emin ol...Rabbim kalbindeki ne ise onu versin inşallah...Sen içini ferah tut biraz boşver başka şeyleri düşün ve yogunlaş..Beterin beteri var canımcım...Allah korusun..
Biz iyiyiz canım ne olsun aynı :)))
ben geldiiiiiiim şekerparelerim :)
herşey yolunda çok şükür. devincanım böyle devam ederse haftaya benim transferim olurmuş :)) cts sabah 09,30 da kontrolüm var, sonrasında da frigolarımızı alıcaz diğer hasteneden ve emre amcalarının ellerine teslim edicez. ayy kasım sonu ya da aralık'ın ilk günlerinde transferim olacak inşallah..
cicoşuuum, özüüüm, devinimmm kızlar ben heyecanlanmaya başladım sanırım :))
bu arada espicim senin adına çok ama çoooooook sevindim. 2 tane birden mükemmel bir olay. Allah tamamına erdirsin inşallah canikoooooom
çok sagol canim arkadasim benim.
Sen bana hep inandin benim için umutluydun. Biz yolla sifir spermle çikmistik ama sonumuz güzel oldu insallah hep bÖyle devam eder.
Canim benim sen beni bastan beri biliyorsun esime içirmedik yedirmedik birsey kalmadi. Evet türkiye'ye bile gelmistik kaan aydos'a.
Biz dedik ki fransa'da deneyelim ilk önce burda sigorta 100% karsiliyor tüp bebegi 4 denemeyi ve burda 2 embriyo transfer ediyorlar ilk denemede allah yüzümÜzü güldürdü emeklerimizi bosa çikarmadi çok sükÜr olsun.
Sagol adaege darisi sana insallah.
Bu arada dokturum yumurtalarin toplandigi günden itibaren sayiyor. Ben 5 hafta + 6 gün hamileyim yarinda itibaren 6ci haftama giricem.
Biliyorsun son adet tarihim 13 eylül ekimde adet görmedim tedaviden dolayi.
amiiinnn canımmmmm, inşaallah sende sağlıkla kucağına alırsın tatlımmmm
naniş amin canım amin darısı senin başına olsun inşallah ama sabır canım sabır sakına unutma.....
bazen dayanılmaz oluyo, beklemek ağır geliyo. ama beklemekten başka bi seçenek yokki, bekliyoruz bakalım. hayırlısı....
nanişcim bu arada biz 16 haftamızın içindeyiz allahım nasip ederse 4.ayımız bitecek...
Ara sıarda olsa ugra emi buralara içine kapanma sakına bak ada ile devin beklediler beklediler sabrettiler pes etmediler..Onların kavuşma hikayelerini dinliycez ayrılma bizden...
lütfen deme öyle canım,gerçekten üzülüyorum şimdilik ortada ciddi bir sorun yok kimbilir rabbim pıt diye bir anda beklemediğin bir anda yüreğine su serpiverir...Haklısın ama zor canım beklemek ama rabbim bilir..
canım eşimin hem sayı hem de hız çok düşük çıktı. sadece tüp bebek yoluyla bebek sahibi olabilirsiniz dediler. eşime bi ilaç verdi doktor onu kullanıyor. üç ay kullanıp sonra tekrar test yapılacak değerlerde değişme olmazsa tüp bebek olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?