Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

cicoşum, espicim, nanecim hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..

nanecim, biz cicoşla bunu çok konuştuk. o en başından beri kısmetse olur diyordu ve irdelemiyordu, çok şükür duaları kabul oldu ve hamiş :)) bu defa ben de öyle yapıyorum, Allah izin verirse, anne olmamın vakti gelmişse olacağım inşallah.. kısmetime, kaderime razıyım ve her durumda şükredeceğim, hayırlısı ne ise o olacak çünkü. beklemek zor tabi haklısın ama benim 24 haziranda transferim oldu ve 5 temmuzda kimyasal gebelik yaşadığım anlaşıldı. düşün 5 temmuzdan beri bekliyorum dondurulmuşlarım için. normalde ertesi ay bile yapılıyor dondurulmuş transferi ama bir sürü engel çıktı ve ben sabırla bekledim, çünkü zamanım gelmemişti daha öyle düşündüm. lütfen sen de tevekkül et, sabırla bekle. en doğru zamanda gelecek meleklerimiz inşallah..

Insallah hepimiz kucagimiza saglikli almak nasip olur.
Kimsenin göbegi kucagi bos olmasin.
Evet canim biz basardik yendik azoyu. Darisi diger arkadaslara.

oy oy maşallah ikizlere bakın hele 6 haftalık oluacaklar rabbim saglık verisn ikisinede canım...Bizdeki hesaplama şekli sat a göre hayırlısı olsun...

Normalde burdada öyle son adet tarihine göre hesapliyorlar.
Dün doktor 7 hafta + 5 gün yazdi raporda.
Banada dediki yumurtalarin toplandi günden itibaren hamilesin dedi hesabima göre 5 hafta + 5 gündü dün aksam.
Anlamadim gitti.

naneliseker sakin umudunu yitirme.
benim esimde hiç sperm yoktu yani menide 0 hücre. Ameliyat yoluyla bulunabildi.
Ve ben simdi ikizlere hamileyim sükürler olsun.
Sende tüp bebek yöntemiyle anne olucaksin. Sabir diliyorum sana.

adacanım aynen öyle hala daha öyle diyorum aman hamileyim bebeğime kavuştum diyemiyorum allah korusun ama verende allah alanda allah kucagımıza aldıgımız gün rahatlaırm inşallah..Çok istedik çok sabrettik rabbim nasip etti ama kurcalamadım ben hiç...Agustos ayında tüp bebek yapacagımız planlı değilki aniden karar almadan 5 kuruş yokken yola çıktık..Ben belirtilerimi dahi sormadım burda çaktırmadan adacım gögüsleirn şişmi derdi.. :))) hiç takılmadım..ah ah uzun hikaye işte boşverelim artık rabbim hepimiz için ne eylerse güzel eyler..

Rabbim ol deyince oluveriyor bunu çok iyi anladım...Doktor bize dedi normal yoldan olması gerek diye bizde dedikki yaklaşık 4 yıldır korunmuyoruz olmuyor demekki rabbim alın yazımıza yazmış ugraşıp sabredeceksiniz tedavi ile elde edeceksiniz diye..Yakın arkadaşım 3 adet embriyo ile bu yola çıktı 1 tanesi tuttu benimd ededim 1 embriyo tarnsfer hakkım var..Ama kısmet işte...bazen bunları hep düşünüyorum...Ben illa anne olacagım dememiştim olamazsam eger derdim yıllar sonra eşimi alıp bir kasabaya yerleşiriz bahçemizle ilgileniriz emekli oluruz derdim..Çevreden uzak olmamız gerekirdi laf söz kaldırması zor çünkü...

ehehe, evet sorardım hep memişler ne durumda, kasık ağrın var mı diye ama çaktırmadan :) ne günlerdi be cicoşum, kısmetse sen soracaksın yakında bana :)))))

vallahş kuzum öle , ama çok geçmediki üzerinden ben hala o günleri anımsıyorum...Acı tatlı aylardır...
A sormazmıyım bak gör sennnnnnn hele hayırlısı ile transferini ol gelde 12 gün öyle görüşelim seninle...

Adacımm çok sevindim canımm...dediğim gibi 1-2 aralıkta olacak seninki...espoir senin için de çok sevindim ne güzel ikiz olmuş...ben taaa küçükken bile ikizim olsun isterdim hep...keşke benim de ikizim olsa :)) (birini bulduk ta 2 istiyoruz :))) çok pozitifim çokkk...bu sefer olacak inşallah...

ayyyyy fılızcıgım buyuk gun gelıyo n guzel rabbım ıns ol der ve olur tatlım ben ıyı haberlerını mutlu haberlerını alacagıma cok ınanıyorum hayırlısı olsun canım benım....
bu cok buyuk bır mutluluk rabbım kımseden esırgemessın herkese yasatsın ıns.....
DUALARM SENINLE....

Son düzenleme:
naneliseker sakin umudunu yitirme.
benim esimde hiç sperm yoktu yani menide 0 hücre. Ameliyat yoluyla bulunabildi.
Ve ben simdi ikizlere hamileyim sükürler olsun.
Sende tüp bebek yöntemiyle anne olucaksin. Sabir diliyorum sana.

çok teşekkür ederim canımmmm
Allah kimseye evlat hasreti çektirmesin, kimsenin kucağını boş bırakmasın

desteğin için çok teşekkür ederim canım
iyiki varsınız kızlar,hepinize de çooook teşekkür ederim, sizi çok seviyorummmmm

evet özlemcimm nihayet geliyo büyük gün...ben de senin gibi kızım olsun istiyorum...inşallah sağlıkla gelir frigolarım...bak meleğin 15 haftalık olmuş benimki de aynı gündü seninle...tam 15 hafta geçmiş ...dile kolay...ama inşallah bu sefer olacak....

iyiyim ne olsun tatlim... yol almaya calisiyoruz... sizleri merak ettim... ilk hamislerimizzz Allah saglikla kolay dogumlar versin...
ozummm demek kizimiz olacak ne mutlu sana hayirli bir evlat olmasini temmeni ediyorum... saglicakla kucaginiza alin...

adajanim senin icinde mutluyum tekrar bebisini yada bebislerini gobusunde hissedeceksin... bu sefer daha iyi olacak bence...

betty den haber var mi kislar nasilmis? yazilar okadar cabuk ilerliyor ki bir iki gun olmadiginda aliyor yuruyor :)

herkesin iyi olmasina cok seffindimmm janimmm arkadaslarim :)

kızlar selammm:)espoiirrr aşkolsun tatlım yaaaa:))))ikizlerimise de kendine de dikkat et bu sitenin yeni hali kafa bıtrakmadı vallahiii:)

Hulacımmm canım oh iyisin maşallahhhhh:)iyi ol dahada bebekede iyi bak

cicoşuumm erkek doğuyor içimeee niyeyseee:)özcüüüümmmmeee de tebriklerr sağlıklı olsun tabiöncelikle ama pembişleri çekeliiimmm:)))))

Adacımmm kısmet ve irdelememek kilitt kelimeler

elifff nerdeee yaavallahi aklımdan çıkmıyoooo(((

ben bugün gittim dr 25-30 u arası klomen kullanıcam 30 u kontrol.sonra aşılama tarihi nasip olursa belli olacak:)durumum bu ur kızlarrr

Godeeeeesss nerdesiiin:)aklımdasın hep yoksun yua da denkde gelemiorus keyfin nasıl hayatım

selam derincim ; iyiyiz şükür cumartesi bebeişimi görücem allahın izniyle haftaya salıda ikili tarama var. inş. herşey yolundadır. sen nasılsın tatlımm,
elifi bendeçok merak merak ediyorum telefou falan olan yokmu yaaa, inş. ters giden birşey yoktur:18:

günaydın canlarım hepimize güzel bir gün diliyorum...

geçmişi değil sadece bu sayfayı okuyabildim çünkü geçmiş sayfalar açılmıyor site bir garip oldu yaa.. neyse bakalım buna da şükür.. herkesler iyidir umarım...

espiciiiim ikiz annesi senin sesin çıkmamış ama :)

Günaydin arkadaslar.

Sagol derincim Ikizlerim simdilik iyiler darisi sana tedavin hayirli ugurlu olsun.

Iyilik adacim seni sormali.
Evet ikiz annesiyim sesimi nasil çikarsam
Allah ikisini saglikli kucagima almayi nasip etsin.
Darisi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…