Kusura bakmayın lütfen site çok agır hemen yazamıyorum...
Ben başarıcağına inandım kendim için bile hep umutluydum..
Rabbim şükürler olsun yüzümüzü güldürdür darısı diger arkadaşlarımızın.inşallah
Vallahi beni geç ama senin hikayen azo olanlar için mucizevi bir hikaye..
Kucagınızada almayı nasip eder inşallah rabbim..
oy oy maşallah ikizlere bakın hele 6 haftalık oluacaklar rabbim saglık verisn ikisinede canım...Bizdeki hesaplama şekli sat a göre hayırlısı olsun...
canım eşimin hem sayı hem de hız çok düşük çıktı. sadece tüp bebek yoluyla bebek sahibi olabilirsiniz dediler. eşime bi ilaç verdi doktor onu kullanıyor. üç ay kullanıp sonra tekrar test yapılacak değerlerde değişme olmazsa tüp bebek olacak.
naneliseker sakin umudunu yitirme.
benim esimde hiç sperm yoktu yani menide 0 hücre. Ameliyat yoluyla bulunabildi.
Ve ben simdi ikizlere hamileyim sükürler olsun.
Sende tüp bebek yöntemiyle anne olucaksin. Sabir diliyorum sana.
cicoşum, espicim, nanecim hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..
nanecim, biz cicoşla bunu çok konuştuk. o en başından beri kısmetse olur diyordu ve irdelemiyordu, çok şükür duaları kabul oldu ve hamiş :)) bu defa ben de öyle yapıyorum, Allah izin verirse, anne olmamın vakti gelmişse olacağım inşallah.. kısmetime, kaderime razıyım ve her durumda şükredeceğim, hayırlısı ne ise o olacak çünkü. beklemek zor tabi haklısın ama benim 24 haziranda transferim oldu ve 5 temmuzda kimyasal gebelik yaşadığım anlaşıldı. düşün 5 temmuzdan beri bekliyorum dondurulmuşlarım için. normalde ertesi ay bile yapılıyor dondurulmuş transferi ama bir sürü engel çıktı ve ben sabırla bekledim, çünkü zamanım gelmemişti daha öyle düşündüm. lütfen sen de tevekkül et, sabırla bekle. en doğru zamanda gelecek meleklerimiz inşallah..
ayyyyy fılızcıgım buyuk gun gelıyo n guzel rabbım ıns ol der ve olur tatlım ben ıyı haberlerını mutlu haberlerını alacagıma cok ınanıyorum hayırlısı olsun canım benım....
bu cok buyuk bır mutluluk rabbım kımseden esırgemessın herkese yasatsın ıns.....
DUALARM SENINLE....
Hoşgeldin ımoje tatlım ay seni merak ediyordum çok ayrı kaldık yahuu bu böyle olmayacak ne yapsak...
OO benim karnım epeydir belirgin...tatlım....4 ayımız biticek nasipse bu hafta...Cinsiyetimiz belli değil kuzu...
Sen nasılsın neler yapıyorsun anlat bakalım..
kızlar selammm:)espoiirrr aşkolsun tatlım yaaaa:))))ikizlerimise de kendine de dikkat et bu sitenin yeni hali kafa bıtrakmadı vallahiii:)
Hulacımmm canım oh iyisin maşallahhhhh:)iyi ol dahada bebekede iyi bak
cicoşuumm erkek doğuyor içimeee niyeyseee:)özcüüüümmmmeee de tebriklerr sağlıklı olsun tabiöncelikle ama pembişleri çekeliiimmm:)))))
Adacımmm kısmet ve irdelememek kilitt kelimeler
elifff nerdeee yaavallahi aklımdan çıkmıyoooo (((
ben bugün gittim dr 25-30 u arası klomen kullanıcam 30 u kontrol.sonra aşılama tarihi nasip olursa belli olacak:)durumum bu ur kızlarrr
Godeeeeesss nerdesiiin:)aklımdasın hep yoksun yua da denkde gelemiorus keyfin nasıl hayatım
günaydın canlarım hepimize güzel bir gün diliyorum...
geçmişi değil sadece bu sayfayı okuyabildim çünkü geçmiş sayfalar açılmıyorsite bir garip oldu yaa.. neyse bakalım buna da şükür.. herkesler iyidir umarım...
espiciiiim ikiz annesi senin sesin çıkmamış ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?