Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

oyy espicim amiiiin inşallah ama bir tane olmasına da razıyım inan. hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için :)

Günayyydıınnn::)bana yeni aydııhulacım llahın izniyl bişicikler yoktur miss gibi haberlerri alıırrr gelirsiinnn

herkese güzel bir gün diliyoorr yaaa yine elifi çok merak ediorum

derincim sana da günaydın tatlım. ben dün de yazdım, elif i çok merak ediyoruz diye, hem profiline de baktım en son 11 kasım da girmiş.. ya umarım herşey yolundadır gerçekten endişeleniyorum...

oyy espicim amiiiin inşallah ama bir tane olmasına da razıyım inan. hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için :)

Tabii canim orasi öyle. Bizde ayni düsündÜk bir tane isterken allah iki tane nasip etti bize.
Bana 2 embryo transfer edilmisti allaha sükÜr ikisi tuttu. Insan dahada bir mutlu oluyor.

canım sürekli buralardayım genelde okuyorum güzel haberlerle çok mutlu oluyorum ama nedense hiç bişey yazamıyorum öyle baka kalıyorum.
Sürekli beklemekten bıktım. Regli olunca aşılama yaptıracağım ocak ayındada tüpe geçmek istiyorum. bana kalsa hemen bu ay geçicem tüpe ama sağolsun eşim bekleyelim diyor ((( buda canımı sıkıyor. Ama ocakda kesin yaptıracağım artık sabrım kalmadı. Kendi kadın doğum doktorum başka bir tüp bebek doktorunun ismini verdi. Onunla gidip tanılacağım henüz nereye yaptıracağaımdada karar veremedim açıkcası. Çok ısrar ettim başka önerebileceğiniz doktor varmı diye bende emre beyin hastasıydım. Değişiklik sana iyi gelebilir dedi o yüzende bülent baysalı önerdi. Kafam inanılmaz karışık.
Ayrıcada çok mutsuzummmm...............

ahh godesciiiim ahh.. şu an yaşadıklarını ben de uzun süre yaşadım inan. ama kendini toparlama vaktidir. Rabbim bunları unutturacak acılar vermesin bizlere. böyle düşün lütfen..

bülent baysal sanırım emre bey yerine florence a gelen ekipten bir doktor. o da iyi bir doktordur mutlaka. istanbul cerrahi hastanesinin ekibindeydi, bir arkadaşım onunla tüp yapmıştı, çok zor, yatarak geçen bir hamilelik döneminden sonra 1 ay kadar önce kızını kucağına aldı.. darısı başımıza diyelim :)

bu arada kotyo dan haberi olan var mı arkadaşlar ya... sonucu ne oldu, bişi demedi diye hatırlıyorum.. inşallah şu an annedir :)

canım bekleme süresi çok zor valla hele byle hiçbirşey yapmadan off yanııı.. Canım seninde transferin olacak ne güzel yaaa inşallah bebeişin sıkı sıkı tutunur bu sefer ve anneciğini hiç bırakmaz.
Valla bülent baysalla daha tanışmadım ilk anda ki aldığım elektirik benim için çok önemli. Kafam karışık. Bir yandan diyorum kısmetinde varsa nereye gidersen git olur diyorum. Kafam inanılmaz karışık yaaa... Offf offf hayattan bezdim valla. Saplandım kaldım bir bataklığa bir türlü çıkamıyrum ve çırpındıkcada daha çok batıyorum ((

Günaydın canlarım anca girebildim malum işler......

hepiniz iyisinzidir umarım siteye girmekte ve sayfaları dolaşmakat çok ama çok zorlanıyorum cevap yazamadığım kimse varsa lütfen kusura bakmasınlar....

Imoje cancagzım biz gidiyoruz sen geliyorsun ya iyi olmana sevindim....Bizi merak etme tatlım idare ediyoruz koca göbişle cinsiyetini daha ögrenemedik bu arada.....

Hulacım sende iyiymişsin tatlım çok sevindim..Göbüş çıktımı ne alemdesin..Rahatsızlıkların umarım yoktur.Minnoşda sende kendien iyi bak canımcım...

Adacanım günaydın heyecan dorukta değilmi allahım hayırlısnı versin inşallah...

Devin tatlım büyük gün CUMA değilmi dileirm allahtan bu sefer bebişin seninle olur ve çokçok mutlu olursun....

Derin şekercim demek içine erkek doguyor hay allah ben daha hissetmiyorum allahın gücüne gider diyede yorum yapamıyorum...Ne olursa olsun saglıklı olsun yeter diyorum...Akşam arkadaşda söyledi eski halin yok basenlerın kuculdu gobegın sıvrıldı dedi erkekmi acep dedi :))))) allah bılır .....Senin açılamadan ne haber görümcen gitmedimi daha kız...

Elif canım inşallah evde istirattesindirde bize cevap veremiyorsundur..Kötü bişeyin yoktur inşallah...

Kotyo transfer sonrası bizlere haber vermedi adacım....Olumlu yada olumsuz bizimle paylaşmasını isteriz...Kotyoda senin eski hastanene transfer olmuştu....hakkında hayırlısı ne ise o olsun...

Esporcim ikizlerin annesi nasılsınzı bugün....Sizin fransalı erkekler hala soruyorlarmı hamilemisin diye

Godescim her şerde bir hayır vardır tatlım...Ara ara böyle karamsarlıga kapılman çok ama çok dogal bizlerde yaşadık sen güçlüsün canım bu günlerle allahın izniyle baş edebilirsin...Sonunda bebeğine kavuşacaksın ttalım biraz daha sabır birazda olacagına bıraksan bu konuyu düşün ama stres yapma lütfen..Kimbilir rabbim kendiliğinden olduruverir..Biraz başka şeylere yogunlaşki minnoşun gelsin...Kendini üzme lütfen minnoşlar hissederler gelmezler....

Canım haklısın bende biliyorum biraz rahat olmam gerekiyor ama işte bazen insanın elinde olmuyor. Güzdüzleri pek evde olmuyorum hep geziyorum. Ama akşam eve gelince aynı şeyler. Hergün okuduğum dualarım var isteğim kabul olsun diye. İnaşşallah Allah kabul eder yaa... Artık dualardan medet umuyorum....

Merhaba naneliseker umarim bugün dahada iyisin. Sakin canini sikma sende anne olacaksin.

Merhaba civcivim iyiz canim. Ben çok zorlaniyorum is yerinde kendimi sürüyorum.
Merdivenlerden fazla çikip inemiyorum yürürken yavas yürÜyorum o yüzden herkes bana takiliyor bu yasta pilin bitti diye daha enerjik ol diyorlar daha hizli ama ellimde degil. 10'da poz için mandalina almistim indigimde onu almayi unutmusum tekrar o merdivenden çikmak istemedim sagolsun diger is arkadasi erkek o gitti aldi yerime.
Tabii kimse durumumdan anlamyor bende birsey söylemiyorum.
Allah yardimcimiz olsun.

İyi yapıyorsun canım gez dolaş havan değişsin rahat ol gelir canım..Tabikide en büyük ilaç dua canım allah tan herşey.....

Godes canim sende içini rahat tut acele etme herseyin bir vakti zamani vardir.
Elbet sende kavusacaksin bebegine dogru zaman geldigince.
Ocak ayina ne kaldu surda geç olsun iyi olsun.
Ben hiç acele etmedim ne zaman tedaviye baslicaksam baslarim benim için sonuç önemli.
Tedavim ertelendi bundada vardir bir hayir dedim.
Sonunda iki bebegim benimle. Darisi sana.
Siz beni burda fazla tanimiyorsunuz ama civciv beni bastan beri bilir ve ne çektigimi biliyor.
Biz yola 0 sperm'le çiktip sonunda allah iki bebek nasip etti bize.
Biz basardik sizde basarirsiniz.
Dualarim bebek isteyen herkese.

espoir canım, ben sıkıntım günlük değil ki hep vr:))
neyse bakalım iş yoğunluğundan düşünmeye vakit kalmıyo o da iyi

Naneliseker canim benim benimkide hep sikintili geçti az göz yasi dökmedim.
Ailem üzülÜyordu hiç mutlu degildim taki bu tedaviye bas vurunca hersey olumlu olunca dahada bir umutlandim.
Emeklerimizi bos çikarmadi yarabim.

Godessim rabbimden hep hayırlısını iste bitanem illaki bebeğim olsun deme allahın gücüne gider...bitanem haklısın elinde değil ama beklemekten ve sabretmekten yana elimizden bişey gelmiyor...Rabbim beterinden korusun emi..öptük snei, kocamannnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…