oyy espicim amiiiin inşallah ama bir tane olmasına da razıyım inan. hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için :)
canım sürekli buralardayım genelde okuyorum güzel haberlerle çok mutlu oluyorum ama nedense hiç bişey yazamıyorum öyle baka kalıyorum.kızlar selammm:)espoiirrr aşkolsun tatlım yaaaa:))))ikizlerimise de kendine de dikkat et bu sitenin yeni hali kafa bıtrakmadı vallahiii:)
Hulacımmm canım oh iyisin maşallahhhhh:)iyi ol dahada bebekede iyi bak
cicoşuumm erkek doğuyor içimeee niyeyseee:)özcüüüümmmmeee de tebriklerr sağlıklı olsun tabiöncelikle ama pembişleri çekeliiimmm:)))))
Adacımmm kısmet ve irdelememek kilitt kelimeler
elifff nerdeee yaavallahi aklımdan çıkmıyoooo (((
ben bugün gittim dr 25-30 u arası klomen kullanıcam 30 u kontrol.sonra aşılama tarihi nasip olursa belli olacak:)durumum bu ur kızlarrr
Godeeeeesss nerdesiiin:)aklımdasın hep yoksun yua da denkde gelemiorus keyfin nasıl hayatım
canım bekleme süresi çok zor valla hele byle hiçbirşey yapmadan off yanııı.. Canım seninde transferin olacak ne güzel yaaa inşallah bebeişin sıkı sıkı tutunur bu sefer ve anneciğini hiç bırakmaz.ahh godesciiiim ahh.. şu an yaşadıklarını ben de uzun süre yaşadım inan. ama kendini toparlama vaktidir. Rabbim bunları unutturacak acılar vermesin bizlere. böyle düşün lütfen..
bülent baysal sanırım emre bey yerine florence a gelen ekipten bir doktor. o da iyi bir doktordur mutlaka. istanbul cerrahi hastanesinin ekibindeydi, bir arkadaşım onunla tüp yapmıştı, çok zor, yatarak geçen bir hamilelik döneminden sonra 1 ay kadar önce kızını kucağına aldı.. darısı başımıza diyelim :)
Canım haklısın bende biliyorum biraz rahat olmam gerekiyor ama işte bazen insanın elinde olmuyor. Güzdüzleri pek evde olmuyorum hep geziyorum. Ama akşam eve gelince aynı şeyler. Hergün okuduğum dualarım var isteğim kabul olsun diye. İnaşşallah Allah kabul eder yaa... Artık dualardan medet umuyorum....Godescim her şerde bir hayır vardır tatlım...Ara ara böyle karamsarlıga kapılman çok ama çok dogal bizlerde yaşadık sen güçlüsün canım bu günlerle allahın izniyle baş edebilirsin...Sonunda bebeğine kavuşacaksın ttalım biraz daha sabır birazda olacagına bıraksan bu konuyu düşün ama stres yapma lütfen..Kimbilir rabbim kendiliğinden olduruverir..Biraz başka şeylere yogunlaşki minnoşun gelsin...Kendini üzme lütfen minnoşlar hissederler gelmezler....
Canım haklısın bende biliyorum biraz rahat olmam gerekiyor ama işte bazen insanın elinde olmuyor. Güzdüzleri pek evde olmuyorum hep geziyorum. Ama akşam eve gelince aynı şeyler. Hergün okuduğum dualarım var isteğim kabul olsun diye. İnaşşallah Allah kabul eder yaa... Artık dualardan medet umuyorum....
meraba kızlar, nasılsınız
espoir canım, ben sıkıntım günlük değil ki hep vr:))
neyse bakalım iş yoğunluğundan düşünmeye vakit kalmıyo o da iyi
Canım haklısın bende biliyorum biraz rahat olmam gerekiyor ama işte bazen insanın elinde olmuyor. Güzdüzleri pek evde olmuyorum hep geziyorum. Ama akşam eve gelince aynı şeyler. Hergün okuduğum dualarım var isteğim kabul olsun diye. İnaşşallah Allah kabul eder yaa... Artık dualardan medet umuyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?