iyiym cicoş sen nasılsın, fındık napıyo
Merhaba naneliseker umarim bugün dahada iyisin. Sakin canini sikma sende anne olacaksin.
Merhaba civcivim iyiz canim. Ben çok zorlaniyorum is yerinde kendimi sürüyorum.
Merdivenlerden fazla çikip inemiyorum yürürken yavas yürÜyorum o yüzden herkes bana takiliyor bu yasta pilin bitti diye daha enerjik ol diyorlar daha hizli ama ellimde degil. 10'da poz için mandalina almistim indigimde onu almayi unutmusum tekrar o merdivenden çikmak istemedim sagolsun diger is arkadasi erkek o gitti aldi yerime.
Tabii kimse durumumdan anlamyor bende birsey söylemiyorum.
Allah yardimcimiz olsun.
Naneliseker canim benim benimkide hep sikintili geçti az göz yasi dökmedim.
Ailem üzülÜyordu hiç mutlu degildim taki bu tedaviye bas vurunca hersey olumlu olunca dahada bir umutlandim.
Emeklerimizi bos çikarmadi yarabim.
canikom ne yapsın kıpır kıpır dolanıyor :)))) Karnım büyüdü oturup kalkarken yemek yerden anam bir basın yapıyor nefes alamıyorum koltuktan kalkarken eşimden destek alıyorum geceleri çok sık uyanıyorum artık ahlayıp uhlayarak eşim söylüyor...
veren de Allah alan da Allah kafaya takmamak sabır göstermek lazım aslında. vakit zaman ne zamansa o zaman biz kendimizi parcalasak faydası olmuyor. ama ben güçlü olmayı beceremiyorum sanırım.
senin adına çok sevindim canım. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim...
hamilelerin duası kabul olur derler. benim için isme dua edermisin, bizimde yüzümüz güler inş. ismim sema bu arada.
oyy oyyy ne tatlı olmuşsundur
sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canımmmm
kızlar ben işe gidiyorum eve yemek için gelmiştim. görüşürüz 15 dk sonra
canlarım beniiiiim, cicoşum da gelmiiiişş ooooh ne güzel..
bu gün ben bir halt yemişim ki sormayın kızlar. sabahki burun spreyimi sıkmayı unuttum, biraz önce yemek yerken aklıma geldi. eve gitmem de mümkün değil ki karşı yakada evim.. ben de kendimi rahatlatıyorum, eve gider gitmez sıkarım bir de yatarken yine aynı dozajı yani günde 4 pufu tuttururum diyorum. umarım bişi olmaz, gerçi sanmıyorum olacağını. dr u da arayıp sormak istemedim, ne de olsa yapacak bişi yok artık geçtiiii..
ada ada ada ada.........02/12/2010 rakamlara bak kız
önce devin devin devin devinnn26/11/2010
Bence sor canım...Spreyi lütfen hafife alma.........Aaaaa illaki iğne oalcaksın sen demi..Ne biliyorsun hem iğbenin yapamadıgını benim spreyim yapacak bak gör sen ohhhhhhh
yaa inanmıyoruuuuum. emre beye söylesem o günü bekler mi acaba, çünkü bana 30 kasımda transfer yapacak gibi doğuyor içime. belki konuşsam o güne denk getirebiliriz cicoşum yaaaaa :)
canım sorsam da bişi yapamam ki şimdi.. yok kız hafife almıyorum valla bak, ama sonuçta önemli olan dozu değil mi, akşama gidince saat 18:30 gibi hemen sıkarım inşallah, sonrasında da yatmadan önce 12 gibi sıkarım olur diye düşünüyorum. dk hapını bile bir gün atlasanız bişi olmaz diyorlardı kız, bu da hormon sonuçta, Allah'a emanetim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?