Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

iyiym cicoş sen nasılsın, fındık napıyo

canikom ne yapsın kıpır kıpır dolanıyor :)))) Karnım büyüdü oturup kalkarken yemek yerden anam bir basın yapıyor nefes alamıyorum koltuktan kalkarken eşimden destek alıyorum geceleri çok sık uyanıyorum artık ahlayıp uhlayarak eşim söylüyor...

canım dogal am asen iki can taşıyorsun hatta 3 :79: o yüzden dikkat et kendine benım hareketlerim anca şimdi kısıtlandı karnım buyuduya öncesinde merdiven inip çıkıyordum istanbuldaki metroyu bılırsın hatta taksimin merdivenleri daha çok hergün inip çıkıyorum eve giderkende yürüme mesafem var yolumu uzatıyorum yürüyorum...Çabuk yoruluyorum artık...

Naneliseker canim benim benimkide hep sikintili geçti az göz yasi dökmedim.
Ailem üzülÜyordu hiç mutlu degildim taki bu tedaviye bas vurunca hersey olumlu olunca dahada bir umutlandim.
Emeklerimizi bos çikarmadi yarabim.

veren de Allah alan da Allah kafaya takmamak sabır göstermek lazım aslında. vakit zaman ne zamansa o zaman biz kendimizi parcalasak faydası olmuyor. ama ben güçlü olmayı beceremiyorum sanırım.
senin adına çok sevindim canım. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim...
hamilelerin duası kabul olur derler. benim için isme dua edermisin, bizimde yüzümüz güler inş. ismim sema bu arada.

herkesler burda ama kimsecikler yazmıyor....

derinde selam verip kaçmış hemencik görümcesi geldi bizi şutladı...Bebişimle biz alındık

oyy oyyy ne tatlı olmuşsundur
sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canımmmm

Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin canı gönülden dilerim..Dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim canlar burda olan olmayan bildiğimzi bilmediğimiz herkes için dua edelim...Bu zor zamanları hepimiz yaşadık sırayla aşıyoruz herkesin başına olsun....Biz hamişlerede dua edİn lütfen bebeklerimize sag salim kavuşabilelim diye..Unutamayın bizleri....Kucagımıza alana kadar işiniz iş bizlerle

oyy oyyy ne tatlı olmuşsundur
sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canımmmm

aa nanişim sen bilkmiyorsun ben tedavi sırasında ne olur olmaz diye saçlarımı yeni modalardan kestirdim yine sarı yaptım tabikide...üzerine yeni imaja bebiş geldi...çok iyi motive oldu bana...şimdi istesemde kuaför uzak..Gerçi ara ara gidiyorum maşa ile lüle lüle yaptırtıyorum elbise altınada beyaz çorap giyorum şeker kız candy oldun diyorlar..Göbegim şişti kilo aldım bende makyajsız sokaga çıkmıyorum....

canlarım beniiiiim, cicoşum da gelmiiiişş ooooh ne güzel..

bu gün ben bir halt yemişim ki sormayın kızlar. sabahki burun spreyimi sıkmayı unuttum, biraz önce yemek yerken aklıma geldi. eve gitmem de mümkün değil ki karşı yakada evim.. ben de kendimi rahatlatıyorum, eve gider gitmez sıkarım bir de yatarken yine aynı dozajı yani günde 4 pufu tuttururum diyorum. umarım bişi olmaz, gerçi sanmıyorum olacağını. dr u da arayıp sormak istemedim, ne de olsa yapacak bişi yok artık geçtiiii..

ada ada ada ada.........02/12/2010 rakamlara bak kız

önce devin devin devin devinnn 26/11/2010

Son düzenleme:

Bence sor canım...Spreyi lütfen hafife alma.........Aaaaa illaki iğne oalcaksın sen demi..Ne biliyorsun hem iğbenin yapamadıgını benim spreyim yapacak bak gör sen ohhhhhhh

ada ada ada ada.........02/12/2010 rakamlara bak kız

önce devin devin devin devinnn 26/11/2010

yaa inanmıyoruuuuum. emre beye söylesem o günü bekler mi acaba, çünkü bana 30 kasımda transfer yapacak gibi doğuyor içime. belki konuşsam o güne denk getirebiliriz cicoşum yaaaaa :)

Ben sana demedimmi adacım spreyi gerekirse cep tlf alarm kur diye iş güç derken çok unutuluyor bende günlerdir elevitmi içmediğimi fark ettim..eşim tlf alarm kurdu artık...

İğne canını yakıyor diye unutmuyordun dimi sprey masum ama unutma insana zararı yok adacıkkk

Bence sor canım...Spreyi lütfen hafife alma.........Aaaaa illaki iğne oalcaksın sen demi..Ne biliyorsun hem iğbenin yapamadıgını benim spreyim yapacak bak gör sen ohhhhhhh

canım sorsam da bişi yapamam ki şimdi.. yok kız hafife almıyorum valla bak, ama sonuçta önemli olan dozu değil mi, akşama gidince saat 18:30 gibi hemen sıkarım inşallah, sonrasında da yatmadan önce 12 gibi sıkarım olur diye düşünüyorum. dk hapını bile bir gün atlasanız bişi olmaz diyorlardı kız, bu da hormon sonuçta, Allah'a emanetim :)

yaa inanmıyoruuuuum. emre beye söylesem o günü bekler mi acaba, çünkü bana 30 kasımda transfer yapacak gibi doğuyor içime. belki konuşsam o güne denk getirebiliriz cicoşum yaaaaa :)

aaa tarih belli değildi dimi nedense bende 01 yada 02 aralık diye tahmin ettim boşver müdahele etme vakti zamanı ksımeti hangi günse o zaman gelsin...

Bak benim doguma nasipse dr 01/05/2011 dedi Bende 05/05/2011 kadar beklesem diye düşünüyordum konuşurduk hani drla..Sonra birkaç kişiden duydum son ay zaten riskliymiş yok kaka yapması yok kordon dolanması vs anlatmıstım sizlere ne olru olmaz 4 gun 4 gundur dedim mudahele etmek ıstemedım nasıp ksımet o gune demekki..Belki ben 30/04/2011 diye bilirim 1 gün öncesi..Evlilik yıldönümüz nisan ayı çünkü..bakalıma rtık

Eve gidincede unutma emi...İstersen mesaj atayım sana:92:
Umursama pek fazla dedik sana sende maşallah sallıyorsun...

Bende tel. alarim kurdum fitil için ve asid folik için bunlar çok önemli bebislerim için.

Civcivim kuaförden bahsettin canim. Benim saçlar uzadi çekil vermek istiyorum bebislerime yeni imaj'la görünmek istiyorum. Sence kestirsem birsey olurm mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…