Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Vallahi canım bilgim yok ben çevremde bir inanç vardır hamile kaldığından doguma kadar saç kesilemz diye bende transferden önce kestirdim artık uzuyor ama bişey yapamıyorum mesela doguma yakın röfle değilde bitkisel organik boy aile sarıya boyatcam...Bebeğime güzel görüneyim diye doktor organık boyaya izin verdi..

Bir sitede okumuştum manıkur ve pedıkür bile kuaforde yasaktı...Mikrop kapabilrisin diye

cicoşşşş kaçar mıyım mamam yedim yahugörğümceciiim yarın sabah uçuyoorrr:)))bu gün bi tur avm leri gezecez son son acakta nasipse yine burda:)dün doktora geldi benimlee:)))yeğenimle gittik minik kuzenini çağırmayaa yani25 inde klomene başlayacağım 30 unda kontrol ne ki bu klomen yaa:2:
bu arada cicoş sağlıklı olsun tebi ama sen erkek haberi vericen kaliba ya bak hala aynı düşünüoorum aklıma her geldiğimde oğlann anası diorumsağlıkla gelsinn minişimis tebii Rabbimden tek dileğimiz bubu arada ben de saçımı belimde kiiii saçımııııı önü uzun arkası kısa modelden omuzda kestirdiiimmmsarı röflelerim vardı ama hamile kalırsam üç renk gezmeyeyim diye ikidir dip boyayı saçımın reginden koyu yaptırıorum ki dipler geldikçe sarılar uçta kalsın.hamile olmak havamızdan almasın şekerimmmmben ve saçlarım hazıız o da hazırsa gelir artık.olmadı arada bi röfle daha geçer ama gelir muhakkakk işalllaaaaaaaaaaaaaahhhhh:97:

Godescim yaa sen gerçekten çok sağlamsın vesselamhiç haksızlık etme kendineegeçecek ben kendim için de hepimiz içinde böyle umuyorum.geçecek...zor olacak,delip de geçecek fakat geçecek...hangi acı sürdü ki ömür boyu.Bu da dinecek.Rabbim hayırlısıylaa sağlıkla kavuştursun seni de miniğinee hepimisii deDua et hayatım.Veren Allah ondan isteyeceğiz.Biz kuluz aciziz bizim acizliğimize acıyaka ancak o'dur.dünya dua üstüne duruyor derler.bol dua.Bol bol dua.Hissettiklerinden öürü kendini suçlamada kesinlikle kafa karışıklıklarından ötürü de.Bunları verende Allah.Sabretmek zorundayız çünkü istesek de doğacak güneş istemesek de hep gece kalmayacak.İnan...

Adacımmmm bişi olmas yaa geçmiş bi kere en iyisi ne takıcan Allaahh aşkınaaa:))))gidince fısla yatarken fısla sonra bi daaa da unutma olsun bitsin

Eve gidincede unutma emi...İstersen mesaj atayım sana:92:
Umursama pek fazla dedik sana sende maşallah sallıyorsun...

kuzum dayanamadım aradım bebişlerimin emre amcasını, hiç önemli değil eve gidince telafi edersiniz dedi.. oooooh içim rahatladı.

bu arada cicoşum senin tarihin neydi, transfer tarihin yani :))

gözümde canlardırmaya çalıştım, çok tatlı bişi olduğunu tahmin edebiliyorum,bi arkadaşım benden önce evlenmişti o da senin gibi saçlar sarı çok şeker biriydi. senin gibi tatlı bi kızın olsun inşaallah diye dua ederdim hep. duanın kabul olduğu ana denk geldi sanırım, çok tatlı bi kızı var. yürümeye başladı. Allahımmm nasıl şeker bişi, konuşuyor birde. sema teze dedi mi zaten bitiyorum ben
seninde öyle tatlı bi kızın olsun inşaallah canımmmm

bizimle lak lak yapmaktan yemek yemedin dimi :)))) afiyet olsun tatlım gel sohbete hemencikkkk

diyetteyim canım. hep başlar bırakırım diyetleri. ama bu sefer çok kararlı başladım inşaallah devam edeceğim. stresten kendimi abur cubura verdim acayip kilo aldım. artık dolapta bişi olmuyo, baktım olmayacak bende diyete başladım. :86:

Canımcım o maşallah iyi yapıyorsun bebeişin gelmeden önce fit ol emi...Güzel güzel karşıla onu sen başarırsın...

adacım biz dikkat ettik eşimle istememden sözüme kadar perşembe oldu işleirm hayır gün denir bizde..
Tedavi kontrollerim de perşembeye cumaya ve salıya geldi.bu seferki muayene bile cuma :)))) transferde cuma...

Son düzenleme:
Canımcım o maşallah iyi yapıyorsun bebeişin gelmeden önce fit ol emi...Güzel güzel karşıla onu sen başarırsın...

inşaallah başarırım canım, birde bu kiloyla hamile kalırsam epeyce zor olacak
abur cuburu bıraktım iyice eşim bile şaşıyor ilk gün ciddiye almadı şaka yapıyorum sandı, masada tabağıma koyduğum yemekleri görünce sen ciddisin diyo bana

Aaa benimde saçım öyle önleri uzun arkası kısa ve röfleli...Benimde up uzundu tedavi sırasında tarnsferden önce opudan önce hallettim...KLOMEN hap canımcım yumurtalar için bitanem yumurtaları buyutuyor olgunlaştırıyor anam 30 kasıma az kalmış ada transfer olacak sen tedavımı başlıycaksınız son günlerde çok hareketlıyız...Hareket berekettir canlarım hep beraber hadi üretelim lütfen minnoşları..
Oglun olsun şöle pıpılı ne olucakkı kız olursada püsküllü olur demi yani kokoşşşşşş

adacım biz dikkat eşimle istememden sözüme kadar perşembe oldu işleirm hayır gün denir bizde..
Tedavi kontrollerim de perşembeye cumaya ve salıya geldi.bu seferki muayene bile cuma :)))) transferde cuma...

cicoşum perşembeyi ben de çok severim biliyor musun, hayırlı gecedir perşembe gecesi :) benim opu cts, transfer perşembe olmuştu.. muayneler genelde cts günlerine denk gelmişti ama hafta arası olduğu da oluyordu :)

canım azimlisin maşallah iyi fikir diyet tedavi öncesi çok işine yarar kilo verince bebek bile gelebir inanki kilonun faydası yok malum...Tedavidede şişiyoruz yok yere ah ah yaşayanlar iyi bilirler..

benim frigolardan biri pipili bence kızlar. hatta bana öyle geliyor ki ikisi de pipili ve benim bir oğlum olacak Rabbim izin verirse. kız çocuk isterdim hep ama bir oğlana da asla hayır demem.. ne olursa olsun sağlıklı olsun da :)

cicoşum perşembeyi ben de çok severim biliyor musun, hayırlı gecedir perşembe gecesi :) benim opu cts, transfer perşembe olmuştu.. muayneler genelde cts günlerine denk gelmişti ama hafta arası olduğu da oluyordu :)

inşallah bu transferde mubarek günde 02 aralıkta olur ben inanırım böyle şeylere benım mınnoşda cuma gunu transfer olmustu..Hayırlısı artıkın...

aman günü önemli değil, sağlıkla gelsin inşaallahhh
her gün mübarektir derler hep. hayırla sağlıkla gelsin hepimizin de bebişleri

Anne yüreği bak hissediyor hemencik ben yorum yapmaya hala korkuyorum hamile kalınca anlarısn beni rabbimin gücüne gitmesin diye kuzum...Kız çocugu her annenin içinde vardır kokoş kokoş olması giydirmesi cilvesi bam başka ama erkek evlat dahada başka ne bileyim hayırlısı oolsun hepimzi için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…