inşallah bu transferde mubarek günde 02 aralıkta olur ben inanırım böyle şeylere benım mınnoşda cuma gunu transfer olmustu..Hayırlısı artıkın...
canım azimlisin maşallah iyi fikir diyet tedavi öncesi çok işine yarar kilo verince bebek bile gelebir inanki kilonun faydası yok malum...Tedavidede şişiyoruz yok yere ah ah yaşayanlar iyi bilirler..
aman günü önemli değil, sağlıkla gelsin inşaallahhh
her gün mübarektir derler hep. hayırla sağlıkla gelsin hepimizin de bebişleri
Canım inan sabırsızlanmamdaki tek sebep aileme torun sevgisini yaşatmak için. Ailem kendimden önce geliyor. Hiç anne sevgisini yaşaşayım diye ilk düşünmedim her zaman anneme babama torun vreyim sağlıkları yerindeyken sevsinler oynasınlar diye düşündüm. O yüzdende bu teleşım. Yoksa ben gerçekte iyiyim. Gerçi bu ayda boş geçmesin diye aşılama yapacağım. Sonraki ayda kısmetse tüpe başlayacağım.Godes canim sende içini rahat tut acele etme herseyin bir vakti zamani vardir.
Elbet sende kavusacaksin bebegine dogru zaman geldigince.
Ocak ayina ne kaldu surda geç olsun iyi olsun.
Ben hiç acele etmedim ne zaman tedaviye baslicaksam baslarim benim için sonuç önemli.
Tedavim ertelendi bundada vardir bir hayir dedim.
Sonunda iki bebegim benimle. Darisi sana.
Siz beni burda fazla tanimiyorsunuz ama civciv beni bastan beri bilir ve ne çektigimi biliyor.
Biz yola 0 sperm'le çiktip sonunda allah iki bebek nasip etti bize.
Biz basardik sizde basarirsiniz.
Dualarim bebek isteyen herkese.
Evet canım hayırlısı olsun diyorum.bo bol dua aokuyorum..Artık gerisi kader kısmet.Godessim rabbimden hep hayırlısını iste bitanem illaki bebeğim olsun deme allahın gücüne gider...bitanem haklısın elinde değil ama beklemekten ve sabretmekten yana elimizden bişey gelmiyor...Rabbim beterinden korusun emi..öptük snei, kocamannnnnnnnn
Evet canım bir gün bizde bu mutluluğu yaşacağız. hergün bol bol dua ediyorum. İnşallah Allah kabul eder. Şuan elimden gelen başka bişey yok zaten.cicoşşşş kaçar mıyım mamam yedim yahugörğümceciiim yarın sabah uçuyoorrr:)))bu gün bi tur avm leri gezecez son son acakta nasipse yine burda:)dün doktora geldi benimlee:)))yeğenimle gittik minik kuzenini çağırmayaa yani 25 inde klomene başlayacağım 30 unda kontrol ne ki bu klomen yaa:2:
bu arada cicoş sağlıklı olsun tebi ama sen erkek haberi vericen kaliba ya bak hala aynı düşünüoorum aklıma her geldiğimde oğlann anası diorumsağlıkla gelsinn minişimis tebii Rabbimden tek dileğimiz bu bu arada ben de saçımı belimde kiiii saçımııııı önü uzun arkası kısa modelden omuzda kestirdiiimmm sarı röflelerim vardı ama hamile kalırsam üç renk gezmeyeyim diye ikidir dip boyayı saçımın reginden koyu yaptırıorum ki dipler geldikçe sarılar uçta kalsın.hamile olmak havamızdan almasın şekerimmmm ben ve saçlarım hazıız o da hazırsa gelir artık.olmadı arada bi röfle daha geçer ama gelir muhakkakk işalllaaaaaaaaaaaaaahhhhh:97:
Godescim yaa sen gerçekten çok sağlamsın vesselamhiç haksızlık etme kendinee geçecek ben kendim için de hepimiz içinde böyle umuyorum.geçecek...zor olacak,delip de geçecek fakat geçecek...hangi acı sürdü ki ömür boyu.Bu da dinecek.Rabbim hayırlısıylaa sağlıkla kavuştursun seni de miniğinee hepimisii de Dua et hayatım.Veren Allah ondan isteyeceğiz.Biz kuluz aciziz bizim acizliğimize acıyaka ancak o'dur.dünya dua üstüne duruyor derler.bol dua.Bol bol dua.Hissettiklerinden öürü kendini suçlamada kesinlikle kafa karışıklıklarından ötürü de.Bunları verende Allah.Sabretmek zorundayız çünkü istesek de doğacak güneş istemesek de hep gece kalmayacak.İnan...
Anne yüreği bak hissediyor hemencik ben yorum yapmaya hala korkuyorum hamile kalınca anlarısn beni rabbimin gücüne gitmesin diye kuzum...Kız çocugu her annenin içinde vardır kokoş kokoş olması giydirmesi cilvesi bam başka ama erkek evlat dahada başka ne bileyim hayırlısı oolsun hepimzi için..
azimli değilim aslında, ama bu sefer karar verdim bırakmıycam diyetimi. zayıflayınca da motive olurum diye düşündüm. hatta saçlarımda da değişiklik yapmak istiyorum da iş yoğunluğundan vaktim olmuyo
valla ciddi ciddi sorucam emre amcamıza, hani 30 kasım ya da 1 aralık derse 2 aralık perşembe günü olabilir mi, benim için önemli diycem. bir sorun olmaz da tamam derse, ne ala, yoksa da Rabbim neylerse güzel eyler :)
valla canım içime doğanı söyledim bu arada annemin de içine aynısı doğuyormuş. tabi sağlıklı olsun, benim olsun, hayırlı evlat olsun başka ne isterim.. cinsiyetinin hiçbir önemi yok şu saatten sonra. önceden derdim mutlaka kızım olmalı ama cahillik işte Allah affetsin :))
gözümde canlardırmaya çalıştım, çok tatlı bişi olduğunu tahmin edebiliyorum,bi arkadaşım benden önce evlenmişti o da senin gibi saçlar sarı çok şeker biriydi. senin gibi tatlı bi kızın olsun inşaallah diye dua ederdim hep. duanın kabul olduğu ana denk geldi sanırım, çok tatlı bi kızı var. yürümeye başladı. Allahımmm nasıl şeker bişi, konuşuyor birde. sema teze dedi mi zaten bitiyorum ben
seninde öyle tatlı bi kızın olsun inşaallah canımmmm
görüşürz kızlar, benim iş yoğunlaştı. ortalık sakinlenince açmaya çalışırım. öpüyorum hepinizi de
valla cicoş adaa bende kızcıyım tebi Allah sağlık versinde insanın bi meyli oluyo:)Ama Rabbim versinde sağlıkla hayırlısıylaa
Godescim bende tedaviye aslına bakarsan bu sebeplerden start verdim..4 yıllık evlıyım aıleler bellı etmesede beklıyor..Eşim evin ilk oglu bende evin ilk kızyım iki ailedede torun yok..
birde babam hafiften rahatsızlanınca geçtiğimiz mayısta içime dert oldu agladım babam iyileşsin dah atorun sevecek diye düşündüm ve geciktirmenin beklemenin anlayoktur artık..Aslında biz eşimle gezmeye tozmaya çok alışmıştık rahatlık gidecek diye yapmıyorsunuz diyordu herkes zaten kimsede olmadıgını bilmiyordu varsın öyle sansınlar diyorduk..Aileler biliyorlar dı ama hiç neden niçin diye sormadılar.
Canım inan sabırsızlanmamdaki tek sebep aileme torun sevgisini yaşatmak için. Ailem kendimden önce geliyor. Hiç anne sevgisini yaşaşayım diye ilk düşünmedim her zaman anneme babama torun vreyim sağlıkları yerindeyken sevsinler oynasınlar diye düşündüm. O yüzdende bu teleşım. Yoksa ben gerçekte iyiyim. Gerçi bu ayda boş geçmesin diye aşılama yapacağım. Sonraki ayda kısmetse tüpe başlayacağım.
Canım sende gerçekten 0 spermle başlayıp bugünlere gelmen gerçekten çok büyük sabır ve mucize. Kısmette varsa oluyor valla. Ne güzel ikiz annsi olacaksın. Allah sağlıkcakla tamamnına erdinsin canım. Şimdiden kendini hazırlamaya başla ikiz annesi olma gözünü korkutmak gibi olması ama çok zor. Demin kuzenimle konşuyordum onunde ikiz kızları var 2,5 yaşında tam eşkıyalar başa çıkamıyor :)))))))))))))))
Evet benimki güzel bir mucize.
Biliyorum ikiz annesi olmak zor olucak ne yapalim zaten hamilelik zor olabilirmis ben 4 aylik hamileyken isi birakicam mecburen.
Annemde diyor ki ikisi birden büyür zaten birine emek vericeksin ikisine verirsen daha iyi olur diyor.
Hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?