Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

inşallah bu transferde mubarek günde 02 aralıkta olur ben inanırım böyle şeylere benım mınnoşda cuma gunu transfer olmustu..Hayırlısı artıkın...

valla ciddi ciddi sorucam emre amcamıza, hani 30 kasım ya da 1 aralık derse 2 aralık perşembe günü olabilir mi, benim için önemli diycem. bir sorun olmaz da tamam derse, ne ala, yoksa da Rabbim neylerse güzel eyler :)

canım azimlisin maşallah iyi fikir diyet tedavi öncesi çok işine yarar kilo verince bebek bile gelebir inanki kilonun faydası yok malum...Tedavidede şişiyoruz yok yere ah ah yaşayanlar iyi bilirler..

azimli değilim aslında, ama bu sefer karar verdim bırakmıycam diyetimi. zayıflayınca da motive olurum diye düşündüm. hatta saçlarımda da değişiklik yapmak istiyorum da iş yoğunluğundan vaktim olmuyo

Canım inan sabırsızlanmamdaki tek sebep aileme torun sevgisini yaşatmak için. Ailem kendimden önce geliyor. Hiç anne sevgisini yaşaşayım diye ilk düşünmedim her zaman anneme babama torun vreyim sağlıkları yerindeyken sevsinler oynasınlar diye düşündüm. O yüzdende bu teleşım. Yoksa ben gerçekte iyiyim. Gerçi bu ayda boş geçmesin diye aşılama yapacağım. Sonraki ayda kısmetse tüpe başlayacağım.
Canım sende gerçekten 0 spermle başlayıp bugünlere gelmen gerçekten çok büyük sabır ve mucize. Kısmette varsa oluyor valla. Ne güzel ikiz annsi olacaksın. Allah sağlıkcakla tamamnına erdinsin canım. Şimdiden kendini hazırlamaya başla ikiz annesi olma gözünü korkutmak gibi olması ama çok zor. Demin kuzenimle konşuyordum onunde ikiz kızları var 2,5 yaşında tam eşkıyalar başa çıkamıyor :)))))))))))))))
Evet canım hayırlısı olsun diyorum.bo bol dua aokuyorum..Artık gerisi kader kısmet.
Evet canım bir gün bizde bu mutluluğu yaşacağız. hergün bol bol dua ediyorum. İnşallah Allah kabul eder. Şuan elimden gelen başka bişey yok zaten.

valla canım içime doğanı söyledim bu arada annemin de içine aynısı doğuyormuş. tabi sağlıklı olsun, benim olsun, hayırlı evlat olsun başka ne isterim.. cinsiyetinin hiçbir önemi yok şu saatten sonra. önceden derdim mutlaka kızım olmalı ama cahillik işte Allah affetsin :))

azimli değilim aslında, ama bu sefer karar verdim bırakmıycam diyetimi. zayıflayınca da motive olurum diye düşündüm. hatta saçlarımda da değişiklik yapmak istiyorum da iş yoğunluğundan vaktim olmuyo

he he azimlisin maşallah bitanem...bebek için birşeyler yapmak adım atmak bile önemli..Bebeğin için kilo ver bence..Saçını kestir...Cıvıl cıvıl karşıla bebeğini bana kalırsa..

valla ciddi ciddi sorucam emre amcamıza, hani 30 kasım ya da 1 aralık derse 2 aralık perşembe günü olabilir mi, benim için önemli diycem. bir sorun olmaz da tamam derse, ne ala, yoksa da Rabbim neylerse güzel eyler :)

sor bakalım vakti zamanı ne zamansa gerçi o zaman olur ama bakalım şansını dene..

godescim sen inancını hiç kaybetmedikten, tevekkül edip, şükürünü eksik etmedikten sonra hakkında hayırlısı neyse o olacak buna inan.

nanecim hepsi Allah ın günü, hepsi mubarek tabi, benimki öyle bir sezgi sadece ama hangi gün benim için hayırlıysa o gün olsun inşallah :)

He he gülmeyin ama ben içime doganı hissedemiyorum benim minnoş bu yüzden puskul yada pipi göstermiyor...Karışık içim cünkü hayırlısı artıkın..

semoşum sagol bitanem allah razı olsun iyi dileklerinin hepsi gelsin senide bulsun sen hamiş kalınca bende senin kızın olması isterim senin sırdaşın yoldaşın seni anlayan bir varlıgın olur kız evladı..gibime geliyor.

Godescim bende tedaviye aslına bakarsan bu sebeplerden start verdim..4 yıllık evlıyım aıleler bellı etmesede beklıyor..Eşim evin ilk oglu bende evin ilk kızyım iki ailedede torun yok..
birde babam hafiften rahatsızlanınca geçtiğimiz mayısta içime dert oldu agladım babam iyileşsin dah atorun sevecek diye düşündüm ve geciktirmenin beklemenin anlayoktur artık..Aslında biz eşimle gezmeye tozmaya çok alışmıştık rahatlık gidecek diye yapmıyorsunuz diyordu herkes zaten kimsede olmadıgını bilmiyordu varsın öyle sansınlar diyorduk..Aileler biliyorlar dı ama hiç neden niçin diye sormadılar.

valla cicoş adaa bende kızcıyım tebi Allah sağlık versinde insanın bi meyli oluyo:)Ama Rabbim versinde sağlıkla hayırlısıylaa

ayyyy canım bende ayı durumdayım. Eşim tek oğlan diğer görümcemler evli değil. Bende tek kızım birde çok küçük erkek kardeşim var. Yani benim kendi ailem birtek benden torun sahibi olabilirler. babamda kalp hastası o yüzden biran önce torun sevsin istiyorum. Kayınpederim hiç torun sevgisini yaşamadan vefat etti o kadar çok üzgünümki hatta bir doğum günümde ölmeden önceki son doğumgünümde bana erkek bebek tulumu almıştı o yazda vefat etti zaten. Hala hatırladıkça gözlerim doluyor. Bizdede herkes düşünmüyoruz sanıyoruz. En rahatı böyle valla.
Yani ailem için çok ama çok istiyorum (((

godescim kayınpederinin mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin.. benim de kayınpederimin biz evlendikten 1 sene sonra siroz olduğunu anlaşıldı ama diyet yapıyor ve ilaç kullanıyordu, hiç hasta değil gibi hissediyorduk.. sonra 2009 ağustos da ağırlaştı birden, tam da bizim çocuk istemeye başlamıştık. torununu görsün diye çok hevesleniyordum. geçtiğimiz baharda çok ağırlaştı ve 2-3 ay önce de çok şükür karaciğer nakli oldu. ameliyata girerken doktoru vedalaşın çıkamayabilir demişti.. ne büyük bir acı oğlu için, karısı için, benim için.. benim eşim tek çocuk görüp görebilecekleri tek torun bizden olabilir yoksa yok işte.. çok dua ettim, ameliyatı başarılı geçsin, sağ sağlim çıksın ve ben en kısa zamanda ona hamilelik haberimi veriyim diye. çok şükür herşey yolunda gitti, şimdi benim hamile kalmamı bekliyoruz hayırlısıyla. benim bir de erkek kardeşim var ama hem yaşı evlenmek için küçük (gerçi 27 oldu çok da küçük değil ama :)) hem de evlenmeyi hiç düşünmüyor.. annemle babam da torunu benden görürler diye bekliyorlar, Rabbim gönüllerine göre versin inşallah.. benim ailemin haberi var sorunumuzdan ama tek kelime etmiyorlar eşim üzülmesin diye ve hiç sormuyorlar. eşimin ailesi durumu, tüp bebek denemesini falan hiç bilmiyor, son 5-6 aydır istiyoruz da henüz olmadı diye biliyorlar. yani hepimizin hikayesi farklı ama kalpten geçenler aynı tatlım :))

Arkadaslar bebislerimi doyurdum geldi ama kimsesickler kalmadi.
Bende is basina döneyim artik.

civcivim benim saç kaldi desene ((((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…