Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

ben geldim kimsecikler yokki

kızlar ben bayram önceci bir alışveriş yaptım pir yaptım çizmeme kadar hepsini aldım...(Elbise ,Gömlek,Uzun Bluz,bogazlı merserize bluzlar) pantolonları ilk duyunca aldık..Aldıkça alıyorum kılo aldım psıkolojık olarak sanıyorum ihtiyacımız var buna..Oje sürüyorum makyaj yapıyorum hepsini bebişim için yapıyorum göbegim büyüdü iyice yürüyüşün bile değişti diyor eşim..Birtek ona bişey alamıyorum korkuyorum biraz daha zaman geçsin diyoruz cinsiyette belli olsun öyle alalım dedik..Ama hayalleri kuruyoruz alacaklarımızın..ne olursa olsun elimizden geleni yapacagız rabbim 2.ciyi nasip edermi bilemeyiz şimdi nasip oldu doya doya yaşayalım diyoruz..
Kimsecikler yok ben yazıyorumda yaızyorumda pöfffffffff

ay canım benim ne mutlu size kayınpederin sağlıklı bir şekilde sizinle birlikte. Allah uzun ömürler versin valla. İnşallah en kısa zamanda torun sevgisini yaşarlar canım. seni çok iyi anlıyorum.

Son düzenleme:

Ohhhhhhhhhhhh ne güzel yapmisin civcivim. Benimde ihtiyaçlarim var aslinda topuksuz bir cizme almam lazim hafta içi çikamiyorum alis verise cumartesi'de evin alis verisi derken sira gelmiyor.
Sadec ben bir tünki aldim ve kilotlu sorap ona uygun ben kotlarimi giyemiyorum sadece kazaklarim oluyor.
Ben aralik sonunu bekliyorum hamile kotu almak için simdi daha erken diyorum göbisim bellide çokta büyük degil.
Birde saçimi kestirebilseydim ben 8 ay nasil yaparim kestirmeden sekile bile girmiyor.
Ne gÜzel civcivim kendine bakiyorsun benide heveslendirdin bende öje sürücem :82:

kokoş cicoşum benim güle güle kullan tüm aldıklarını. bence bebiş için 7. aydan önce hazırlık yapmak çok doğru değil ama ben de dayanamayıp geçen evlilik yıldönümümüzde eşime patik hediye etmiştim, bir de 2-3 ay önce kendime çok güzel pembe bir bebiş tulumu aldım dayanamayıp, ön kısmında bacakları sallanan bir kuzu var :)) bunları yavruma giydirmek de kısmet olur inşallah diyorum şimdi..

espicim sür tabi ojeleri.. benim eskiden harika bakımlı ellerim vardı, devamlı maniküre giderdim. sonra manikürcüm işten ayrıldı ve ben tırnaklarımı yemeye başladım şimdi yemesem bile sürekli dipten dipten kırılıyorlar.. bunun önüne geçmek için yeniden maniküre başlamam lazım. hatta kendime özel takım bile aldım daha fazla ihmal etmiyim bari :))

Evet ya bakmak lazim ama inan ki adacim ben hamile oldugumdan beri çok yorgunum birsey yapasim yok eriniyorum.
Evdede bir ise bakamiyorum. Sadece bir makyaj yapiyorum ise geldigim için. Saçlarim kötü hamileyken kestirmek iyi degilmis diyorlar bende kararsiz kaldim :26:

Adacanım bakıcam tabikide hamişim diye köşeye çekilmek yok bak bak kendine moral olur bebişini bakımlı bakımlı karşıla, sezeryanla dogum yaparsam eger saclarıma fön çektirecem canıcım...
Ay ne güzel bak sende almışsın tabikide giydireceksin allahtan umut kesilmezki totoşumm benim sende anne olacaksın göbek tokuştırcaz..
Eşyaları tabikide ilerleyen aylara bırakıyoruz şimdilik allaha emanetiz tatlım ama eşim spor ayakkabısı aldı ilk duyunca ben daha alamadım korkuyorum işte...Bazen magazalarda şirin şeyler görüyoruz ay allaım diyoruz eşimle am arenk seçimi oluyor cinsiyeti bilemiyoruz o yüzden alamıyoruz yani...Annem valdemler örmeye başlamışlar oda ayrı :)))Çok şık güzel lohusa şerbet bardakları var çikolata süsleri var bakmaya başladık:)) o saglıcakla gelsin gele mis kokulum benım ay yerişm onu yer....çok merak ediyorum özlüyorum hamile kalmadan önce böyle değildim annelik duygusu bastırıyor içime artıkın...tez zamanda hamiş kalda gör bakalım tombişikliği kokoşluğu

Son düzenleme:

Al canım bende topuksuz aldım içide yünlü sıcak tutuyor devamlı ayagımda çıkartmıyroum uzun değil ama şimdiden aksamları çıkartırken zorlanıyorum koca gobusle yapamam uzun uzun....İleriyi düşündük biz eşimle :)))İllaki dedi içi yünlü olsun öyle aldık kokoş bırazcık yanlaırnda inceden taş var :))) birazda spor durusu var siyah tabanı beyaz...Heveslenin tabikide ben evde işimi yapıyorum yemegımı yapıyorum çamaşı rbulaşık ütü toparladım kendımı hamılelık hastalık değil..9 günde de gezdik koçişle hatta koçiş diyorki gezmek diyince hemen de hazır oluyorsun:81: hayır demiyrosun aa hayır denirmi dedim..Sonuna kadar tadını çıkartcam ikinci nasip olurmu bilemem napim.Allahım cümlemize saglıklı dogumlar nasip etsin..Bakma çok meraktayım minnoşu bunalım var ama belli etmıyorum kalbı atıyormu aklım hep orda...

Espicim ben seninle konuştuğumda saçını kestir demedimmi sana tedaviye başlamadan neyi bekledin kuşum sen ??
Böyle idare edeceksin artıkın makyaj yap fön çek giyin süslen saçın belli olmaz yeterki moralın ıyı olsun...

Godescim diger sayfaları okuyamadım kusura bakma tatlım benim..K.pederin için başınız sağolsun allah rahmet eyleisn bitanem..Sıkı sıkı tutun hayata kendi baban dede olup senin minnoşu sevsin bu yüzdende moralim saglam olsun canımcım..Minnoşun gelecek ben inanıyorum ailene bu sevgiyi tatıracaksın...Rabbim geride kalanlara uzun ömür versin..
Ben çok duydum bri süreliğine bu konuyu rafa alıpta kendiliğinden hamile kalanı herşey beyinde bitiyor canım..Biz tedavi olurken bile embrlar söylüyorlar düşünme bu kapıdan çıkınca ufak bir operasyon oldum bitti de normal hayatına dön diye vurguluyorlar..Adacan ve Devincanın yeni transferleir olucak nasipse bu sefer moralleri saglam,ve üzerine düşüp kurcalamıyorlar oalcagı varsa oluyor ne yaparsak yapalım..Cümlemizin hakkında hayırlısı olsun canım..Azkaldı ocakta tüp bebek tedavin var zaman su gibi geçecek allaha sıgın tatlım..öpüyorum.

Canim benim dedin demesine ne bilim yaptirmadim :44:
aslinda ben agustos'ta kestirmistim tekrar gitmek istemedim keskede gitseydim.
Ne yapim bu saçi çekicem. Fun diyorsunda canim çok halsizim iste görsen beni su an sandalye'nin uzerinde uyukluyorum. Kimse yokta bu hafta rahat rahat girebiliyorum nette cuma hepsi dönecek fuar'dan.
Kuzum senin masallah'in var keske bende canli olabilseydim halimden hiç memnun degilim eve geliyorum yemek hazir yiyip kalkiyorum esim sagolsun. Ben kusmuyorum ögürmüyorum ama yorgunluktan yerimden kalkamiyorum.
Birde sag kalçamda agri sizi var egilemiyorum yürüdÜgüm zaman içinde sizi oluyor.
Ilk aydan ben böyleyim ne olucak benim halim

canım benim ağzından bal damlamış inşallah dediğin gibi olur cicoşum. ben de yetişirim inşallah peşinizden. her ezan okunuşunda Allahım sen tüm evlat isteyenlere ve bana sağlıklı, hayırlı evlat sahibi olmayı nasip et diyorum. çok inanıyorum bu defa inşallah ben de anne olacağım, o zaman seni daha iyi anlayacağım cicoşuuuuuum :) kokoş anne olcam ben de inşallah

aman aman bana nazar degmesin...Benim çevremde nazı sazı çekecek kimse yokki eşime şunu kaldır desem kaldırır ama ne kaldırma aman ben kendi işimi kendim yaparım diyorum hemen kadın tutalım sende yapma diyor şimdi diyorum elim ayagım tutuyor yapıcam tabikide.dün aksma mutfaktayım yemek yapıyorum eşimde söyleniyor bana yapma yemek ugrasma annemlere gidelim,dışarı çıkalım vss yok diyorum yoruyormusum kendımı bir rahat oturmuyormusum diye söyleniyor..
Benimde bel agrım var canım sag kalçama vuruyor düşün makınaya çamaşır atarken zorluyor benı..Bende bulantı -,ögürtü bel agrısı vardı bu aralar azaldı son 10 gündür karnım agrıyor karnım geriliyor aksamları hele yere egıleyım gerı dogrulamıyorum yürüyüşüm değişmiş kocaman göbek oldu tabi,nefes yerken basınç yapıyor nefes alamıyorum ama napayım meleğim iyi olsunda ben bunları çekerim zaten hamilelikte olması gerekenler...

Espicim anlayacagım dert etme o yorgunluk geçer baska şikayetleirn başlar karın büyüdükçe dertler artıyor inan :)))

aaa sen kokoşun alası olursun bilmiş kokoş olursun eminim ki...tabikide olacaksın yetişeceksin bize dualarımız hepimiz için herkes yaşasın bu duyguyu...

Bende merdiven inerken çıkarken yoruluyorum artık nefes alamıyorum nerdeyse karın büyüyor espicim, eşim az kaldı diyor 1 bucuk ay sonra seni ben alırım aksamları sabahları bırakırım diyor...Kıyamıyor işe gelmemede ben iyiyim çalışacagım diyorum :))))

Espicim anlayacagım dert etme o yorgunluk geçer baska şikayetleirn başlar karın büyüdükçe dertler artıyor inan :)))

Nazar demesin cicim.
Ne yapalim tatli hastalik diyelim. Geçen doktora gittim nefes nefese kaldim doktorum güldü ben çok dinamik biriydim tatli hastalik dedi bana. Benim yürÜyüsüm ilk bastan degisti sanki 5 aylik hamileyim gibi ördek gibi yürüyorum. yavas yavas yürüyorum esim koluma girip öyle yürüyorum.
Esim çok hevesli hergün ultrason fotograflarina bakiyor benden daha çok hevesli çok istiyor bebeklerini kucaga almayi.

Ikizler beni yoruyor

Ay sıkıldım ama tek basına yazmaktannnnnnnnnnn bir gidicem pir gidim ugramıycam heeeeeeeeeeee kızarsam mayıs 2011 anne topine kaçarım heeeeeee özlem orda oluyor bazen..

Az kaldi sanada adacim jet gibi yetisirsin pesimizden.
Sende kokos olursun insallah. Güzel göbisli olursun

Kuşum tedavi sonrası oluyor böyle durumlar bazen düşünüyorum normal hamile kalsaydık bu kadar zorlanırmıydık resmen şişkinlik oluyor bazı dertleri daha oluyor herkeste farklı tabikide.Benim eşimde akşam hayal ediyor gelecek yıl yılbasında bızımle olur emekler diyor..sabah aksam karnımı öper işe gelirken ikinizde kendınıze ıyı bakın der..Ben hala hızlı yürüyorumki karşı komşu diyorki yavaş yürü yavaşş :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…