Bende merdiven inerken çıkarken yoruluyorum artık nefes alamıyorum nerdeyse karın büyüyor espicim, eşim az kaldı diyor 1 bucuk ay sonra seni ben alırım aksamları sabahları bırakırım diyor...Kıyamıyor işe gelmemede ben iyiyim çalışacagım diyorum :))))
Günaydın kızlar....ben iyi değilim bugüntam transfer öncesi nezle oldum...doktoru aramaya korkuyorum transferi iptal ederse diye...ne kadar şanssızım ben yaaa
ayy devincim, sakınan göze çöp batar misali nedir bu başımıza gelen. Allah beterinden saklasın cümlemizi.. ben de aradım sedef'e söyledim, soracak emre beye. gerçi şöyle bir durum var ben yumurta toplamadan sonra 4 gün boyunca antibiotik kullanmıştım herhangi bir enfeksiyona mahal vermemek için. ama onlar 500 lüktü, günde 2 tane alıyordum. şimdi günde 2 tane 1000 lik almam gerek. bakalım emre beycim ne diyecek :)
sağol cicoşum bugün yetiştirmem gereken işler olduğundan izin alamam...doktoru da aramayacağım...ne olacaksa yarın görürüz ..şimdi bana öteki ay yapalım falan derse yıkılırım ben...yarın giderim orada görür halimi halsizliğim ağrım sızım yok çok şükür sadece boğazım ağrıyor kuruyor ve burnum tıkalı...umarım herşey yolunda gider...
eşim aylardır başımın etini yedi dişçi dişçi diye ahh aptal kafam.. sabah söylediğimde de çok bozuldu haklı olarak. şansa bak yaa.. inanılmaz bişi tam transfer öncesi diş absesi.. Allahım sen şifa ver hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?