Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Aman iyi ol cicim.
Ben arabayla gidip geliyorum 45 dk gidis 45 dk dÖnüs yol beni yoruyor.
2 ay sonra birakirim isi dayanmaya çalisiyorum geçen doktor 1 hafta istirat vermek istedi yok dedim nede olsa isi erken birakmak zorunda kalicam diye.
Halen patronlarin haberi yok aralik sonu söylerim diyorum tabii o zamana kadar fark etmezlerse.

cicoşum aslansın sen yaaa:))maşalllahh sanaaaaa maşallahhh:)ama yavaş yürü seen yine dee:))

espoirimm ikiz annişi olmak kolay mııı:)))zorluyolar daha bak şuncacıktan:)sağlıklı olun da hepsi geçer işalallh:)

cicosum bebisimiz belli oldu mu kis mi oglus mu? ozumun belli olmus kizi olacakmis cok seffindim. hadi sende bir erkek bebis yap tam olsun dermisim :0 saglicakla dogsunlarda kiz erkek elbette fark etmez.. artik darisi bizlerin basina...

günaydın şekerleriiiiiiim günümüz aydın olsun güzel olsuuuuun :)

ben gecenin 02.30 unda tuvalet için uyandım sonra da uyuyamadım 04.30 a kadar. sabaha karşı biraz sızmışım ama şimdi sersem gibiyim tabi... bu arada alakasız bir dişimde abseyle uyandım maalesef ( ağrı yok ama yanma gibi bir tahriş hissi var ve çoğalırsa ağrı yapar tabii.. tam transfer öncesi hiçbir işlem yaptıramam ama emre amcamızla konuşup antibiotik kullanıp kullanamayacağımı soracağım. yani transfere kadar en azından 5 günüm var o sırada antibiotikle geçirebilirsem bir süre rahat ederim sonrasında da bir çaresine bakıcaz artık..

Günaydın canlarım hepinize kucak dolusu sevgiler getirdim sabah sabah:))

Adacanım çok ama çok geçmiş olsun kuşum hemen dişsinle görüş vaktin çok az hamiş kalıncada diş doktorunu unutmak zorunda kalıcaksın..öptük teyzoş

Derincim sende kaplansın he he hadi 30 kasım gelsin ilaca başlada gün sayalım beraberce çatlaksın kız sen öyle hissettim:))) kocaman öptük canikom..

Imoje şekerparem,yok daha belli değil ama birkaç gündür topizte benım ıcın erkek yorumları yapılıyor allahım hayıra yorgun...

Espoir güzelim az kaldı geçecek bu güzel günlerde minnoşlarınla baş başa kalacaksınız..

Siteye girmeye çok ama çok zorlanıyorum..

patron burda klavye çok ses yapıyor görüşürüz..İşleirde boşlamayayım ama siz burdayken çalışmak zor oluyor.

canikom benim haklısın hemen bugün antibiotiğe başlamam lazım. dişçiye gitsem bile antibiotik vermekten başka bişi yapamaz şu an, biliyorsun abseli dişe hiçbir şey yapamıyorlar.. emre beyi arayacağım antibiotik kullanabilir miyim, tedavi öncesi bir sakıncası var mı diye.. yoksa hemen başlarım tedaviye kadar kullanmak fayda eder umarım..

Tabi adacım tabi tedavi sürecindesin hemen ara ve sor bitanem..Apseli dişe malesef müdahele edilemiyorki..Vallahi ben korkuyorum şeker felan yememeye çalışıyorum allah korusun düşüm agrır zo rolur diye..

Birde hatırlatmak istedim hamişlere burun ve bogazdan ufak çaplı kanamalar gelebilir merak etmeyin..Hamişlikte olabiliyor..Gördüğünüz gibi karın agrı ve kasık agrısıda oluyor telaş yok ok canlar

Nedense hala uyanamadım ben yahu nescafe içiyorum faydası olur inşallah...
Karmakarışık rüyalar görüyorum iki gündür pek hatırlamıyorum am adün gecekinde hülya avşarı gördüm yanına gittim magaza açmış,bende kırmızı elbise giymişim oda giymiş pişti olmuştuk gerisini hatırlamıyorum...Sohbet ediyordu benımle o davet etmıstı acılısa benı neyse..hayır olsun...
Ben son zamanlarda çok uyanıyorum gece saga sola çok dönüyorum ya demekki başlıyoruz uykusuzluklara

Günaydın kızlar....ben iyi değilim bugün tam transfer öncesi nezle oldum...doktoru aramaya korkuyorum transferi iptal ederse diye...ne kadar şanssızım ben yaaa

adacım sana da geçmiş olsun canım...nedir senin bu dişten çektiğin ??? ben ilk transfer öncesi migrenim tuttuğunda ilaç alabilirmiyim demiştim parol dışında herşey yasak demişlerdi...ama bu sefer yumurta falan toplanmayacağı için sende de bende de daha esnek olabilirler sanıyorum...

Günaydın kızlar....ben iyi değilim bugün tam transfer öncesi nezle oldum...doktoru aramaya korkuyorum transferi iptal ederse diye...ne kadar şanssızım ben yaaa

Canım benim ya kıyamam ben sana işten izin alsaydın gelemseydin evde dinlenmenın çok faydası oluyor ben ilaçsız 2 günde zoraki atlattım.Bogaz agrım kaç hafta sürdü..Güzelce terlemek nane limon içmek bal sıcak süt derken ayaga kaltım işte...İnşallah herşey güzel olucak tasa etme sen oalcagı varsa oluyor işte nezle geldi bak rabbimin bir bildiği vardır..TakILMA BUNLARA DR ARA LÜTFEN HABER VER BİZLEREDE..

ayy devincim, sakınan göze çöp batar misali nedir bu başımıza gelen. Allah beterinden saklasın cümlemizi.. ben de aradım sedef'e söyledim, soracak emre beye. gerçi şöyle bir durum var ben yumurta toplamadan sonra 4 gün boyunca antibiotik kullanmıştım herhangi bir enfeksiyona mahal vermemek için. ama onlar 500 lüktü, günde 2 tane alıyordum. şimdi günde 2 tane 1000 lik almam gerek. bakalım emre beycim ne diyecek :)

sağol cicoşum bugün yetiştirmem gereken işler olduğundan izin alamam...doktoru da aramayacağım...ne olacaksa yarın görürüz ..şimdi bana öteki ay yapalım falan derse yıkılırım ben...yarın giderim orada görür halimi halsizliğim ağrım sızım yok çok şükür sadece boğazım ağrıyor kuruyor ve burnum tıkalı...umarım herşey yolunda gider...

valla adacım aynen öyle...sakınan göze çöp batarmış...eşim bayramda nezleydi aynı odada bile kalmadım onunla bulaşmasın bana diye...ama gel görki transferden 1 gün önce buldu gene beni...bayramda alsaydım virüsü en azından geçerdi şimdiye kadar...Allah yardımcımız olsun hayatım...bakalım nolacak??

eşim aylardır başımın etini yedi dişçi dişçi diye ahh aptal kafam.. sabah söylediğimde de çok bozuldu haklı olarak. şansa bak yaa.. inanılmaz bişi tam transfer öncesi diş absesi.. Allahım sen şifa ver hepimize...

Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Nasilsiniz bugün ?
Aramizda hastalar varmis adacim ve devincim geçmis olsun panik etmeyim insallah geçer. Tabbi ki transfer öncesi kötü ama dediginiz gibi size yumurta toplama islemi yapilmicak.
Anestezist bana demisti sakin hasta olma diye o güne kadar kendine dikkat et ben atlattim ama biliyorsunuz ki transfer'den iki hafta sonra çok kötü hasta oldum ve ben antibiotik kullanmak zorunda kaldim allah bizi korudu bebislerim iyiler çok sûkür.

Cicim sen nasilsin uykusuz geceler basladi :)))) sen ne güzel rüyalar görüyorsun ben tam tersi bu aralar her gece rüya görüyorum ama çok karisik neyse hayirlisi olsun.
Bu sabah uyandigimda lavabo'ya gittigimde yine kahverengi lekelerim vardi azda olsa endiseleniyorum.
Hemen aile doktorumu aradim korkma dedi hamileligin basinda olabilirmis plasenta yerlestigi için.
Insallah kesilir.

Haklısın kuşum herşey allahtan ne diyelim hayırlısı olsun...Herşeyi irlememek en iyisi en güzeli aslında oluruna bırakmakla en güzelini yapıyorsun kaderse varsa yaşanır misali..İnşallah ertelenmez tedavin ertelensede korkma tatlım ya beterin beteri var en azından minik frigoların hala seni orda mışıl mışıl bekliyorlar..Ya frigoları olmayanlar neyapsın..Öpüyorum seni nanaktan..Allaha emanet ol emi..

ay aynı benim eşim ya önceden o söyle rben dinlemem onu başıma gelincede ben demiştim der ve kızar dertme bir sorun olamaycak bak gör benımde kanaldan ve dolgudan sonra çekilen dişin yeri boş kaplama yı erteledim bak şeker atsam agzıma sızlıyor öyle idare ediyorum..yemiyorum mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…