Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

hayırlara gitsin cicoşum, alemsin :) hülya avşarla pişti oldun demek :))))))) bu arada dün dediğim gibi ben de uyuyamadım pek.. zaten eve gittiğimde boynumdan başıma vuran dehşet bir ağrı vardı. yemeği bile eşim hazırladı ben ilaç içtim yattım koltukta.. birkaç gündür yoğun çalışınca boynumu zorladım demek ki.. yatağa yatınca da azıcık uyudum sabaha karşı onda da kayınvalidem, annesi ve 2 arkadaşıyla bizim evin kapısını açmaya çalışıyor anahtarıyla.. ben evde yokum sanmış sözde, arkadaşlarıyla bizim evde oturacakmış, puahahhaah. beni karşısında görür görmez eyvah diyor ve kapıyı kapatıp kaçıyorlar.. devamı da var daha da tam hatırlamıyorum ama rüyaya bakar mısınız yaa.. ben de dön sağa dön sola uyuyamadım.. belki lodostandır beni hep çok etkiler..

:)) ahh cicoşum benim kanaldan kalan geçici dolgulu bir diş var kırık.. bir de çıkmaya çalışan ve çürüyen altlı üstlü 2 adet 20 yaş dişi var.. var ya çok salakça davrandım, transfer öncesi dünya kadar vaktim vardı.. aah aah çektirmez inşallah...

Rüyalarımız hayır olsun canımcım..Vallahi sorma geceleir çok sık uyanıyorum çok saga sola dönüyorum neden bilemiyorum karında geriliyor agrıyor dönüşlerde...
Kahverengi leke pembe leke olur 1-2 gün olur ve geçer takılma o kadar tatlım bende olmuş sonradan farkettim...Allahım beterinden korusun cümlemizi...

bende geldim canım burda hikayeni okuyunca gözyaşlarımı tutamadım ne kadar güzel tarif etmişsin tüm duygularını.Biliyormusun acayip bi moral verdin bana bir anda oturduğum koltukta dik oturmaya başladım olucak dedim kötü düşünmek yok dedim. bu arada bende eşime dün keçiboynuzu kürü yapmaya başladım hadi hayırlısı Umarım yıldızlarımız bizi hiç bırakmazlar ve onlara kavuşabiliriz

gunaydın guzel hatunlarrrrrrrr

ben ılaclarıma basadım cok sukur bugun 3. gunumuz teyzeleri ayın 10unda lucrıne gecıoruz allhın ıznıylen duanızı eksık etmeyın cok optum sızı

Amin arkadasim ama biliyorsun her an birsey olucak diye korkuyorum iki hafta Önce olmustu bu lekelenme simdi niye tekrar geldi beni endiselendiriyor. Doktor takma dediyse korkuyorum canim.
Bende normalde hep dÖnerim uyurken bir sag bir sol bir sirt üstü halen dönüyorum turnike gibi :))))

ben ılaclarıma basadım cok sukur bugun 3. gunumuz teyzeleri ayın 10unda lucrıne gecıoruz allhın ıznıylen duanızı eksık etmeyın cok optum sızı

Günaydin esracim.
Hadi hayirlisi olsun basladin ilaçlara insallah senden güzel haberler aliriz.

Canikom anlattığın aynı benim dişim sanki kanaldan sonra tereddütle dolgu yapıldı dişin yarısı kırıktı1 yıl kullandım dolguyu daha sonra bu haziranda agrım oldu gittim dr dolguyu çıkarrtı bu kadar yaşayabilmiş demek.Yerine kaplama yapılacaktı köprülü ben erteledim..O yer boş şuanda dibi çürüyroda olabilir tatlı yesem sızlıyor ...20 lik dişimi o sıralarda çektirmiştim kırılmadann çürümeden...Allah yardımcın olsun dert etme rabbim kolaylıgını verir bak gör..

seninde rüyan hayır olsun tatlım kimbilir k.valden özlemiştir seni o yüzdne rüyana girmiştir..Kask gevşetici krem sürseydiniz boynuna tatlım agrı kesicimi içtin akşam dikkat et kendine ilaç kullanmamak için dikkat et öptüm.

Günaydın esracım hayırlı olsun tedavin başlamışsın inşallah sonu güzel olur tatlım bebşini göbüşüne koyarsın..Kendine iy bak...

İnşallah duygu hayırlısı ne ise o olsun isteyen herkesin göbüşü dolsun..Hayat mucizelerle dolu yeterki biz sabırla bekleyelim o mücizeyi...Elbet birgün gelecek umutsuzluk yok mücadeleye devam tatlım..

İçini ferah tut canımcım 6 haftalıkken bende pembe leke oldu 2 gün 12 haftamdada pembe leke oldu hepsinin sebepleirni doktorum önceden açıklayıp uyarmıştı olabilir dogal panık yapma demişti..Hatta benim kistim bile oldu dr yinede panik yok kaybolucak dedi kayboldu düşün yani...

Beni kimse uyarmamisti tabii benden panik oldum ilk defa.
Peki bu lekelenmelerin nedenini söylemismiydi doktor sana ?
Bana plasenta yerlestigi icin oluyor.
Insallah birsey olmaz dedigin gibidir.

canııımm aramıza hoşgeldin.. inşallah senin ilk hikayen mutlu sonla devam edecek, buna yürekten inan olur mu.. emre amcası bebişlerimizi bize kavuşturmaya vesile olacak inşallah.. ben ilkinde başaramadım, zamanım değilmiş demek ama bu defa içimde çok güzel bir his var.. hayırlar olsun inşallah hepimiz için :))

antibiotik kullanmamda hiçbir sakınca yokmuş şekerlerim. ben de kullanmaya başlıyorum kısmetse bu öğle yemeğinde.. ayy inşallah şifa olur kuzucuklarım..

bu arada emre bey, baş ağrılarınızın nedeni belki de diş kaynaklıdır dedi bana. en son gittiğimde ilaçlar yan etki olarak baş ağrısı yapıyor olabilir mi demiştim, çünkü oldukça ağrım vardı.. ama dün akşamki kesinlikle boyundandı ondan çok eminim :))))))) geçen tedavimde hiç böyle ağrılar sızılar hastalanmalar olmamıştı ama hayır olsun hadi bakalım..

slm kızlar bugün test günüm umut tüp bebekteyim yine. 1saate kadar sonuç çıkarmış bekliyoruz eşimle.
siz nasılsınız uzun zaman giremedim kaldığım evde net yoktu çünkü.çok özledim sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…