Nedense hala uyanamadım ben yahu nescafe içiyorum faydası olur inşallah...
Karmakarışık rüyalar görüyorum iki gündür pek hatırlamıyorum am adün gecekinde hülya avşarı gördüm yanına gittim magaza açmış,bende kırmızı elbise giymişim oda giymiş pişti olmuştuk gerisini hatırlamıyorum...Sohbet ediyordu benımle o davet etmıstı acılısa benı neyse..hayır olsun...
Ben son zamanlarda çok uyanıyorum gece saga sola çok dönüyorum ya demekki başlıyoruz uykusuzluklara
ay aynı benim eşim ya önceden o söyle rben dinlemem onu başıma gelincede ben demiştim der ve kızardertme bir sorun olamaycak bak gör benımde kanaldan ve dolgudan sonra çekilen dişin yeri boş kaplama yı erteledim bak şeker atsam agzıma sızlıyor öyle idare ediyorum..yemiyorum mesela...
Günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Nasilsiniz bugün ?
Aramizda hastalar varmis adacim ve devincim geçmis olsun panik etmeyim insallah geçer. Tabbi ki transfer öncesi kötü ama dediginiz gibi size yumurta toplama islemi yapilmicak.
Anestezist bana demisti sakin hasta olma diye o güne kadar kendine dikkat et ben atlattim ama biliyorsunuz ki transfer'den iki hafta sonra çok kötü hasta oldum ve ben antibiotik kullanmak zorunda kaldim allah bizi korudu bebislerim iyiler çok sûkür.
Cicim sen nasilsin uykusuz geceler basladi :)))) sen ne güzel rüyalar görüyorsun ben tam tersi bu aralar her gece rüya görüyorum ama çok karisik neyse hayirlisi olsun.
Bu sabah uyandigimda lavabo'ya gittigimde yine kahverengi lekelerim vardi azda olsa endiseleniyorum.
Hemen aile doktorumu aradim korkma dedi hamileligin basinda olabilirmis plasenta yerlestigi için.
Insallah kesilir.
Rüyalarımız hayır olsun canımcım..Vallahi sorma geceleir çok sık uyanıyorum çok saga sola dönüyorum neden bilemiyorum karında geriliyor agrıyor dönüşlerde...
Kahverengi leke pembe leke olur 1-2 gün olur ve geçer takılma o kadar tatlım bende olmuş sonradan farkettim...Allahım beterinden korusun cümlemizi...
gunaydın guzel hatunlarrrrrrrr
ben ılaclarıma basadım cok sukur bugun 3. gunumuz teyzeleri ayın 10unda lucrıne gecıoruz allhın ıznıylen duanızı eksık etmeyın cok optum sızı
ben ılaclarıma basadım cok sukur bugun 3. gunumuz teyzeleri ayın 10unda lucrıne gecıoruz allhın ıznıylen duanızı eksık etmeyın cok optum sızı
:)) ahh cicoşum benim kanaldan kalan geçici dolgulu bir diş var kırık.. bir de çıkmaya çalışan ve çürüyen altlı üstlü 2 adet 20 yaş dişi var.. var ya çok salakça davrandım, transfer öncesi dünya kadar vaktim vardı.. aah aah çektirmez inşallah...
hayırlara gitsin cicoşum, alemsin :) hülya avşarla pişti oldun demek :))))))) bu arada dün dediğim gibi ben de uyuyamadım pek.. zaten eve gittiğimde boynumdan başıma vuran dehşet bir ağrı vardı. yemeği bile eşim hazırladı ben ilaç içtim yattım koltukta.. birkaç gündür yoğun çalışınca boynumu zorladım demek ki.. yatağa yatınca da azıcık uyudum sabaha karşı onda da kayınvalidem, annesi ve 2 arkadaşıyla bizim evin kapısını açmaya çalışıyor anahtarıyla.. ben evde yokum sanmış sözde, arkadaşlarıyla bizim evde oturacakmış, puahahhaah. beni karşısında görür görmez eyvah diyor ve kapıyı kapatıp kaçıyorlar.. devamı da var daha da tam hatırlamıyorum ama rüyaya bakar mısınız yaa.. ben de dön sağa dön sola uyuyamadım.. belki lodostandır beni hep çok etkiler..
bende geldim canım burda hikayeni okuyunca gözyaşlarımı tutamadım ne kadar güzel tarif etmişsin tüm duygularını.Biliyormusun acayip bi moral verdin bana bir anda oturduğum koltukta dik oturmaya başladım olucak dedim kötü düşünmek yok dedim. bu arada bende eşime dün keçiboynuzu kürü yapmaya başladım hadi hayırlısıUmarım yıldızlarımız bizi hiç bırakmazlar ve onlara kavuşabiliriz
Amin arkadasim ama biliyorsun her an birsey olucak diye korkuyorum iki hafta Önce olmustu bu lekelenme simdi niye tekrar geldi beni endiselendiriyor. Doktor takma dediyse korkuyorum canim.
Bende normalde hep dÖnerim uyurken bir sag bir sol bir sirt üstü halen dönüyorum turnike gibi :))))
İçini ferah tut canımcım 6 haftalıkken bende pembe leke oldu 2 gün 12 haftamdada pembe leke oldu hepsinin sebepleirni doktorum önceden açıklayıp uyarmıştı olabilir dogal panık yapma demişti..Hatta benim kistim bile oldu dr yinede panik yok kaybolucak dedi kayboldu düşün yani...
bende geldim canım burda hikayeni okuyunca gözyaşlarımı tutamadım ne kadar güzel tarif etmişsin tüm duygularını.Biliyormusun acayip bi moral verdin bana bir anda oturduğum koltukta dik oturmaya başladım olucak dedim kötü düşünmek yok dedim. bu arada bende eşime dün keçiboynuzu kürü yapmaya başladım hadi hayırlısıUmarım yıldızlarımız bizi hiç bırakmazlar ve onlara kavuşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?