Beni kimse uyarmamisti tabii benden panik oldum ilk defa.
Peki bu lekelenmelerin nedenini söylemismiydi doktor sana ?
Bana plasenta yerlestigi icin oluyor.
Insallah birsey olmaz dedigin gibidir.
antibiotik kullanmamda hiçbir sakınca yokmuş şekerlerim. ben de kullanmaya başlıyorum kısmetse bu öğle yemeğinde.. ayy inşallah şifa olur kuzucuklarım..
bu arada emre bey, baş ağrılarınızın nedeni belki de diş kaynaklıdır dedi bana. en son gittiğimde ilaçlar yan etki olarak baş ağrısı yapıyor olabilir mi demiştim, çünkü oldukça ağrım vardı.. ama dün akşamki kesinlikle boyundandı ondan çok eminim :))))))) geçen tedavimde hiç böyle ağrılar sızılar hastalanmalar olmamıştı ama hayır olsun hadi bakalım..
selam kızlar nasılsınız??????
slm kızlar bugün test günüm umut tüp bebekteyim yine. 1saate kadar sonuç çıkarmış bekliyoruz eşimle.
siz nasılsınız uzun zaman giremedim kaldığım evde net yoktu çünkü.çok özledim sizi.
evet civcivim.Canım hoşgeldin bizler iyiyiz çok sevindim ya bu kadar aşama kaydettin desene ay ne güzel inşallah güzel haberlerle gelirsin bizi haberdar et tatlım merakta bırakma bizi heyecanlandım..İstanbuldasın demek..Yeni eve taşındıgını biliyorum evrakalrla ugrasıyordun,randevu iğne derken vay be buaralara kadar geldin.Hadi bakalım hayırlısı olsun..
slm kızlar bugün test günüm umut tüp bebekteyim yine. 1saate kadar sonuç çıkarmış bekliyoruz eşimle.
siz nasılsınız uzun zaman giremedim kaldığım evde net yoktu çünkü.çok özledim sizi.
zaman geçer belki diye nete girdim merkezde ama geçmiyor adacan.çok çok dua et nolur son aşama artık bebeğim ya benimle ya da değil.ayyyyyy canım beniiiiiiim, çok ama çok sevindim.. inşallah çok güzel haberlerle gelirsin schatcım, Allah yüzünü güldürür inşallaaaah :)
rabbım hayırlı haberler almayı vermeyı nasıp etsın ıns............
evet civcivim.
baya zaman geçmiş değil mi?
yeni eve taşındım keyfini sürmeden hooop istanbula.rapor alamadık biz.özel oldu maalesef.ama olsun napalım şimdi burda istanbuldayız hala sonuca göre bu akşam yola çıkmayı düşünüyoruz işte dua edin nolur çok heyecanlıyım.
hosbuldum sekerler ıyıyız sukur ayın 30 unda randevumuz var onu beklıyoruz dort gozle............
Espicim tatlım tabi sebepleriyle açıklama yapmıştı ama ben unuttum cidden çok detaycı degılım bu tarz konularda o an oldu gectiya üzerine durmuyorum...Bak karın agrım oluyordu doktorum normaldir dedi bende irdelemedim daha...Son pembe lekem için uyarmıştı 3.ay da olabilir böyle durumlar normaldir her gebede yaşanır rahim ile alakalı demişti anlatmıştı detaynı mesela bak aklımda bu kadarı kalmış...Hatırlatmak isterim sen ikiz hamilelik yaşıyorsun ve ilk 3 ay hepimzi için çok ama çok önemli sen yükseğe uzanma , hareketlerine dikkat et..Evde temizlik yaparken çok deterjanla ugraşma kimyasallar nede olsa...Bir süre rutin devam et hayatına iş ev yemek ye yat o kadar..Anlaştıkmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?