Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Beni kimse uyarmamisti tabii benden panik oldum ilk defa.
Peki bu lekelenmelerin nedenini söylemismiydi doktor sana ?
Bana plasenta yerlestigi icin oluyor.
Insallah birsey olmaz dedigin gibidir.

Espicim tatlım tabi sebepleriyle açıklama yapmıştı ama ben unuttum cidden çok detaycı degılım bu tarz konularda o an oldu gectiya üzerine durmuyorum...Bak karın agrım oluyordu doktorum normaldir dedi bende irdelemedim daha...Son pembe lekem için uyarmıştı 3.ay da olabilir böyle durumlar normaldir her gebede yaşanır rahim ile alakalı demişti anlatmıştı detaynı mesela bak aklımda bu kadarı kalmış...Hatırlatmak isterim sen ikiz hamilelik yaşıyorsun ve ilk 3 ay hepimzi için çok ama çok önemli sen yükseğe uzanma , hareketlerine dikkat et..Evde temizlik yaparken çok deterjanla ugraşma kimyasallar nede olsa...Bir süre rutin devam et hayatına iş ev yemek ye yat o kadar..Anlaştıkmı.

Sevindim adacım iyi bari hemen başlada kurtul biran önce tatlım öpüyorum...

Canım hoşgeldin bizler iyiyiz çok sevindim ya bu kadar aşama kaydettin desene ay ne güzel inşallah güzel haberlerle gelirsin bizi haberdar et tatlım merakta bırakma bizi heyecanlandım..İstanbuldasın demek..Yeni eve taşındıgını biliyorum evrakalrla ugrasıyordun,randevu iğne derken vay be buaralara kadar geldin.Hadi bakalım hayırlısı olsun..

Kızlar ben 17 haftama girmiş bulunuyorum ya bazı int siteleirnde 4 haftalık hesaplanırken bazılarında 6 hafta olarak hesaplanıyor kafam karışmaya başlıyor..1 ay 4 hafta ama o 2 günler çıkıyor ya aralarda onları ne yapcaz :)))
Sat tarihini baz alıyorum genelde..Ay olarak nasıl hesaplıycam yaaaaa

Son düzenleme:
evet civcivim.
baya zaman geçmiş değil mi?
yeni eve taşındım keyfini sürmeden hooop istanbula.rapor alamadık biz.özel oldu maalesef.ama olsun napalım şimdi burda istanbuldayız hala sonuca göre bu akşam yola çıkmayı düşünüyoruz işte dua edin nolur çok heyecanlıyım.

ayyyyyy canım beniiiiiiim, çok ama çok sevindim.. inşallah çok güzel haberlerle gelirsin schatcım, Allah yüzünü güldürür inşallaaaah :)

ayyyyyy canım beniiiiiiim, çok ama çok sevindim.. inşallah çok güzel haberlerle gelirsin schatcım, Allah yüzünü güldürür inşallaaaah :)
zaman geçer belki diye nete girdim merkezde ama geçmiyor adacan.çok çok dua et nolur son aşama artık bebeğim ya benimle ya da değil.
rabbım hayırlı haberler almayı vermeyı nasıp etsın ıns............

inşallah canım benim
kızlar çıkıyorum fırsat bulursam yazarım
öpüyorum hepinizi dualarınız eksik etmeyin nolur.

hosbuldum sekerler ıyıyız sukur ayın 30 unda randevumuz var onu beklıyoruz dort gozle............

Bizi haberdar et canım öpüyorum seni görüşürüz

hosbuldum sekerler ıyıyız sukur ayın 30 unda randevumuz var onu beklıyoruz dort gozle............

Oy oy minoşla amma sıkı fıkı oldunuz kız sık sık görüşmeler alalh muhabbetinizi artırsın inşallah..
Ben 01 kasımda gördüm :))) 03 aralıkta nasipse görücem..

Dikkat ediyorum canim ama dahada dikkatli olucam.
Uyardigin için tesekkür ediyorum. Bazi hareketlerde insan unutuyor hamile oldugunu.
Aslinda dikat ediyorum ama dahada dikkatli olucam deterjanla fazla ugrasmiyorum esim yapiyor arada sirada ister istemez ugrasiyorum haftada bir kere.
Ben tÜp bebek yaptirdigim merkezle görüsmüyorum artik orasi bize uzak ileriyi düsündüm ve ben o yolu çekemem her ay birde ben 3cü aydan sonra her iki haftada bir gidicem kontrolle ikiz oldugu için.
Evet yaaaaaaaaaa bu ilk 3 ay çok önemli ve geçmek bilmiyor.
Ben dün 6ci haftama girdim yumurta toplama isleminden itibaren sayiyorum.

gecen gıttıgım dr baska bır dr du ben dayanamadım hem bebısımı goreyım hem cınsıyetını sorayım dıe gıttım....
30 dakı knedı dr amcamız sımdı ayrıntılı usg yegırecegız 3 lu tarama testı ıcın kan verecegız altdan muayene olacagız serklaj konturolu ıcın ıdrar kulturu verecegız....

Günayydın diycem aaamma tünaydın olmuş yahu:)

sabah 5'de kalkıp tekrar yattım ancak.görümcem gittiocakta sorun olmazsa bebişde yine gelicek ama:)yolladımda geldim cicoşşş:)cicoşum rüyada bile kokoş yaa kırmızıları çekmişşş:)))halt yemiş hülya avşar beaaa

Adacım çok geçmiş olsunpöff ne kötüdür diş ağrısı yaaa:18:antibiyotikle kuru işallah iltihap dertsiz tasasız olur transfer dönemin.Allah şifa versin canım

özcümm hoşgeldin:)Sağlıklıı günlerr:)kız annesi seniiiiinasılsın:)uykularrr devamm mıı bakalım:)

espoircim hep okuyorus olabilir lekelenmeler diyorlarhiç kötüye yorma ama temkinli olmanda yarar var elbette:)kendine dikkat et ama keyfini çıkar be tatlımmm ohh bi taşla iki kuşşş varrr yaaa

schatze_32 İnşallah hayırlısıyla güsel haberler alırıs senden

esracım hayırlı olsun tedavinnn

Godeesss nerdesin bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…